" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ... κι αυτή, η Saffie

Αυτός είναι ο ισλαμιστής τρομοκράτης

που ανατινάχθηκε στο Μαντσεστερ. 
Γεννήθηκε στην Αγγλία και έπαιρνε κανονικά όλα τα επιδόματα. Δεν του έλειπε τίποτα. Καταγόταν από την Λιβύη.


Πόσα τέτοια ''προσφυγάκια'' γεννήθηκαν ή θα γεννηθούν στην Ελλάδα;;; 
Πόσα τέτοια πλάσματα θα πάρουν την ελληνική ιθαγένεια;;; 
Πόσα θα σκάσουν ζωσμένα με εκρηκτικά γεμάτα καρφιά και πόσα από τα δικά μας παιδιά θα έχουν την τύχη των παιδιών του Μάντσεστερ;;; 





κι αυτή η μικρή ελληνοκύπρια 
Saffie Rose Roussos..

Εχασε την ζωή της από το χτύπημα καμικάζι ισλαμιστών φονταμενταλιστών στο Μαντσεστερ της Αγγλίας...



Συγνώμη Γλυκια που δεν κατάφερα να σε σώσω ...

Συγνώμη που δεν πίεσα αρκετά ώστε να ξεκουμπιστούν απο τις ηγεσίες των εθνών οι εισπράκτορες των εβραίων τραπεζιτών Ροτσίλντ...

Συγνώμη που κατά βάθος από μέσα μου ενοχλήθηκα... από τις φωνές των ηλιθίων που με αποκαλούσαν ξενοφοβικό και ρατσιστή όταν
αντιδρούσα στην εισβολή των λαθρομεταναστών στις πατρίδες μας...

Συγνώμη γλυκιά μου δεν φώναξα με όλο το θάρρος που θα μπορούσα να έχω ΕΞΩ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!....

Συγνώμη γλυκιά μου για το μέλλον που σου στέρησα επειδή δεν έβαλα προτεραιότητα την πατρίδα μου και δεν πάλεψα ενάντια στις ΜΚΟ του Σόρος που έφεραν τους δολοφόνους σου με την ταυτότητα μέσα στην γη που γεννήθηκες ...για να εξοντώσουν εσένα και τα έθνη μας..


τις 2 ειδήσεις είδαμε εδώ.




Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

+ΙΓΖ
Η Εκκλησία ΓΟΧ «αντιδρά» στην ισλαμοποίηση της χώρας δια της σιωπής.
Εχει να κάνει με το Θρησκευτικό Νεοταξίτικο νομοσχέδιο που υπέγραψαν το οποίο τους διατάζει να ΜΗΝ διαμαρτύρονται στους «νόμους» του κράτους και την δημόσια τάξη.
Μας το απέδειξαν προχθές στα προπυλαια.
ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ κι αυτοι και οι Αγιορείτες, κατα τα άλλα, «αγώνας»


Ανώνυμος είπε...

Τι διαφορά έχουν οι μουσουλμάνοι από τους κομμουνιστές;
Τι θέλουν οι μεν και τι θέλουν οι δε από τα Ευρωπαϊκά Χριστιανικά έθνη;
Οι διακρίσεις ...απαγορεύονται!
Η όλοι οι ξένοι εντός της Ευρώπης και νόμιμα όλα τα κόμματα μουσουλμανικά κουμουνιστικά κλπ. η όλοι εκτός και να μείνουν μόνο τα εθνικά Χριστιανικά κόμματα!

Η διεθνιστική αριστερή πολιτική είναι υπέυθυνη για όλα αυτά που μας συμβαίνουν.
Οι ιμπεριαλιστές κομμουνιστές που θέλουν να καταργήσουν τα Χριστιανικά εθνικά κράτη , να αρπάξουν και τις ατομικές και δημόσιες περιουσίες μας καθιστώντας μας ΟΛΟΥΣ γηγενείς και αλλοδαπούς σκλάβους στα αφεντικά τους, τους τραπεζίτες , είναι οι ηθικοί αυτουργοί για όλα αυτά τα εγκλήματα!
Αυτους βάζουν οι τραπεζίτες να επιτίθενται ενάντια σε όλους τους λογικούς ανθρώπους που αντιδρούν στην γενοκτονία των εθνών τους.

Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους μήπως και καταφέρουμε να γλιτώσουμε συνανθρώπους μας αλλα και ολόκληρα έθνη από νέες γενοκτονίες.

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Οἱ Προδόται (Τσίπρας, Καμμένος, Σαμαρᾶς, ΓΑΠ, Καραμανλῆς, Σημίτης, Βενιζέλος κ.ἄ.) φέρνουν ἐδῶ καί πολλά χρόνια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ἑκατοντάδες τζιχαντιστάς γιά νά βιάζουν καί νά σκοτώνουν ἀγγελούδια σάν τήν Saffie Rose Roussos καί βεβαίως γιά νά πάρουν κάποια μέρα τήν Ἑλλάδα στά χέρια τους, τό ὁποῖον, ὡς ἕνα μεγάλον βαθμόν, ἔχουν ἤδη ἐπιτύχει, ἐφόσον μᾶς κυβερνοῦν ΠΡΟΔΟΤΑΙ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ὅπως οἱ παραπάνω, διδάσκουν τά παιδιά μας νά γίνουν ἄθεα καί ἀνώμαλα κ.λπ. Τό γεγονός ὅτι ψηφίζουμε τούς ὡς ἄνω Προδότας καθιστᾶ ὅλους μας συνυπευθύνους στό ἀδιανοήτως καί ἀπεριγράπτως τρομερόν αὐτό ἔγκλημα!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ...
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ
ΑΛΛΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!



Το Education in Greece απαντά στο συνδικαληταριό του Συλλόγου ΠΕ “Ο Περικλής”


Η αποκαλυπτική αναφορά μας στο ρόλο των δωσίλογων της ΔΑΚΕ πίσω από την επιβολή του λαθροεποικισμού στα σχολεία προξένησε ταραχή όχι μόνο στους συνδικαληστές της ΔΑΚΕ που μέχρι τώρα είχαν επιτύχει να κινούνται στο παρασκήνιο, αλλά και στους αριστεριστές πρωτεργάτες που συγκροτούν τα μεταφερόμενα τάγματα δωσίλογων εκπαιδευτικών.

Στο άρθρο μας εκείνο αναφερθήκαμε στη λαθρολάγνα δασκαλίτσα Χαρά Καργιώτη από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευής, η οποία όχι μόνο είναι οργανωμένη σε αριστερίστικο γκρουπούσκουλο αλλά επιδίδεται σε λαθροεποικιστική προπαγάνδα με τις ευλογίες της ΔΑΚΕ. Αυτό προξένησε την αντίδραση της αριστερίστικης παράταξης του Συλλόγου ΠΕ “ο Περικλής”, “Διέξοδος η αγωνιστική σύσπείρωση” και τα μέλη της συγκέντρωσαν τα λιγοστά λόγω αντιφασισμού εγκεφαλικά τους κύτταρα προκειμένου να απευθυνθούν στο Education in Greece.
...
Αυτά τα άτομα που απαιτούν να στοχοποιούν όποιον θέλουν χωρίς οι άλλοι να αναφέρονται σε αυτούς, που θεωρούν δικαίωμά τους να προβαίνουν σε βίαιες εγκληματικές πράξεις χωρίς αντίδραση από τους άλλους, που προσπαθούν να επιβάλλουν τον λαθροεποικισμό τρομοκρατώντας γονείς και απειλώντας πατριώτες εκπαιδευτικούς, που διαρκώς χύνουν μαρξιστικό δηλητήριο στις καρδιές των παιδιών προκειμένου να τα προσηλυτίσουν στα σαθρά μαρξιστικά ιδεολογήματα, δεν έχουν θέση στην εκπαίδευση. Η θέση τους είναι στη φυλακή προκειμένου να μη μολύνουν άλλο με την εγκληματική τους δράση και να προφυλαχθούν τα παιδιά και η κοινωνία από την προπαγάνδα τους και την εγκληματική τους δράση.

https://edugr.wordpress.com/2017/05/25/%cf%84%ce%bf-education-in-greece-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%8c-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83/

Ανώνυμος είπε...

Η Βουλή έδωσε «πράσινο φως» για την λειτουργία του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα
ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΑΝΕΛ -ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;;;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ;;;
ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ;;;
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ, ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ"... κι έχεις τα ηλίθια πρόβατα, να σε θεωρούν ... "αναντικατάστατο"!

Καλλιόπη Σουφλή

Η Βουλή έδωσε «πράσινο φως» για την λειτουργία του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα

Τελικά όλα τα κόμματα ψήφισαν την διάταξη για την λειτουργία του ισλαμικού τεμένους.
Ιδίως μετά τις τροποποιήσεις που έκανε ο υπουργός παιδείας, τροποποιήσεις που είχε ζητήσει το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στην ψηφοφορία που έγινε πριν από λίγο στη Βουλή Ναι ψήφισαν ο ΣυΡιζΑ, η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το ΚΚΕ, το Ποτάμι και η Ενωση κεντρώων ενώ όχι ψήφισαν οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή.

αττικα νεα

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Οι ΑΝΕΛ, απλά παίζουν τον Πόντιο Πιλάτο.
Αν ήθελαν ΔΕΝ θα ψηφιζόταν το νομοσχέδιο.

Όσο για τους Ιεράρχες ... όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβανόμαστε όλο και περισσότερο ότι κάτι "έδωσαν" για να πάρουν τους θρόνους τους. Δεν ανήλθαν, επειδή ήταν καλοί και ασυμβίβαστοι (πλην απειροελάχιστων εξαιρέσεων). Οπότε τώρα ανταποδίδουν στους "ευεργέτες τους".

Οι ιερείς έγιναν "μισθωτοί". Ο επαγγελματίας δεν έχει ιδεολογία. Υπάρχουν φυσικά ελάχιστες εξαιρέσεις που διώκονται από τον οικουμενισμό. Οι υπόλοιποι παριστάνουν ότι τάχα "προσεύχονται" και δεν ακούνε τι συμβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ' ΤΟ 1992-93 ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΙ'ΟΛΗ Η ΣΑΡΑ ΚΙ'Η ΜΑΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟΤΕΣ(ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΑ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ;;;)ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ "ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΑΛΒΑΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ" Η "Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΟΥ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΕΙΡΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΘΕΟΥΣ,ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ... ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ SURVIVOR,EUROVISION,CHAMPIONS LEUGE,KAI MASTERCHEF ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΙ ΛΟΓΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ 'ΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

1)
@25 Μαΐου 2017 - 11:14 μ.μ.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω .

Όπως γράφει και ο Δάσκαλος για να ανέβει κάποιος ίσως είναι απαραίτητο να κάνει κάποιες παραχωρήσεις. Ίσως ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος , να μην γνώριζε κάποια πράγματα τότε …που ανέβαινε τα σκαλιά. Ίσως ακόμα ακόμα και να μετάνοιωσε. ΕΑΝ είχε πράξει κάτι επιλίψημο!
Μετάνοια έμπρακτα , ότι καλλίτερο!

Σε αντίθεση με τον Μακαριστό , ακόμα και σήμερα , αρκετοί “περισπούδαστοι αριστεροί καθηγητάδες ”λένε πως όλα αυτά που ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ είναι …συνωμοσίες δεξιών. Αμετανόητοι!!!

Έχουμε ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ,
βαδίζοντας χωρίς καμία αντίσταση προς τον σταλινισμό , (στο κόλπο αυτό όλα τα κόμματα του συνταγματικού = κομμουνιστικού τόξου) και μέσα από διάφορα άρθρα και σχόλια , χρεώνουν την καταστροφή μας ,την γενοκτονία μας στον νεοφιλελευθερισμό ναζισμό φασισμό! Οπουδήποτε αλλού πλην της αριστεράς!
Με αναδημοσιεύσεις άρθρων και αναλύσεων “περισπούδαστων δημοσιογράφων” προσδοκούν και ευελπιστούν να μας αποδείξουν πως δεν κυβερνούν οι αριστεροί… αλλά οι “αριστεροί”!

Γιατί δεν είναι όλοι αυτοί ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ που (εις γνώση τους;) παραπλανούν τους Έλληνες πολίτες εφόσον έτσι τους στρέφουν να ψηφίζουν τους αριστερούς που “δεν κυβέρνησαν” και είναι ο Χριστόδουλος ;

Γιατί δεν είναι καταραμένος ο μικης μαζύ με άλλους αριστερούς καθηγητάδες* - που κάνουν αντίσταση ενάντια στα μνημόνια ΣΗΜΕΡΑ ενώ χθες ούρλιαζαν υπέρ των κομουνιστών και ουρλιάζουν ακόμα… ενάντια στο Δ’ Ράιχ.

Δ’ Ράιχ η Γερμανία η οποία διοργανώνει προς τιμήν του αμετανόητου κομμουνιστή συναυλίες!
Συναυλίες μέσα στο άντρο του “νεοφιλελευθερισμού και του ναζισμού” – έτσι λένε οι αριστεροί “αντιμνημονιακοί ”- την κομμουνιστική Γερμανία της σταλινικής μερκελ!
Συναυλίες προς τιμήν του μικη στην κατά τα άλλα ναζιστική Γερμανία που …πίνει το αίμα του Ελληνικού λαού!!!
Το αίμα μας το πίνει το, ΑΛΛΑ το πίνει όπως το έπινε και η πρώην σοβιετική ένωση στις πρώην κομουνιστικές δικτατορίες!
Τα μνημόνια δεν είναι τίποτα άλλο παρά σοβιετικού τύπου πενταετή πλάνα, που πάντα και παντού τους ανθρώπους τους αντιμετώπιζαν ως αριθμούς, ως πειραματόζωα ως όρθια δίποδα ,που θεωρούν οι αριστεροί πως είμαστε!!!

Αυτό όμως δεν το λένε οι “ΜΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ” αριστεροί καθηγητάδες και δημοσιογράφοι που τον σιγοντάρουν στην καταστροφή του Ελληνικού έθνους, συνυπογράφοντας αντιστασιακές κινητοποιήσεις στην πλατεία συντάγματος ενάντια στα μνημόνια!!! Αυτοί οι καθηγητάδες , τραγουδοποιοί, ηθοποιοί τραγουδιστές , πεθαμένοι η ζωντανοί …είναι κομουνιστές ιδεολόγοι! Είναι αθώοι! Γιατί δεν χαρακτηρίζονται αυτοί ΟΛΟΙ , περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον ,καταραμένοι;
Τίποτα δεν γνώριζαν - θα έπρεπε να γνωρίζουν, έχουν υποχρέωση να γνωρίζουν - για την αντίχριστη ανθελληνική αριστερά πριν πάρουν στο λαιμό τους εκατομμύρια Ελλήνων;

Είναι ο μόνος άνθρωπος , ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος , που ξεσήκωνε εκατομμύρια Ελληνες πολίτες και μας έβγαζε στους δρόμους , όταν οι σημερινοί μαχητές υπερπατριώτες μαχόμαστε από τα πληκτρολόγια και δεν μπορούμε να μαζευτούμε ούτε μερικές εκατοντάδες!

Μακάρι να ζούσε σήμερα και τότε θα βλέπαμε εάν θα τολμούσαν να κάνουν όσα μας κάνουν σήμερα! Σήμερα που η επίθεση στον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας είναι εμφανέστατη και δεν μπορεί κανείς αριστερός να μιλήσει για συνομωσίες δεξιών για εχθρούς του λαού που επιθυμούν να στερήσουν από τους προλεταρίους τον επίγειο παράδεισο.

Μας προειδοποιούσε για όλα αυτά που θα συμβούν και εμείς σφυρίζαμε αδιάφοροι! Δεν αγωνιζόταν μόνο για την Μακεδονία αλλά για όλα τα κομμουνιστικά σχέδια της νέας παγκόσμιας τραπεζιτικής τυραννίας.

Ακόμα και τώρα δεν έχουμε κατανοήσει και φυσικά “κανείς” δεν έχει αναδείξει τι εννοούσε όταν έλεγε προσέξτε μην σας πάρουν τα πρωτεία…


Ανώνυμος είπε...

2)
Το ολοφάνερο από την όλη στάση του – και όχι από μεμονωμένες ενέργειες η εκφράσεις του - πως πολεμούσε την νέα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ τάξη και για αυτό τον έφαγαν.

Η κ. Σουφλή δεν έχει κάνει ποτέ στην ζωή της λάθος εκτιμήσεις για πρόσωπα κόμματα και ιδεολογίες;
Ολοι εμείς οι υπόλοιποι επώνυμοι και ανώνυμοι είμαστε αλάνθαστοι;
Γιατί βλέπουμε την αγκίδα …


* Δεν ξέρουν όλοι αυτοί – οι καθηγητάδες , τι εστί μικης ;
Δεν ξέρουν όλοι αυτοί οι περισπούδαστοι τι είναι ο κομμουνισμός;
Δεν έχουν φταίξει όλοι αυτοί οι αριστεροί για την κατάντια της Ελλάδος μας;
Η αριστερή διεθνιστική κομμουνιστική ιδεολογία δεν αυτή που υποστηρίζει τα τζαμιά και όλα τα υπόλοιπα ανθελληνικά λαθρολάγνα και αντιχριστιανικά μνημονιακά μέτρα, ως και αυτό της αρπαγής της ατομικής ιδιοκτησίας μας;

Λογικότατο συμπέρασμα δεν είναι λοιπόν ,
να είναι όλοι αυτοί που υποστήριζαν και υποστηρίζουν την αριστερή αντίχριστη υλιστική κοσμοθέαση ,
οι ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ
και όχι όσοι πάλεψαν ενάντια σε αυτήν
ΟΠΩΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ;

Ακόμα ακόμα , γατί να μην είναι καταραμένοι όσοι εν αγνοία τους προωθούσαν την αριστερή κοσμοθέαση;
Γατί να μην είναι καταραμένοι εφόσον παραμένουν αμετανόητοι; Εφόσον δεν έχουν βγει τ να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη διότι με την ρητορική τους “εδώ και από τότε που γεννήθηκαν” παραπλάνησαν εκατομμύρια αθώους και αμόρφωτους συμπατριώτες μας σπρώχνοντας τους όλο και πιο αριστερά, μέχρι που φτάσαμε σήμερα στο έσχατο αυτό σημείο;
Γιατί αν μην είναι καταραμένοι ΟΛΟΙ όσοι σήμερα υποστηρίζουν την αριστερή κοσμοθεώρηση;

Δεν αναφέρομαι σε πρόσωπα , δεξιούς η αριστερούς , αλλά στην κοσμοθεωρία που αυτοί υπερασπίζονται.
Τα άτομα που πρόδωσαν την ιδεολογία τους είναι αυτοί που το παίζουν δεξιοί ενώ κάνουν τα πάντα σύμφωνα με την αριστερή!
Οι αριστεροί κάνουν τα πάντα σύμφωνα με την ιδεολογία τους. Όποιος τους κατηγορεί πως παραπλάνησαν τον λαό , απλώς δεν ξέρει τι είναι ο κομμουνισμός και πως αυτός αναρριχάται στην εξουσία!
ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΤΟΥΣ ΑΓΑΘΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ!


Πότε βγήκαν δημοσιογράφοι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, να ξεκαθαρίσουν στους αναγνώστες τους πως η πολιτική που εφαρμόζετε από την Ν.Δ. (συν όλους τους άλους φιλελε ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ , ανελ, λαος κλπ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ αλλά ΑΡΙΣΤΕΡΗ;
Κρυφο-Κομμουνιστές ΟΛΟΙ αυτοί , όπως και ο Ελ. Βενιζέλος.

Γιατί να μην είναι όλοι αυτοί καταραμένοι και να είναι ο
Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος που τόλμησε και είπε τα πράγματα με το όνομα τους και το πλήρωσε με την ζωή του;

Υ.Γ. Την δεξιά κοσμοθεώρηση ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος κανείς να την ασπάζεται. Υποχρεωμένος είναι όμως οποίος θέλει να λέγεται Έλληνας Χριστιανός ορθόδοξος να ομολογεί την αλήθεια!
Και η αλήθεια είναι πως καταστραφήκαμε με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!!!
Οι δε δημοσιογράφοι εχουν υποχρέωση να ξέρουν ποια είναι η δεξιά , ποια η εθνικιστική και ποια η αριστερή κοσμοθεώρηση και να μεταδίδουν τις πληροφορίες αυτές στους αναγνώστες τους.
Σε διαφοερετική περίπτωση φταίνε οι ίδιοι πολύ περισσόετρο από τους πολίτες που τρέχουν για τον επιούσιο και δεν εχουν χρόνο αλλα ουτε και τις γνωσεις για να μαθαίνουν αυτά που θα έπρεπε να τους μαθαινουν οι Ελληνες δημοσιογράφοι!
Στους Ελληνες αναφέρομαι!
Στους αμετνόητους ανθέλληνες αντίχριστους...

Ανώνυμος είπε...

Καλά ακόμη εκεί μένετε;
Αριστεροί,δεξιοί και.....
Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι όλοι αυτοί είναι πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και εκτελούν κατά γράμμα το πρόγραμμα της;
Ξυπνήστε αδελφοί!

Ανώνυμος είπε...

Το νέο κόλπο της κομουνιστικής μεταπολίτευσης.
Όλοι ίδιοι είναι. Δεν υπάρχει δεξιά , δεν υπάρχει αριστερά!

Τώρα δεν υπάρχει;
Καθ’ολην την διάρκεια της μεταπολίτευσης όμως υπήρχε και τώρα ξαφνικά …δεν υπάρχει;

Δυστυχώς αυτά τα λένε και “Υπερπατριώτες” που θέλουν να μας σώσουν από την λαθρομετανάστευση , τα μνημόνια και την ανθελληνική αντίχριστη πολιτική που ακολουθείται τα τελευταία 40 χρόνια τουλάχιστον!
Εάν δεν έχουν το θάρρος να ομολογήσουν την αλήθεια καλλίτερα να κάτσουν σπίτι τους. Εάν πάλι δεν έχουν τις γνώσεις για να ξεχωρίζουν την ΔΕΞΙΑ με την ΑΡΙΣΤΕΡΗ κοσμοθέαση είναι άσχετοι και άρα επικίνδυνοι!!!

Μέχρι πρότινος , όποιος τολμούσε να εκφράσει αντίθεση άποψη από τους συντρόφους “προοδευτικούς” κομμουνιστές ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος!
Ο οπισθοδρομικός!
Ο χουντικός!
Ο καπιταλιστής ,μεγαλοτσιφλικάς , μπουρζουάς που ήθελε να συνεχίσει να πίνει το αίμα του Ελληνικού λαού με το μπουρί!
Όλοι οι άλλοι πλην δεξιών ήθελαν το καλό του εργάτη!

Εργάτη πολέμα να αυξήσεις τον μισθό σου ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, που πληρώναμε όλοι εμείς οι Έλληνες, για να τρίβουν τα χέρια τους και να χρυσολαδώνονται οι καλοκουρδισμένοι συνδικαλιστές κομουνιστές κλείνοντας όσα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΜΟΝΟΝ εργοστάσια δεν έκλεισε με την κομουνιστική πολιτική του ο “δεξιός εθνάρχης” Καραμανλης που τοποθέτησε τον αρχικομμουνιστή Αγγελόπουλου , στην διοίκηση της εθνικής τράπεζας το ‘74!!!

Όλοι ίδιοι είναι , σωστά, αλλά το γιατί είναι ίδιοι δεν μας το λένε!
Είναι ίδιοι , διότι όλοι τους διακατέχονται από ΑΡΙΣΤΕΡΗ νοοτροπία , έχουν αυτό που επιστημονικά ονομάζεται αριστερή υλιστική κοσμοθεώρηση!

Ακόμα και εάν κάποιοι είναι πραγματικά δεξιοί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να εκφράσουν τις απόψεις τους μην τυχόν και τους, κακο χαρακτηρίσουν οι αντίχριστοι ανθέλληνες αριστεροί …ως φασίστες και ναζιστές!
Ποιοι χαρακτηρίζουν ως φασίστες και ναζιστές τους Έλληνες Χριστιανούς ορθοδόξους ;

Οι δι εμβολιστές των εθνών!!!
Oι δι εθνιστές = οι ΜΙΣΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΕΘΝΗ, αυτοί που επιθυμούν την ολοκληρωτική εξόντωση των εθνών, αυτοί που ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ οδηγούν όλα τα ευρωπαικά εθνη στην γενοκτονία τους.
Αυτοί που μισούν οποιονδήποτε δηλώνει Έλληνας! Αυτοί που δολοφόνησαν χωρίς ποτέ να ζητήσουν μια συγγνώμη αντίθετα υπεραμύνονται των κομμουνιστών που δολοφόνησαν δεκάδες εκατομμύρια χριστιανούς ορθοδόξους!


Όποιος επιθυμεί διαβάζει για να διαπιστώσει τι πρεσβεύει η δεξιά και τι η αριστερά.
Μόνο έτσι θα διαπιστώσει πως πέφτει στην παγίδα του κομουνιστικού συστήματος αναπαραγάγοντας τέτοιες ανυπόστατες απόψεις


ΟΙ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

http://theodotus.blogspot.gr/2011/12/blog-post_09.html

ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ

http://theodotus.blogspot.gr/2016/05/blog-post.html

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
http://theodotus.blogspot.gr/2017/03/blog-post.html

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !
http://theodotus.blogspot.gr/2012/02/blog-post_9825.html

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
http://theodotus.blogspot.gr/2015/02/blog-post_17.html

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016
ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ…ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου



Ο αποτελεσματικός...
Μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, η ΝΔ έπαυσε και επισήμως να είναι η παράταξη της ''Δεξιάς'' (ουσιαστικά ποτέ δεν ήταν) και έγινε το μεγάλο κόμμα των φιλελεύθερων. Πριν την εκλογή του, ο Κ. Μητσοτάκης έκανε μία εμβληματική πράξη: ψήφησε υπέρ του συμφώνου συμβίωσης για τους γκέι. Το έπραξε διότι έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι’ αυτή την κατηγορία ατόμων; Μάλλον όχι. Η πράξη του αυτή είχε ως σκοπό να φανερώσει και να σηματοδοτήσει την ιδεολογία του: δηλαδή, ότι είναι ένας πολιτικός αυθεντικά φιλελεύθερος. Πρέπει να επισημάνουμε, ότι τα τελευταία χρόνια δημιουργείται στην Ελλάδα ένας πόλος, αποτελούμενος από κόμματα και πολιτικούς (ΝΔ, Ποτάμι, Μάνος κλπ) μαζί με κάποιους ''περισπούδαστους'' δημοσιογράφους, ο οποίος (πόλος) πρεσβεύει τον οικονομικό και φιλοσοφικό φιλελευθερισμό: …

http://theodotus.blogspot.gr/search/label/%CE%9D%CE%AD%CE%B1%20%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.