" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Πρόταση νόμου που θα νομιμοποιεί τις εκτρώσεις. Επείγουσα έκκληση συλλογής υπογραφών και αποστολής email διαμαρτυρίας.

Στην Κύπρο μας, προωθείται από ομάδα βουλευτών πρόταση νόμου, που θα επιτρέπει τις ελεύθερες και δωρεάν εκτρώσεις στα δημόσια νοσηλευτήρια χωρίς αιτιολόγηση μέχρι και τη 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης.
Η έκτρωση είναι φόνος εκ προμελέτης ανυπεράσπιστων παιδιών και οφείλουμε να αντιδράσουμε έντονα σε αυτόν τον δολοφονικό νόμο.  Επείγει να αντιδράσουμε άμεσα.
Σε πρώτη φάση :

(α) Υπογράφουμε στον ιστοτόπο
http://chn.ge/19cix56?recruiter=230201106 . Ενημερώστε όσους περισσότερους φίλους, συγγενείς και γνωστούς σας μπορείτε, για να υπογράψουν και εκείνοι.

(β) Στείλτε στον Πρόεδρο της Βουλής και στους βουλευτές που προωθούν αυτή την πρόταση νόμου ηλεκτρονικό μήνυμα διαμαρτυρίας.
γράφοντας:
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ. ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!


ΔHΛΩNOYME ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ OTI ΔE ΘA ΔΩΣOYME ΞANA THN ΨHΦO MAΣ ΣE BOYΛEYTEΣ OI OΠOIOI ΘA ΨHΦIΣOYN YΠEP TΩN EKTPΩΣEΩN

Σας δίνουμε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Προέδρου της Βουλής και των συγκεκριμένων βουλευτών:

Γιαννάκης Ομήρου, Πρόεδρος Βουλής  president@parliament.cy
Σκεύη Κουτρα-Κουκουμά  skoukouma@parliament.cy
Αθηνά Κυριακίδου  akyriakidou@parliament.cy
Στέλλα Κυριακίδου  skyriakidou@parliament.cy
Ρίκκος Μαππουρίδης  amappourides@parliament.cy
Ρούλα Μαυρονικόλα  rmavronikola@parliament.cy


Θερμή παράκληση, ΣΤΕΙΛΤΕ αυτά τα μηνύματα και προτρέψετε φίλους, γνωστούς και συγγενείς σας να στείλουν και εκείνοι. Η αδιαφορία αποτελεί συνενοχή στο έγκλημα των εκτρώσεων και στον αφανισμό του έθνους μας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε υπήρχαν οι αγωνιστές Ορθόδοξοι πιστοί (που διαμαρτυρόταν διαδηλώνονταςενάντια στον νόμο για τις εκτρώσεις, και για τόσα άλλα θέματα), που δεν χρειαζόταν "ευλογία" από τον δεσπότη τους για να πράξουν το χρέος τους.

Αργότερα, είχαμε τους αγώνες μέσω του πληκτρολογίου. Αντί να βγαίνουν στον δρόμο έγραφαν σχόλια. Αποτελεί αναμφισβήτητα και αυτό μοχλό πίεσης.

Σήμερα, δεν γράφουμε ΟΥΤΕ σχόλια. Σήμερα έχουμε περιοριστεί στον "χριστιανικό" μας μικρόκοσμο, καλοπερνάμε, και περιμένουμε μακαρίως "να μας δώσουν την Πόλη".

Με το ρυθμό που πάμε και την ραστώνη και τον ωχαδερφισμό μας, όχι μόνον δεν θα πάρουμε την Πόλη, αλλά θα χάσουμε και τις πόλεις μας.
Αναλογιστήκατε πόσα χλμ απέχουμε από την Συρία, τη Λιβύη κλπ; Παραδίπλα μας έφθασαν οι τζιχατιστές.
Όσο για τις πόλεις μας, μία ακόμη χρονιά η γυμνή ποδηλατοδρομία και το gay pride θα παρελαύνουν περήφανα στην πόλη μας και οι χριστιανοί θα είναι στα εξοχικά τους στην Χαλκιδική ή στις μεζονέτες τους. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε τους τζιχατιστές. Τις χάσαμε ήδη τις πόλεις μας. Όπως χάσαμε και τα παιδιά μας.

Έτσι συνέβαινε και πριν την Άλωση. Οι χριστιανοί επαναπαυόταν όχι δεν θα αφήσει η Παναγιά να πέσει η Πόλη. Ο εχθρός ήταν προ των πυλών και αυτοί έκαναν θεολογικά συνέδρια για τι γένος ήταν οι άγγελοι. Και τότε συμπροσευχόταν με τους αιρετικούς. Η ιστορία δυστυχώς δεν διδάσκει. Γι αυτό και θα επαναλαμβάνεται.

ΥΓ. Θλίψη μου προκαλεί το ότι από προχθές το απόγευμα που αναρτήθηκε το δημοσίευμα σας ακόμη δεν φτάσαμε τις 500 υπογραφές. 484 υπογραφές είναι τώρα. Και σκεφθείτε ότι το ψήφισμα υπάρχει εδώ και 3 βδομάδες διαθέσιμο! Χριστιανοί καλοπερασάκηδες, που δεν τολμούν να βάλουν ούτε το όνομά τους σε ένα ψήφισμα. Μην εκτεθούν...

Έπρεπε σε λίγες ώρες να μαζευτούν χιλιάδες υπογραφές. Σε λίγες μέρες ΔΕΚΑΔΕΣ χιλιάδες. Να γεμίσει το facebook. Να γεμίσουν τα γραμματοκιβώτια των βουλευτών που έφεραν την πρόταση νόμου. Πόσοι τόλμησαν να βάλουν την ανάρτηση αυτή στο facebook τους; ή να το στείλουν με εμαιλ στους φίλους τους;
Αλλά αν σφαζόταν καμιά φώκια, εκεί να δείτε posts από τους "χριστιανούληδες".
Πληροφοριακά έστειλα προχθές την είδηση σε πάνω από 10 χριστιανικά ορθόδοξα ιστολόγια. Σχεδόν κανένα δεν το δημοσίευσε. Η γεροντολαγνεία και η προφητολαγνεία έχουν καθιερωθεί και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Μας βολεύει μια χαρά να σκύβουμε το κεφάλι και να λέμε "θα κάνουμε υπακοή στην εκκλησία (εννοώντας την Ιεραρχία)". Όταν ξυπνήσουν οι υπερήλικες Ιεράρχες και βγάλουν καμιά τυπική ανακοίνωση, τότε δημοσιεύουμε την ανακοίνωση και έχουμε και την συνείδησή μας ήσυχη.

Καλό τριήμερο (του Αγίου Πνεύματος). Καλό μπάνιο στη θάλασσα. Συγνώμη που τάραξα τον ύπνο σας. Ένας κακός εφιάλτης ήταν. Καληνύχτα.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Παρά το έντονα επικριτικό σας ύφος, δεν μπορούμε να βρούμε κάτι για να διαφωνήσουμε.
Από την πλευρά μας καλούμε καθέναν να κάνει τον αγώνα του. Δεν είναι δυνατόν να σφαγιάζονται ανυπεράσπιστα και αθώα έμβρυα και εμείς να αδιαφορούμε. Όπως εξ αρχής γράψαμε, η αδιαφορία αποτελεί συνενοχή στο έγκλημα των εκτρώσεων και στον αφανισμό του έθνους μας.

Ανώνυμος είπε...

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο με τους Τούρκους να εορτάζουν την Άλωση της Πόλης. ΔΕΚΑΔΕΣ ή ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Τούρκοι νέοι να ζητωκραυγάζουν με την ημισέληνο. Δες τε το βίντεο:
http://www.protothema.gr/world/article/480591/genitsaroi-othomanoi-stratiotes-kai-paroligon-atuhima-gia-ton-soultano-erdogan/

Και τι κάνει η Ελλάδα και η Κύπρος;
Σκοτώνουν τα αγέννητα παιδιά τους. Αυτό δεν είναι μόνον δολοφονία παιδιών αλλά και αυτοκτονία ενός έθνους.

Ανώνυμος είπε...

Ζω Ελλάδα, δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται, οι Έλληνες ορθόδοξοι , εκτός εξαιρέσεων, έχουν παραιτηθεί από οποιονδήποτε αγώνα το μόνο που ενδιαφέρει είναι τα χρήματα, το ατομικό συμφέρον και πώς θα πάρουνε την δόση με οποιοδήποτε τίμημα, τα πουλήσανε όλα έναντι πινακίου φακής! Ας προσευχηθούμε όσοι αντιστεκόμαστε ευαγγελικά, υπάρχουν "7000" λαός του Θεού που δεν έχει κλείνει γόνυ στον Βάαλ! ο Κύριος μας δίνει χρόνο να προετοιμαστούμε ακόμα και για μαρτύριο... δυστυχώς έμελλε να πιούμε εμείς το ποτήρι της μεγάλης αποστασίας που λένε οι γραφές και το ζούμε να ολοκληρώνεται με ταχύτατους ρυθμού στις μέρες μας! θάρρος και αντίσταση, με όποιον τρόπο μπορούμε, είναι η εποχή της ομολογίας μας στον Χριστό μας , στον μόνο αληθινό Θεό! Δηλώνω ως ελληνίδα και ορθόδοξη χριστιανή απερίφραστα την διαμαρτυρία μου στον νόμο αυτόν που επιτρέπει την δολοφονία των παιδιών μας και αποτελεί παράβαση του νόμου του Θεού!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.