" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ για το υλικό για τις "έμφυλες ταυτότητες" που πάει στα σχολεία και την ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ και ποιοι την απαρτίζουν ! Δείτε ποιοι "αποδομούν" τα "έμφυλα στερότυπα" των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !

Πριν λίγες ώρες λάβαμε το παρακάτω εμαιλ:

Ακούστε το όλο!
Φρίκη!!!!Υποκρύπτουν το υλικό των ΜΚΟ!!




Στο Βόλο στο πλαίσιο της έμφυλης εβδομάδας, διάβασαν βιβλίο του Τσακίρη όπου πα-τέρας βιάζει την κόρη του..! 
(σχόλιο ο Παιδαγωγός: το βιβλίο είναι της Μαρίας Τσακίρη, παραθέτουμε σχετικές εικόνες)



Γονέας ηχογράφησε την τηλεφωνική του συνομιλία με την υπεύθυνη των έμφυλων του υπουργείου, της κ. Κότσιρα.



(Η κ.Κότσιρα) Ομολογεί ότι το υλικό των ΜΚΟ δεν αναρτήθηκε στο ΙΕΠ, είναι απόρρητο για τους γονείς, δήθεν με τη δικαιολογία ότι είναι δικό τους και μπορεί να το εκμεταλλευθούν άλλοι, μη εξειδικευμένοι.





Μετά το άγριο στρίμωγμα που της έκανε, η αρμόδια του υπουργείου εκτίθεται, χάνει τα λόγια της και ομολογεί ότι οι ΜΚΟ ουσιαστικά μπαίνουν στις τάξεις με το απόρρητο υλικό τους το οποίο οι γονείς πρέπει να κάνουν αίτηση στο υπουργείο και αν εγκριθεί θα τους δοθεί..



Εν τέλει του κλείνει το τηλέφωνο όταν αυτός απαιτεί να μάθει ποιος έδωσε την έγκρισή του να διαβαστεί στα παιδιά υλικό με αιμομικτικό βιασμό..!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ..!



Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο με την τηλεφωνική επικοινωνία με την υπεύθυνη του Υπουργείου:

(Νεότερη Ενημέρωση Παιδαγωγού : Μία ημέρα μετά την δημοσίευση μας, Τρίτη 30/5/2017, 9 πμ, το αρχείο δεν είναι διαθέσιμο

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ:
και ευχαριστούμε τον αναγνώστη που πήρε την πρωτοβουλία να το ανεβάσει και να μας ειδοποιήσει)



Σχόλιο:
Είναι φανερή η προσπάθεια της υπεύθυνης κυρίας Κότσιρας Αναστασίας (αυτό είναι το πλήρες ονοματεπώνυμο της, όπως διαπιστώσαμε εδώ, με μια απλή αναζήτηση):



ενώ αρχικά επαναλαμβάνει και επιμένει ότι τάχα ΟΛΟ το υλικό βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ (δείτε την ιστοσελίδα εδώ και το υλικό υποτίθεται βρίσκεται εδώ), 

τελικά, με τις επίμονες ερωτήσεις του γονέα για το που ακριβώς βρίσκεται παραδέχεται ότι το υλικό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αναρτημένο! Κάτι λοιπόν που γνώριζε εξ' αρχής!



Το μοναδικό "υλικό" είναι οι πληροφορίες επικοινωνίας με την ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ που υλοποιεί το πρόγραμμα:

"Το πρόγραμμα έχει υποβληθεί από το Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για τον Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη μη Βία – «ΑΝΤΙΓΟΝΗ.

Απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων του γυμνασίου και μπορεί να υλοποιηθεί από τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων ή/και από στελέχη του Κέντρου.

Το συνολικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 6 διδακτικών ωρών, περιλαμβάνει δηλαδή 3 δίωρα βιωματικά εργαστήρια με αυτοτελείς δραστηριότητες ανά εργαστήριο."






Για να δούμε, ποιοι απαρτίζουν το ΔΣ της ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ.
Δείτε την ιστοσελίδα τους, εδώ:



Αλέξανδρος Γεωργόπουλος
Πρόεδρος

Μιχάλης Τρεμόπουλος
Αντιπρόεδρος

Αθανάσιος Θεοδωρίδης
Διευθυντής



Σας θυμίζουν τίποτε τα ονόματα αυτά:

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος είναι ο Πρόεδρος των Οικολόγων - Πρασίνων:
η φωτογραφία από την συμμετοχή του στην Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη

ο Αλέξανδρος Γεωργόπουλος
επίσης στέλεχος των Οικολόγων Πρασίνων:



Όσο για τον 3ο της "παρέας", τον κ.Αθανάσιο Θεοδωρίδη. 
Πολύ έξυπνο να βάλει το πλήρες όνομα του και όχι το "Νάσσος Θεοδωρίδης":

Διαβάστε πχ το άρθρο "Ποιος είναι ο Νάσσος Θεοδωρίδης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που λέει ότι τα Ιμια λέγονται Καρντάκ και είναι τουρκικά" (εδώ)


σε άλλο άρθρο του έγραφε  ότι 
"ο Κολοκοτρώνης είναι ένας «επονείδιστος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας»", δείτε εδώ.
ενώ για το έπος του 1940 
" χαρακτηρίζει το Αλβανικό έπος «μύθο» και ότι η Ελλάδα μπήκε σε ένα ιμπεριαλιστικό πόλεμο", δείτε εδώ.

επίσης, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, ισχυρίζεται ανάμεσα σε άλλα εξωφρενικά ότι :
"Οι πόντιοι δεν είναι Έλληνες, είναι ιθαγενής φυλή Μουσουλμάνων, που τους ξαπόστηλαν το 1923 στην Ελλάδα μας"




Μόνον την 2ετία 2007-2009, η ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, έλαβε 100.000 ευρώ!!! όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα εδώ, με τίτλο "Η λίστα με τις χρυσές ΜΚΟ"

Σκεφθείτε τι γίνεται τώρα, που τα κονδύλια στις ΜΚΟ έχουν πολλαπλασιαστεί ..





ΑΥΤΟΙ λοιπόν μαθαίνουν στα παιδιά μας τον Θεματικός Άξονα : 
"Έμφυλες Ταυτότητες" και την Θεματική Ενότητα :
"Αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα
όπως βλέπετε, πάντα "με το αζημίωτο"!!!

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνει μήνυση σε όποιον ανέγνωσε το επίμαχο απόσπασμα στα παιδιά;
Για
προσβολή της δημοσίας αιδούς,
ανάγνωση σκληρού παράνομου πορνογραφικού υλικού σε ανηλίκους (άσχετα αν είναι αυτοβιογραφία, δεν παύει να περιγράφει πράξη πορνείας με πρωταγωνιστές ενήλικα και ανήλικο),
πρόκληση ηθικής βλάβης στα παιδιά λόγω της ψυχικής ωδίνης που υπέστησαν κατά την ακρόασή του,
παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων του γονέα σχετικά με την διαπαιδαγώγηση των τέκων του σύμφωνα με τις θρησκευτικές και φιλοσοφικές του αντιλήψεις,
κατάχρηση εξουσίας της οποίας του δόθηκε να ενημερώσει και να θωρακίσει με σωστό τρόπο τα παιδιά σε ένα θέμα που άπτεται των διαπροσωπικών του σχέσεων,
υπερβάλλων ζήλος με άμεσες αλλά και πιθανώς μακροπρόθεσμες αρνητικές συνέπειες στην ψυχική υγεία των μαθητών.

Τι ζητάς από αυτήν την κυρία; Αν δεν ήταν καλή στη δουλειά της δεν θα ήταν σε αυτή της θέση. Ούτε είναι αυτή που έβαλε στο σχολείο το έκτρωμα αυτό που αναγνώσθηκε.
Οι άλλοι γονείς δεν θορυβούνται, ώστε να γίνουν πολλαπλές μηνύσεις στο ίδιο άτομο ή ομάδα;

Αν όχι , τότε καλώς γίνονται όλα αυτα, για να δούμε και τις συνέπειες....
Δεν χρησιμοποιώ τη λέξη τιμωρία που είναι αρνητικά φορτισμένη (που σημαίνει όμως φροντίδα για την τιμή-τι ωραιότερο;). Τώρα οι ψυχολόγοι μας λένε να χρησιμοποιούμε τη λέξη "συνέπεια".

Ανώνυμος είπε...

αισχος και μονον αιχος οργη και αγανακτιση για το κανταντημα μας για το μεγαλο εγκλημα της διαφθορας δεν υπαρχει δικιοσυνη; εισαγγελεας; γονεις να διαμαρτυρηθουνε; τι χαλια ειναι αυτα που ζουμε; μπραβο στον γονεα αυτον που διαμαρτυρηθηκε αλλα οι αλλοι οι γονοις που ειναι να ξεσηκωθουν ολοι μαζι; γιαυτο σε λιγο θα θρηνησουμε μια νεα αλωση της Ελλαδος γιατι δεν ξεσηκωνεται κανενας γιναμε ξενολατρες γιαυτο μας εγκατελειψε ο Θεος οσοι πιστοι στον αγωνα αλεξιος κ

Ανώνυμος είπε...

ωραια ολα αυτα και εκατομμυρια οργια σαν αυτα που γινονται εναντον μας απο το 74 μεχρι σημερα αλλα πως τα διαχειριζομαστε εμεις?
που ειναι ο ιδεολογικοπολιτικος χωρος μας να τα διαχειριστει αυτα και να πολεμησει τον εχθρο?
που ειναι η δεξια, το κεντρο, ο εθνικος χωρος να πολεμησει την κοκκινη πανουκλα του σταλινικου κατοχικου καθεστωτος του 74 και του πολιτισμικου μαρξισμου????
ανυπαρκτοι ολοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10000 χρυσαυγες δεν φτανουν πλεον....

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά όλοι αυτοί βασανίστηκαν από την ΕΑΤ ΕΣΑ , απο την επάρατη χούντα των συνταγματαρχών!
Οφείλουμε να τους τιμούμε αιώνια... για τον αντιδικτατορικό τους αγώνα!
Εχουμε να μάθουμε και να πάθουμε πολλά ακόμα , διότι αυτοί είναι αγνοί ιδεολόγοι και οφείλουμε εμείς οι Ελληνες Χριστιανοί δεξιοί να βγάζουμε τον σκασμό!
Η ιδεολογία τους ΚΑΝΕΝΑΝ ρόλο δεν παίζει για "εθνικιστές χριστιανούς" δημοσιογράφους...
Αρκεί που ησαν ιδεολόγοι και ...δεν εξαγόρασαν την δράση τους στο πολυτεχνείο της δαμανακη και του λαλιώτη!

Αυτά ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ,
ΘΑ είναι αναγκασμένοι να υποστούν ΕΛΛΗΝΕΣ και δυτικοευρωπαίοι που ξεχνούν και υμνούν τον ιμπεριαλιστικό κομμουνισμό καταδικάζοντας την δεξιά ιδεολογία και τους υπερασπιστές αυτής , ως φασίστες ναζιστές εχθρούς του λαού και λοιπα φαιδρά που λέγονται από τους
ΕΡΓΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ,
εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά…

Κοκκινίζουν από ντροπή και οι πέτρες με τέτοια συνθήματα που ξεστομίζονται και από ανθρώπους με πανεπιστημιακά διπλώματα, που παρασύρουν ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ , αγράμματους χωρικούς συνανθρώπους μας ανεξάρτητα από εθνικότητα και θρήσκευμα.
ΝΤΡΟΠΗ!
ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΑΙΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΙΩΠΟΥΝ!
ΟΙ ΔΕ ΝΕΟΔΙΣΟΛΟΓΟΙ ΤΗΝ ΥΜΝΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!

"Στάλιν: Ο πνευματικός πρόγονος της ελληνικής αριστεράς
Σέ αυτή τήν χώρα της υποκρισίας, του ψεύδους καί της υπερβολής αποκρύπτεται συνειδητά ο ρόλος του διεθνούς κομμουνισμού και ιδιαιτέρως ο ρόλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Σοβιετικής Ενώσεως. Ο λόγος προφανής. Η αριστερά, πού αιματοκύλισε τήν χώρα μας γιά νά μας εντάξει στό κομμουνιστικό στρατόπεδο, δέν γίνεται νά έχει λαθέψει. Η ελληνική αριστερά πού έχει πάντα δίκηο, η ελληνική αριστερά πού υπήρξε πάντα θύμα, η ελληνική αριστερά πού πρέπει νά συνεχίσει νά καθοδηγεί τήν χώρα μας, δέν μπορεί νά είχε κάνει λάθος στήν επιλογή της αυτή.

Οι πνευματικοί της πρόγονοι Στάλιν, Λένιν καί Μάρξ ότι έκαναν το έκαναν γιά τήν παγκόσμια ειρήνη, τόν σοσιαλισμό, τήν κοινωνική δικαιοσύνη καί όλα τά άλλα σχετικά. Τά γκουλάγκ, τά ψυχιατρεία καί οι φυλακίσεις στίς χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού δέν πρέπει να απασχολήσουν τήν ελληνική κοινωνία, σέ αντίθεση φυσικά μέ τά θύματα του Νταχάου ή της Μακρονήσου, ή του Άη Στράτη. Γκουλάγκ στή Σιβηρία - κομμουνιστική περιποίηση

(Μία ρατσιστική προσέγγιση των νεκρών είναι αυτή πού μας έχει επιβάλλει η αριστερά της Ρεπούση, της Παπαρήγα, του Φυντανίδη, του Λαμπράκη, του Μπίστη, του Κουναλάκη, του Τζανετάκου, της Δαμανάκη, του Αλαβάνου. Θυμόμαστε τά θύματα του Χίτλερ καί ξεχνάμε τά θύματα του Στάλιν καί του Κεμάλ. Η απώλεια μνήμης ισοδυναμεί μέ δεύτερο ολοκαύτωμα, κύριοι δημοκράτες της συμφοράς).

Η καλή μας τηλεόραση καί οι καλές μας εφημερίδες, πού μέ τόση παρρησία προβάλουν τά εγκλήματα του Χίτλερ, σπανίως αναφέρουν τά θύματα του "πατερούλη" Στάλιν, τό πολιτικό μας κατεστημένο, πού μέ μεγάλη ευκολία καταδικάζει τά φασιστικά καθεστώτα καί φυσικά πάνω από όλα τή χούντα των συνταγματαρχών, ουδέποτε κατηγόρησε τόν σύντροφο Κάστρο, καί τούς υπόλοιπους "δημοκράτες" ισόβιους ηγέτες, όπως ήταν ο Τσαουσέσκου, ο Χόνεκερ, ο Γιαρουζέλσκι ή ο Ζίβκωφ.

Οταν οι προοδευτικοί μας πολιτικοί μιλούν γιά τόν Λεπέν αηδιάζουν, ενώ όταν μιλούν γιά τά πρωτοπαλλήκαρα του Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι (Στάλιν), Μπελογιάννη ή Ζαχαριάδη ή Βελουχιώτη τότε καμαρώνουν.

http://www.agiasofia.com/arist/arist2.html

Δεν τα ξέρουν αυτά ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2017 ...οι αγνοί ιδεολόγοι ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ;
Υποκριτές...

Ανώνυμος είπε...

Kυριος στοχος της Νεας Ταξης ειναι να φυγει η διαπαιδαγωγηση των παιδιων απ τους γονεις
Καταρχήν εβαλε τους γονεις να τρεχουν σαν τρελοι σε χιλια δυο, με την μητέρα εκτός σπιτιού, ωστε η διαπαιδαγωγηση να γινεται απ τη τηλεοραση (το οργανο του διαβόλου, που προφητευσε ο ΠατροΚοσμάς) κι οι κουρασμενοι γονεις να μην πολυασχολουνται
Και τωρα, μεσα στην οικονομικη ανεχεια, κι ενω περσι μειωθηκαν οι ωρες στα σχολεια, ακουμε για ολοήμερα σχολεια, ώστε να γινεται πλήρης προπαγανδα κι αποξενωση απ τους γονεις
Κι υποχρεωτική η "εκπαιδευση"-προπαγάνδα και καποιοι που αντεδρασαν τους πηρανε την επιμέλεια των παιδιών τους
Γονεις βεβαια που πολλοί δεν εχουν και πολλά να δωσουν στα παιδιά τους, γιατι αν ειχαν θα αντιδρουσαν στην "δολοφονία" των παιδιών τους, όση κουραση κι αν ειχαν και δεν θα ειχανε "απορροφησει" με ευχαριστηση την ηθική καταπτωση των προηγούμενων δεκαετιών, η οποία με γεωμετρική προοδο αυξανεται κι οδηγησε στο σημερα και το πολυ χειροτερο αυριο

Σταύρος

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Πολύ σωστή παρατήρηση.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σε όλους εκτός από εκείνον που ήρθε να μας πει για τον Λένιν και για τον Μωυσή του τον πρώτο ΚΟΜΣΟΜΟΛΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΛΑΙΚΙΣΤΗ στην ιστορία της ανθρωπότητας. Θα σας πω για αυτά άλλη φορά όμως. Αυτός λοιπόν θα ήθελα να του ευχηθώ να αρχίσει να νοιώθει βαρύ το κλίμα της Ελλάδας. Και όταν λέω Ελλάδα εννοώ ὈΛΑ Κύπρο, Καστελόριζα, Ηπείρους και Πόλεις και την κόκκινη μηλία ακόμα γιατί κάνει μήλα γλυκά. Τώρα μόνο μπήκα για να πω ότι στα 30 χρόνια που ψάχνω στο ίντερνετ πρώτη φορά νοιώθω να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Πραγματικά το γραφω με δάκρυα στα μάτια αυτή τη στιγμή. Δευτερον να πω ότι το ηχητικό link το ρίξανε οι ΛΟΥΓΚΡΕΣ και πως θα πρεπει να το κατεβασετε από εδώ as soon as possible http://noys.gr/EKFYLES_TAYTOTHTES.mp3

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με αυτά που λες Σταύρο.
Όμως δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου το να έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια κανενός παιδιού από τους γονείς του εδώ στην Ελλάδα γι αυτόν τον λόγο.
Έγινε μία προσπάθεια τρομοκρατίας με την απειλή μίας μητέρας, αλλά ουδέν νεότερον.
Εκτός αν έχω χάσει επεισόδια.

Με το σύνταγμα που έχουμε δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Γι αυτό έχουν βάλει στόχο τις αλλαγές.

Το υπουργείο παιδείας , όσο είναι υπουργείο, είναι υπηρέτης. Αν γίνει αρχή, όπως είχε αναγνώσει η κα Πετραλιά περί δημιουργίας αρχών όταν έγινε πρόεδρος της δημοκρατίας ο κος Παπούλιας, τότε η κοσμική εξουσία αλλάζει. Και πάλι θα πρέπει να επέλθει ολοκληρωτικό καθεστώς για να μπορέσουν να σου κάνουν κάτι με τον νόμο.

Η υποχρεωτικότητα της εκπαίδευσης δεν είναι τόσο νομική και κρατική, όσο είναι κοινωνική και το υπογραμμίζω αυτό. Αυτός που θα αφαιρέσει την επιμέλεια του παιδιού από τον γονέα στις μέρες που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι το κράτος, αλλά οι άνθρωποι που περιβάλλουν την οικογένεια: συγγενείς και γείτονες. (τους φίλους τους διαλέγουμε). Αυτοί είναι που θα καλέσουν κοινωνικό λειτουργό, επικαλούμενοι ψευδώς ότι το τάδε παιδί κακοποιείται με κάποιον τρόπο από τον γονέα.

Μιλάμε για απόλυτη έλλειψη παιδείας στην Ελλάδα παρά τα γεμάτα πανεπιστήμια.
Μιλάμε για κανιβαλισμό των Ελλήνων με τους συνέλληνες αδελφούς τους, στο όνομα της ΑΓΑΠΗΣ και του ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για το καλό των παιδιών.

Θ.Α.

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ὅποιοι ἔχουν στοιχεῖα (2-3 μάρτυρες, δηλαδή) ὅτι ὄντως διαβάστηκε τό αἰσχρότατον αὐτό βιβλίον (ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ) σέ Λύκειον, Γυμνάσιον κ.λπ. ἔχουν ΧΡΕΟΣ νά προβοῦν σέ μηνύσεις ἐναντίον αὐτῶν πού ἀσελγοῦν (πνευματικῶς πρός τό παρόν) στίς ἀθῶες ψυχές τῶν παιδιῶν μας.

Ανώνυμος είπε...

Για την Ελλαδα δεν εχω ακουσει για αρση επιμελειας (δεν αντιδρουν και πολλοι γονεις...), στο εξωτερικο είχε γίνει ολοκληρο θεμα (και δεν βρισκω το σχετικο link), με γονεις που δραπετευσαν τελικα απ τη χωρα τους, πηγανε νομιζω Αμερικη, οπου πηρανε προσωρινο ασυλο και μετα παλι προβληματα. Θα γίνουν ομως και στην Ελλαδα αυτα, καθως θα υπαρξουν και γονεις που δεν "κοιμουνται", θα αντιδρασουν δυναμικα και το συστημα δεν θα κανει πισω...
Δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν μπορει να επεμβει αυτεπαγγελτα το κρατος σε τετοιες περιπτωσεις κι αν δεν μπορει με καποια τροποποιηση των νομων θα μπορει. Οι κακοποιησεις των παιδιων δεν τους πολυενδιαφερουν αλλα η αντιδραση στα σχεδια της Ν.Τ.Π ειναι εγκλημα
Εδώ διαβαζω και για υποχρεωτικη διχρονη προσχολικη εκπαιδευση
http://www.cnn.gr/news/ellada/story/79555/antidraseis-gia-ti-dixroni-ypoxreotiki-prosxoliki-ekpaideysi
Να διαβρωσουν πληρως τα παιδια μας, στην πιο ευαισθητη ηλικια που "απορροφουν" σαν σφουγγαρι...
Aυτα σε εποχες που δεν υπαρχει φραγκο, αλλα για τετοια "σχεδια" παντα εχει λεφτα η Ε.Ε. (όπως και για το wi-fi των λαθρομεταναστων..). Μεχρι προτινος οι γονεις δεν βρισκανε παιδικο σταθμο και τωρα διχρονη προσχολικη για ολους !!!
Θ.Α πρεπει να ησουνα και συ στην συγκεντρωση στα προπυλαια τη προηγουμενη βδομαδα, απ΄ότι ειπε σε σχολιο ο Ι.Γ.Ζ., αλλα δεν γνωριστηκαμε, next time

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Σταύρο, με τα μυαλά που έχουν οι Έλληνες (στην πλειοψηφία δυστυχώς) και να τους παίρνουν τα παιδιά μέσα από το μαιευτήριο και να τα μεγαλώνουν οι κρατικοί φορείς , δεν πρόκεται να κάνουν τίποτα.
Διότι η νοοτρόπία είναι η εξής: των πολλών ο θάνατος ούκ έστι θάνατος...

don't worry

ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΗ,ΑΝΑΓΝΩΣΗ,ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ,ΑΦΑΙΡΕΣΗ,ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ,ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ π.χ ΦΥΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ κ.α .ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΣΤΩ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΜΟΛΥΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΧΑΡΤΙ"ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ "ΛΑΔΩΣΕΙΣ" ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΠΟΣΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΑΤΖΙΕΡΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΦΥΣΙΚΗΣ, ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΤΛ ΚΤΛ

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Θερμά συγχαρητήρια γιά τήν ανάρτηση. Τήν αναδημοσίευσα στήν ιστοσελίδα φέησμπουκ μέ τό όνομά μου. Καί ένα σχόλιο τώρα :

«12 ... ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν βιάζεται, καὶ βιασταὶ ἁρπάζουσιν αὐτήν»

Επιστράτευσαν, οι καινοτόμοι, πλήθος διανοουμένων προοδευτικών - καθότι εκσυγχρονιστές - γιά νά διδάξουν τά παιδιά μας τόν σεβασμό. Ήταν καί γλωσσαμύντορες, μεταξύ άλλων. Αλλά δέν τα κατάφεραν. Η κατάσταση είχε κακοφορμίσει καί τώρα θρηνούν μέ αυτά που συμβαίνουν.
Καί τί συμβαίνει ; Λένε, ότι πρέπει νά σεβόμαστε τήν ιδιαιτερότητα ή τίς ετερότητες τών ανθρώπων, όπου συμπεριλαμβάνονται οι ομοφυλόφιλοι καί πλήθος άλλοι. Καί ακόμη, λένε οι πολιτικοί καί οι θρησκευτικοί ηγήτορες, ότι πρέπει νά σεβόμαστε τούς θεσμούς. Καί αδιακρίτως τούς νεκρούς !
Οποία τραγωδία. Θεσμούς που οι ίδιοι, μέ τήν προοδευτική - καθοτι εκσυγχρονιστές - νοοτροπία τους καί τήν συμπεριφορά τους καταπατούν αναίσχυντα.

Κακόμοιροι άνθρωποι, δυστυχισμένα μας παιδιά, σέ τί κόσμο θα ζήσετε ! Ποτέ τους δέν αντιλήφθηκαν οι προοδευτικοί - καθότι καινοτόμοι - ότι ο σεβασμός είναι άθλημα, είναι κατάκτηση καί ποτέ δεν γίνεται κώδικας καλής συμπεριφοράς πρός διδασκαλία ή επιβάλλεται μέ, κάθε φορά, νέες εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις. «12 ... ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν βιάζεται, καὶ βιασταὶ ἁρπάζουσιν αὐτήν».

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Σχετικό καί αυτό : http://kyprianoscy.blogspot.gr/2015/05/blog-post_92.html

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τον σεβασμό που έγραψε ο κύριος Χριστοδουλίδης
Τελευταία ώρα αναπλήρωνα την συνάδελφο σε ένα τμήμα της Στ τάξης Δημοτικού. Θηρία ανήμερα.
Κανένας σεβασμός στον δάσκαλο. Φωνάζουν μεταξύ τους, πειράζονται, βρίζονται, σαν να μην υπάρχει μεσα δασκαλος.
Δυσοίωνο το μέλλον μας.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε που μπήκες στην έκτη δημοτικού να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω.΄
Γνωρίζω επίσης ότι τις σκέψεις σου δεν μπορείς συνήθως να τις μοιραστείς.
Ελπίζουμε ότι ο Θεός δεν θα αφήσει την κατάπτωση της γενιάς αυτής να ολοκληρωθεί, αφού η εποχή,οι γονείς και οι παππούδες που στην ουσία τους μεγάλωσαν αυτή την αγωγή τους έχουν δώσει. Μάλιστα δε οι δάσκαλοι δήθεν αριστεροί ιδεολόγοι της κακιάς ώρας, που βγήκαν από το αυγό τους μόλις γίνανε δάσκαλοι και τσέπωσαν τον σταθερό μισθουλάκο τους που για τίποτα στον κόσμο δεν θα αποχωριστούν....
Ακόμα και όταν τους βάζουν να κάνουν επίδειξη χρήσης του προφυλακτικού σε εφήβους.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε κι εδώ πόσο ευκολα θα παιρνει η Νεα Ταξη την επιμελεια των παιδιων
http://lithosfotos.blogspot.gr/2017/05/blog-post_467.html
αν δεν κανουνε τα παιδια τους τα φονικα εμβόλια (δεν ειναι του παροντος να αναλυθει αυτο)

Σταύρος

http://stavretta.blogspot.gr/ είπε...

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ¨ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ¨ 11 3 17
https://www.youtube.com/watch?v=1l1iOGgr1Es

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ- ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ.ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΟ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Stavretta 1 ευχαριστούμε για το βιντεο.
Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι πραγματικά αποκαλυπτική η ομιλία και πρέπει να γίνονται τέτοιες ενημερώσεις στους γονείς, τους οποίους αφορά άμεσα το θέμα...αν και οι περισσότεροι συνήθως σε αυτές τις συγκεντρώσεις είναι παππούδες δυστυχώς.

Θα ήθελα όμως και πιστεύω θα έπρεπε όλες αυτές οι ωραίες ομιλίες κάπου να περιλαμβάνουν και ένα κεφάλαιο με τίτλο: προτάσεις για την επίλυση του προβλήματος.

Θ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Μπηκα σημερα στο ΜΕΤΡΟ κι εφριξα...τα βαγόνια γεματο αφισες για την ομόφυλη συντροφικότητα, με τις σχετικες φωτο και χορηγους εκτος απ το athens pride και την ΕΡΤ που πληρωνουμε ολοι μας...απιστευτη προπαγανδα
Σημειωσα πανω τα καταλληλα σχολια , αλλα χρειαζονται καλύτερα συνεργα : μαρκαδορο κι ακομα καλυτερα αυτοκόλλητο με αναλογο μηνυμα, ωστε να τοποθετηθει σε πολλες αφισες. Θα το κανω αυτο
Σε λίγο τα σοδομα και γομορα θα ειναι πολύ light σε σχεση με την εποχη μας

Σταύρος

Orthodox True είπε...

Οι προτάσεις προστασίας τών παιδιών....,
μόνο μέσα από τήν Πίστη μας.
Έτσι όπως έχει κυλήσει η κοινωνία ούτε δίκιο μπορείς να βρείς, ούτε αντίσταση συλλογική υπάρχει.
Άρα ο αγώνας είναι ο προσωπικός του καθενός μέσα και έξω από το σπίτι του. Είμαστε σε κατοχή, ας αντιδράσουμε κάνοντας αντάρτικο, κλέφτες γινόμαστε στα πνευματικά, μέ την ομολογία να την πυροδοτούμε όπου μάς κεντρίζουν την αντιχριστολογία.
Τα παιδιά μας πρέπει να μεγαλώσουν έχοντας επίγνωση τον κλεφτοπόλεμο, σε εχθρικό περιβάλλον για τους Χριστιανούς, καί θά πρέπει βαθιά να κατανοήσουμε, ότι μπορεί νά είμαστε καί ανεπιθύμητοι, οι θέλοντας ευσεβώς Ζείν.
Θα ζήσουμε, όχι επειδή είμαστε άξιοι, αλλά επειδή μάς αγάπησε τόσο πολύ ο Χριστός μας, και θα βλέπουμε καθημερινά μεγάλα θαύματα για να δυναμώνουμε.
Προσωπικά θεωρώ ότι είμαστε ευλογημένοι οι Χριστιανοί στις μέρες μας, καθώς έχουν πάρει τέτοια τροπή τα πράγματα που καθημερινά σου ανοίγονται ευκαιρίες για μικρές μικρές ομολογίες.
Ας αρπάζουμε Χάριτι Θεού αυτές τις μικρές ευκαιρίες, να ομολογούμε την Αγιασμένη παράδοσή μας, να μαζεύουμε μικρά μικρά τέτοια στεφανάκια, καί από αυτό θά δυναμώνουμε και θα γινόμαστε μέρα την ημέρα, Χάριτι Θεού, γενναιότεροι και ανδρειώτεροι. Έτσι στολίζουμε τίς ψυχές μας, ζωντανεύουμε, και σπέρνουμε την ευλογία στόν τόπο μας και στα παιδιά μας, μέ το παράδειγμα και την λεβεντιά.
Είναι η μεγαλύτερη προίκα του γονέα πρός τα παιδιά, μαζί μέ την Πίστη μας, για να έχουμε ελπίδα γιά το αύριο. Έχω ακράδαντη πεποίθηση ότι οι ζωντανοί Χριστιανοί στις μέρες μας θα βιώσουμε τα μεγαλύτερα θαύματα όλων τών εποχών, ακριβώς γιατί είμαστε τενεκέδες και ανάξιοι. Θάρρος θέλει, και ορμάμε δυνατά, δέν χαριζόμαστε πουθενά...Θά μάς ζήσει ο Δεσπότης μας Χριστός...Θά μάς Ζήσει!!!!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προς Σταύρο:
Αν έχετε φωτογραφίες από τις αφίσες υπέρ της ομοφυλοφιλίας και της παρέμβασης σας, στείλτε τες μας για να τις δημοσιεύσουμε.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προς Mαρίνος Ριτσούδης
Πράγματι
κάποτε ως παιδιά μεγαλώναμε γνωρίζοντας την προπαγάνδα που ασκείται στο σχολείο από άθεους καθηγητές και σχολικά βιβλία (δεκαετίες 1980-1990, με το παντοδύναμο ΠΑΣΟΚ).

Τώρα που τα πράγματα χειροτέρεψαν πολύ, ήρθε η ώρα να αναδειχθούν νέοι "Νέστορες". Να συνειδητοποιήσουν οι νέοι-ες μας ότι ο χριστιανός πρέπει να δίνει την μαρτυρία του, κόντρα στην νεοταξική προπαγάνδα. Να μοιράζει φυλλάδια -όπως μοιράζαμε κάποτε κι εμείς την "Μαθητική Αστραπή", να μιλάει για το ξεπούλημα της ορθοδοξία και της πατρίδας.

Ανώνυμος είπε...

Η αφίσα φαινεται εδω
http://www.thecolumnist.gr/2017/06/blog-post.html
(κατω απ το ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ γραφει περι ομόφυλης συντροφικότητας)
Κι οι αφισες στα βαγονια όπως τις βλεπετε, δηλαδή παντου
Εχουμε αλλες 12 μερες αντιδρασης γι ΄αυτο...

Δεν σκεφτηκα να βγαλω φωτο, έχω και τα παλιοτερα κινητα που δεν βγαζουν καλες. Με τον απλό στυλό που ειχα εγραψα με δυσκολια τη λεξη ΑΝΩΜΑΛΟΙ σε 2 απο αυτες κι ειδα κι αλλη μια που εγραφε ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Πρώτα ο θεός, Θα ακολουθησει αυτοκόλλητο μεγεθους Α5 (πρέπει να είναι εφικτό..), με ολοκληρωμένο μήνυμα

Δειτε κι εδω αλλους χορηγους-υποστηρικτές
aegean, μπυρα μυθος, ΟΑΣΑ (κι αυτους εμεις τους πληρωνουμε), vodafone...
http://athenspride.eu/sponsors/

Σταύρος

Orthodox True είπε...

Έτσι ακριβώς παιδαγωγέ! Σήμερα έδωσα αίμα σε κέντρο αιμοληψίας στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Όλοι οι εθελοντές αιμοδότες βγάζουν ηλεκτρονική ταυτότητα αιμοδοσίας. Τους είπα "Δέν θέλω ηλεκτρονική ταυτότητα", έχει δεν έχει το 666, "δεν θέλω ηλεκτρονική ταυτότητα, και το φώναξα δυνατά να το ακούσουν οι γύρω, γύρω, η κοπέλα η διοικητική υπάλληλος λούφαξε και έσκυψε χαμηλά. Άλλη φορά, σε μεγάλη τράπεζα όταν πήγα να βγάλω μετρητά, μού ρώτησαν εάν έχω και εάν θέλω ηλεκτρονικη κάρτα πλαστικού χρήματος, τής είπα ορθά, κοφτά και δυναμικά, "δεν θέλω για λόγους 666", και ξέρεις δεν το αρνήθηκε, δέν είπε είστε πλανεμένος τι είναι αυτά που λέτε, αλλά έσκυψε χαμηλά το κεφαλι και δεν ξαναμίλησε.
Αυτό εννοώ μικρές μικρές ομολογίες, όπου βρεθούμε, επιτρέψει ο Θεός καί τό καλέσουν οι καιροί. Και βέβαια μετά από μία τέτοια μικρή ομολογία, αισθάνεσαι ότι πετάς στον ουρανό.
Κάθε μικρή νίκη, αφήνει παρακαταθήκη γιά μελλοντική μεγάλη νίκη Χάριτι Θεού, όταν το καλέσουν οι καιροί.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Η κάρτα μπορεί σήμερα να μην έχει το "666",
όμως μας κάνει αριθμούς και οδηγεί στην αχρήματη κοινωνία.

Κάποια μέρα στο μέλλον, θα το βάλλουν και το χάραγμα, είτε ως τσιπ είτε σε άλλη μορφή.
Και όσο περισσότερο εύκολα παραδινόμαστε στην ηλεκτρονική φυλακή, τόσο δυσκολότερο θα είναι τότε να αντισταθούμε.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προς Σταύρο
ευχαριστούμε για τους συνδέσμους
θα προσπαθήσουμε να το αναδείξουμε.

Ανώνυμος είπε...

Πηγα ΜΕΤΡΟ, στους 7-8 συρμους που ειδα, οι μισοι δεν ειχαν καθολου διαφημιση κι οι υπολοιποι ειχαν ασχετες διαφημισεις.
Δεν ειναι λοιπον σ΄ολους τους συρμους, το πανε λαου-λαου (φτασαμε να λεμε λαου-λαου αυτη την ακραια προκληση...), του χρονου εννοειται θα γινει ευρυτερα

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΟΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΟΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΣ...... ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ..... ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το επίσημο συντονιστικό όργανο του Ελληνικού Εβραϊσμού είναι το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (Κ.Ι.Σ.).
Το Κ.Ι.Σ. ιδρύθηκε με νόμο το 1945, μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, με σκοπό την ανασυγκρότηση των κατεστραμμένων από τους Ναζί Ισραηλιτικών Κοινοτήτων της Ελλάδος.
Είναι Ν.Π.Δ.Δ. και υπάγεται στο υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων https://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=362&Itemid=74

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.