" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΟΛΟΙ σήμερα το απόγευμα (17:00) στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ. Hot Spot ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ για τους ισλαμιστές. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (17:00) ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. 
ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 114.


Καλούμε κάθε Έλληνα πατριώτη να έρθει σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 17:00 μ.μ. στο χώρο που αγωνιζόμαστε να γίνει ''Hot Spot για Έλληνες'' και όχι τζαμί για ισλαμιστές!

Μια πρωτοβουλία των κατοίκων του Βοτανικού και πατριωτικών οργανώσεων, επίσης να έχουμε όλοι μαζί μας Ελληνικές σημαίες.
Πρέπει να υπερασπιστούμε την άξια αυτή κίνηση των συμπατριωτών μας και να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα της εθνικής αντίστασης.



ΚΑΝΕΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook



Διαβάστε ακόμη:

Αποκλειστικό: Κατέλαβαν τον χώρο που προορίζεται για τζαμί στον Βοτανικό για να δημιουργήσουν “Hot Spot για Έλληνες”!... 

Κάτι φαίνεται ότι «κινείται» στην υπόθεση του τζαμιού που με το έτσι θέλω θέλει να χτίσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους μουσουλμάνους που έφερε στην Ελλάδα. 

Κάτοικοι της περιοχής του Βοτανικού, ο πολιτιστικός σύλλογος «Αθηνά», ο σύλλογος
εφέδρων «Πολίτες Οπλίτες» και η «Αναγέννηση Ελλήνων» κατέθεσαν αίτηση στην εισαγγελία με την οποία ζητούν να τους δοθεί ο χώρος που προορίζεται για τζαμί ώστε να δημιουργήσουν hot spot για Έλληνες άστεγους, βασιζόμενοι σε έναν νόμο του 2002 που λέει ότι όποια δημόσια κτήρια παραμένουν χωρίς χρήση επί μακρόν χρονικό διάστημα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάποιους σκοπούς, όχι με τον τρόπο των αναρχικών, δηλαδή με καταλήψεις αλλά πάντα σε συνεννόηση με τους φορείς....


Το κάλεσμα:

Η παγκοσμιοποίηση που σαν τσουνάμι χτύπησε την ανθρωπότητα, χτύπησε και χτυπά σκληρά και απάνθρωπα και τον Ελληνισμό, μεταβάλλοντας σε ερείπιο τη ζωή και το μέλλον των ανθρώπων και του τόπου. 
Δείχνοντας ταυτόχρονα μεγάλες αλήθειες για το πολιτικό σύστημα του τόπου, το οποίο στο σύνολο του δυστυχώς αποδείχθηκε ανίκανο, διεφθαρμένο, υποταγμένο σε ξένες δυνάμεις και αδιάφορο για τους Έλληνες παρά μόνο ως πηγή πλουτισμού του. 
Παρέλαση του ενός κόμματος μετά το άλλο για μία από τα ίδια. Όσο μεγαλύτερες προεκλογικές υποσχέσεις, τόσο μεγαλύτερες οι απογοητεύσεις από τις αντίθετες πράξεις, την εθελοδουλεία, την μετατροπή του τόπου σε αποικία και του λαού σε εξιλαστήριο θύμα. 
Στο όνομα της Ελευθερίας οι πιο ανελεύθεροι νόμοι, στο όνομα της Δικαιοσύνης η επιλεκτική εφαρμογή της, στο όνομα της Δημοκρατίας 
Η ΑΡΝΗΣΗ της, στο όνομα της Ευρώπης των λαών, η Ευρώπη των αγορών και των ιδιωτικών συμφερόντων. 


Κι εμείς που πια δε θέλουμε το ρόλο του φτωχού συγγενή και του άβουλου πλάσματος, την τύχη μας στα χέρια μας παίρνουμε. Αρνούμαστε να παρακολουθούμε ανενεργοί, αμέτοχοι και άβουλοι την καταστροφή της χώρας, την φτωχοποίηση του λαού, τον εκτοπισμό του και την εκ των άνω καθοδηγούμενη «διέξοδο» της μετανάστευσης. 

Φτάνει πια! Εμείς εδώ θα μείνουμε, για να κρατήσουμε ζωντανή τη χώρα, να εξαλείψουμε τον παρασιτισμό, τη γραφειοκρατία, τη διαφθορά αλλά και να βοηθήσουμε αλληλέγγυοι ανθρώπους που βρέθηκαν από την μία μέρα στην άλλη άνεργοι, άστεγοι, αβοήθητοι, ως παράπλευρες απώλειες του συστήματος εκείνου που νοιάζεται μόνο για νούμερα και όχι για ανθρώπους, και που πίσω από την ψυχρή λογική των αριθμών κρύβει τη βαθειά του αγωνία για την επιβίωση του. 

Ενώ φτιάχνονται δεκάδες κέντρα φιλοξενίας για τους μετανάστες με χρηματοδότηση που προορίζεται για τους Έλληνες, φτιάχνονται νόμοι για να μας κλέψουν «νόμιμα» τα σπίτια μας και για να μας φορολογήσουν εξωφρενικά, αφαιρώντας μας έτσι κάθε ελπίδα αξιοπρεπούς διαβίωσης, οδηγώντας κάποιους ακόμα και σε αυτοκτονία. 

Όσο για τους απόμαχους της ζωής «τους φροντίζουν», καταργώντας μέχρι και το ΕΚΑΣ και εν συνεχεία και την επικουρική σύνταξη.
Εξάλλου σε τούτο εδώ τον τόπο, ο λαός πάντα πολέμησε για τη δική του πολιτιστική ταυτότητα και ποτέ δε δέχθηκε την επιβολή άλλης. Κάτι που επιχειρείται συντονισμένα σήμερα με τον έντονο εποικισμό προσφύγων και μεταναστών, που εγκλωβίστηκαν εδώ (πολλοί παρά τη θέληση τους), βάσει σχεδιασμού των παγκοσμιοποιητών με σκοπό την αλλοίωση των εθνικών χαρακτηριστικών των ευρωπαϊκών χωρών, ώστε το «διαίρει και βασίλευε» να λειτουργήσει διαλύοντας κοινωνίες και δημιουργώντας κατευθυνόμενες και ελεγχόμενες μάζες. 

Λογικές βέβαια αλλοτρίωσης και εκβαρβαρισμού όταν δεν τις δεχόμαστε, τις αντιπαλεύουμε. 
Γι’ αυτό αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα κέντρο στήριξης και φιλοξενίας για όλους αυτούς τους Έλληνες πολίτες, ώστε να έχουν έναν τόπο να σταθούν, ένα πιάτο να γευτούν και ένα χέρι να κρατηθούν στις δύσκολες στιγμές που περνούν. Για όλα αυτά σας καλούμε όλους σε ενότητα και αντίσταση, ώστε όλοι μαζί να αντιπαλ...

Σχόλιο:
Είναι αυτονόητο ότι ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να δίνουμε το παρόν σε κάθε ακομμάτιστο πατριωτικό κάλεσμα (από κει και πέρα, όταν διαπιστώνουμε ότι πρωτοβουλίες κατοίκων που ξεκίνησαν αυθόρμητα καπελώνονται από κόμματα ή επιτήδειους, απλά σταματάμε να τις στηρίζουμε)..

Βλέπουμε μέρα με τη μέρα να χάνουμε την πατρίδα μας.

Ξύπνα ραγιά. 
Ξύπνα επιτέλους και ΦΩΝΑΞΕ με όλη σου την δύναμη:
ΟΧΙ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της πατρίδας μας.
Ανέλαβε δράση ο ίδιος. Ευαισθητοποίησε τους γύρω σου.
Η νέα Άλωση της Πόλης είναι εδώ. ΜΗΝ κάθεσαι απαθής μπροστά την τηλεόραση ή στο ιντερνετ.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ στα σχέδια που μας επιβάλουν.
Ιστολόγιο Ομάδας Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"



Νεότερη Ενημέρωση (13 Ιουλίου 2016, 10:10 πμ):
Όπως το φανταστήκαμε ..
Ήδη ένα (νέο) εθνικιστικό κόμμα εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα για την αποψινή συγκέντρωση (εδώ).
Βέβαια ζητάει να μην υπάρχουν κομματικές σημαίες, μόνον ελληνικές.

Αντισυγκέντρωση αναρχικών!
Ταυτόχρονα διαβάζουμε και για αντισυγκέντρωση αναρχικών στις 7μμ (πολλές φορές η ώρα είναι παραπλανητική, πηγαίνουν και καταλαμβάνουν τον χώρο πολύ νωρίτερα για να ματαιώσουν πατριωτικά καλέσματα). 
Προσοχή λοιπόν κατά την προσέγγιση σας στον χώρο. Αποφεύγουμε να πλησιάσουμε σε παρέες ατόμων με παράξενα χαρακτηριστικά (μαύρα ρούχα κλπ), δεν φέρουμε πάνω μας εμφανή διακριτικά (εθνικιστικά μπλουζάκια κλπ) για να μην δεχθούμε απρόκλητα επίθεση από τα τσιράκια του κράτους και του παρακράτους. Οι αναρχικοί προστατεύουν τις κυβερνητικές επιλογές για τζαμί στο Βοτανικό!!! Μπορεί να λένε ότι είναι ενάντια σε όλες τις θρησκείες αλλά όταν αποφασίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ξεχνάμε την θεωρία και στηρίζουμε τους "μπαμπάδες" μας.

Τελικά η χούντα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βρήκε τρόπο να σβήσει τις πατριωτικές φωνές: Σε κάθε κάλεσμα βάζει τους αναρχικούς να εξαγγείλουν αντισυγκέντρωση! Θυμίζουμε ότι τα ίδια έγιναν και στον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα (δείτε εδώ) αλλά και επανειλημμένα σε πρόσφατες αγωνιστικές εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ, εδω)

Επαναλαμβάνουμε ότι ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ κάθε ακομμάτιστη πρωτοβουλία, όσο αυτή παραμένει έτσι.
Ιστολόγιο Ομάδας Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.