" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

ΣΚΑΝΔΑΛΟ : Μάθημα "σεξουαλικής διαπαιδαγώγισης" στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων (καταγγελίες γονέων - κατατέθηκαν μηνύσεις).

ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ. 
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ …….. 

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ “ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ”
 ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟΥ, Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Αν το έλεγα ακόμα και ως φάρσα, θα ήταν πολύ κακόγουστη. Δυστυχώς όμως είναι αλήθεια. 
Και εκθέτει ανεπανόρθωτα, την μικρή μερίδα των υποτίθεται «νηπιαγωγών», που θέλουν να προβάλλουν τις αντιπαιδαγωγικές και ακατάλληλες έως διεστραμμένες τους απόψεις στα παιδιά του νηπιαγωγείου.!

(σχόλιο Παιδαγωγού: 
Χωρίς να γνωρίζουμε καθόλου το θέμα, πιθανώς ο συγγραφέας να μπέρδεψε το "Πολιτιστικό Κέντρο" της Μητρόπολης 
Σύνδεσμος στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης Χανίων, εδώ


με το Πνευματικό Κέντρο της Περιφέρειας: 
Σύνδεσμος στο "Πνευματικό Κέντρο Χανίων", εδώ
Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είναι αλήθεια.

Νεότερη Ενημέρωση 1: Ρωτήσαμε με εμαιλ τον κ.Λαμπρόπουλο αν είναι σίγουρος ότι πρόκειται για τον ίδιο χώρο. 
Μας απάντησε επί λέξη :
"εγώ γνωρίζω πως είναι στο χώρο του Δεσποτικού της Μητροπόλεως,και κάποιες παλαιότερες εκδηλώσεις σχολείων που έγιναν εκεί, ζητούσαν τον χώρο από την Μητρόπολη Χανίων.....")


Νεότερη Ενημέρωση 2: 
Με νεότερο εμαιλ του, ο συγγραφέας μας ενημέρωσε ότι πρόκειται για διαφορετικά κτήρια που τυχαίνει να είναι στον ίδιο χώρο συνεπώς δεν ευθύνεται η τοπική μητρόπολη /τοπικός μητροπολίτης, για την εκδήλωση.
Αναλυτικά η διευκρίνηση του στο τέλος της παρούσας ανάρτησης.
Συνεπώς διαγράφουμε τις σχετικές αναφορές του άρθρου.


(...)
Διότι θα σας αποκαλύψω το εξής, που θα ξεσηκώσει πανελλήνια αντίδραση.
Το θέμα της σεξουαλικής «διαπαιδαγώγησης» στα νήπια, προέκυψε ΜΟΝΟ στο 19ο Νηπιαγωγείο Χανίων και αφού ενημερώθηκα από γονέα, έγραψα αυτό το άρθρο.Αυτό το συγκεκριμένο «πρόγραμμα» στα νήπια, το προωθούσαν κάποια μεμονωμένα άτομα μόνο στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο. Και θα δείτε μέσα στο άρθρο ότι αναφέρω κάποια ονόματα, όπως της κ. Μαργαρίτας Γερούκη και της κ. Πόπης Κασσωτάκη. 
Αυτά τα άτομα αναφέρονται και στην … «διάλεξη» του ….. «πνευματικού» κέντρου…!!! (θα τα δείτε)


Μετά από την δημοσίευση του άρθρου, αντί να φρενάρουν το … «πρόγραμμα» αφού τους πήραμε χαμπάρι, «μουλάρωσαν» και 
το ΕΚΑΝΑΝ το …. «μάθημα» της σεξουαλικής ενημέρωσης στα νήπια του 19ου Νηπιαγωγείου Χανίων, παρουσιάζοντας τα γεννητικά όργανα στα παιδιά και αποκαλώντας τα, με τις ονομασίες «πέος» και «αιδοίον»…!!!!!!

Αυτό φυσικά δεν το είπαν στους γονείς, αλλά ένας γονέας το κατάλαβε, διότι το παιδί του άρχισε να έχει μία αφύσικη ξαφνικά συμπεριφορά και να αναφέρει αυτές τις λέξεις, βάζοντας παράλληλα τα χέρια του, στα απόκρυφα σημεία…

Ο γονέας ζήτησε εξηγήσεις από την Διευθύντρια του 19ου Νηπιαγωγείου Χανίων κ. Τζιανουδάκη, η οποία παραδέχθηκε πως έγινε το συγκεκριμένο μάθημα στα νήπια.


Ο γονέας μετά από αυτό κατέθεσε ΜΗΝΥΣΗ στον Εισαγγελέα Χανίων κατά των Νηπιαγωγών του 19ου Νηπιαγωγείου Χανίων και κατά παντός υπευθύνου, για ποινικά αδικήματα που αφορούν την έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και την εκ προθέσεως ψυχική κακοποίηση ανηλίκων με σοβαρό ψυχικό τραυματισμό και η υπόθεση βρίσκεται στον Εισαγγελέα Χανίων.

Και τώρα βλέπουμε, άτομα που έχουν μηνυθεί για ψυχική κακοποίηση ανηλίκων, να ζητούν και να τους δίδεται το πνευματικό κέντρο, για να προβάλλουν δημοσίως και χωρίς καμία ντροπή, αισχρές, ακατάλληλες και εντελώς αντιπαιδαγωγικές για παιδιά νηπιαγωγείου απόψεις, που εκθέτουν τα νήπια σε κίνδυνο και διώκονται ποινικά.

Εδώ βλέπετε το δημοσίευμα της ……. «διάλεξης» που γίνεται σήμερα, για την σεξουαλική «διαπαιδαγώγηση» στα παιδιά ……. προσχολικής ηλικίας. 4-5 χρονών….!!!!

Το σημαντικότερο βέβαια θα το διαβάσετε τώρα.
Μετά από επικοινωνία μου με διάφορα Νηπιαγωγεία της χώρας, με Διευθύνσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε πολλές Περιφέρειες , αλλά και με έρευνα μέσα στην γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας, έχω να
αναφέρω το εξής:


Αυτό που συμβαίνει στον νομό Χανίων με την προώθηση αυτού του …. «μαθήματος» στα Νηπιαγωγεία και με το «μάθημα» που τελικά ΕΚΑΝΑΝ στο 19ο Νηπιαγωγείο Χανίων, με τις συνέπειες που είχε στα παιδιά, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ , ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ «ΜΑΘΗΜΑ» ΩΣ ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.Καταλαβαίνετε τι ΣΗΜΑΙΝΕΙ αυτό;;;
Σημαίνει πως ….. κάποιος …. Εξωκυβερνητικός μηχανισμός, (παρακρατικός) προσπαθεί με ΔΟΛΙΟ τρόπο, να περάσει μέσα στο επίσημο εκπαιδευτικό σύστημα του Υπουργείου παιδείας, κάποια ακραία, αισχρά, αντιπαιδαγωγικά και επικίνδυνα για την ψυχική υγεία των νηπίων «μαθήματα»…. που δεν τα γνωρίζει το επίσημο Υπουργείο παιδείας.

Απαιτείται η ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, για να διερευνηθεί κάτω υπό ποίες συνθήκες και υπό ποίες διαταγές, ενεργούν αυτά τα λίγα άτομα, που προσπαθούν να περάσουν μία διαφορετική «εκπαιδευτική» γραμμή στα Νηπιαγωγεία των Χανίων, από την επίσημη του Υπουργείου….!!!!

Οι …. «σύμβουλοι»….. μπορεί να…. «συμβουλεύουν» ότι θέλουν, αλλά δεν … αποφασίζουν κι’ όλας..
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ…
Στα Χανιά ποιός αποφάσισε να γίνει το «μάθημα» γεννητικών οργάνων στο 19ο Νηπιαγωγείο;;;;;
ΠΟΙΟΣ ;;;;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.comΠαραθέτουμε και το προηγούμενο αποκαλυπτικό άρθρο του κ.Λαμπρόπουλου, από εδώ:

            Προσοχή γονείς που έχετε παιδιά στο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.
            Οι Εβραιομασόνοι, αφού είδαν πως δεν μπόρεσαν να βάλουν την ..... «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο, το έχουν βάλει ΚΡΥΦΑ και ΔΟΛΙΑ στο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, διότι εκεί δεν υπάρχουν βιβλία ... «ύλης»  που έρχονται στο σπίτι  και θα μπορούσε κάποιος γονέας να το δει και να αντιδράσει.


Το πρόγραμμα   «εκπαίδευσης»  για τα νηπιαγωγεία, το βγάζουν οι  Εβραιομασόνοι του .... «παιδαγωγικού ινστιτούτου»  στα  ΚΡΥΦΑ   και δεν το παίρνουν στα χέρια τους οι γονείς, για να το δούν και να το μελετήσουν.

            Και ενώ οι γονείς νομίζουν ότι το παιδί τους στο νηπιαγωγείο, θα παίξει, θα κατασκευάσει, θα ζωγραφίσει και θα προετοιμαστεί για τους αριθμούς και την Α-Β,  όλοι αυτοί  που έχουν φτιάξει το πρόγραμμα ..... «εκπαίδευσης», το έχουν φτιάξει με στόχο ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

            Προσέξτε τα παιδιά σας, με όλους αυτούς τους ξεφτιλισμένους εγκληματίες που το παίζουν...... «επιστήμονες».  Και προσέξτε και κάτι άλλο.
            Επειδή αυτό που κάνουν είναι ΔΟΛΙΟ,  ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ  και έξω από κάθε ΠΑΙΔΟ-ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ανάπτυξη,  θέλουν πριν το κάνουν, να έχουν ως άλλοθι  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ....!!!
            Καλούν λοιπόν  τους γονείς στα νηπιαγωγεία  «και καλά» για....  «ενημέρωση» ,  όχι φυσικά από ειδικούς παιδοψυχολόγους,  αλλά από κάποιους  ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ .... «ειδικούς»  σχολικούς   .... «συμβούλους»,  σε θέματα ..... «υγείας»  και .....  σεξουαλικής αγωγής.   Και μετά  ζητούν από τους γονείς και την ........ ΥΠΟΓΡΑΦΗ τους,  για να μπορούν αυτοί οι εγκάθετοι  ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΟΊ , να μιλούν μόνοι τους στα παιδιά  και να τους λένε .....  ότι θέλουν...!!!!

            Παγιδεύουν τους γονείς,  με την αιτιολογία, ότι «πρέπει να λέμε στα παιδιά την ..... «αλήθεια»..,  ενώ οι παιδοψυχολόγοι,  το να μιλάς στα νήπια για σεξουαλικότητα , το αποκαλούν  ΕΓΚΛΗΜΑ...!!!


            ΠΡΟΣΕΞΤΕ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. Και για να διαλύσουμε και αυτόν τον μύθο της .... «αλήθειας» , που επικαλούνται αυτοί οι δόλιοι και εγκάθετοι αντιπαιδαγωγοί, ακούστε τί  λέει η παιδοψυχολογία.

            Η κάθε ηλικία του ανθρώπου έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα. Και φυσικά τα ερωτήματα των ανθρώπων είναι ανάλογα  με τα ενδιαφέροντα τους.  Δεν υπάρχει ουδεμία στο εκατομμύριο, ένα νήπιο να έχει ερωτήματα που αφορούν την σεξουαλικότητα ή τον θάνατο. Αυτά,  γεννιούνται σιγά σιγά στον άνθρωπο  και τό κάθε ερώτημα έρχεται στην σωστή πνευματικά ηλικιακή ανάπτυξη.

            Είναι άλλες οι αλήθειες των νηπίων και άλλες οι αλήθειες των ενηλίκων. Και είναι πολύ διαφορετικός ο κόσμος των νηπίων από των ενηλίκων.  Και τα .... «μαθήματα»  σεξουαλικότητας στα νήπια, είναι ασύμβατα  και ανάρμοστα  ως προς τις αλήθειες τους και κάτι τέτοιο γκρεμίζει τον κόσμο τους.  Γίνεται  ένας ΒΙΑΣΜΟΣ της αθώας ψυχής τους, που θα τους αφήσει μεγάλα ψυχικά τραύματα.Αυτοί που τα κάνουν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ.  Είναι   ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και  ΕΠΙΔΙΏΚΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ,  να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στην ψυχολογία των παιδιών, σε αυτήν την ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΗΛΙΚΙΑ  του νηπιαγωγείου.

Αυτό το .....  «μοντέρνο»   πρόγραμμα  της ..... «εκπαίδευσης» των νηπίων, είναι ένα πρόγραμμα που το έχουν επινοήσει καμιά δεκαριά ...... νηπιαγωγοί ,  οι περισσότεροι απο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που αυτοί ......  ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ από  το ....... «Παιδαγωγικό Ινστιτούτο».  (Θα σας τους παρουσιάσω όλους στην συνέχεια)

Και φυσικά αυτό το έντυπο, ούτε είναι νόμος του κράτους, ούτε υπάρχει σε κάποιο Φ.Ε.Κ. , ούτε έχει λάβει κανένας γονέας  ΓΝΩΣΗ αυτού του ....  «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ».  Τα πάντα  διενεργούνται  ΚΡΥΦΑ και  ΔΟΛΙΑ  από  λίγους  ανθέλληνες Εβραιόδουλος,  αλλά  για να γίνει, χρειάζεται σαφώς και η   ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των  ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ στα  νηπιαγωγεία...!!! 
Να τις προσέχετε και να μην τις εμπιστεύεστε τις νηπιαγωγούς.   Σχεδόν όλες,  είναι υπέρ του .... «προγράμματος» ...!!!!

Ένα πράγμα να ξέρετε όλοι οι Έλληνες.  Η θέση που παίρνει ο καθένας σήμερα  απέναντι στα ζητήματα  και οι απόψεις που εκφράζει ,  ή είναι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ,  ή είναι ... «προοδευτικές»,  δηλαδή ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ...!!!
Και να ξέρετε πως σχεδόν όλες οι Νηπιαγωγοί και οι δασκαλίτσες του Δημοτικού, έχουν ...... «προοδευτικές» και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ απόψεις...!!! Ανοίξτε συζήτηση και θα το δείτε....!!!!

Υπεύθυνοι τώρα  αυτού του ...... «προγράμματος»....του βιασμού των ψυχών των νηπίων,  είναι  .... ένα άτομο σε κάθε νομό της Ελλάδος και ένας ....  «ΓΕΝΙΚΟΣ» σε .... κάθε .... «Περιφέρεια».

Την υπόθεση την ψάξαμε, μετά  από καταγγελία που μας  έκανε γονέας νηπίου, από το 19ο Νηπιαγωγείο Χανίων, όπου διευθύντρια του Νηπιαγωγείου είναι η κυρία Μαρία Τζιανουδάκη.

Κάλεσαν  τους γονείς στο Νηπιαγωγείο, για να τους μιλήσει μία .... «ειδική» σχολική .... «σύμβουλος», ονόματι  ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ  ΓΕΡΟΥΚΗ, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ...... «υγείας» και σεξουαλικής αγωγής  και .... μεταξύ άλλων,  που έκαναν τον γονέα να ... «βγεί από τα ρούχα του»,   «συμβούλεψε» τους γονείς,  πως πρέπει στα νήπια να λέμε την..... «αλήθεια» για τα σεξουαλικά θέματα , αναφέροντας και τις λέξεις «πέος» και «αιδοίον».   

 Αυτά βέβαια,  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ  με ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ... ή για να είμαστε ακριβής,  έχουν σχέση, με  την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ   ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.  Γι’ αυτό άλλωστε τα διενεργούν  κρυφά και δόλια.

ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΝΗΠΙΑ από αυτούς τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...!!!!

Η .... "υπεύθυνη" όλου αυτού του ΔΌΛΙΟΥ και ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ  «προγράμματος»,  για τον νομό Χανίων είναι η κυρία Πόπη Κασσωτάκη με τηλ. 6974 777347.
Και ο ....  «Γενικός υπεύθυνος» αυτού του .... "προγράμματος" για την Περιφέρεια Κρήτης, είναι στο Ηράκλειο ο κύριος Γεώργιος Περικλειδάκης  με τηλ. 2810 302458.

Διαδώστε το για να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες που έχουν παιδιά στο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,  για να ξεσκεπάσετε  όλους τους .... άθλιους «υπεύθυνους»  και στις άλλες Περιφέρειες και τους νομούς της χώρας,  αυτού του αισχρού αντιπαιδαγωγικού .... «προγράμματος»  των νηπιαγωγείων,  και να τους μάθει ο Ελληνικός λαός,  όπως τους παραπάνω της Κρήτης.

Εδώ θα δείτε αυτό το αισχρό   «σύγγραμμα»,   που έγραψαν  κάποιες  εγκάθετες,  που το παίζουν .... «ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ».  Και προσέξτε. Ενώ τα παιδιά στο νηπιαγωγείο, χρειάζονται ελάχιστα πράγματα για να απασχοληθούν σωστά,  αυτές  κάθισαν και έγραψαν .....  334 ΣΕΛΙΔΕΣ  «επιστημονικές» μ@λ@κίες,  για το τι  και πως θα διδάσκονται τα παιδιά στο νηπιαγωγείο, μόνο και μόνο για να ΚΡΥΨΟΥΝ  εκεί μέσα, τα δύο αντιπαιδαγωγικά σημεία, που μιλούσαν για την ...... «σεξουαλική αγωγή»  που ... πρέπει να διδάσκονται τα νήπια....!!!  :    Στην σελίδα 77 θα διαβάσετε το εξής: «Εξίσου σημαντικό είναι να απαντάει (ο νηπιαγωγός) με ειλικρίνεια σε οποιαδήποτε θέματα θίγονται αποφεύγοντας αντιδράσεις αμηχανίας και ενοχοποίησης, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για δύσκολα θέματα, όπως π.χ. η σεξουαλικότητα ή το πένθος». 
Καταλάβατε;;  Αυτά θεωρούν  οι .. «επιστήμονες» του Α.Π.Θ. ότι είναι τα .......  ερωτήματα των παιδιών του νηπιαγωγείου....!!!  Τί θα κάνω στο πρώτο .... ραντεβού;;;;   Και αν υπάρχει  .... μετά θάνατον ..... ζωή;;;;


Επίσης στην σελίδα 89 θα διαβάσετε τα ..... ΟΡΓΙΑ...!!!!ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΘΟΥΝ (τα νήπια) , ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ...!!!
 1.να - εντοπίζουν τις διαφορές κι ομοιότητες των δύο φύλων (ανατομικές, κοινωνικούς ρόλους)
2- να βάζουν σε σειρά εικόνες παιδιών και ενηλίκων των δύο φύλων για να αναγνωρίσουν τις φάσεις ανάπτυξης του σώματος (σύνδεση με. φυσικές επιστήμες)
3- να εκφράζουν προσωπικές ιδέες και ερωτήματα σχετικά με τη σεξουαλικότητα  
4- να σχολιάζουν τι είναι και τι δεν είναι αποδεκτό στην σχέση με το σώμα τους και το σώμα των άλλων (π.χ. πότε καλύπτουμε το σώμα μας)
ΚΑΙ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ  ΣΑΠΙΟ-ΓΡΑΦΗΜΜΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ  ΩΣ   «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ..... ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»  ,  ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ .... ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ...!!!
Οι γονείς πηγαίνουν τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο για να παίξουν και να ζωγραφίσουν  και οι εγκληματίες ... «επιστήμονες», θέλουν να τα ..... προετοιμάσουν για ...... «συνουσίες»...
Σας παρουσιάζω αυτούς τους ........ «επιστήμονες»,  που έγραψαν και ενέκριναν αυτό το ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ  ΣΑΠΙΟ-ΓΡΑΦΗΜΜΑ...!!!

 ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΕΔΙΟΥ «ΠΡΩΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ » ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ:
 Μαρία Μπιρμπίλη. Επικ. Καθηγήτρια, Τμήματος Επιστημών νηπιαγωγείου και Εκπαίδευσης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ
Νικολέττα Γκλιάου.

 ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ Π.Σ. (ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ)
 Αγγελική Βελλοπούλου.
 Ελένη Διδάχου.
 Αναστασία Καλογιαννίδου.
Φωτεινή Μπακαλοπούλου.
Βασιλική Παναγιώτου.
Ιωάννα Σοφιανοπούλου.
 Παρθένα Ψυχίδου.
Ελένη Καμπέρη.  Σχολική Σύμβουλος νηπιαγωγείου.
 Μαρία Καμπεζά Επικ. Καθηγήτρια, Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στο νηπιαγωγείο, Πανεπιστήμιο Πατρών.
Κατερίνα Μιχαλοπούλου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Παιδαγωγικού Τμήματος νηπιαγωγείου, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Μελανθία Κοντοπούλου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήματος Επιστημών νηπιαγωγείου και Εκπαίδευσης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Μαρία Παπανδρέου Επικ. Καθηγήτρια Τμήματος νηπιαγωγείου και Εκπαίδευσης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Τώρα νομίζω έγινε από όλους μας κατανοητό, ποιοί έχουν μπεί μέσα στα νηπιαγωγεία για να ....... «εκπαιδεύσουν» τα παιδιά μας, αλλά παράλληλα έγινε και  απόλυτα κατανοητό,  σε ποιές ........  αναφερόταν ο ........ «ΝΤΑΪΣΕΜΠΛΟΥΜ»...!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ για να λάβουν γνώση όλοι οι γονείς, αλλά και οι Έλληνες ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΙ , γιατί πρέπει να προστατέψουμε τα νήπια,  από τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...... «επιστήμονες».
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

        
    Υ.Γ. Έλληνες να αγρυπνείτε.  Γιατί οι εχθροί μας "εργάζονται" οργανωμένα.  Και ενώ κάποιοι ασχολούνται με το να μας κοιμίζουν  μόνο με την ...... "Κωνσταντινούπολη", κάποιοι άλλοι ..... "εργάζονται" με στόχο να δολοφονήσουν τις ψυχές των παιδιών μας.  Οι εχθροί μας ... "δουλεύουν" οργανωμένα και με τα ..... "κατάλληλα"   άτομα σε κάθε τομέα..  Να αγρυπνείτε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.  Ούτε καν .... έχει αρχίσει. ®1Greek Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη 

Under Creative Commons License: Attribution 
Σχόλιο:
Όταν οι ιεράρχες ποδοπατούν τους ιερούς κανόνες, αποδεχόμενοι την (ψευδο)Σύνοδο της Κρήτης, όταν η τηλεόραση συνεχίζει να διαφθείρει προβάλλοντας διαρκώς χωρισμένα ζευγάρια, "γκόμενους-ες" των γονέων των παιδιών, όταν εσκεμμένα σε κάθε σχεδόν ελληνική σειρά προβάλλονται ομοφυλόφιλα ζευγάρια, δεν θέλει μυαλό να καταλάβουμε ότι δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο στην κοινωνία μας αλλά και ότι για όλα αυτά υπάρχει ενορχηστρωτής.

Αφού "εξαγόρασαν" την "σιωπή" των ποιμένων μας, 
αφού εκβίασαν ή απείλησαν τους ιερωμένους και τους μοναχούς μας (για να μην διακόψουν την μνημόνευση των αιρετικών πλέον δεσποτάδων τους), 
ο κλήρος μένει στον απλό, πιστό ελληνορθόδοξο λαό να αντιδράσει σε κάθε κατρακύλα. 

Γράφουμε επιστολές διαμαρτυρίας, παίρνουμε τηλέφωνα, οργανώνουμε παραστάσεις διαμαρτυρίας.
Μην περιμένετε τους άλλους. 
ΕΣΥ θα αντιδράσεις. 
Όπως αντέδρασαν άλλοι 2 γονείς σε αντίστοιχη εκδήλωση στην Καβάλα (γράψαμε χθές εδώ)

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Νεότερη Ενημέρωση (11/5/2017, 00:30 πμ):
Λάβαμε το παρακάτω email από τον συγγραφέα του άρθρου κ.Λαμπρόπουλο:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ 
ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, 
ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ Κ. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ, 

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ, 
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ,
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, 
ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ,
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ.


Δεν υπήρχε από μεριάς μου σκοπιμότητα ή δόλος, καθότι μου έδωσαν τον χώρο,
ως πολυχώρο του Δεσποτικού της Μητροπόλεως. 
Οφείλω μία δημόσια συγνώμη στον Σεβασμιώτατο και θα την δημοσιεύσω τροποποιώντας και το άρθρο. 

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για την ταλαιπωρία που σας βάζω.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής- αρθρογράφος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σοδομα και γομορα και κατι παραπανω απο αυτο το ακανομαστο αμαρτημα εδω εχουμε πρωχωρισει και σκωτωνουμε τις ψυχες των παιδιων τα ανηλικα τοτε στα σοδομα ητανε ενηληκες και κανεις δεν διαμαρτυρεται αφου εχει πεσει ακρα του ταφου σιωπη πληρης αποχαυνωση επραιεπε να σηστει η Ελλαδα για αυτο το ανοσιουργημα αλλα ολοι ειμαστε πεθαμενοι και σε λιγο θα καταστραφουν τα παντα απο την οργη του Θεου να κλαιμε και να θρηνουμε ειναι ποιος ειναι αυτος που θα φωνευσει την ψυχη του παιδιου; δολοφονοι δολοφονοι φωναζει ο πατηρ Αυγουστινος αλεξιος κ

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.


Από σήμερα 2/10/2018, έχουμε προσωρινά διακόψει την δημοσίευση σχολίων στο ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.