" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ἡ Θεολογική Σχολή τοῦ Α.Π.Θ. ἑτοιμάζεται γιά τήν εἰσροή ἰσλαμιστῶν!!

Ἔγκυρες πηγές μᾶς ἀνέφεραν πρίν λίγες ὧρες, πώς μέ ἐντολή τοῦ Κοσμήτορος τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς Ἀριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,
ξηλώνουν τόν προσκυνητάρι τοῦ Τριαδικοῦ Θεοῦ ἀπό τόν 1ον ὄροφο (εἴσοδο Θεολογικῆς) καί τό μεταφέρουν στόν 4ο ὄροφο!!!
 


Προφανῶς, οἱ προδότες τῆς Πίστεως ἑτοιμάζονται γιά τήν ἰσλαμοεισροή καί τίς "σπουδές" τους!!!
Δέν συνηδειτοποιοῦν ὅτι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ τόν ΧΡΙΣΤΟ;
Οἱ Ὁμολογητές τῆς Πίστεως ΑΝΑΣΤΗΛΩΝΑΝ τίς ΕΙΚΟΝΕΣ!
Οἱ προδότες τῆς Πίστεως...τίς καθηλώνουν καί τίς κρύβουν γιά νά μήν "θιχθοῦν"  οἱ ὅποιοι ἀντίχριστοι καί ἐχθροί τοῦ Χριστοῦ!
Κ. Κοσμήτορα σᾶς προκαλοῦμε:
ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΑΣ!!!
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ



Θυμίζουμε σχετικές αναρτήσεις:

Νεότερη Ενημέρωση:Η απάντηση της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής (επιβεβαιώνει την απομάκρυνση του προσκυνηταριού)
http://katanixis.blogspot.gr/2016/02/blog-post_40.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου, κοσμήτορας (κατά τίτλο μόνο) της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, γράφει με βδελυκτό τρόπο το όνομά του στην ιστορία της Σχολής. Φυσικά εκεί θα κατέληγε και αυτό φάνηκε ήδη νωρίτερα, μην παίρνοντας θέση για την ίδρυση του τμήματος Ισλαμικών σπουδών. Αίσχος που υπάρχουν τέτοιοι καθηγητές. Οι φοιτητές του θα πρέπει να μάθουν όλοι ποιός είναι ο υπεύθυνος αυτής της προδοτικής ενέργειας. Οι υπόλοιποι καθηγητές θα πρέπει αμέσως να ζητήσουν την καθαίρεσή του και να επαναφέρουν το προσκυνητάρι στη θέση του, στην είσοδο της Θεολογικής Σχολής. Αλλιώτικα συνεργούν και οι ίδιοι. Οι φοιτητές σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να λάβουν μέτρα για όλους και για την σχολή που σε τέτοια περίπτωση κακώς υφίσταται σαν Θεολογική.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε το 'έγκυρες πηγές μας ανέφεραν' και πηγαίνετε να δείτε με τα μάτια σας στη Θεολογική Σχολή την αποκαθήλωση της εικόνας του Χριστού από την είσοδο της σχολής. Προφανώς για να μην προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα των μωαμεθανών που θα εισέρχονται, καταχωνιάσανε το προσκυνητάρι σε μέρος που δεν θα ενοχλεί. Ενοχλεί όμως τώρα, η απουσία του Χριστού από το συνηθισμένο μέρος, όλους τους ορθοδόξους!

Ανώνυμος είπε...

Νάτος ο 'λεβέντης' που κατέβασε την εικόνα και δείτε από πού κατευθύνεται:

http://aktines.blogspot.gr/2014/07/blog-post_10.html

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.