" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Σχόλιο για την Χρυσή Αυγή και τα "φρέσκα" "πατριωτικά" κόμματα, με αφορμή μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση σε λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη.

Λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017, 7.30´μ.μ.
στον πολυχώρο «Δεσμοί Ελλήνων»
Πασαλίδη 29, Κ. Τούμπα, Θεσσαλονίκη
(περιοχή αγ. Φανουρίου)


ο δικηγόρος Ηλίας Ηλιακόπουλος θα ομιλήσει με θέμα:

«Η Πανευρώπη τού Richard Coudenhove Kalergi»


"Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης
Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι μάζες αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί τον θεωρούν ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης." (www.olympia.gr)

Είσοδος ελεύθερη

Σχόλιο:
Αξίζει να διαβάσετε λίγα λόγια για τον ομιλητή. 


Όπως και την απόφαση του, να αποχωρήσει από την Χρυσή Αυγή (παρά το ότι ως υποψήφιος της στις τελευταίες Ευρωεκλογές -όπως διαβάζουμε- έλαβε 40.000 ψήφους).
Παραθέτουμε στο τέλος της ανάρτησης ολόκληρη την ανακοίνωση, αποχώρησης του από την Χρ.Αυγή.


Και για να μην υπάρξουν εύλογοι προβληματισμοί, αν παίζουμε κάποιο ρόλο στηρίζοντας κάποιο άλλο κόμμα, ξεκαθαρίζουμε ότι 
απαξιώνουμε όλα τα "πατριωτικά" κόμματα που εμφανίστηκαν, προσπαθώντας να καρπωθούν την αντίδραση του Έλληνα στον εποικισμό της πατρίδας του από λαθρομετανάστες, την προκλητική αθεϊστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, την ιδεολογική ανυπαρξία της ΝΔ και την χρεοκοπία ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του πολιτικού μας συστήματος (κάτι που το οδηγεί να αναζητεί νέους "σωτήρες", σε απόστρατους υψηλόβαθμους στρατιωτικούς και σε πρόσωπα της showbiz).
  

Πρόκειται για δεκανίκια του συστήματος που στοχεύουν να λειτουργούν ως βαλβίδες εκτόνωσης της οργής του λαού που θα οδηγήσει τις ψήφους των αγανακτισμένων σε ασφαλή "μαντριά". (Την κρίσιμη στιγμή είτε δεν θα κατέβουν στις εκλογές είτε θα "ενωθούν" με τη ΝΔ, είτε θα συσπειρωθούν σε ενιαίο πόλο, ώστε αν εκλέξουν βουλευτές, να στηρίξουν και πάλι το ίδιο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, όπως έκαναν στο παρελθόν το ΛΑΟΣ και οι ΑΝΕΛ).


Την ώρα που γράφεται αυτή η ανάρτηση, το "συνταγματικό τόξο", ΟΛΑ δηλαδή τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής, αποφάσισαν να ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ τους εκλεγμένους βουλευτές της Χρ.Αυγής από την συζήτηση της ολομέλειας για την ψήφιση του 4ου μνημονίου υποδούλωσης της πατρίδας μας.
Είναι οι ίδιοι που όταν ζητείται από τη δικαιοσύνη η "άρση ασυλίας" κάποιου βουλευτή, καταψηφίζουν την πρόταση (εκτός αν είναι "χρυσαυγίτης"!).
Είναι οι ίδιοι "δημοκράτες" που διέταζαν τον δικαστικό, τον "Παναθηναϊκάκια" να προφυλακίσει τους βουλευτές της Χρ.Αυγής..



Ε να λοιπόν, ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ. 



Ακολουθεί η πολύ ενδιαφέρουσα επιστολή-καταγγελία (την είδαμε εδώ), για όσα συμβαίνουν στην Χρ.Αυγή.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"




ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:


ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΑ "ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ"







«Μέλος της ΧΑ δεν ήμουν! Φίλος μόνο που έτρεξα όλη την Ελλάδα, για την ιδέα...! 
Οι παρεούλες όμως δεν με ήθελαν. Τους πείραζα, όπως έλεγαν, γιατί δεν ήμουν στον σκληρό πυρήνα! Αυτές οι παρεούλες μια μέρα να το θυμηθείτε, θα φάνε την Χ.Α.! 

Όταν το σύστημα χτυπούσε την Χ.Α. και οι λαδοπόντικες κρύβονταν στις τρύπες τους, υπερασπιζόμουν με τα άρθρα και τις παρεμβάσεις μου στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ την διωκόμενη Χρυσή Αυγή! 

Κάποιοι ψιθυριστές μέσα στην ΧΑ αναρωτιόνταν που βρίσκω το θάρρος και τα γράφω και πως τάχα είμαι δούρειος ίππος του συστήματος. Τα μάθαινα.... τα αντιπαρερχόμουν.... δεν μίλαγα.... Οι ψιθυριστές δεν έρχονταν όμως ποτέ μπροστά να τα πουν! Πάντα από πίσω!!!

Στις Ευρωεκλογές έτρεξα με όλες μου τις δυνάμεις πιστεύοντας στην ιδέα του εθνικισμού στην οποία ακόμη πιστεύω. Δεν χρειάζομαι θέσεις. Έχω επάγγελμα κύριοι!!! Δεν βλέπουν οι επιπόλαιοι κατήγοροι μου, ότι δεν αναζήτησα θέση σε κανένα ψηφοδέλτιο;;!! Την 6η θέση στις Ευρωεκλογές την έδωσε ο κόσμος που με πίστεψε, κανείς άλλος! 

Συνέχισα μετά τις Ευρωεκλογές να γράφω, να παρεμβαίνω στα ΜΜΕ και με ομιλίες μου στις τοπικές.... Έστελνα άρθρα μου στην Κεντρική τα οποία έμπαιναν με πολύ δυσκολία... Τους τελευταίους όμως μήνες
όσα έστειλα τα έφαγε το μαύρο σκοτάδι... Κι ήταν αυτοί πολλοί που ρωτούσαν, από όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Ήπειρο, κλπ)γιατί δεν γράφω πια;;;; Ρωτούσα κι εγώ γιατί; απάντηση δεν έπαιρνα!! Χωρίς καμμιά δικαιολογία. 
Εσωστρέφεια και συνωμοτική σιωπή!!! 


Με κάλεσαν οι λαμπροί συναγωνιστές Οδυσσέας Πατεράκης και Μιχάλης Χατζάκης για ομιλία στο Ηράκλειο Κρήτης 30-11-2014, ανήμερα οικογενειακής μου γιορτής. Δέχθηκα με χαρά. Έξοδα δικά μου. Η προβολή στην ιστοσελίδα Χ.Α. στην Κρήτη κόπηκε στον αέρα. Έμαθα ρωτώντας ότι η επίσημη Χ.Α. δεν την θέλει την ομιλία με θέμα "Η αποδόμηση του κατηγορητηρίου κατά της Χ.Α." Θυμάστε στην Κρήτη που γίνατε από 18 χωριά και μου λέγατε να κατέβω για την ομιλία κι ας μας εγκαλέσει το κόμμα πειθαρχικά;;!! Η εκδήλωση θέλατε να γίνει οπωσδήποτε έστω κι αν την σαμποτάρει η ΧΑ!!! Ακύρωσα εισιτήριο. Δεν πήγα. Δεν θέλησα να ρίξω λάδι στην φωτιά! Όσοι είναι τιμητές μου ας αναρωτηθούν που είναι ο σεβασμός σε έναν άνθρωπο που έτρεξε και έβαλε στήθος για την ΧΑ;

Ρωτούσαν στις συγκεντρώσεις των μελών της ΧΑ "Τον Ηλιακόπουλο γιατί τον αφήνετε απέξω;;!" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ήταν η απάντηση! Γιατί όταν ερχόμουν στις εκδηλώσεις της ΧΑ (το θυμούνται στην Κομοτηνή!) κλείνονταν οι υπεύθυνοι και οι αρμόδιοι στο γραφείο τους και με άφηναν απέξω! Έβλεπε ο κόσμος και αναρωτιότανε!! Γιατί αφήνουνε τον 6ο του ψηφοδελτίου των Ευρωεκλογών απέξω;; Πάλι δεν μίλαγα!!! Η εσωστρέφεια της παρεούλας καλά κρατούσε!! 

Σ' αυτές τις εκλογές δεν ζήτησα θέση.... Σιωπηρά με έθεσαν στο περιθώριο. Πάλι δεν είπα τίποτα για τις επιλογές!!! Σιώπησα!!! Ξεχνούν πολλοί αρμόδιοι από την Χ.Α. - περισσότερα δεν λέω- που μου τηλεφωνούσαν ή μου έστελναν μηνύματα, εξέφραζαν την απογοήτευση τους για τις παρεούλες, τραβούσαν τα μαλλιά τους και υπογράμμιζαν το άδικο;; !! Πολλά θα μπορούσα να γράψω! Δεν κατηγόρησα. Προτίμησα να σιωπήσω! Την στήριξη μου στην πατρίδα και τον εθνικισμό την έδωσα και θα την δίνω πάντα! Θέσεις δεν πήρα από τον ΛΑ.Ο.Σ. ούτε και αποσκοπώ! Οι μικρόψυχοι λένε όμως πολλά, χωρίς αποδείξεις! Τους προτρέπω να ομονοήσουν και να πάψουν να ενσπείρουν διχασμό! Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και άνθρωποι που καταλαβαίνουν και τοποθετούνται εύστοχα!! 

Τα παραπάνω κι άλλα τόσα που μπορούσα να πω, τα αναφέρω όχι για να κατηγορήσω αλλά για να μάθουν μερικοί πως πριν πετάξουν λάσπη, πρέπει να ακούσουν και την άλλη πλευρά (AUDIATUR ALTERA PARS) Συνιστώ λοιπόν στους επιπόλαιους τιμητές μου να ψάξουν να βρουν αλλού τα καρκινώματα (που σίγουρα υπάρχουν) και που μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες για το κόμμα της Χ.Α. που τόσο υπερασπίζονται και καλά κάνουν μόνο ως προς την Εθνικιστή Ιδέα. Όλα τα παραπάνω τα λέω γιατί δεν χρωστάω σε κανέναν, αντίθετα μου χρωστούν...!!!!!»


Ο Ηλίας Ηλιακόπουλος Δρ. της Νομικής και τέως πολυψηφισμένος υποψήφιος της Χρυσής Αυγής `μας εξηγεί για ποιους λόγους εγκατέλειψε τα "καρκινώματα" του μαντριού του Νίκου Μιχαλολιάκου. Είναι γεγονός ότι "νορμάλ" στέλεχος ΔΕ στεριώνει στη Χρυσή Αυγή την οποία θα "θάψουν" οι ...Καιάδες!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"την προκλητική αθεϊστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, την ιδεολογική ανυπαρξία της ΝΔ και την χρεοκοπία ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του πολιτικού μας συστήματος"

ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΙΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΘΛΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ κλπ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΑ Η ΙΔΙΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ , ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΝ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ.
ΕΑΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΣ
ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΟΜΑΛΑ
ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΛΗΘΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ
ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ, ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΕΣΒΕΥΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ , ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ Ως ΜΙΚΗΔΕΣ ΓΛΕΖΗΔΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΣ ΛΑΦΑΖΑΝ ΑΡΗΝ ΜΙΓΔΗΝ ΚΑΖΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ"
ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ...ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ...

Είναι επιτακτική ανάγκη , είναι προς το συμφέρον όλου του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας αλλά και στους λαθρομετανάστες που τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια , να αποκαλυφθεί η αριστερο-κομμουνιστική απάτη.
Η απάτη που θέλει την Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ως δεξιά κόμματα επειδή τα μνημονιακά μέτρα στρέφονται ενάντια στους μικρούς!
Η απάτη που λέει πως τα μέτρα του συριζα ΔΕΝ είναι αριστερά διότι στρέφονται ενάντια στους:
1) Μικρο ιδιοκτήτη
2) Μικρο αγρότη
3) Μικρο επγγελματία
4) Γιατρούς , μηχανικούς δασκάλους και
5) λοιπούς μικρο υπαλλήλους

Διαβάστε πως όλοι εμείς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ που έχουμε ΟΛΟΙ τις παραπάνω “ιδιότητες”
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΣΙΜΟΥ!!!
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!!!
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ
ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΤΟΥΣ ΛΕΝΙΝ !!!

Οποιος γράφει πως τα μνημονιακά μέτρα δεν είναι αριστερά ΑΛΛΑ “αριστερά” , ο συριζα δεν είναι αριστερός αλλα “αριστερός”, ο Τσίπρας δεν είναι κομμουνιστής κλπ.
Είτε μας δουλεύει ψιλό γαζί όλους μας
είτε δεν ξέρει τι είναι η αριστερά δηλαδή ο κομμουνισμός!!!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!
ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ …ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΤΡΑ… ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ !!!


ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ..

Ανώνυμος είπε...

Ο Β. Ι. Λένιν για το ρόλο και τα καθήκοντα της κομμουνιστικής νεολαίας στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού (1920)

Λόγος στο ΙΙΙ Πανρωσικό Συνέδριο της Κομμουνιστικής Ενωσης Νεολαίας της Ρωσίας 2 του Οκτώβρη 1920

. Επομένως, δεν τελείωσε ακόμη ο αγώνας του προλεταριάτου, επειδή ανατρέψαμε τον τσάρο και διώξαμε τους τσιφλικάδες και τους καπιταλιστές, και σ’ αυτό ακριβώς συνίσταται το καθήκον του καθεστώτος που ονομάζουμε δικτατορία του προλεταριάτου.
Κατάλαβες σύντροφε ποιος είναι το πρόβλημα το ΜΕΓΑΛΟ;
η κομμουνιστική διαπαιδαγώγηση, η διαπαιδαγώγηση μέσα στον αγώνα ενάντια στους εκμεταλλευτές, η διαπαιδαγώγηση σε συμμαχία με το προλεταριάτο,
ενάντια στους εγωιστές και στους μικροϊδιοκτήτες,
ενάντια στους εγωιστές και στους μικροϊδιοκτήτες,
ενάντια σε κάθε μικρή ιδιοκτησία
ενάντια σε κάθε μικρή ιδιοκτησία
Και για να μην αφήσουμε να ξαναρθεί η εξουσία των καπιταλιστών και της αστικής τάξης,
δεν πρέπει να επιτρέψουμε το μικροεμπόριο,
Και για να μην αφήσουμε να ξαναρθεί η εξουσία των καπιταλιστών και της αστικής τάξης,
δεν πρέπει να επιτρέψουμε το μικροεμπόριο,

Η κομμουνιστική ηθικότητα είναι η ηθικότητα εκείνη που εξυπηρετεί αυτό τον αγώνα,
Για να το κάνω αυτό πιο καθαρό θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα. Λεγόμαστε κομμουνιστές.
Τί είναι ο κομμουνιστής; Κομμουνιστής είναι λέξη λατινική.
Η λατινική λέξη κομμούνις σημαίνει κοινός. Κομμουνιστική κοινωνία σημαίνει ότι όλα είναι κοινά: η γη, οι φάμπρικες, η κοινή εργασία. Να τί είναι ο κομμουνισμός.
Αν είμαι νοικοκύρης σ’ αυτό το κομμάτι γης, δεν με νοιάζει για τον άλλο.
Αν έχω τη θεσούλα μου σαν γιατρός, μηχανικός, δάσκαλος, υπάλληλος δεν με νοιάζει για τον άλλο…
Με ποιά έννοια απορρίπτουμε την ηθική, απορρίπτουμε την ηθικότητα;

Με την έννοια που την κήρυσσε η αστική τάξη, που έβγαζε την ηθικότητα αυτή από τις εντολές του θεού. Εμείς σχετικά μ’ αυτό, φυσικά, λέμε ότι δεν πιστεύουμε στο θεό και ξέρουμε πολύ καλά ότι στο όνομα του θεού μιλούσε ο κλήρος, μιλούσαν οι τσιφλικάδες, μιλούσε η αστική τάξη, για να εξασφαλίσουν τα εκμεταλλευτικά τους συμφέροντα.

https://erodotos.wordpress.com/2010/09/29/lenin-neolaia/



Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δεν φαίνεται να παρακολουθείτε συχνά το ιστολόγιο μας.
Αλλιώς θα βλέπατε τι γράφουμε για την αριστερά και τον κομμουνισμό.

Πρέπει να αντιληφθείτε ότι οι εγκληματικές προδοσίες των άθεων κομμουνιστών στην Ελλάδα δεν απαλλάσσουν την Χρ.Αυγή από τα λάθη της.

Ανώνυμος είπε...

Πότε έφυγε από τη ΧΑ αυτός; Ψάχνοντας στο internet είδα το 2015, πήγε στο ΛΑΟΣ

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Φυσικά ΔΕΝ επικροτούμε την επιλογή του να πάει στο ΛΑΟΣ.
Το ΛΑΟΣ έδειξε τι ήταν. Και με την ψήφιση του 1ου μνημονίου και με τον πολιτικάντη αρχηγό του (που εμφανιζόταν ως τάχα θρησκευόμενος για να μαζέψει ψήφους από τον κόσμο).

Δεν είναι "υποχρεωτικό" να ανήκεις ή να κατεβαίνεις υποψήφιος με κάποιο κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

"Δεν φαίνεται να παρακολουθείτε συχνά το ιστολόγιο μας"

Σας διαβάζω καθημερινά και ειλικρινά σας συγχαίρω για τον αγώνα σας και την θεματολογία σας. Για την Ελληνορθοδοξία. Για το Ελληνοχριστιανικό έθνος μας. Για τον αντι οικουμενιστικό αγώνα σας. Για όλες τις γνώσεις που εχω πάρει ΔΩΡΕΑΝ από εσάς ιδίως σε ότι σχέση με Χριστιανικά θέματα.

Την ιστορία στα σίγουρα την έχουμε μάθει λάθος και κατά πως συμφέρει το “συνατγματικό” τόξο, αρα χρειάζονται τα άρθρα που βάζουν τα πράγματα στην θέση τους. Δεν είναι κάποιος αντι κομμουνιστής όταν γράφει την αλήθεια για τους εχθρούς του Ελληνικού έθνους. Απλά γράφει αλήθειες.

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο το παρελθόν ως μια καταγραφή της ιστορικής αλήθειας ΑΛΛΑ για να δούμε και το μέλλον μέσα από τα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν τότε συγκρίνοντας τα με αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα μας αλλά και πανευρωπαικά.

Τυχαία σας παραπέμπω σε ένα από τα πάμπολλα άρθρα* που αφορούν την επικαιρότητα.
Οποιος έχει διαβάσει τι συνέβαινε στην σοβιετική ένωση στα πρώτα χρόνια της επικράτησης των κομμουνιστών αντιλαμβάνεται αμέσως, μαζύ με όλα τα υπόλοιπα –αντι χριστιανισμός , αντι δεξιά αντι εθνική πολιτική , φορολογία με τεκμήρια = απώλεια ατομικής ιδιοκτησίας , διεθνισμός , προώθηση της ανωμαλίας, της ανηθικότητας κεφαλικοί φόροι ετσι που να δουλεύουμε όλοι για το ΚΡΑΤΟΣ- ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ αμέσως πως η Μερκελ εφαρμόζει κατά γράμμα την πολιτική του Λένιν.

*ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ… Αυτό που Περιμένει Όλους Μας Κανένα Βοθροκανάλο δεν θα μεταδώσει αυτή την ΕΙΔΗΣΗ
ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ <
ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... και δεν είναι ούτε συνωμοσιολογικό, ούτε εκφοβιστικό.
ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

http://attikanea.blogspot.gr/2017/05/blog-post_704.html

Δηλαδή τι θα γίνει στην Ελλάδα και δεν θα το πουν τα κανάλια;

Μια χαρά τα λένε και τα δείχνουν. Το θέμα είναι ποίος θα διαφωτίσει τους Ελληνες πως αυτή η πολιτική είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ!
Όχι φυσικά τα αριστερά κανάλια. Αρα ποίος;

Το να την ονομάζουμε φασιστική ναζιστική αριτσεροφασιστική να βρίζουμε ολους τους άλλους λαούς - ΜΑΖΥ και το 95% των Ελλήνων ως ραγιάδων- Γερμανούς Εβραίους Αμερικανούς κλπ. , δεν οδηγεί πουθενά. Η μάλλον οδηγεί προς τους γνήσιους κομμουνιστές που “δεν κυβέρνησαν”. Μήπως αυτό θέλουν;

Ειδαμε όλοι χθές να φτάνουν μέχρι την είσοδο της βουλής οι “αντιμνημονιακοί” κομμουνιστές. Δεν προβληματίζεται κανείς μας γιατί κατά την ψήφιση του πρώτου μνημονίου την βουλή την φύλαγαν οι ΚΚΕδες και τωρα την αφήνουν αφύλακτη; Τώρα τα επεισόδια εάν γενικευτούν που θα γενικευτούν κάποιος θα κληθεί να επιβάλλει την τάξη! Ετσι δεν είναι ; Ποίοι ήταν οι αντιμνημονιακοί που διαδήλωναν χθές εξω από την βουλή και άρα θα είναι αυτοί που θα μπούν μπροστά στα επεισόδια που θα ξεσπάσουν …για να απελευθερώσουν τους Ελληνες από τον “ναζιστικό ζυγό” ;
Ο γνωστός κομμουνιστής Μικης μαζύ με άλλους αριστερούς καθηγητές - κομμουνιστές και το ΠΑΜΕ!!! Εχουμε κομμουνισμό και …αντιδρούν οι κομμουνιστές χωρίς κανένας πατριωτικός ιστότοπος να τους γελοιοποιεί! Χωρίς κανείς να αναφέρει πως μας δουλεύει το κομμουνιστικό τόξο …ψιλό γαζί, xωρίς κάποιος να βάζει τους προδότες γυρολόγους αριστερούς , τους μοναδικούς υπεύθυνους για την κατάντια της Ελλάδος μας – στην αριστερή κοσμοθεώρηση αναφέρομαι που υποστήριζαν και υποστηρίζουν ΟΛΟΙ αυτοί που το παίζουν αντι μνημονιακοί ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ- στην θέση τους.
Συνεχίζεται

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε κομμουνισμό με τους λενινιστές τροτσικιστές στην κυβέρνηση Δάσκαλε , και μετά από αυτούς ανέλαβε ο Στάλιν. Η ιστορία θα επαναληφθεί. Το ίδιο έργο παίζουν σε παγκόσμια πλέον κλίμακα!
Αυτά όλα πρέπει να αποκαλυφθούν στους Ελληνες . Νομίζω πως αυτό απαιτείται από ολους τους Ελληνες να πράξουμε ο κάθε ένας απο εμάς όπως μπορεί.

Γιατί πρέπει να αναλάβουν στην χώρα μας οι σταλινικοί;
Μα για να καταπνίξουν στο αίμα – ως φασίστες ναζιστές εθνικιστές ρατσιστές φονταμενταλιστές για τους Χρισταινούς που θα υποστηρίζουν την Ελληνορθοδοξία – όλους τους Ελληνες που θα αντιδρούν στα μέτρα που έχουν ψηφίσει ΟΛΟΙ μαζύ ο κάθε ενας από το πόστο που του έχουν δώσει οι τραπεζίτες που χρηματοδότησαν και χρηματοδοτούν τους κομμουνιστές όλων των αποχρώσεων!!!
Κάποιος αφελής θα πει πως οι ΚΚΕεδες δεν ψήφισαν μνημόνια. Είναι αντίχριστοι ανθέλληνες που αποβλέπουν στην αρπαγή της περιουσίας μας και θα έπρεπε να είναι εντελώς αδιάφορο το τι έκαναν με τα μνημόνια αλλά ας είναι … Ολοι οι άλλοι πλην του ΚΚΕ . Σωστά ΑΛΛΑ ,
όμως φύλαγε την βουλή κατά την ψήφιση του πρώτου μνημονίου που συμφωνήθηκε η παράδοση της χώρας μας, τα υπόλοιπα είναι απόροια του πρώτου. Αυτό έπρεπε να ψηφιστεί και ψηφίστηκε με τους ΚΚΕδες ΠΑΜΕτζηδες μέσα να μην ψηφίζουν για τα μάτια του κόσμου και εξω να φυλάνε την βουλή μήπως και γίνει καμιά στραβή…

Υ.Γ. Για να σταματήσει η πορεία της χώρας μας προς τον πανοικουμενισμό και την πανθρησκεία πρέπει να φύγει το κομμουνιστικό τόξο από την κυβέρνηση. Για να φύγει και να ψηφίσει ΔΕΞΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...


Υ.Γ. Για να σταματήσει η πορεία της χώρας μας προς τον πανοικουμενισμό και την πανθρησκεία πρέπει να φύγει το κομμουνιστικό τόξο από την κυβέρνηση. Για να φύγει και να ψηφίσει ΔΕΞΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ


πρέπει να ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ…

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.