" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ο μεγάλος αδερφός είναι ΕΔΩ: Η ΧΟΥΝΤΑ τωην ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ καλεί σε απολογία στην Κρατική Ασφάλεια (Τμήμα αντιμετώπισης Ρατσιστικής βίας) τα μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου!

Στο facebook της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου διαβάζουμε:




Ο μεγάλος αδερφός είναι ΕΔΩ.

Με πανομοιότυπες κλίσεις σε απολογία, καλούνται διαδοχικά τις τελευταίες ημέρες τα μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου να προσέλθουν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, και να καταθέσουν στην Κρατική Ασφάλεια (Τμήμα αντιμετώπισης Ρατσιστικής βίας)..

Η αστυνομία της σκέψης (thought police) της νέας τάξης εν δράσει.



Σχόλιο:Το πολίτευμα της Ελλάδος πλέον είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

Φιμώνεται κάθε εστία αντίδρασης. 
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ με κλήσεις στο "αντιρατσιστικό" της ΕΛ.ΑΣ. τα μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου.
με πανομοιότυπες κλίσεις σε απολογία, καλούνται όλα τα μέλη της Πατριωτικής .. στην Κρατική Ασφάλεια!!! 


Την στιγμή που αναρχικοί ανενόχλητοι καίνε το κουβούκλιο του Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς στο Σύνταγμα,


και εξίσου ανενόχλητοι πυροβολούν τους αστυνομικούς αλλά ουδέποτε συλλαμβάνονται (σε κάποιες απειροελάχιστες περιπτώσεις που συλλαμβάνονται, ανακαλύπτεται ότι είναι παιδιά στελεχών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ και σχεδόν πάντα ΔΕΝ τους απαγγέλλονται κατηγορίες και αφήνονται ελεύθεροι ως τάχα "προσαχθέντες"),




οι μόνοι που διώκονται στην υποθηκευμένη, ξεπουλημένη και προδομένη πατρίδα μας,
είναι οι Έλληνες πολίτες που αρνούνται να αποδεχθούν την ισλαμοποίηση της. 


Αντί να συλλάβουν τους αναρχικούς που έρχονται πλήρως "εξοπλισμένοι" στο Ωραιόκαστρο με λεωφορεία (συχνά με την συνοδεία από κλούβες των ΜΑΤ), και τραυματίζουν βαρύτατα νέους μας και γράφουν συνθήματα και απειλούν καταστηματάρχες και σπάζουν τα οχήματα τους, και βρίζουν την Ελλάδα, και καίνε την Ελληνική σημαία και βλασφημάνε οι αλήτες την Παναγία μας (όλα αυτά με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΟΧΗ της ΕΛ.ΑΣ., όπως ομολογεί και ο δημοσιογράφος στο βίντεο που ακολουθεί), 




κυνηγάνε τους αγνούς αυθόρμητους ντόπιους Έλληνες που δημιουργούν νόμιμους συλλόγους και αντιδρούν ειρηνικά.




Αυτές είναι οι "κόκκινες γραμμές" του κ.Καμμένου και των ΑΝΕΛ;

ΝΤΡΟΠΗ.



Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ταυτοποιήθηκαν οι πατριώτες!!!
Τόσα χρόνια η αριστεράντζα καίει, ρημάζει, δολοφονεί και βανδαλίζει, οι γνωστοί - άγνωστοι ΔΕΝ ταυτοποιούνται.

Εδώ αστυνομία και "δικαιοσύνη" ήταν αποτελεσματικότατες. Το καθεστώς διώκει τους Έλληνες πατριώτες. Ζούμε ημέρες "εφεδρικών" του βρωμερού μούσκου στην Κύπρο. Από σχόλιο που είδα στο:
http://makpress.blogspot.gr/2017/05/blog-post_220.html

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ρατσιστική βία ὑπάρχει, βεβαίως, ἀλλά εἶναι εἰς βάρος τῶν Ἑλλήνων πού εἶναι καί Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί. Οἱ "κυβερνήσεις" τῶν τελευταίων 100 περίπου ἐτῶν ἀποτελοῦνται κυρίως ἀπό μασόνους, οἱ ὁποῖοι μισοῦν ὅ,τι Ὀρθόδοξον ὑπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

αφου ζουμε σε κομουνηστικο καθεστως αθεο θα αρχισουν οι διωγμοι ειναι παληκαρια αυτοι που δεν σκυβουν το κεφαλι θα τους ακολουθησουμε δεν φωβωμαστε τιποτα μηπως ηρθε ο καιρος να ξυπνησουμε; αλεξιος κ

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε κομμουνισμό!

Συγχαρητήρια. Ειστε από τους ελάχιστους ιστοτόπους που γράφετε το πολίτευμα της Ελλάδος με το όνομα του.
Φτάσαμε όμως εδώ που φτάσαμε χάριν στον κομμουνιστικό δούρειο ίππο , την Ν.Δ.!
Η ΝΕΑ ΔΗΜΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!
Εάν δεν ηταν , δεν θα είχαμε φτάσει στον πάτο της κομμουνιστικής παρακμής , όπως όλες οι πρώην κομμουνιστικές χώρες.

(Οι υπόλοιποι δορυφόροι της Ν.Δ. ανελ, λαος "πατριωτες" που προέρχονται από εκεί είναι για "νάχαμε να λέγαμε".
Ειναι σαν το ΚΚΕεξ. με τα πολλά ονόματα ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΑΡ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ κλπ.κλπ.)

Οσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε τόσο το καλλίτερο...

Βλασφημούν! Μόνο οι αριστεροί; Ολοι μας που τα βλέπουμε όλα αυτά τα τραγικά αριστερά αντίχριστα ανθελληνικά μέτρα και δεν ομιλούμε τι κάνουμε;
θα εμμέσω τους χλιαρούς...
Τόσο χλιαροί και φοβισμένοι που δεν τολμούμε ουτε το πολίτευμα να ονομάσουμε όπως είναι και

περιμένουμε να μας λυπηθεί και να απομακρυνθεί , διότι το αποκαλούμε ...φασιστικό ναζιστικό χούντα κλπ.

Ερχεται η ώρα να απολαύσουμε τα αργύρια της προδοσίας και της ατολμίας μας !
Του φόβου μας απέναντι στο κομμουνιστικό καθεστώς της μεταπολίτευσης που χρησιμοποιεί τους κομμουνιστές για να τρομάζει και να αποτρέπει τους Ελληνες Χριστιανούς ορθοδόξους , την συντριπτική αλλά ανοργάνωτη πλειοψηφία των Ελλήνων, από το να διεκδικήσουμε την ελευθερία μας από την σκλαβιά!

Ας κανουμε πως δεν καταλαβαίνουμε , ας συνεχίσουμε να στρουθοκαμηλίζουμε, ας συνεχίσουμε να μην μιλάμε , ας αφήσουμε άλλους -κανέναν συντγμτάρχη ίσως ; - να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Ας κάνουμε ότι θέλουμε αλλα ας έχουμε υπόψη μας πως
Θεός ου μυκτηρίζεται...

ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ "ΚΑΤΟΧΗ-ΠΟΛΕΜΟΣ" Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΒΙΑΙΑ Η ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Η ΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΩΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΓΛΩΣΣΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (ΗΘΗ ΚΙ'ΕΘΙΜΑ)ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Οι ρατσιστικοί νόμοι κατά των Ορθοδόξων και των Ελλήνων πρέπει να καταργηθούν απο μία Ελληνική Κυβέρνηση.

Αριστείδης

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

@Ἀνώνυμος 23 Μαΐου 2017 - 7:21 μ.μ.
Ἔτσι εἶναι. Ἀπό τήν ἐποχή τοῦ Κ. Καραμανλῆ τοῦ νεωτέρου, ἔχω ἐφεύρει ἕνα νέον ὅρον γιά ὅλα τά "κόμματα ἐξουσίας": Κομμουνιστᾶδες. Θά ἦτο παράλειψις νά μήν τονίσω ὅτι σέ ὅλα τά κόμματα ὑπάρχουν τίμιοι ἄνθρωποι, ἀλλά εἶναι ἐξαιρέσεις. Ὁ κανών εἶναι οἱ καιροσκόποι, οἱ γυρολόγοι καί οἱ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ἕτοιμοι νά ποῦν σέ ὅλα "Ναί."

Ανώνυμος είπε...

@23 Μαΐου 2017 - 7:59 μ.μ.

Αυτό ακριβώς έκανε και κάνει ο κομμουνισμός όπου και εάν είχαν την ατυχία τα έθνη να κυβερνηθούν από αυτούς που τα μισούν και επιζητούν την πλήρη εξαθλίωση τους και την γενοκτονία τους!
Την ολοκληρωτική καταστροφή των πολιτών του έθνους το οποίο κυριεύουν. Παλαιότερα με πόλεμο – ταξικό τον λένε εντελώς ξεδιάντροπα τον αδελφοκτόνο πόλεμο – και τώρα με το χρέος που φόρτωσαν όλες τις δυτικό ευρωπαϊκές χώρες.
Τις ανατολικές τις είχαν καταστρέψει με την κομμουνιστική βία και τις πουλάνε και αυτές τώρα στα ίδια τα αφεντικά του κομμουνισμού, τους τραπεζίτες!
Με ελάχιστες εξαιρέσεις πρώην κομουνιστικών χωρών που αντιστέκονται ,ως η Ρωσία του Πούτιν!

Το ότι χρηματοδοτήθηκαν οι κομμουνιστές από τους τραπεζίτες για να καταλάβουν την Χριστιανική ορθόδοξη Ρωσία είναι πλέον πασίγνωστο.
ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ στην Ελλάδα δεν το γνωρίζουν. Όπου αριστεροί = ΟΛΟ το “δημοκρατικό”- όπως λέμε δημοκρατικός στρατός – τόξο!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ , ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ …για το καλό του λαού! Μέχρι και τα λεφτα από τους μικρο ομολογιούχους τους έφαγαν ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!

ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΝ!
ΕΩΣ …100,000 ΡΟΥΒΛΙΑ…ΤΑ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!
ΤΑ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ….ΕΞΑΝΕΜΙΣΘΗΣΑΝ!
ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ,
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΡΑΣ!!!

Ελάχιστα από όσα συγκλονιστικά αναφέρονται στο άρθρο.
Με τόσα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας απορώ ακόμα πως υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν αυτό το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ιμπεριαλιστικό κατακτητικό αντίχριστο ανθελληνικό βάρβαρο “ιδεολογικό” έκτρωμα , παριστάνοντας μάλιστα και …τους ιδεολόγους.


Μια λέξη αξίζει σε όσους γνωρίζουν και συνεχίζουν το παραμύθι των ιδεολόγων κομμουνιστών.
ΝΤΡΟΠΗ!!!

Εάν τυγχάνει να είναι και Ελληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι, ως είναι οι πολίτες της Ελλάδος

• Οι στίχοι στην Ιλιάδα του Ομήρου αναφέρουν:
«Αἴας δ' ἑτέρωθεν ἐκέκλετο οἷς ἑτάροισιν.
αἰδώς Ἀργεῖοι νῦν ἄρκιον ἤ ἀπολέσθαι»



Τα κρυφά Δάνεια των κομμουνιστών.

Επειδή η υπομονή μου έχει εξαντληθεί με τις αριστερίστικες κορώνες για το αν πρέπει να βγούμε στις Διεθνείς Αγορές Ομολόγων ή όχι και τα περί «Διεθνούς Τραπεζικού Κεφαλαίου» που πίνει το αίμα των λαών και ότι οι κομμουνιστικές χώρες δεν χρειάστηκαν την στήριξη των «Διεθνών Τοκογλύφων» για να αναπτύξουν τις σοσιαλιστικές οικονομίες τους, παραθέτω συγκλονιστικά στοιχεία από την έρευνα μου που θα εκπλαγείτε.


Συνέχεια...

Ανώνυμος είπε...

2)

Οι σχέσεις του ΛΕΝΙΝ με την Σουηδία δεν ήταν και τόσο αθώες. Η Ρωσία είναι η πλουσιότερη χώρα του κόσμου σε κοιτάσματα χρυσού. Οι τσάροι ήταν ιδιαίτερα εμφανές ότι χρησιμοποιούσαν το χρυσό σε διάφορες εφαρμογές( νομίσματα, κειμήλια, σκεύη, εκκλησίες κλπ).

Όταν λοιπόν ο Λένιν πήρε αίφνης απόφαση να φτιάξει ατμομηχανές για την προώθηση της οικονομίας του Σοβιετικού κράτους, συγκέντρωσε σχεδόν το 1/3 του διαθέσιμου χρυσού και το μετέφερε στη Σουηδία για να αγοράσει ατμομηχανές. Παρόλο που η Σουηδία δεν είχε εργοστάσιο ατμομηχανών, σε αντίθεση με την Ρωσία που είχε τεράστια εργοστάσια κατασκευής ατμομηχανών, προτίμησε τη συμφωνία αυτή γιατί η Σουηδία εξυπηρετούσε το ξέπλυμα του Ρωσικού χρυσού διεθνώς.

Όλο το χρυσάφι δόθηκε προκαταβολικά στη Σουηδία . Η Σουηδία έλειωσε το χρυσάφι για να φύγουν τα τυπωμένα χαρακτηριστικά που είχαν πάνω τους , που πρόδιδε τη χώρα προέλευσης (υπήρχε νομοθεσία που απαγόρευε την εξαγωγή χρυσού από χώρα σε χώρα), και το εξήγαν στην Αμερική σε Αμερικανικές τράπεζες. Έπειτα έφτιαξαν ολόκληρη βιομηχανία για ατμομηχανές που τις έστειλαν στην ΕΣΣΔ.

Το όλο deal το σχεδίασε ένας διεθνής τοκογλύφος ο εβραίος στην καταγωγή Αλεξάντερ Πάρβους , μπολσεβίκος μέρος του Ανωτάτου Σοβιέτ της Αγ. Πετρούπολης και δεξί χέρι του Τρότσκι.

Τα χρήματα λοιπόν από το χρυσό τα διαχειρίσθηκαν τα αδέλφια “Hammers” που μετέβηκαν από την Αμερική στην ΕΣΣΔ και εκμεταλλεύτηκαν τα ορυχεία ΑΜΙΑΝΤΟΥ. Σημειωτέον ,ο πατέρας τους Julius Hammer ήταν ένας από τους κύριους χρηματοδότες του «κόκκινου στρατού» και προσωπικός φίλος του Τρότσκι .
Οι δυο χρυσοθήρες δεν είχαν σκοπό τα ορυχεία Αμιάντου,

αλλά τη εκμετάλλευση των θησαυροφυλακίων των Ρομανώφ, και διαφόρων κειμηλίων της εκκλησίας που ήδη είχε φροντίσει ο Τρότσκι να εθνικοποιήσει.

Όλως τυχαίως δ/θ στο Ινστιτούτο Τέχνης που φυλάσσονταν τα κειμήλια ήταν η γυναίκα του Τρότσκι, Ναταλία Σέντοβα, που είχε σπουδάσει «Ειδικός Τέχνης».
Τα κλοπιμαία μέσω του λιμανιού του ΤΑΛΙΝ εξάγονταν σε ανθρώπους που ήθελαν να τα αγοράσουν. Χρυσές δουλειές.

Το ίδιο έκανε και ο Στάλιν το 1929. Εξήγαγε χρυσό στην Αμερική για την χρηματοδότηση της βιομηχανικής του παραγωγής. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η συμφωνία αυτή με τους Αμερικανούς τους έδωσε αρκετή ρευστότητα να αντιμετωπίσουν το ΚΡΑΧ του΄2912.

Οι μπολσεβίκοι είχαν λοιπόν δυο ισχυρά διαπραγματευτικά χαρτιά για να αρνηθούν τη πληρωμή των τσαρικών δανείων και να εξασφαλίσουν τη χρηματοδότηση της ΕΣΣΔ, το χρυσό και την καταναγκαστική εργασία.
Δεδομένου ότι στα Γκούλαγκ εργάζονταν μονίμως, σχεδόν το 1% του πληθυσμού. Αν υπολογίσει κανείς ότι ο πληθυσμός της ΕΣΣΔ ήταν 360 εκ , τα 3,6 εκ ήταν τσάμπα εργασία και μάλιστα καταναγκαστική. (Πολύ θα ήθελα κάποιος μαρξιστής να τον ακούω να μου αναλύει το νόμο της υπεραξίας) .

http://fileleftheros1966.blogspot.gr/2015/07/blog-post_15.html

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζηνικολάου
η πορεία προς την σοβιετικού τύπου δημοκρατία σε αντικατάσταση της αστικής Ελληνικής Χριστιανικής , έχει ξεκινήσει από το 74 και έπειτα.
ΔΕν ηταν καθόλου τυχαίο που παρέστη ο κομμουνιστής μικης στην Αμερική μαζύ με τον Καραμανλη το 73 και συμφώνησαν στο ...η Καραμανλής η τανκς.

Βουίζει το διαδίκτυο εδώ και χρόνια γύρω από όλα αυτά αλλα οι Ελληνες ΄ΠΑΜΕ στην πορεία για την αποκατάσταση ...της δημοκρατίας.
Δημοκρατία ως π.χ. δημοκρατικός στρατός ...

Φυσικά και υπάρχουν καλοί άνθρωποι.
Αλλα εάν ανηκεις π.χ. στο ΚΚΕεξ. εισαι καλός για τους τραπεζίτες , ΔΕΝ είσαι καλός για τους Ελληνες Χριστιανούς πολίτες.
Το αυτό και για τα άλλα δυο βασικά κόμματα της μεταπολίτευσης νδ-πασοκ...

Ανώνυμος είπε...

-Από το 1974 έχουμε αριστερή Χούντα!
Μη νομίζετε ότι οι ηττημένοι συμμορίτες (Δ.Σ.Ε.) του Γράμμου και του Βίτσι δεν θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς τους για την ήττα τους το 1949.
Στόχος τους είναι να γίνουμε οι Έλληνες ένα κράμα άθρησκων, απάτριδων πολιτών, χωρίς Ιστορία, χωρίς παρελθόν και μέλλον.
Μεγάλες ευθύνες έχει η δήθεν "δεξιά" Ν.Δ. που επέτρεψε στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ την άθεη προπαγάνδα. Ο παλαιός Καραμανλής μετά το unfair Δημοψήφισμα για το Πολιτειακό, προκειμένου να γίνει Πρόεδρος, έδωσε γη και ύδωρ στην Αριστερά.
Φταίει ακόμη και η Επίσημη Εκκλησία, που μένει μουγκή και χαριεντίζεται με τους δεδηλωμένους άθεους της αριστεράς. Βλέπε σχέσεις Αρχιεπισκόπου με το σημερινό Πρωθυπουργό της αριστεράς.
Η γενιά του Πολυτεχνείου φαίνεται να νικάει παντού σε όλο το δημόσιο βίο.
Ελπίζουμε μόνο στο ΘΕΟ, να βάλει το χέρι Του!
Κατά τα άλλα οι πατριωτικές δυνάμεις, είναι διασπασμένες και δεν μπορούν να κάτσουν σε ένα τραπέζι για κατεβάσουν ένα κοινό ψηφοδέλτιο όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που ένωσε όλα τα κομμάτια της αριστεράς.
Γιατί είναι απαράδεκτο με όλα όσα έχουν συμβεί τα πατριωτικά αντανακλαστικά του Έλληνα να είναι μόνο στο 7%...

ΔΙΓΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά για την Ανάληψη του Κυρίου
Μπραβο στους αγωνιστες του Ωραιοκαστρου...πρεπει να συσπειρωθουμε και να τους στηριξουμε με οποιονδήποτε τροπο π.χ. με συγκεντρωσεις ή προσευχομενοι οι απομακρυσμενοι
Όσο για το ποιοι κυβερνανε γενικοτερα τον κοσμο, υπαρχει πολυ καλο άρθρο
"ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ GRAIG SAWYER"
εδω :
https://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.gr/
Μην ξεχναμε και το σκανδαλο pitsa gate...
Aλλωστε μεσα στις Στοες που τριγυρνανε, τους προτρεπουνε μετα από καποιους βαθμους ανέλιξης (στην αρχή παρουσιαζεται απλά ως οργανωση αλληλουποστηριξης- προωθησης, με φιλανθρωπικο προσωπειο) να συμετασχουν σε εγκληματα κι οργια,ωστε να καμφθει οποιαδηποτε ηθικη αντισταση. Δεν σημαινει οτι ειναι κι ολοι τους έτσι, καποιοι θα ειναι χαμηλοβαθμοι ή απλά απ΄το πολυ το μελι καταπατηθηκε τελείως η συνείδησή τους και κοροϊδεύουνε και τον εαυτό τους. Ο μπουλης των ΑΝΕΛ βεβαια ειναι απλά μεγας Πατριδοκαπηλος και Θεομπαιχτης

Kαι κατι αφιερωμενο σε Ελληνοφωνους θεατές της προδοσίας που συντελείται, αλλα και της μεταναστευτικης προπαγανδας και των σιριαλς..Ελληνοτουρκικης "φιλίας"
ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ;
Διαβάστε για να δείτε ποιόν δοξάζουν κάποια ελληνόφωνα καθάρματα, όπως π.χ. ο "εθναρχης" Ελευθεριος Βενιζελος - Μπεν Σαλομ, ο οποίος προτεινε τον Κεμαλ για νομπελ ειρήνης...
Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών :
“….400 τόννους οστών Ελλήνων, από τα Μουδανιά εις την Μασσαλίαν, προς βιομηχανοποίησιν……
Αυτές τις ημέρες του 1922 γραφόταν δύο από τις τελευταίες πράξεις της Γενοκτονίας εναντίον των Ελλήνων της Θράκης, της Μικράς Ασίας, του Πόντου. Μία ήταν καταστροφή της Σμύρνης και η άλλη η ανακωχή των Μουδανιών, με την οποία ο Ελληνισμός υποχρεώθηκε σε φυγή και από τη Θράκη. Από τον όμορφο αυτό λιμένα όμως της Θρακικής ενδοχώρας, δεκαπέντε μήνες αργότερα θα διαδραματιζόταν η τελευταία και πιο φρικιαστική πράξη του Ελληνικού Ολοκαυτώματος.
Μπορεί οι Νεότουρκοι, Τζεμάλ, Ενβέρ και Ταλαάτ πασά και ο Μουσταφά Κεμάλ, να δολοφόνησαν 1.000.000 Έλληνες και Ελληνίδες, αλλά φρόντισαν να τα εξαφανίσουν τα ίχνη τους, με ένα τρόπο που αφού δεν τιμωρήθηκε. επαναλήφθηκε από τον πιστό τους μαθητή Χίτλερ, λίγα χρόνια αργότερα.
Ο Χ. Αγγελομάτης στο βιβλίο του «Χρονικόν Μεγάλης Τραγωδίας» (Αθήνα 1924) αναφέρεται στο μέγεθος του εγκλήματος, τους θύτες και τους συνεργάτες τους: «Οι παλαιότεροι θα ενθυμούνται την δημοσιευθείσαν είδησιν εις τα αθηναϊκάς εφημερίδας, μίαν ημέρα του Φεβρουαρίου του 1924. Το προσεγγίσαν εις την Θεσσαλονίκην αγγλικόν πλοίον “Ζαν”, μετέφερε 400 τόννους οστών Ελλήνων, από τα Μουδανιά της Μικράς Ασίας εις την Μασσαλίαν, προς βιομηχανοποίησιν. Οι εργάται του λιμένος Θεσσαλονίκης, πληροφορηθέντες το γεγονός, εμπόδισαν το πλοίον να αποπλεύσει, επενέβη όμως ο Άγγλος πρόξενος και επετράπη ο απόπλους»

Σταύρος

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.