" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Επιχείρηση: ΚΡΑΤΗΣΤΕ τα πρόβατα στο «μαντρί»


Μία ακόμη φορά, ορθόδοξοι Σύλλογοι κάνουν το λάθος να αφήσουν τον μητροπολίτη τους να συντονίσει τις «αντιδράσεις».

Αποτέλεσμα: Διαβάστε:


«Όλοι οι εκπρόσωποι των Συλλόγων συμφώνησαν με τη θέση του Σεβασμιωτάτου και της Εκκλησίας και αποφάσισαν από κοινού με την Ιερά Μητρόπολη να προχωρήσουν σε πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης προς τις Αρχές τους πολίτες της Πιερίας.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 6.00 μ.μ. στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, όπου θα πραγματοποιηθεί Ενημερωτική Εκδήλωση με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Γεώργιο (Σ.Σ. : ο μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης) 

Επίσης, τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις στην Κατερίνη, στο Λιτόχωρο, το Αιγίνιο, τον Λόφο, τον Κορινό, με επίκεντρο την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου (2/2), η οποία παραδοσιακά συνδυάζεται με τη Γιορτή της Μητέρας και της Οικογένειας.» διαβάσαμε την είδηση εδώΠου είναι τα μεγάλα ανοικτά συλλαλητήρια 
που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο; (και θα προκαλούσαν φυσικά έκρηξη οργής και πολιτικό κόστος;)
Που είναι οι φλογεροί ιεροκήρυκες 
που θα έπρεπε να υπάρχουν;
Που είναι η προειδοποίηση της Ιεραρχίας ότι θα αφορίσει 
όσους ψηφίσουν το επαίσχυντο νομοσχέδιο ή θα απέχουν κατά την ψήφιση; 


Οι Ιεράρχες εκμεταλλεύονται μία ακόμη φορά την ευκαιρία για να αποκαταστήσουν το καταρρακωμένο προφίλ τους και να μαζέψουν τα πρόβατα στο «μαντρί».


Θυμίζουμε :
Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.