" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Σχόλιο Αναγνώστη: Η διάβρωση της Εκκλησίας από μέσα. Η Νέα Εποχή δεν επιθυμεί να αδειάσουν οι Ορθόδοξοι ναοί, αλλά να γεμίσουν με ανθρώπους που θα έχουν αλλοιωμένο φρόνημα.

Θα δούμε την σημερινή διάσταση της Εκκλησίας και την πορεία της, σε σχέση με την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία αποτελεί εμπόδιο, στη Νέα Τάξη που επιθυμεί υπάκουα ρομπότ και όχι ελεύθερους ανθρώπους. 

Τα όργανα της Νέας Τάξης προσπαθούν να πολεμήσουν την Εκκλησία με δύο τρόπους
Ο ένας είναι ο πόλεμος εναντίον της Εκκλησίας από έξω.
Αυτή η απ’ ευθείας πολεμική εκτός του ότι στο βάθος ωφελεί και δυναμώνει την Εκκλησία ( Χρυσόστομος ), δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο η ύπουλη τακτική πού χρησιμοποιείται για τη διάβρωση της Εκκλησίας από μέσα. Αυτός είναι ο δεύτερος τρόπος πολέμου εναντίον της Εκκλησίας.
Η Νέα Εποχή δεν επιθυμεί να αδειάσουν οι Ορθόδοξοι ναοί, αλλά να γεμίσουν με ανθρώπους που θα έχουν αλλοιωμένο φρόνημα.


Αυτός είναι ο στόχος. Η Νέα Τάξη δεν επιθυμεί να γκρεμίσει την Εκκλησία ( τα ντουβάρια ), αυτό εξ’ άλλου απεδείχθη ανέφικτο και από την πρόσφατη ιστορική εμπειρία στην πρώην Σοβιετική Ένωση και στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, επιθυμεί όμως να μεταλλάξει την Εκκλησία σε κάτι άλλο από αυτό που είναι στην ουσία της.
Δεν επιθυμεί η Νέα Τάξη να κάνει απλώς την Εκκλησία να μην αντιδρά στα σχέδιά της• επιθυμεί να την κάνει θεραπαινίδα και χειροκροτητή της. Επιθυμεί να την μεταλλάξει σε έναν άνευρο οργανισμό, ο όποιος θα ενσωματωθεί πλήρως στο σύστημα και θα δουλεύει, για λογαριασμό του συστήματος, απορροφώντας τους κραδασμούς πού προκαλούν οι ενέργειες της κοσμικής εξουσίας σε εθνικό ή παγκόσμιο επίπεδο.





Η διάβρωση της ανθρωπότητας περιλαμβάνει πρωτίστως την χειραγώγηση της Εκκλησίας. 
Όσοι αρνούνται να μπουν σ' αυτήν την διαδικασία, στιγματίζονται από το «προοδευτικό» ιερατείο ως ακραίοι, φανατικοί και ανόητοι.

 
+Ι.Γ.Ζ.
(από σχόλιο που μας άφησε εδώ)
επιλογή φωτογραφιών: ιστολόγιο ο Παιδαγωγός

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να μας πουν τους λόγους που υπέγραψαν αυτά που υπέγραψαν, τί ακολουθεί στη συνέχεια τί άλλο θα αναγνωρίσουν και τί σχέση έχουν όλες αυτές οι κινήσεις τους πχ ο αρχιεπίσκοπος ορθόδοξης χώρας δεν φοράει σταυρό μην προσβάλλει τους αλλοθρήσκους...τί σχέση έχουν όλα αυτά που βλέπουμε με τη νέα πλανητική θρησκεία ΜRA και με τις συναντήσεις που έχουν κατά καιρούς στο κτίριο πυραμίδα της πόλης Αστανά στο Καζακστάν, υπάρχουν πολλά βίντεο σχετικά

Ανώνυμος είπε...

Λίγο ΜΕΤΑ τήν «Ἁγία καί Μεγάλη Σύνοδο»

Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου καί Ἁγίου Βλασίου, Ἱεροθέου.

http://parembasis.gr/images/AGIA_MEGALH_SYNODOS_2016/NAYPAKTOY_IEROTHEOY_Ligo_META_AMSOE.pdf

Ανώνυμος είπε...

να μας ενημερώσουν όλους, ευθέως, αν αναγνώρισαν ως εκκλησίες τους παπικούς και όλους τους αιρετικούς ( κατά τους Αγίους Πατέρες μας) που αποκόπηκαν οικειοθελώς από την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.