" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΚΑΤΑΝΤΙΑ: Η νεολαία της Συρίας, αντί να πολεμάει τους τζιχατιστές, στα beach party. Το σχόλιο μας (μια σύγκριση με την Ελλάδα σήμερα).

ΑΥΤΟΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ… ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ υποτίθεται ότι ο πόλεμος στην Συρία μαίνεται και το αίμα ρέει σαν ποτάμι, ενώ πολιτείες γίνονται ερείπια και ολόκληρα χωριά καίγονται από τους δολοφόνους Τζιχαντιστές, κάποιοι άλλοι σαν να μην συμβαίνει τίποτα… απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από την κόλαση του πόλεμου. 
Πως γίνεται αυτό???




Με ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ μια τουρκική εφημερίδα παρουσίασε ένα… μαζικό beach-party σε μια μαγευτική παραλία της Λαττάκειας στην Συρία, όπου έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός νέων που κανονικά οι πιο πολλοί από αυτούς θα έπρεπε να φορούν στρατιωτικές στολές και να πολεμούν κατά των Τζιχαντιστών.



Το εντυπωσιακό είναι πως το κλίμα ήταν πολύ θερμό και μέχρι πρωίας, όπως αναφέρεται, χόρεψαν, γλέντησαν, ήπιαν και έκαναν και…όργια!


Αύριο, δεν αποκλείεται πολλοί από αυτούς του νέους να καταφθάσουν με τα ακριβά κινητά τους στην χώρα μας και να διηγούνται το… πόσο υπέφεραν από τον εμφύλιο, ζητώντας να τους δώσουμε τα πάντα στους «καημένους» πολιτικούς πρόσφυγες


Εμείς τι άλλο να πούμε ?

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Σχόλιο:
Τα ίδια φυσικά συμβαίνουν και με την Ελλαδική νεολαία .. όχι μόνον στα τουριστικά νησιά αλλά  μέχρι και στο τελευταίο απομακρυσμένο χωριό. 


Στην Ελλάδα της κρίσης, καφέδες, ποτά, μπραζίλιαν μαγιό, διακοπές, την ώρα που οι διαζευγμένες μάνες έχουν βρει κάποιον πιτσιρικά για γκόμενο (φυσικά και δεν πρόκειται να τον παντρευτούν, μην χάσουν την "διατροφή" από τον πρώην σύζυγο) και οι πατεράδες καμιά βουλγάρα για να συζούν.

Δεν πειράζει, αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούμε να ξυπνήσουμε. 
Ίσως όμως τότε να ναι αργά. 

Όχι μόνον την Πόλη δεν θα πάρουμε με τέτοια ευτελή ιδανική και ζωή, 
αλλά μάλλον  χρειαζόμαστε άλλα 400-500 χρόνια Τουρκοκρατίας για να συνέλθουμε και να επιστρέψουμε στις ρίζες μας.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψαν αδέρφια μας βορειοηπειρώτες (δείτε εδώ), 


Ιστολόγιο "ο Παιδαγωγός"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

+ Ι.Γ.Ζ.
Απλά 8ος αιώνας...

Ανώνυμος είπε...

+Ι.Γ.Ζ.
Ρίξτε μια ματιά και εδώ
πηγή Αττικά νέα

Ναι... έχω θυμό... οργή... να ουρλίαξω θέλω...

Η Πατρίδα ξεπουλιέται κομμάτι κομμάτι, δεκαδες χιλιάδες οι αυτοκτονίες, εκατοντάδες χιλιάδες οι επιχειρήσεις που κλείνουν, εκατομμύρια οι άνεργοι, οικογένειες διαλύονται... χιλιάδες οι άστεγοι, αλλά... ο Παντέλας ... Παντέλας... κι όλα τ' άλλα γαία πυρί μιχθήτω...

Μιλάμε για παράνοια και σχιζοφρένεια, αντάμα... σαν να χει ψεκαστεί τούτος ο λαός...

Βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, χωρίς αλεξίπτωτο και δεν τον νοιάζει.

Δεν ξέρω αν αξίζει πραγματικά να συνεχίσω το blog...


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Όποιος θέλει να δει τα σχιζοφρενικά των ... σχιζοφρενών ζομπιασμένων, ας κάνει κλικ στην πηγή... εγώ, πάω να ξεράσω... και να σκεφθώ ...



Πλήθος κόσμου στο μαγαζί της οικογένειας Παντελίδη για την ονομαστική εορτή του Παντελή (pics&vids)
Πλήθος κόσμου στο μαγαζί της οικογένειας Παντελίδη για την ονομαστική εορτή του Παντελή (pics&vids)


Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το μαγαζί που διατηρεί η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για να τιμήσουν την ονομαστική του εορτή.

Η καφετέρια «Άρωμα Πλατεία» έχει κατακλυστεί από εκατοντάδες κόσμου που πέρασαν από εκεί για να τιμήσουν την ονομαστική γιορτή, του αγαπημένου τους τραγουδιστή.
AdTech Ad

Τα ηχεία παίζουν στη διαπασών γνωστές επιτυχίες του «Παντέλου», όπως τον αποκαλούν οι θαυμαστές του, ενώ τα δάκρυα ξεχειλίζουν από τα μάτια ατόμων κάθε ηλικίας.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.