" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Ο γιατρός που κάνει τις εκτρώσεις έχει παράξενη φωνή και δαιμονική συμπεριφορά!

Η έκτρωση είναι δολοφονία,όσο δύσκολη και να ειναι μια κατάσταση που να οδηγεί κάποια σε μια έκτρωση, δεν αποτελεί. Η έκτρωση είναι δολοφονία,όσο δύσκολη και να ειναι μια κατάσταση που να οδηγεί κάποια σε μια έκτρωση, δεν αποτελεί δικαιολογία για να δολοφονήσει το παιδί της.


Ζητήστε βοήθεια, ζητήστε ψυχολογική στήριξη. ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Μπορούμε λοιπόν να είμαστε περήφανοι για την κοινωνία μας. Σφάζουμε τα παιδιά μας. Φτάσαμε πλέον στον υπέρτατο βαθμό καλοσύνης, αγάπης και ανιδιοτέλειας. Επιτέλους ας ξυπνήσουμε, ας μη χυθεί άλλο παιδικό αίμα. Ας μη χυθεί άλλο αθώο αίμα.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ουτε σε θριλερ τετοια φωνη,ειδικα εκει που λεει "το αγαπω"...!!!!

Ανώνυμος είπε...

+Ι.Γ.Ζ.
εκτατο

Μακελειό στη Γαλλία – Φορτηγό έπεσε πάνω σε ένα πλήθος ανθρώπων στη Νίκαια, στη νότια Γαλλία, και υπάρχουν τουλάχιστον 60 θύματα
Προσοχή ακατάλληλο βίντεο.
Δείτε το στο αττικα νεα

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δεν είμαστε προφήτες, απλά προσπαθούμε να δούμε την πραγματικότητα χωρίς τις παρωπίδες των ΜΜΕ. Τόσο καιρό λοιπόν επισημαίνουμε τον κίνδυνο του Ισλάμ. Είμασταν οι ακραίοι, οι ζηλωτές, οι "φασίστες".

Το ισλάμ το ήξεραν πολύ καλά οι πρόγονοι μας. Το βίωσαν εκατοντάδες χρόνια.

Εμείς -ως Ελλαδική κοινωνία- θέλαμε να παραστήσουμε τους ανεκτικούς, τους φιλεύσπλαχνους, να βοηθάμε τους "πρόσφυγες". Δεν βλέπαμε ότι είναι στην πλειοψηφία τους νέοι και άντρες (τελείως παράδοξο, αφού οι πρόσφυγες πάντα ήταν γυναικόπαιδα). Πήγαν και οι εκκλησιαστικοί μας ταγοί να φωτογραφηθούν μαζί τους, να δείξουν πόσο καλοί είναι που βοηθάνε τους μουσουλμάνους. Τώρα άρχισαν πάλι τα βοθροκάναλα να αποδείξουν ότι δεν φταίει το Ισλάμ αλλά κοινωνικοί λόγοι όπως η ανεργία κλπ! Αν έχεις αποδεχθεί να είσαι ηλίθιος, κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει.

Την απάντηση μας την έδωσαν ευτυχώς οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.