" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Χούντα είναι ... θα περάσει! Προληπτική ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ κάθε δημόσιας συνάθροισης στην Λάρισα !

Μόλις χθες γράψαμε για την προκλητική ενέργεια αναρχικών στην Λάρισα 
να απειλούν,  να εκφοβίζουν μοναχές, να φωνάζουν και να γράφουν βλασφήμιες έξω από μοναστήρι (του πατρίου ημερολογίου, επειδή στήριξε την συγκέντρωση ενάντια στην ισλαμοποίηση της πατρίδας μας), με την πλήρη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ (διαβάστε αναλυτικά εδώ).


Σήμερα, διαβάζουμε σε τοπική εφημερίδα της Λάρισας ότι η ΕΛ.ΑΣ., εξέδωσε διαταγή με την οποία ανακοινώνει "προληπτική απαγόρευση κάθε δημόσιας συνάθροισης"

Όπως κάθε χρόνο οι "αγωνιζόμενοι χριστιανοί" (πιστά μέλη της ορθόδοξης εκκλησίας μας),  συγκεντρώνονται σιωπηρά (λόγω δικαστικής απόφασης), διαμαρτυρόμενοι για τα τεκταινόμενα στην εκκλησία (σκάνδαλα,πλουτισμός ιερωμένων, σκάνδαλό της Αγ.Παρασκευής των Τεμπών, κ.α.).
Για το τι έχει προηγηθεί στην εκκλησία της Λάρισας, γράψαμε στο παρελθόν εδώ.


ΥΓ. Οι παρακάτω φωτογραφίες με τους ματωμένους ορθοδόξους πιστούς, αφιερωμένες σε αγιορίτες, θεολόγους (ΠΕΘ) και "ρωμιούς" που ξεχνάνε εύκολα πως έγιναν κάποιοι δεσποτάδες
Nα θυμίσουμε τους ιερούς κανόνες; ότι αν κάποιος φωνάξει "ανάξιος" πρέπει να σταματήσει η χειροτονία για να εξεταστεί η μαρτυρία του; .. Ψιλά γράμματα.. 
Αλλά από αυτά ξεκινήσαμε και ατσαλώθηκε η δεσποτοκρατία και τώρα δεν τολμάει να μιλήσει κανείς 
και βλέπουμε απαθείς τον Πάπα από την τηλεόραση να συμπροσεύχεται με τον Βαρθολομαίο και τον Ιερώνυμο... και στην Πάτμο και στα Ιεροσόλυμα και στο Φανάρι 
και να μην τολμάει κανείς να πει ότι σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες, λόγω της συμπροσευχής με αιρετικούς, ο Βαρθολομαίος πρέπει να ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ .



Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"



Ακολουθεί η επιστολή καταγγελία των αγωνιζόμενων χριστιανών Λάρισας .

Κύριε πρόεδρε (της Δημοκρατίας)
Με έκπληξη διαβάζουμε σήμερα στην τοπική εφημερίδα της Λάρισας ότι κατά τον εορτασμό του Αγ.Αχιλλίου στην πόλη μας,παρουσία σας, εκδόθηκε από την ΕΛ.ΑΣ "προληπτική απαγόρευση κάθε δημόσιας συνάθροισης".

Όπως κάθε χρόνο οι "αγωνιζόμενοι χριστιανοί" συγκεντρώνονται σιωπηρά (λόγω δικαστικής απόφασης), διαμαρτυρόμενοι γιά τα τεκταινόμενα στην εκκλησία (σκάνδαλα,πλουτισμός ιερωμένων κ.α.)

Να σας θυμήσω μόνο το σκάνδαλό της Αγ.Παρασκευής των Τεμπών, δημοσιεύματα γιά 200!!! επίσημες στολές δεσπότη κ.α.


Η απαγόρευση αυτής της βουβης διαμαρτυρίας, που συσχετίζεται με
την παρουσία σας, νομίζω δεν τιμά την δημοκρατία και το πρόσωπό σας.


Οι διαμαρτυρόμενοι είμαστε οικογενειάρχες, γνωστά πρόσωπα της Λαρισαϊκής κοινωνίας, στην πλειοψηφία πολύτεκνοι, σερνόμενοι στα δικαστήρια εδώ και δεκαετίες από τον δεσπότη, γιατί διαμαρτυρόμαστε για τα κακώς κείμενα στον εκκλησιαστικό χώρο.


Βασιζόμενοι στο δημοκρατικό σας φρόνημα ελπίζουμε να προτείνετε την άρση της απαγόρευσης και να σας συναντήσουμε και να σας σφίξουμε το χέρι στον Αγ.Αχίλειο.





Διαβάστε ακόμη:
Στους λαθρομετανάστες στέκεστε προσοχή στους Αγωνιζόμενους Χριστιανούς της Λαρίσης τολμάτε απαγορεύσεις διαμαρτυριών για να επιβάλλετε τον αντικανονικό Ιγνάτιο Λάππα. Ποιοι κρύβοντε πίσω από την απαγόρευση αυτή;;; Ούτε η χούντα δεν θα αποτολμούσε τέτοιες προκλητικές απαγορεύσεις ειρηνικών διαμαρτυριών κύριοι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ";;; ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΛΑΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ;
το σχόλιο από τοπικό ιστολόγιο, εδώ.




ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΛΑΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ; 

Ειρηνικες συγκεντρωσεις και μονο κανουν οι ευσεβεις Αγωνιζομενοι Λαρισαιοι χριστιανοι τα τελευταια χρονια.
Συγκεντρωνονται κατα διαστηματα και ιδιως τις μεγαλες γιορτες στον περιβολο του Αγιου Αχιλλειου και σηκωνουν μονο καποια πανω "σιωπηλα", αλλα ΚΡΑΖΟΝΤΑ ΩΣ ΦΩΝΗ ΥΔΑΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ, με αγια και ιερα συνθηματα.


Ομως και αυτες τις ειρηνικες συγκεντρωσεις με τα ...σιωπηλα πανω, τις τρεμουν ολοι οι σημερινοι Φασιστοδημοκρατες που μιλουν και κορδωνονται για την ψευτικη και γελοια ....δημοκρατια μας!!! που συναγωνιζεται τα μεγαλυτερα και τα πιο αδιστακτα Φασιστικα και Χιτλερικα καθεστωτα της ιστοριας των λαων.


Αυτο που συμβαινει στην πολυπαθη Λαρισα ειναι πρωτοφανες και πρωτακουστο και σφοδρα σφοδρα ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ.
Εκει, καταφεραν οι ανθρωποι του σκοτους, ρασοφοροι και μη, να εχουν βγαλει δικαστικες αποφασεις - παρακαλω - που σταθμιζουν ακομα και ....την αναπνοη των χριστιανων!!! 
Να μην τους επιτρεπουν ουτε και την ελευθερη αναπνοη των πνευμονων τους.
Ναι ειναι αληθεια και καθολου δεν υπερβαλλουμε.
ΤΡΟΜΕΡΟ και ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ. 
Εκει, στην πολυπαθη και αιμματοβαμενη Λαρισα, που χυθηκε απο τον γνωστο "χριστιανο" υπουργο Δημοσιας Ταξεως, το περισσοτερο χριστιανικο αιμα, διωκονται απηνως οι χριστιανοι εδω και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ολοκληρες και ουδεις ...δημοκρατης ή και ουδεις ή σχεδον ουδεις χριστιανος (!!!), αλλης πολεως, διαμαρτυρεται.
Χριστιανουληδες της δεκαριτσας, ευσεβουληδες, ΟΝΤΩΣ!!!
Το γραφουμε και το υποστηριζουμε και ας μας πουν και οτι τους εξυβριζουμε.
Δικαια και μαλιστα πολυ δικαια ειναι και επιβαλλεται να ειναι, μια τετοιας μορφης... εξυβρισι τους!!! 
Ηδη εκκρεμουν πολλες προσφυγες στο Ευρωπαϊκο δικαστηριο Ανθρωπινων δικαιωματων εναντιον αυτων των επαισχυντων αντιδημοκρατικων και αντισυνταγματικων αποφασεων. 
Και οι ..."παναγιοι" ....ενδεδυμενοι τις αυτοκρατορικες σαββουρες αρχιερεις της παναθλιας εποχης μας, χαιρουν και επιχαιρουν γι αυτην την πρωτοφανη και μοναδικη αθλιοτητα και αντι να απεχουν επιδεικτικα, σπευδουν αθεοφοβα να συμμετασχουν σαν ...αρχιερεις του Βααλ και οχι του Ζωντος Δικαιοκριτη Θεου, σε τετοιες μιαρες εκδηλωσεις.


Ο πιστος λαος ομως δεν το βαζει κατω.
Εκει κατω στη Συρια σφαζεται και μαρτυρει με την ιδια τη ζωη του. Τους κρεμουν επανω σε σταυρους ή τους κατασφαζουν με τα τροχισμενα σπαθια και τα κοφτερα μαχαιρια. 
Και εδω στην ....δημοκρατικη μας Ελλαδα συμβαινουν τα ιδια εγκληματα με διαφορετικο τροπο.


Που ειναι, λοιπον, οι αλλοι ...αδελφοι εν Χριστω, οι ΨΕΥΤΕΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ, να διαμαρτυρηθουν και να συμπαρασταθουν; Σιωπουν...παρακολουθουν και παλι ....σιωπουν και αποχαυνωνονται στις ....πολυθρονες τους!!! ή στα χλοερα λιβαδια τους!!!
Αφαντοι εγιναν, σαν τους λαγους και τις σαυρες των αγρων.
Αυτοι ειναι οι ...ευσεβεις(!!!) της σημερινης σκολιας και τετραχηλισμενης γενεας μας. 
Μονο για τις "αντιχριστες!!!" ...καρτουλες τρεχουν και για τα προσωπικα συμφεροντα τους και παλι τρεχουν και διανυουν τις μεγαλες χιλιομετρικες αποστασεις.


Αγωνιστες και Αγωνιζομενοι Λαρισαιοι χριστιανοι.
Φως μαρτυρικο στην καρδια, Φωτια στα δοντια, Φτερα στα ποδια και ο Παντοκρατωρ Κυριος μας θα ειναι μαζι σας.
Συνεχιστε τους Ιερους Χριστομιμητους Αγωνες σας.
Τον Κυριο μας, το Εσφαγμενο Αρνιο, για την παρρησια Του οι Φαρισαιοι τον σταυρωσαν και οι Προφηται, οι Μαρτυρες και οι Πατερες για την Ομολογιακη παρρησια τους και για τον φθονο των ψευδαδελφων τουςδιωχθηκαν, εξορισθηκαν και κατακρεουργηθηκαν. 
Ο επισκοπος σας ο Θεολογος, ο αγιος και ταπεινος παντοτεινος επισκοπος σας, σας παρακολουθει απο ψηλα και σας ευλογει απο τον θρονον του Θεου, μαζι με τον Πολυπαθο συναγωνιστη του, τον Υπερλαμπρο και Υπερφωτεινο Αγιο Μεγαλομαρτυρα Χρυσοστομο, που παρακαθηται διπλα του.
Κοιταξτε τους.
Σελαγιζουν σαν Ολοφωτεινοι ηλιοι στον λαμπρο Ουρανο και σας ευλογουν. 
Ο αγων ειναι δικος σας, η νικη ειναι του Θεου. 
"Ουτοι εν αρμασι και ουτοι εν ιπποις και τα ΜΑΤ και τοις ροπαλοις, ΗΜΕΙΣ δε εν ονοματι Κυριου του Θεου ΗΜΩΝ, μεγαλυνθησομεθα".



Νεότερη Ενημέρωση:

ΠΟΓΚΡΟΜ στην Λάρισα. Παιδιά της εκκλησίας (μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου) συνελήφθησαν και προπηλακίστηκαν από αστυνομικούς.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Με όλον το σεβασμό, τόσο στην ιστοσελίδα σας, όσο καί στους μοναχούς του παλαιού ημερολογίου, δεν είναι εποχές για διχασμούς της ορθοδοξίας μας.... το είπαν καί οι Αγιοι Παίσιος καί Πορφύριος, τους εγνώριζα προσωπικά..
Συμφωνώ, η Ελλαδική εκκλησία είναι χαλαρή, - η ηγεσία της δηλ., αλλά αυτό δεν λέγεται οικουμενισμός, ο Ιερώνυμος δεν συνεπροσευχήθει με τον πάπα... απλά είναι πιό ευγενής καί χαμηλών τόνων από έναν άλλο τύπο ιεράρχη πού θα θέλαμε αυτή την εποχή.. έχει προσωπική ευσέβεια καί ποιότητα.. Υπαρχουν βέβαια καί οι δυναμικοί ιεράρχες μας, Αμβρόσιος καί Σεραφείμ....
Από την άλλη πλευρά, παραείναι φανατικοί καί διαιρεμένοι οι παλαιοημερολογήτες... υπερβάλλουν... γιατί οι Αγιοι Παίσιος καί Πορφύριος, με τα τόσα χαρίσματα πού τους έδωσε ο Θεός, διοράτικό, προρατικό, δεν πήραν με τους παλιαοημερολογίτες ;
Ας συνέλθουν ή τουλάχιστον ας προβλημτιστούν εκατερωθεν....
Δρ. ΝΚ
ΥΓ 1. Ο Θεός είναι παντογνώστης, Αυτός ξέρει τα εσωτερικά του καθενός...
και 2. Φυσικά η αστυνομία αυτή την εποχή, φέρεται σαν κατοχική στούς Ελληνες καί φιλική στους μετανάστες...
... σωστό στο σημείο αυτό το σχολιό σας !

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ

τραγικά όσα συνέβησαν σήμερα στην Λάρισα.

Διαβάστε προς το παρόν σχετική ανάρτηση εδώ:
https://apotixisi.blogspot.gr/2016/05/h.html

και σε λίγες ώρες θα αναρτήσουμε φωτογραφίες και λεπτομέρειες.

Δημήτριος Ἀναστασιάδης είπε...

Συμφωνώ απόλυτα!Να συμπληρώσω ότι ό Ιερώνυμος είναι μέν ευσεβής, αλλά φέρεται ως άβουλο πρόβατο. Οσο για τον Αμβρόσιο,δεν είναι δυναμικός, ηλίθιος είναι. Επιτρέπεται επίσκοπος να καταριέται τόν οποιοδήποτε,είτε λέγεται Φίλης είτε δεν ξέρω πώς;; Ας κοιτάει τα χάλια του που έχει μαζέψει τον Βρεσθένης Θεόκλητο που ξέρουμε πώς αποπέμφθηκε από Θεσσαλιώτιδος και να μην το παίζει ηθικός.Οσο για την Λάρισα, σταματήστε επιτέλους να προβάλλετε εποχές διχασμού της Εκκλησίας,γιατί και οι οπαδοί του Θεολόγου έχουν λερωμένη την φωλιά τους!! Μπορούμε δηλαδή να θυμηθούμε τις πέτρες που πετούσαν πριν χρόνια κατά την διέλευση της λάρνακας του Αγίου Αχιλλίου!!!Δεν είμαι με κανέναν, είμαι με τον Χριστό!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΝΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΕΝΩ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΓΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΤΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑΧΑ ΠΕΤΡΕΣ. ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΤΩΜΕΝΟΙ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ ΣΟΥ.

Δημήτριος Ἀναστασιάδης είπε...

Θα το πώ στον εαυτό μου. Αυτός είναι ό πληροφοριοδότης μου. Ευτυχώς τα έχω ακόμα 400 και θυμάμαι πολύ καλά τις εικόνες αυτές που είχαν μεταδοθεί τότε από την τηλεόραση. Ξαναλέω,είμαι μόνο με τον Χριστό!!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.