" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

η κάνναβη …«σώζει» ζωές και όλα τα λαμόγια της δημοσιογραφίας και της πολιτικής …«αγωνιούν» για την υγεία μας!

Ἡ κάναβη σώζει ζωές

Κι αν οι τοκογλύφοι αποφασίσουν να νομιμοποιήσουν τα ναρκωτικά και να τα βάλουν στο στόμα ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων, όπως ήδη συμβαίνει με το απλό τσιγάρο, είναι απλή υπόθεση.

Αρχίζουν τα ΜΜΕ να μιλούν με μία τέλεια φυσικότητα για την ανάγκη …νομιμοποιήσεως, αρχίζει να «βρέχει» άρθρα για δήθεν θαύματα στην θεραπεία ανιάτων νόσων, διάσημοι φωτογραφίζονται με τσιγαρλίκια στο στόμα, τραγούδια για μπάφους ακούγονται σε παιδικά πάρτι και η κοινή γνώμη, σε λιγότερο από 2 χρόνια, αρχίζει να πιστεύει ότι η νομιμοποίηση της κάνναβης είναι …«νίκη» εναντίον του συστήματος.

Ούτε που προσέχει ο μέσος μπούφος ότι οι πυλώνες αυτής της …«επαναστάσεως» είναι οι ίδιοι με τους πυλώνες του συστήματος, της τοκογλυφίας και της κερδοσκοπίας (βλέπε Soros).
Στην Αμερική , πρωτεργάτης του κινήματος για την αποποινικοποίηση είναι φυσικά ένας …«περιούσιος», σύμβουλος της κυβερνήσεως Reagan…
«Επανάσταση» κατευθείαν από τα γραφεία των Rothschild, που επίσης στηρίζουν την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών ως επίσημη γραμμή του ECONOMIST.
Αν δεν θέλουν αυτοί το …«καλό» μας, τότε ποιος το θέλει;

Δεν είναι μόνο η αποποινικοποίηση της κάνναβης που μας επιβάλλουν ως …«δική μας» επιλογή, αλλά σχεδόν κάθε μας απόφαση είναι καθοδηγούμενη προς την κατεύθυνση που
θησαυρίζει αυτούς και φτωχαίνει εμάς, παράλληλα με την πλήρη αποβλάκωση που συνδυάζουν και που επίσης είναι στα σχέδιά τους.

Κίνητρο για την προώθηση της ελεγχόμενης εμπορίας ναρκωτικών είναι η δυνατότητα εισπράξεως νέων φόρων, όπως ακριβώς έκαναν και με τα απλά τσιγάρα, γνωρίζοντας πολύ καλά και τις βλάβες και τον εθισμό που προκαλούν.
Όμως αυτοί που σκοτώνουν για να καταλάβουν πλουτοπαραγωγικές χώρε, είναι ακριβώς οι ίδιοι που μας προτείνουν την νομιμοποίηση των ναρκωτικών για την υγεία μας, για την μείωση της εγκληματικότητας και την αύξηση των εσόδων του κράτους…
Μόνο …«θετικά» μας δείχνουν….
Λες και τα έσοδα του κράτους δεν θα γίνουν πάλι ανύπαρκτα υποβρύχια και εικονικά Δημόσια έργα.

Ένα από τα πιο δυσεύρετα νούμερα στον πλανήτη είναι το ποσοστό των χρηστών που ξεκίνησαν από την κάνναβη και βρέθηκαν στον τάφο πριν την ηλικία των 40 ετών.
Επίσης δυσεύρετο είναι το ποσοστό των χρηστών που ξεκινά από την κάνναβη και καταλήγουν εθισμένοι χρήστες σε βαρειά ναρκωτικά (χάπια, ηρωίνη κλπ).
Απόρρητο είναι και το νούμερο των χρηστών κάνναβης που καταλήγουν στην παράνοια και την σχιζοφρένεια.

Αυτή την εποχή η κάνναβη …«σώζει» ζωές και όλα τα λαμόγια της δημοσιογραφίας και της πολιτικής …«αγωνιούν» για την υγεία μας!
Όμως διαπιστωμένα οι ηλίθιοι στην εποχή μας αυξάνονται και δεν ελαττώνονται, παρά την καταιγίδα πληροφορίας που δεχόμαστε…
Κι αυτό γιατί και πάλι η τεμπελιά δεν επιτρέπει στον μέσο άνθρωπο να ψάξει την πληροφορία αλλά αφήνεται να του την σερβίρουν έτοιμη, αλλά απόλυτα πάντα παραποιημένη, τα λαμόγια των ΜΜΕ.

Σίγμα
το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.


Από σήμερα 2/10/2018, έχουμε προσωρινά διακόψει την δημοσίευση σχολίων στο ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.