" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Για όσους βαρούνται να διαβάσουν το 4ο μνημόνιο, ας διαβάσουν μόνο αυτά

φωτο: ο ψεύτης αναλύει στους δημάρχους Σίμο Δανιηλίδη και Θόδωρο Παπαδόπουλο, πώς θα κρεμάσει τους μερκελιστές, που ήθελαν να ξεπουλήσουν την ΕΥΑΘ.


Δύο χτυπητές κωλοτούμπες ΣΥΡΙΖΑ που συμπεριλαμβάνονται στο 4ο μνημόνιο:

"116. Το ΤΑΙΠΕΔ θα ξεκινήσει διαδικασίες προμήθειας για την πρόσληψη συμβούλων για τους εναπομείναντες διαγωνισμούς του Προγράμματος Αξιοποίησης Κρατικών Περιουσιακών Στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ, ΟΤΕ και μερίδιο 30% του ΔΑΑ"

117. Η Εγνατία Οδός Α.Ε. θα προκηρύξει διαγωνισμό για την κατασκευή και πλήρη εξοπλισμό των τριών σταθμών διοδίων (Βενέτικου, Θεσσαλονίκης και Αλιάκμονα), για τρεις σταθμούς (Ασπροβάλτα, Καβάλα και Στρυμονικό)."


Με πιο απλά λόγια:
  • Ο Τσίπρας υπέγραψε ήδη ΚΑΙ το "ξεπούλημα του νερού της Θεσσαλονίκης", απλώς τώρα το βάφτισαν "Πρόγραμμα Αξιοποίησης Κρατικών Περιουσιακών Στοιχείων"
  • Έρχονται άλλα 6 διόδια στην Εγνατία οδό, από τους ανθρώπους που έγιναν γνωστοί από το κίνημα "όχι στα διόδια".
Πηγή: makpress

Σχόλιο:
Πόσοι "χριστιανοί" (δημόσιοι υπάλληλοι) ψήφισαν Τσίπρα; Νομίζετε είναι λίγοι; 
Όχι.


Όταν για τον  "χριστιανό" προτεραιότητα είναι η ατομική του βόλεψη άσχετα αν καταντήσουμε αθεϊστικό κράτος, τότε πρέπει να προβληματιστούμε για το πρότυπο του "χριστιανού" που καλλιεργήθηκε επί δεκαετίες: 
Nα είναι καλός μαθητής, για να περάσει στο Πανεπιστήμιο, για να βρει μια εύκολη δουλειά στο δημόσιο όπου θα πληρώνεται χωρίς να κουράζεται πολύ  και ...
αν χρειαστεί θα ψηφίζει και άθεους για να μην χάσει τη βόλεψη του.

(Αντίστοιχα κάποιοι άλλοι ψηφίζουν τους μασόνους της ΝΔ, γιατί έχουν εκεί τα "κονέ" που θα βολέψουν τα παιδιά τους να "τακτοποιηθούν"..)
Να μας κλαίνε οι ρέγγες ..

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μας κλαίνε οι ρέγγες ..

Κανένας δεν πρόκειται να μας κλάψει!
Είναι πολλές οι φωνές που αντιστέκονται πάρα πολλές και από παλιά. Συντονισμός μάλλον δεν υπάρχει. Θα έρθει και αυτός στην ώρα του! Αρκεί να δυναμώσουν οι φωνές που λένε τα σύκα σύκα...
όπως η Κυρία Καθηγήτρια!

Ακούστε την καθηγήτρια πανεπιστημίου Αθηνών, την κ. Μαντουβάλου τι λέει, το 2013 , στο 4Ο λεπτό για συνάδελφο της… καθηγητή! Εξαιρετικά επίκαιρο …

Ρωτάει ο καθηγητής έναν φοιτητή. Από πού είσαι ; Είμαι ηπειρώτης απαντά ο φοιτητής. Α καλά του λέει αυτή είσαι ΑΛΒΑΝΟΣ!!!

Κάνει σε έναν άλλον την ίδια ερώτηση. Από την Θεσσαλία.
Απαντά αυτή. Καλά εντάξει είσαι ΡΟΥΜΑΝΟ ΒΛΑΧΟΣ!!!
Ούτε καν σκέτο Βλάχος. Ρουμάνος!!!

Όλα αυτά με τα χρήματα υμών των Ελλήνων Χριστιανών που ψηφίζουμε ανθέλληνες αντίχριστους αριστερούς να διδάσκουν στα Ελληνοχριστιανικά πανεπιστήμια μας.
Να βρεθεί το όνομα του / της πρέπει και να δικαστούν αυτοί που της έδωσαν το δίπλωμα!
Δεν πάει άλλο. Δημοκρατικά όμορφα και καλά!


Στην αφελή ερώτηση του δημοσιογράφου τι κάνει το Ελληνικό κράτος για όλα αυτά τα φαινόμενα η απάντηση της Καθηγήτριας είναι καταπέλτης στα στομάχια των Ελλήνων.
Τα ξέρει και πολλές φορές τα ενισχύει!!!
Βεβαίως τα ενισχύει εφόσον έκανε και άγαλμα στον σφαγέα των Ελλήνων βελουχιώτη που έλεγε πως τα σύνορα μας είναι μέχρι τον Όλυμπο …καλά κάνουν οι πληρωμένοι παπαγάλοι διότι για καθηγητές …


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

https://www.youtube.com/watch?v=_396IP5KxBI

Η Κυρία Μαντουβάλου , βάζει τα γυαλιά σε πολλούς άντρες καθηγητές με τον λόγο της!
Τολμά και λέει τα πράγματα με το όνομα τους και με ονόματα.
Βεργόπουλος Τσαούσης Αλιβιζάτος Λεονταρίδης και άλλοι
Ευτυχώς όπως η ίδια ομολογεί οι περισσότεροι καθηγητές είναι πραγματικά Έλληνες Καθηγητές που και αυτοί δεν διστάζουν να ομολογήσουν την αλήθεια!
Απλά το αριστερό σύστημα εμφανίζει τους αοριστολόγους γενικολόγους ψευδολόγους διεθνιστές ανθέλληνες αντίχριστους , θάβοντας την φωνή των πολλών εντίμων καθηγητών και αυτό το ονομάζουν …δημοκρατία!

Η άποψη της και έχει απόλυτο δίκιο είναι πως όλα αυτά δεν είναι σημερινά, ξεκινούν μετά τον Β.Π.Π. χωρίς να δώσουμε οι Έλληνες την προσοχή που θα έπρεπε στα “διαλυτικά στοιχεία” που είχαν εισρεύσει μέσα στο Ελληνοχριστιανικό έθνος μας. με αποτέλεσμα… η γάτα να κάτσει τελικά στον σβέρκο μας!!!

Το προβλημα είναι εκ των εσω, στο 27,30!
Ας σταματήσουμε το εύκολο παραμυθάκι πως φταίνε μας φταίνε οι Αμερικάνοι Εβραίοι Γάλλοι Άγγλοι Πορτογάλοι!
Ο εχθρός είναι εντός των πυλών. Η πέμπτη φάλαγγα που όλοι τους ξέρουμε αλλά κάνουμε τους ανήξερους! Όχι μόνο αυτό αλλά τους επιτρέπουμε να είναι μπροστάρηδες στους αγώνες της άκουσον άκουσον ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ εργατιάς της φτωχολογιάς. Ιδίως αυτοί εργάτες αγρότες και λοιποί που προτιμούν να πεθάνουν παρά να αλλαξοπιστήσουν. Να πουλήσουν την Πατρίδα τους το έθνος τους την Θρησκεία τους τα ήθη έθιμα και τις παραδόσεις τους για ένα πιάτο φαγητό λες και δεν είναι άξιοι να το απολαύσουν με το σπαθί τους αλλά χρειάζονται αντίχριστους ανθέλληνες αυτόκλητους προστάτες…

Υ.Γ.
Στο 32,47 . Ο Ρήγας Φεραίος εθνικιστής…
Ο Ρήγας που έφτιαξε την εικονογραφία του Μεγάλου Αλεξάνδρου , μ το βιογραφικό του στα Ελληνικά και Γαλλικά , από επαναστάτης …εθνικιστής!
Δόξα και τιμή στους εθνικιστές!!!

Στο 36,00
Γιατί μας πολεμούν τόσο από μέσα όσο και έξω;
Γιατί μας φοβούνται γιατί αν και μια χούφτα είμαστε επικίνδυνοι και όλα αυτά …από την εποχή της Τροίας, από … τον Δούρειο Ίππο!

Ανώνυμος είπε...

"Όταν για τον "χριστιανό" προτεραιότητα είναι η ατομική του βόλεψη..."

Πέραν της "βόλεψης", να δούμε και το άλλο θέμα:
Όταν εμφανίζεται ένα χριστιανικό κόμμα (= κόμμα με χριστιανούς σαν μέλη - να εξηγούμαστε για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ελληνικά...), τι κάνουν οι Έλληνες "χριστιανοί";
Να μερικά από αυτά που κάνουν :

1) Δεν το παίρνουν καν είδηση. Έτσι κι αλλιώς, ένα από τα υπάρχοντα κόμματα και οι πολικοί του έχουν κάνει μια υπέροχη δουλειά μέχρι τώρα (σύμφωνα με αυτούς) και δεν ψάχνουν για νέα κόμματα έτσι κι αλλιώς...

2) Το πολεμούν με λυσσαλέα μανία για λόγους που αγγίζουν το αποκορύφωμα της ανθρώπινης ηλιθιότητας (είτε τάχα δεν συνεργάζονται με κανέναν, είτε αγαπούν τις κάρτες, κ.α.). Ας μην ονομάσω κόμματα/παρατάξεις ή "χριστιανούς", αλλά πιστεύω ότι όλοι έχουμε μια ιδέα για ποιους μιλάω. Και, φυσικά, θα ήμουν πολύ εύπιστος στο να δεχτώ ότι οι εν λόγω "χριστιανοί" είναι πρακτοράκια κάποιων (γιατί, αντίθετα από τον Αϊνστάιν, έχω την τάση να μην πιστεύω στην άπειρη ηλιθιότητα), αν δεν είχα δει και αυτό:

3) Τους περιγελούν. Αυτό το έκανε "χριστιανός", πρώην "φίλος" μου, ο οποίος έχοντας και πνευματικό και όλο το μοντέρνο σετ της "πνευματικής ζωής", συχνά -αν όχι πάντα- προσπαθούσε να μηδενίσει την σοβαρότητα της ισχυρής παρουσίας μασόνων στην πολιτική σκηνή. Μάλιστα κορόιδευε και τέτοια κόμματα αλλά και εμένα για τις αντιμασονικές μας θέσεις και δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για την αλήθεια παρά μόνο για το τι θα πουν οι άλλοι για αυτόν ακούγοντάς τον να μιλάει για "συνομοσιολογίες".

Με τέτοια μυαλά που έχουμε, ούτε οι ρέγγες δεν αξίζει να μας κλάψουν.
Και για να λέμε την αλήθεια, στις συμφορές που θα μας έρθουν κανείς χριστιανός δεν πρέπει να κλάψει. Όλα αυτά τα παθήματα έχουν προειπωθεί σαν προειδοποίηση σε εμάς τους χριστιανούς, για την περίπτωση που ξεστρατίσουμε. Θα πρέπει να χαρούμε και από πάνω, γιατί "πιστὸς ὁ λόγος καὶ πάσης ἀποδοχῆς ἄξιος"...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.