" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ στην Ελευθερούπολη Καβάλας: «Πρόσφυγες» κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας στον χώρο όπου φιλοξενούνται και απαίτησαν να σταματήσουν να χτυπάνε οι καμπάνες της Μητρόπολης!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Τέτοιες ειδήσεις δεν πρόκειται να δείτε ή να διαβάσετε στα ΜΜΕ για ευνόητους λόγους! Ευτυχώς που υπάρχουν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που τις αναδεικνύουν, μπας κι επιτέλους καταλάβουμε όλοι πόσο...φιλήσυχοι και «ειρηνικοί» είναι οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ που παρουσιάζονται ως «πρόσφυγες». Και κυρίως, ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ και κατά πόσο έχουν σκοπό να συνυπάρξουν με τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς.


Διαβάστε και φρίξτε:
Πολλά ερωτηματικά έχουν προκαλέσει στην Ορθόδοξη μικρή κοινωνία της Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου τα πρωτόγνωρα περιστατικά τα οποία έλαβαν χώρα εν μέσω Σαρακοστής κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας από φανατικούς πρόσφυγες μουσουλμάνους οι οποίοι
  • αποκαθήλωσαν με μία προκλητική ενέργεια την εικόνα της Παναγίας που βρισκόταν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης στο οποίο φιλοξενούνται και σιτίζονται τις τελευταίες εβδομάδες 209 πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ. Μπροστά στα έντρομα μάτια εθελοντών και δημοτικών υπαλλήλων οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έλειπε η εικόνα της Παναγίας και παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, με την επικράτηση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
  • Τα ακραία και προκλητικά μουσουλμανικά στοιχεία δεν δίστασαν σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές να απαιτήσουν ακόμα και από τον ιερέα του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου να μην χτυπά τις καμπάνες γιατί ο ήχος τους τους προκαλεί τα θρησκευτικά τους πιστεύω. 
  • Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πετάξουν ακόμα και να ποδοπατήσουν μην κάνοντας αποδεκτές τις λειτουργιές (πρόσφορο) που εστάλησαν από την Μητρόπολη Ελευθερούπολης προς σίτισή τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Δήμου Παγγαίου έθεσε καταληκτική ημερομηνία φιλοξενίας των προσφύγων την 31η Μαρτίου προκειμένου να αποδοθεί τοΚλειστό Γυμναστήριο Ελευθερούπολης και πάλι στη νεολαία και στους αθλητικούς συλλόγους ενώ η έλλειψη σχεδιασμού από πλευράς κυβέρνησης είναι εμφανής μιας και κανείς δεν γνωρίζει το που θα οδηγηθούν οι 209 περίπου πρόσφυγες.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΝΕΑΠΟΛΙΣ»
Πηγή


Νεότερη Ενημέρωση: 21/3/2016
για την πορεία ΕΝΑΝΤΙΑ στην Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας και την μετατροπή της Ελλάδος σε απέραντο Hot Spot.

Πριν λίγες μέρες είχαμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι κεντρικός ομιλητής στην πορεία ενάντια στην Ισλαμοποίηση και τη μετατροπή της Ελλάδος σε ένα απέραντο Hot Spot, θα είναι ο αξιόλογος συγγραφέας, δημοσιογράφος, τουρκολόγος κ.Χειλαδάκης.
Το άρθρο -κάλεσμα του κ.Χειλαδάκη- με τίτλο "Αρκετά! Ο καιρός να αντιδράσουμε είναι μπροστά μας" μπορείτε να διαβάσετε εδώ


Σήμερα σας ανακοινώνουμε την στήριξη (μας γνωστοποιήθηκε εδώ και λίγες ημέρες) ενός ακόμη ελληνορθόδοξου σωματείου στην πορεία -συγκέντρωση διαμαρτυρίας: 
"Παρακαταθήκη" (Πανελλήνιος Σύνδεσμος για την Ελληνορθόδοξη Παράδοση)
Αισίως, έφτασαν τους
8 οι πατριωτικοί και ορθόδοξοι σύλλογοι που στηρίζουν την προσπάθεια του "Ιερού Λόχου 2012"! Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από όλη την Β.Ελλάδα είναι πραγματικά ενθαρρυντικά για μια μεγάλη συμμετοχή.
Σας γνωστοποιούμε τις 2 νέες αφίσες.Αξίζει να παρακολουθήσετε την συνέντευξη του Γ.Γ. του Ιερού Λόχου 2012 στο δικτυακό ραδιόφωνο του "Ελεύθερου Κόσμου" (ξεκινάει στο 30ο λεπτό και διαρκεί μέχρι το 49ο λεπτό).


Απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούν την εκδήλωση διαμαρτυρίας, ακόμη και στις πιο επίμαχες. Ξεκαθαρίζει ότι η διαμαρτυρία είναι απολύτως ακομμάτιστη, και καλεί όλους τους Έλληνες να αφήσουν απ'έξω την κομματική τους ταυτότητα και να
προσέλθουν μαζικά.Έλληνα, μην κάθεσαι απαθής. Διέδωσε αλλά κυρίως δώσε ο ίδιος το παρόν. μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σου στο κάλεσμα. Τα ΜΜΕ αν και έχουν ενημερωθεί δεν προβάλουν την διαμαρτυρία.ΕΣΥ θα ενημερώσεις τους φίλους και τους συγγενείς σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.