" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ μήνυμα του Νεκτάριου Μικκιού

Αγαπητοί συμπατριώτες μου χαίρεται!



Δόξα τον Θεό για όλα με την Χάρη του Θεού δώσαμε το μήνυμα που αρμόζει στο καθεστώς της κατάπτωσης αυτού του Αγίου τόπου. 
Η φωνή του λαού είναι η δυναμή μας και η ευλογία του Θεού η υπογραφή μας. 
Δεν θα περάσει έτσι , ο αγώνας συνεχίζεται με τις ευλογίες των Αγίων και της Παναγίας μας . Μην φοβόμαστε τίποτα αγαπητοί διότι είμαστε με τον Νικήτη. 
Εμείς στον αγώνα της ομολογίας και την προστασία των Ιερών και Οσίων αυτής της ευλογημένης χώρας που έχει ποτιστεί με τα αίματα των Αγίων  Μαρτύρων και Ηρώων μας . 
Πρέπει να ομοιάσουμε στους προγόνους μας , στο φρόνημα και την πίστη τους. Καλή αρχή σε όλους και ο Θεός μαζί μας . 


 


Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρίσκονταν στην Δίκη μου και μου συμπαραστάθηκαν παρόλο που αναβλήθηκε για τις 29/01/2025. 
Σήμερα το σύστημα έφαγε την σφαλιάρα του , ο φυσικός νόμος , η συνείδηση και ο νόμος του Θεού πάντοτε θα κατευθύνει τον άνθρωπο στο κατα φύση είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι . 
Η αλήθεια πάντοτε θα λάμπει όπως ο ήλιος .

Δόξα των Θεό πάντων ένεκεν.

Νεκτάριος Μικκιός, 1/7/2024


2 σχόλια:

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις:

Νεότερη Ενημέρωση (1/7/2024, 7 μμ)

Με τη βοήθεια του Θεού,η σημερινή δίκη του Νεκτάριου Μ., αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2025 και έτσι αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος (αυτός ήταν ο στόχος σήμερα).

Ευχαριστούμε όσους προσευχηθήκατε, και όσους δείξατε την συμπαράστασή σας στο δικαστήριο.

Πολύς κόσμος της εκκλησίας έδωσε μαζικά το παρόν.

Το δικαστήριο με μια διακοπή που ξεκίνησε στις 1:30 μμ και και τελικά κράτησε μέχρι τις 2:40 μμ πιθανότατα ήλπισε ότι θα κουραζόταν ο κόσμος και θα έφευγε.

Όχι μόνον δεν αποχώρησε κανείς αλλά όλη η αίθουσα του ακροατηρίου ήταν ασφυκτικά γεμάτη και με όρθιους!

Στις 2:45 μμ που εισήλθαν οι δικαστικοί απαίτησαν όλοι οι όρθιοι να βγουν έξω από την αίθουσα!

Η στήριξη του αιτήματος για αναβολή ήταν τόσο καλά τεκμηριωμένη νομικά, που δεν άφηνε κανένα εναλλακτικό ενδεχόμενο από το να δώσουν αναβολή, όπως κ έγινε.

Δόξα Σοι ο Θεός ημών Δόξα Σοι!
https://opaidagogos.blogspot.com/2024/06/blog-post_29.html

δάσκαλος είπε...

Η Νέα Δικτατορία γιατί δεν στέλνει τους μπάτσους να συλλάβουν τον Καρβέλα που υποκινεί σε βία ζητώντας το γκρέμισμα των εκκλησιών; https://www.youtube.com/watch?v=7JWU8ESiMno

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.