" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Η συμμορία του Ταχίρ Βελίου κατέβασε την Ελληνική Σημαία και βεβήλωσε το Μνημείο του Θύμιου Λιώλη στην Κρανιά

Το Κίνημα για τη μεγαλη αλβανία κατέβασε την Ελληνική σημαία στην Κρανιά Δελβίνου


Σήμερα, το πρωί κατά τις 6:00 ακτιβιστές του "Κινήματος για την Μεγάλη Αλβανία", με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Tahir Βέλιου κατέβασαν από τον ιστό και έκαψαν την ελληνική σημαία στο χωριό Κρανιά του Δελβίνου, την οποία πριν από μία εβδομάδα ύψωσαν εκπρόσωποι εξτρεμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων στην Ελλάδα, όπως η Χρυσή Αυγή, ΣΦΕΒΑ, PSIVA και ES1914, όπου συμμετείχε και ο ποιητής και συγγραφέας Βαγγέλης Παπαχρήστος ο οποίος καταδικάστηκε το 1994 για τρομοκρατία και υπό την παρουσία του οι Έλληνες εξτρεμιστές φασίστες σήκωσαν την τρομοκρατική σημαία της προσάρτησης της νοτίου Αλβανίας.



Η κίνηση για την μεγάλη αλβανία πριν λίγες μέρες νωρίτερα είχε προειδοποιήσει ανταπάντηση στις προκλήσεις των Ελληνων Εξτρεμιστών. 


"Το κίνημα για την μεγάλη αλβανία έχει δράσει και θα δράσει ενάντια σε κάθε πρόκληση και σε καμία στιγμή δεν θα επιτρέψει στους σοβινιστές γείτονες μας να παραβιάσουν την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της αλβανικής δημοκρατίας.
Το κίνημα για την μεγάλη αλβανία είναι έτοιμο να ανταποδώσει με πλήρη αμοιβαιότητα προς όλους τους εχθρούς του αλβανικού έθνους", δήλωσε ο πρόεδρος του Τahir Veliu.


Το κίνημα για την μεγάλη αλβανία επίσης κατέστρεψε και το μνημείο του τρομοκράτη Θύμιου Λιώλη, ο οποίος το 1914 έπραξε σφαγές το 1914 στη νότια αλβανία και το 1944 πήρε μέρος με τον Ζέρβα στις σφαγές στην τσαμουρια. 
Από το 2010 ο Βαγγέλης Ντόυλες και ο Βασίλης Μπολάνος τοποθέτησαν πααράνομα το μνημείο αυτού του τρομοκράτη στην Κρανιά Δελβίνου.



Αποκλειστικές φωτογραφίες του Ελεύθερου Λόγου Αργυροκάστρου από το Μνημείο του Θύμιου Λιώλη στην Κρανιά μετά την βεβήλωση που υπέστη


Η άμεση απάντηση από τους κατοίκους της Κρανιάς που υψώνουν στο κενό ίστο
μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία


2 σχόλια:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

αυτο διχνει οτι τα παντα υπολογιζουν οι εχθροι φωβουντε και μια μικρη εκδηλωση καιρος λιπον να οργανωθουμε και να ξεσηκωθουμε γιατι οταν εμεις κοιμαστε οι εχθροι δουλευουν ατελιωτα οσοι πιστοι δεν θα κανουμε πισω αυτοι δειχνουν αδιστακτοι αλλα και εμεις με την βοηθεια του Θεου θα τους συντριψουμε εστω και λιγοι ΑΛΕΞΙΟς Κ

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.