" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Η Πτώση του Δυτικού Πολιτισμού και οι συντελεστές της και Αριστερά και Ισλάμ - Μια Ανίερη Συμμαχία (2 "προκλητικά" βίντεο αφύπνισης

Ο πολιτισμός μας υποσκάπτεται από την κρυπτοκομμουνιστική λαίλαπα της Νέας Τάξης και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό.





Οποιαδήποτε ομοιότητα με τα αθεϊστικά κατακάθια της ελληνικής αριστεράς δεν αποτελεί σύμπτωση.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα απαντήσει ο νομίζων πως μας επεξεργάζεται, ο νομίζων πως απευθύνεται στο α νοήμων κοινό του!

"Όταν κυβερνήσει η πραγματική Αριστερά
Intarsia Λαφαζανης Αλαβάνος, Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου κοκ,
τότε θα έχουμε ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ"
τώρα έχουμε νεοφιλελευθερισμό!!!


Πάντα με όλους τους κομμουνιστές αριστερούς που κυβερνούν δεν φταίνε αυτοί φταίνε οι άλλοι φταίνε οι νεοφιλελεύθεροι οι καπιταλιστές οι δεξιοί !
Όσο είναι στην αντιπολίτευση μείζονα η ελάσσονα είναι κομμουνιστές αριστεροί!
Όταν έρχονται στην κυβέρνηση οι άλλοι που έμειναν απέξω η που έφυγαν τους χαρακτηρίζουν ως “αριστερούς”!!!

Όσο θα συνεχίζουμε να ρίχνουμε νερό στο μύλο των αριστερών-κομουνιστών , αποδεχόμενοι χωρίς αντίδραση τον παραλογισμό τους , τόσο το “κόλπο grosso” θα συνεχίζεται έως της τελικής πτώσεως και εξαφανίσεως του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού μας και του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών ορθοδόξων!

Τσοχατζόπουλος – Σημίτης Παπανδρέου Πασοκ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

https://www.youtube.com/watch?v=8ahVghkW5WI


Τσίπρας σαν πρωθυπουργός
KATA του Νεοφιλελευθερισμό

https://www.youtube.com/watch?v=7_oR1lITpCs


Τρία λεπτά όλA και όλA που δείχνουν την καλοστημένη αριστερό-κομμουνιστική φρασεολογία- απάτη! Ακούστε το έχει ενδιαφέρον ! Τίποτα δεν άλλαξε στην πολιτική σκηνή του τόπου. Μόνο οι ψεύτες! Όλη η υπόλοιπη ορολογία ίδια και απαράλλακτη!
Μετά τους συριζαίους
εκατομμύρια ονόματα αριστερών
Μέχρι που να μην υπάρχουν άλλοι Έλληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι ιδιοκτήτες της Ελληνικής Ιερής γης , υπερασπιστές της Χριστιανικής Ορθόδοξης Αλήθειας του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας , της συνέχειας της φιλοσοφίας και της ιστορίας των προγόνων μας ΕΝΘΕΩΝ Ελλήνων!!!


Υ.Γ.
Η ΙΔΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ – Ο ΚΟΜΜΟΥΝΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ
ΟΧΙ
o ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ η o “ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ” ,
ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ η ο “ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ”

Αυτά για όποιον θέλει να ζήσει ως Ελεύθερος Έλληνας Χριστιανός ορθόδοξος!

Οποιος θέλει να ζήσει ως σκλάβος δικαίωμα του να συνεχίσει να παίζει το παιχνίδι της σοβιετικής κομουνιστικής μεταπολίτευσης , μόνο και μόνο από φόβο , (από φόβο διότι ακόμα και οι ανόητοι αγράμματοι αμόρφωτοι έχουν αντιληφθεί το σοβιετικό μεταπολιτευτικό εθνοκτόνο παζάρι, πόσο μάλλον όσοι δεν είναι ) μην τον πουν φασίστα και ναζιστή…οι εχθροί του Έθνους των Ελλήνων!

Αυτοί , ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ που διακαώς επιθυμούν – δεν το κρύβουν πλέον – την γενοκτονία , το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ των Ελλήνων Χριστιανών δια της αντικαταστάσεως μας με αλλόθρησκους -αλλογενείς και δια μέσου της ΠΕΙΝΑΣ και της εξαθλίωσης όπως έκαναν οι κομμουνιστές στις πρώην κομουνιστικές απάνθρωπες δικτατορίες!

Ανώνυμος είπε...

επειδή κάποιοι, είναι μοιρασμένοι οι ρόλοι, παίζουν τον ρόλο της βαλβίδας αποσυμπίεσης και

για να μην έχουμε αυταπάτες

παρακαλώ να δείτε και το παρακάτω βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=3EEof-8euFQ

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.