" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Πάμε δυνατά Κυριάκο ! Μόνο το Brookings μας έμεινε και γίναμε Πρωθυπουργοί. Φωτογραφίες από το "προσκύνημα" στους "περιούσιους".

Αποφάσισαν ποιος θα είναι ο νέος μας πρωθυπουργός . Ετοιμαστείτε (ειδικά οι "χριστιανοί") να τον υποδεχθείτε.:


Το Μουσείο Ολοκαυτώματος επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεναγήθηκε μαζί με τη σύζυγό του στο μουσείο Yad Vashem, ενώ κατέθεσε και στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων.

Στη συνέχεια, έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών:
Βαθιά συγκινημένος από τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία της ανθρωπότητας δεσμευόμαστε να μην ξεχάσουμε ποτέ τη φρίκη αυτή της τραγικής περιόδου.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Μουσείο Ολοκαυτώματος:

Χθες ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε ότι το Ισραήλ είναι στρατηγικός εταίρος για τη χώρα μας και εξέφρασε τη χαρά του που η πολιτική προσέγγιση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ είναι μια πολιτική η οποία υιοθετήθηκε και υιοθετείται από όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ. Μητσοτάκης και Ριβλίν συμφώνησαν ότι ο λαϊκισμός καταστρέφει οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για να διορθωθούν προβλήματα των χωρών. Στη συνέχεια έγινε αναφορά σε θέματα τρομοκρατίας και στο Προσφυγικό. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Ισραήλ με τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τον πρόεδρο της Κνεσέτ Γιούλι Εντελστάιν. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επίσκεψη στη Ραμάλα, όπου θα συναντηθεί με την παλαιστινιακή ηγεσία, καθώς και επίσκεψη στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος Γιαντ Βασέμ.

Θυμίζουμε την προχθεσινή μας ανάρτηση :
Οι καλοί νεοταξίτες (που υπερψήφισαν και το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων) ανταμείβονται. Η Νέα Τάξη ποτέ δεν ξεχνάει τα τσιράκια της. 
Από πρωθυπουργιλίκια και υπουργιλίκια μέχρι δεσποτικούς και πατριαρχικούς θρόνους.

Θυμίζουμε την πρόσφατη ανάρτηση μας:
Πολίτης ρωτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συμμετοχή του στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Το σχόλιο μας.

Ιστολόγιο Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

+I.Γ.Ζ.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (17:00) ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 114.
Καλούμε κάθε Έλληνα πατριώτη να έρθει σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 17:00 μ.μ. στο χώρο που αγωνιζόμαστε να γίνει »Hot Spot για Έλληνες» και όχι τζαμί για ισλαμιστές!

Μια πρωτοβουλία των κατοίκων του Βοτανικού και πατριωτικών οργανώσεων, επίσης να έχουμε όλοι μαζί μας Ελληνικές σημαίες.
Πρέπει να υπερασπιστούμε την άξια αυτή κίνηση των συμπατριωτών μας και να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα της εθνικής αντίστασης.


ΚΑΝΕΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ …ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
attika nea

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ευχαριστούμε
αναρτήθηκε ως ξεχωριστή ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

να είστε καλά
ο αληθινός αγώνας ( πολιτικός-θρησκευτικός ) μόλις άρχισε

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.