" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Θεία λειτουργία στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης από πατέρα Ευθύμιο Τρικαμηνά

Θεία λειτουργία θα τελέσει το μεθεπόμενο Σάββατο του Αγίου Ισαποστόλου Κωνσταντίνου και της μητρός αυτού Αγίας Ελένης ο αρχιμανδρίτης πατήρ Ευθύμιος Τρικαμηνάς στον ιερό ναό του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού Σουρωτής Θεσσαλονίκης.
  
Τηλεφ. συνεννόησης 6972-896024

Ως γνωστό π.Ευθύμιος, γνωστός σεβάσμιος αρχιμανδρίτης, ΔΕΝ μνημόνευε τον οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίο με αποτέλεσμα να καθαιρεθεί από την Ιερά Σύνοδο.


Μνήμη του Αγ.Μάρκου του Ευγενικού ... Μόνος. Εναντίον ΟΛΩΝ (των επισκόπων). Ομιλία (σε βίντεο - κείμενο) και λίγες σκέψεις

καθώς και την ετικέτα μας με θέμα "Αποτείχιση"



Αύριο Κυριακή 15/5/2016, στις 11το πρωί, σας έχουμε μια πολύ ευχάριστη σχετική είδηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

λύστε μου σας παρακαλώ, μια απορία μου: ο π. Ευθύμιος δεν είχε λάβει μέρος σε συνοδικό δικαστήριο από το οποίο και καθαιρέθηκε και κατόπιν αποτειχίστηκε;
δεν θα έπρεπε εξ αρχής να αποτειχισθεί, μη αναγνωρίζοντας το δικαστήριο; τώρα θεωρείται οτι έχει ιερωσύνη;
Α.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.