" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Όχι. Μ' ένα "συγνώμη" δεν καθάρισες... ΑΠΑΝΤΗΣΕ στο παιδί σου, ΡΑΓΙΑ.

Ένας φίλος, μόλις μου έστειλε αυτή την εικόνα 
που με συγκλόνισε... με εξόργισε... στο ταβάνι η πίεση..


Να σε ρωτάει το παιδί σου, που ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΑΘΙΚΙ ΡΑΓΙΑ, του κατέστρεψες τη ζωή, και να ... απολογείσαι με μια... "συγνώμη" του κώλου...(...)
Καλλιόπη Σουφλή



Υ.Γ. Μου είναι αδιάφορο αν κάποιοι με χαρακτηρίσουν ρατσίστρια, εθνικίστρια, γραφική, φασίστρια ή όπως αλλιως θέλουν...ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΡΟ...  (...)




Ακολουθεί μία νέα παρέμβαση από την Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου, μετά την ανακοίνωση ότι θα στείλουν παιδιά "προσφύγων" (=λαθρομεταναστών στην πλειοψηφία τους) και σε κάποια σχολεία του Ωραιοκάστρου:



Όπως βλέπετε υπάρχουν ακόμη Έλληνες που αγωνίζονται.


Και ένα νέο φυλλάδιο που εξέδωσαν και μοίρασαν έξω από τα σχολεία τους :
κάντε κλικ επάνω στις εικόνες για μεγέθυνση



διαβάστε όλη την ανακοίνωση εδώ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ:
τηλ: 2314038789
κιν: 6936009660





Θυμίζουμε αντίστοιχα φυλλάδια που μοίρασαν στους μαθητές Λυκείου του Ωραιοκάστρου :


Μήπως ήρθε η ώρα να συνταχθείς μαζί τους;;;
Αν όχι, κοίτα ξανά την πρώτη φωτογραφία και ξαναδιάβασε τον τίτλο της ανάρτησης. 
Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του για όσα έκανε και για όσα ΔΕΝ έκανε.


και μια ενδιαφέρουσα φωτογραφία :




και:

"ο σύλλογος γονέων Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα, με ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ψήφισμα αποφάσισε με πλειοψηφία 100% (ναι, δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΜΙΑ διαφορετική ψήφος) να μη δεχθεί προσφυγόπουλα στο σχολείο , σε μια εργατική ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ για να μην ξεχνιόμαστε. Είδατε τι εύκολα που έγιναν "ρατσιστές" οι κομμουνιστές του Περάματος, μόλις το πρόβλημα ήρθε στη ΔΙΚΗ τους αυλή;

Ακριβώς, με την ίδια ευκολία που θα γίνει ρατσίστρια η Περιστερα Μπαζιάνα, αν μάθει ένα πρωί, ότι στην τάξη του Ερνέστου με τα 12 παιδάκια, έσπρωξαν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και 8 Αφγανάκια. Τα ουρλιαχτά της θα σπάσουν τα τύμπανα του Αλέξη και η παντοφλιά θα πάει σύννεφο. Όλα τα υπόλοιπα των "ρατσιστοφάγων", όπως ΟΛΟΙ καταλαβαίνετε, είναι γελοίες υποκρισίες. 



Ο Καμμένος, ο ναζιστοφάγος, που λιώνει τις σόλες του για να αποβάλει τη ρετσινιά του "ακροδεξιού", βγάζει ανακοινώσεις και βαφτίζει "ρατσιστές" όσους δεν θέλουν (κακώς! όλα παιδιά του Θεού είναι!) προσφυγόπουλα μαζί με τα παιδιά τους. (...)! 

Όμως, δεν είναι διαφορετικοί ρατσιστές ή περισσότερο ρατσιστές από τον Τσίπρα, την Περιστέρα, τον Καμμένο και την Έλενα Τζούλη. Αυτοί, είναι ακόμη κρυφορατσιστές, επειδή πολύ απλά τα παιδιά τους δεν είναι αναγκασμένα να κάθονται στα ίδια θρανία με τα προσφυγόπουλα. 
Αν καθίσουν τότε ...θα τρομάξει το σύμπαν από το ρατσισμό της Έλενας, του Πάνου, της Μπέτυς και του Αλέξη. 

Ο ρατσισμός της Χ.Α. θα μοιάζει παιδική χαρά, μπροστά στο ρατσισμό της ελίτ, που θεωρεί αυτονόητη υποχρέωση του λαουτζίκου να φοιτά στο Πέραμα με Πακιστανάκια, ενώ τα δικά της παιδιά, αυτονόητα πρέπει να πηγαίνουν στου Μωραϊτη και μετά στην Αμερική."


Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας ΥΠΟΘΈΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΟΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. (Το ότι φταίει ο πόλεμος των καπιταλιστών , πάει πέρασε το ξέχασαν. Το δούλεμα πάει σύννεφο. Ας είναι , αυτοί κάνουν πως ξεχνούν ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ)
Ποίο θα είναι το αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα;
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!
ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ!

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ!

Οι αγαθές προθέσεις ή οι οικουμενικές ιδεολογίες δεν ξεπλένουν το έγκλημα,
. Στο όνομα μιας «ψευδο-ιδεοκρατίας», όπως ονομάζει το ορθόδοξο μαρξιστικό δόγμα της Σοβιετικής Ένωσης ο Tsvetan Todorov, ο Στάλιν αποφασίζει εν ψυχρώ την καταδίκη της Ουκρανίας, της πιο πλούσιας περιοχής σε αγροτικά προϊόντα στη Σοβιετική Ένωση, σε λιμoκτovία.
Η χρησιμοποίηση αυτής της μεθόδου εξόντωσης πληθυσμών έγινε συστηματικά και αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας74.
Η μέθοδος αυτή δεν είναι λιγότερο απάνθρωπη από τους θαλάμους αερίων των ναζί και δεν είναι μόνο στη Σοβιετική Ένωση που λιμοκτόνησαν οι άνθρωποι, αλλά και στην Κίνα .
Η χρήση της συνιστά γενοκτονία.
Και γενοκτονία, σύμφωνα με τον γαλλικό ποινικό κώδικα, μεταξύ άλλων, αλλά και με γενικότερες αρχές του διεθνούς δικαίου στοιχειοθετείται όταν
υπάρχει σχέδιο που να τείνει προς το σκοπό της εξάλειψης μιας ομάδας ανθρώπων:
δεν είναι αναγκαίο να υπάρχει ΔΙΑΚΗΡΥΓΜΕΝΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ενός τέτοιου στόχου.
Εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι τα ίδια τα γεγονότα, ιδίως όταν δεν μπορεί να διαμφισβητηθεί ότι ήταν προβλέψιμα, λόγω συγκεκριμένων πολιτικών αποφάσεων….

Η έννοια του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας είναι πολύπλοκη και καλύπτει εγκλήματα ρητώς κατονομαζόμενα. Ένα από τα πιο συγκεκριμένα είναι η γενοκτονία. Μετά από τη γενοκτονία των Εβραίων από τους ναζί, και προκειμένου να διασαφηνιστεί το άρθρο 6γ του δικαστηρίου της Νυρεμβέργης, η έννοια είχε καθοριστεί με μια σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών στις 9 Δεκεμβρίου 1948:
«Ως γενοκτονία εννοούμε οποιαδήποτε από τις παρακάτω πράξεις, που διαπράχθηκε με την πρόθεση της καταστροφής εν όλω ή εν μέρει μιας εθνικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας ανθρώπων, όπως:
α) δολοφονία μελών τη ομάδας,
β) σοβαρή επίθεση κατά της φυσικής ή πνευματικής ακεραιότητας μελών της ομάδας,
γ) εμπρόθετη υποταγή της ομάδας σε συνθήκες ύπαρξης που θα επιφέρουν την ολική ή μερική φυσική της καταστροφή,
δ) μέτρα που στοχεύουν στην παρεμπόδιση των γεννήσεων στην ομάδα,
ε) εξαναγκαστική μεταφορά παιδιών μιας ομάδας σε κάποιαν άλλη».

Ο νέος γαλλικός ποινικός κώδικας δίνει στη γενοκτονία έναν ακόμη ευρύτερο ορισμό:

«Οποιοδήποτε γεγονός που, για την εκτέλεση ενός ΠΡΟΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ, ΟΛΙΚΗ Ή ΜΕΡΙΚΗ, ΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ Ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ή ΜΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ»

2. Η Μαύρη Βίβλος του Κομμουνισμού (Συνέχεια)
http://www.zougla.gr/blog/article/479633

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που εγώ έχω καταλάβει είναι πως τον "ραγιά" τον σπρώχνουν να επιλέξει με μοναδικό κριτήριο μνημονιακός - αντμνημονιακός, ως ικανή και αναγκαία συνθήκη για να κάνει μια σωστή επιλογή.

Τρομερό ΛΑΘΟΣ και κανείς από τους πατριωτικούς ιστοτόπους δεν θέλει να το ξεδιαλύνει.
Το ερώτημα είναι γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.