" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γι αυτό οι αστυνομικοί προπηλάκισαν και προσήγαγαν τους ανήλικους μαθητές (όλοι παιδιά της εκκλησίας) στην Λάρισα ; Και ένα βίντεο .... φωτιά!

Γράψαμε το απίστευτο που έγινε την περασμένη Κυριακή (15/5/2016), στην Λάρισα:

ΠΟΓΚΡΟΜ στην Λάρισα. 

Παιδιά της εκκλησίας (μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου) 

συνελήφθησαν και προπηλακίστηκαν από αστυνομικούς.



Όπως βλέπετε, για να ενθρονιστούν κάποιοι δεσποτάδες ... το "κράτος"(ΜΑΤ) αναλαμβάνει προκαταβολικά να "κλείσει το στόμα" σε κάποιους πιστούς.  Γι αυτό όπως σωστά παρατήρησαν και σχολιαστές μας, κράτος και  ανώτερη εκκλησιαστική διοίκηση γίνονται συνήθως ΕΝΑ και πάντα το ένα προστατεύει το άλλο όταν χρειαστεί. Οι υποτιθέμενες "δηλώσεις αντίδρασης" είναι συνήθως για το θεαθήναι και για να κοιμίζουν τους "πιστούς" (θρησκευόμενους και κομματικούς οπαδούς). 



Η επιστολή που ακολουθεί 
αλλά και η φωτογραφία που φαίνονται τα αποτελέσματα του ξυλοδαρμού του εκδότου της εφημερίδος των Αγωνιζομένων Χριστιανών Λαρίσης «ΑΓΩΝΑΣ»  κ. Τριανταφύλλου Τασιοπούλου από τα ΜΑΤ 
κατά την ενθρόνιση του μητροπολίτη Λαρίσης Ιγνατίου Λάππα 



βοηθάνε πιθανότατα τον καθένα μας να αντιληφθεί γιατί οι αστυνομικοί συμπεριφέρθηκαν τόσο βίαια σε ανήλικα παιδιά της εκκλησίας (μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου), ώστε να καταλήξουν στο νοσοκομείο, την περασμένη Κυριακή (15/5/2016).



Διότι μοιράζανε δωρεάν την εφημερίδα ΑΓΩΝΑΣ που ελέγχει τον Ιγνάτιο και τα κακώς κείμενα εν τη εκκλησία.


Σειρά τώρα είχαν τα πέντε αδέρφια για να τρώσουν την Θεολογική υπερπολύτεκνη οικογένεια (από 9 αδέρφια) και την ευσεβής κυρία Α.Γ. που εξελήφθη ως μητέρα των.



Διαβάστε τώρα την απίστευτη καταγγελία που ακολουθεί και ... 
σίγουρα θα φρίξετε με το πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει ένας δεσπότης...

Στο τέλος, σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο ... "φωτιά".


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Αξιότιμε κ. Νάνη και κ. Νούνη 

Σας βεβαιώνουμε ότι είναι αληθείς οι ταπεινώσεις αυτές και ο διωγμός που υφιστάμεθα ως Αγωνιζόμενοι Χριστιανοί ( είμαστε οι Θεολογικοί) από 14-9-1989 εξ αιτίας της αντικανονικότητας στη μητρόπολη Λαρίσης, και ακριβέστερα από το 1974….που εκδιώχθει ο (μητροπολίτης) Θεολόγος.

Η χαιρεκακία του αιμοσταγούς δεσπότη Ιγνατίου Λάππα της Λαρίσης, πέραν της βιαίας και αιματηρούς καταλήψεως του μητροπολιτικού Θρόνου, ενώ ζούσε ο Άξιος και πεφιλημένος μητροπολίτης μας κυρός Θεολόγος ποιμένας αληθινός του πιστού λαού, κατέγραψε πολύ χειρότερα γεγονότα στο ιστορικό της.



Εν προκειμένω, όταν ένα από τα αδελφάκια των συλληφθέντων αδελφών, ο Ηλίας, νήπιο 33 μηνών , κατέληξε μετά από τροχαίο δυστύχημα, ο Ιγνάτιος μετά της κουστωδίας του επιχαίροντες, απέδιδαν το συμβάν στη μη αναγνώρισή του ως κανονικού δεσπότου από την οικογένεια.
Επιπλέον πρόσβαλε την κηδεία και το πένθος του παιδιού, για να βαθύνει τον πόνο των γονέων και της οικογενείας, καλώντας σε απολογία τους τρεις ιερείς που ετέλεσαν την εξόδιο ακολουθία (29-7-1999) στον
μνημειακό Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου (με κατακόμβη αφιερωμένη στον ΄Αγιο Ιωάννη τον Θεολόγο). Τον Ναό ανήγειρε με δωρεάν επισταμένη μελέτη και επίβλεψη του μηχανικού πατέρα των παιδιών, διωχθείς και γι’ αυτόν (αφού δεν επέτρεπε την ανέγερση ο τότε κομμουνιστής δήμαρχος Λαμπρούλης ).



Με αγωγές ζητάει 40000 Ευρώ από τον πατέρα τους, ενώ από 35 Αγωνιζόμενους Χριστιανούς ζητάει συνολικά 780000 Ευρώ. Μόνο από τον κ. Τριαντάφυλλο Τασιόπουλο ζητάει 120000 Ευρώ.
Κύριο μέλημά και στρατηγική του είναι να αποτινάξει παντοιοτρόπως το πανθομολογούμενο ΑΝΑΞΙΟΣ, να εξωραΐσει το πρόσωπό του, να επιβάλλει την αντικανονικότητά του και να καταστείλει κάθε διαμαρτυρία εναντίον του.



Το κακό όμως έχει και συνέχεια, ο μοιχεπιβάτης αυτός αποστέλλεται να συμμετέχει στην επικείμενη Μεγάλη Πανορθόδοξη σύνοδο στην Κρήτη ως φερέφωνο του Οικολόγου του Φαναρίου. Έτσι θα μεταδώσει την μολυσματική του αντικανονικότητα προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο ακυρότητος εις αυτή.

Εμπειρία της ορθοτομήσεώς του έχουμε και από τότε που ψήφισε υπέρ της αθωώσεως του ομογάλακτου καθαιρεθέντος Παντελεήμονος Μπεζενίτη Αττικής 
(σχόλιο Παιδαγωγού: δείτε σχετικά στο τέλος ... δείτε και κλάψτε αλλά και εξοργιστείτε), 


αλλά και προσφάτως όταν ως συνοδικός ψήφισε υπέρ της ελεύσεως του Πάπα στην νήσο Λέσβο.
(σχόλιο Παιδαγωγού: δείτε εδώ τα ονόματα των 13 συνοδικών που προσκάλεσαν τον Πάπα, ανάμεσα τους οι "παραδοσιακοί" και "αντι-οικουμενιστές" Ναυπάκτου και Φλωρίνης ..)




Η όποια καταδίκη των γεγονότων (δείτε εδώ) από τον αντικανονικό κ. Ιγνατίο Λάππα στα οποία ο ίδιος είναι υπαίτιος, θα είναι υποκριτική και θα ομοιάζει με πολιτικάντικη τακτική.
Το Θεάρεστον είναι να ζητήσει συγγνώμη και να εγκαταλείψει την Μητρόπολη που τόσα χρόνια ταλανίζει προκειμένου να ειρηνεύσει και να τεθεί σε πνευματική πορεία το πλήρωμα αυτής.

Ευλογείτε



Σχόλιο "Παιδαγωγός": 
Για τον κεκοιμημένο σήμερα πρώην μητροπολίτη Παντελεήμονα Μπεζενίτη (που αναφέρεται στην απάντηση των "Αγωνιζομένων Ορθοδόξων Χριστιανών Λάρισας", που λάβαμε αναφορικά με 2 σχόλια που αναρτήθηκαν εδώ), 
αξίζει να δείτε το παρακάτω σοκαριστικό βίντεο
έτσι για να καταλάβετε τι εννοούνε κάποιοι δεσποτάδες όταν μας καλούν να "κάνουμε υπακοή στο πρόσωπο του δεσπότη" (όπως είπε πρόσφατα και ο γκλαμουράτος Ιουστίνος Καλαμαριάς, εδώ



Ζητούμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι οι Ιεράρχες μας.


Καταλαβαίνετε τώρα γιατί όσο πιο "έκφυλος" αρχιμανδρίτης είσαι, και όσο πιο καλός λουστραδόρος του συστήματος, τόσο περισσότερο πιθανό είναι να γίνεις δεσπότης; Το σύστημα που σε αναδεικνύει, σε προστατεύει και σε εκβιάζει αν χρειαστεί.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟΜ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑΜΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

+I.Γ.Ζ.
Αυτοί είναι οι άγρυπνοι φύλακες της ορθοδοξίας...
Γι' αυτό και η οργή του Θεού στις μέρες μας είναι ηλίου φαεινότερη.
Οι λαικοί δεν είναι άμοιροι ευθυνών, απεναντίας έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη, διότι με το να παρευρίσκονται στους Ναούς των αιρετικών των Μασόνων και Σοδομιτών, τους Νομιμοποιούν.

Ανώνυμος είπε...

Καλο θα ηταν ο κοσμος να μην ξερει ποιοι τον διοικουν και ποιοι αποφασιζουν.καλυτερα τα ματια κλειστα.να μπορουν να διοικουνε τα προβατα χωρις δυσκολια.ακουε βλεπε σιωπα.
δεν ντρεπομαστε λιγο.
ζητουμεν ελευθερα και ζωσα εκκλησια

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Περσινά ξινά σταφύλια"
τελευταία φορά που ακούσαμε την έκφραση αυτή ήταν όταν ρωτήσαμε έναν μοναχό γνωστής μονής, για πάρκινγκ που έχουν και τις υψηλές ταρίφες που βάζουν στα αυτοκίνητα που παρκάρουν.

Αντί να μας απαντήσει επί τοις ουσίας, για τα δημοσιεύματα,
μας απάντησε "περσινά ξινά σταφύλια".
Είναι άξιο προσοχής το πως το σύστημα πετυχαίνει να διαδίδει "δικαιολογίες", για να μην απαντήσει ή να μην ζητήσει δημόσια συγνώμη.

Συνηθίζουμε να λέμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται γιατί δεν διδάσκεται. Τα σταφύλια θα αποδειχθούν σίγουρα ξινά. Γιατί είναι ξινά. Ότι άμφια και όσες μήτρες και ότι φωτογραφίες κι αν στείλετε στα εκκλησιαστικά πρακτορεία σας.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Εις θέσιν σχολίου και κατά της δεσποτοκρατίας :

Εἰς τὸ τέλος, ὑπὲρ τῆς ὀγδόης· ψαλμὸς τῷ Δαυΐδ. - 2 ΣΩΣΟΝ με, Κύριε, ὅτι ἐκλέλοιπεν ὅσιος, ὅτι ὠλιγώθησαν αἱ ἀλήθειαι ἀπὸ τῶν υἱῶν τῶν ἀνθρώπων. 3 μάταια ἐλάλησεν ἕκαστος πρὸς τὸν πλησίον αὐτοῦ, χείλη δόλια ἐν καρδίᾳ, καὶ ἐν καρδίᾳ ἐλάλησε κακά. 4 ἐξολοθρεύσαι Κύριος πάντα τὰ χείλη τὰ δόλια καὶ γλῶσσαν μεγαλοῤῥήμονα. 5 τοὺς εἰπόντας· τὴν γλῶσσαν ἡμῶν μεγαλυνοῦμεν, τὰ χείλη ἡμῶν παρ᾿ ἡμῖν ἐστι· τίς ἡμῶν Κύριός ἐστιν; 6 ἀπὸ τῆς ταλαιπωρίας τῶν πτωχῶν καὶ ἀπὸ τοῦ στεναγμοῦ τῶν πενήτων, νῦν ἀναστήσομαι, λέγει Κύριος· θήσομαι ἐν σωτηρίῳ, παῤῥησιάσομαι ἐν αὐτῷ. (Ψ.ΙΑ΄)

2 Σώσε μέ, Κυριε, από την κακίαν και τους κακούς, που με περιβάλλουν, διότι δεν έχει απομείνει πλέον άνθρωπος ενάρετος επάνω εις την γην. Σπάνιοι είναι οι ειλικρινείς και αληθινοί λόγοι μεταξύ των ανθρώπων. 3 Λογια ψευδή και επιβλαβή ανταλλάσσει ο καθένας με τον πλησίον του. Από την αμαρτωλήν καρδίαν των βγαίνουν δια του στόματός των δολιότητες. Ογκος κακίας υπάρχει εις την καρδίαν των, την οποίαν εκφράζουν με πανουργίαν τα χείλη των. 4 Είθε να εξολοθρεύση ο Κυριος όλα τα δόλια και απατηλά χείλη, τας γλώσσας των διπροσώπων αυτών ανθρώπων, που καυχησιολογούν και κομπάζουν· 5 όλους εκείνους, οι οποίοι είπαν· “θα δοξάσωμεν και θα αναδείξωμεν την γλώσσαν μας με την ευφράδειάν μας. Τα χείλη μας είναι εις την απόλυτον διάθεσίν μας. Ποιός είναι Κυριος επάνω από ημάς; Ημείς και κανείς άλλος”. 6 Εις την αλαζονείαν όμως και αφροσύνην αυτήν ο Κυριος απήντησεν· “εξ αιτίας της καταδυναστεύσεως των πτωχών από τους αμαρτωλούς πλουσίους, εξ αιτίας των στεναγμών των πενήτων, που καταπιέζονται, τώρα αμέσως θα εγερθώ, λέγει ο Κυριος, θα θέσω εις ασφαλή και σωτήριον τόπον τον καταπιεζόμενον πτωχόν και χάριν αυτού θα δείξω εις τα μάτια όλων την λαμπράν και ακατανίκητον δικαιοσύνην μου”.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΙΣΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ;
ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΑΠΑΘΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΌ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ; ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ; Ο ΑΙ-ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ; Ο ΑΓ.ΚΟΣΜΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΔΟΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε,
Μήπως ο άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος συνιστούσε στους προσερχομένους προς Βάπτιση να ξεσηκωθούν, να πάρουν τα δρεπάνια και ό,τι άλλο είχαν, κατά του φαύλου πολιτικού και θρησκευτικού ιερατείου τους ;

Και με τον άγιο Κοσμά, που μας έλεγε να χτίζουμε σχολειά, τί έχουμε να πούμε ; Ξεσηκωμό και επανάσταση συνιστούσε, όταν όργωνε την υπόδουλη πατρίδα ;

Δεν θέλω με αυτά να πω ότι δεν μας χρειάζεται επανάσταση. Ασφαλώς και χρειάζεται, μάλιστα παγκόσμια να γίνει. Ποιος όμως είναι διαθέσιμος για την Επανάσταση της Αλήθειας ; Ποιος είναι έτοιμος από θέση ισχύος να καταγγείλει την παγκόσμια κλεψιά και την οικουμενιστική ψευτιά, που διαπράττουν και διαχέουν οι πολιτικοί σε συνεργασία με τους θρησκευτικο-εκκλησιαστικούς ;

Ανώνυμος είπε...

+Ι.Γ.Ζ.
Στο πενταπόσταγμα υπάρχει ενα βίντεο 7' περί χειραγώγησης στα σχολεία.
( σουρεαλιστικό όχι πραγματικό ) κάντε τον κόπο να το δείτε και δεν θα ο μετανιώσετε. Η εικόνα του βίντεο (είναι κοντινή) δείχνει έναν δάσκαλο με κιμωλία και ενα παιδάκι

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στον εκκλησιαστικό χώρο.
Χειραγώγηση παιδιόθεν.
Οσο γι' αυτούς που δεν χειραγωγούνται... απλά δείτε το βίντεο

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος, καλούσε τον κόσμο σε μετάνοια και έλεγε ότι ΕΡΧΕΤΑΙ ο Μεσσίας. Αυτός ήταν ο προορισμός του, και όχι να ανατρέψει τους Ρωμαίους με δρεπάνια ή τους γραμματείς και τους φαρισαίους.

Ομοίως δείτε πόσο σκληρά μίλησε ο Χριστός για τους φαρισαίους, σε κανέναν άλλον δεν είπε τόσα "Ουαί". Μέχρι φραγγέλιο έκανε στο τέλος.

Άρα λοιπόν βλέπουμε ότι δίδαξαν την οδό της ομολογίας.
Κανείς μας δεν είπε να πάρουμε τα δρεπάνια εναντίον των δεσποτάδων. Εδώ διώκονται όσοι αποκαλύπτουν την αλήθεια. Αυτό είναι το ζητούμενο. Και οι περισσότεροι χριστιανοί κάνουν ότι δεν βλέπουν. Αυτό είναι το δεύτερο θέμα (και ξέρουμε γιατί γίνεται αυτό, γιατί βολεύει)

Ομοίως θυμηθείτε λίγο το πλαίσιο που έζησε ο Άγιος Κοσμάς. Υπήρχε περίπτωση να έχει νόημα να καλέσει σε επανάσταση εναντίον των Τούρκων; Γι αυτό φρόντισε τουλάχιστον να μην σβήσει ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.