" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Κυριακή 19/2/2017: Η Θεσσαλονίκη βροντοφώναξε: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από την ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ. Σχόλια για την "αντισυγκέντρωση"! Και μια ακόμη ευχάριστη σημερινή είδηση!

Θεσσαλονίκη, Κυριακή 19/2/2017.
Μετά τις προηγηθείσες συγκεντρώσεις (Φεβρουάριος 2017), σε Αθήνα και Ουρανούπολη (δείτε εδώ), σήμερα ήταν η σειρά της Θεσσαλονίκης.


2.000 Ελληνορθόδοξοι, παρά την ασταμάτητη βροχή, παρέμειναν για 2 περίπου ώρες στον χώρο της συγκέντρωσης (Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης) και στη συνέχεια πραγματοποίησαν αγωνιστική πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Δείτε το βίντεο από την πορεία:


Φυσικά ο Ιερός Λόχος 2012, έδωσε μία ακόμη φορά το παρόν, σηκώνοντας την σημαία: "Ορθοδοξία Ή Θάνατος"!

Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων
Πηγή
Σχόλιο:
Αφού ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν, που δίνουν το μήνυμα ελπίδας ότι υπάρχουν ακόμη αληθινοί Έλληνες και Ορθόδοξοι, που δεν υποκύπτουν ούτε σε εκβιασμούς ούτε σε απειλές,

Ένα δεύτερο βίντεο που μόλις είδαμε:



Όπως βλέπετε στο 2ο βίντεο, μια δράκα αναρχικοί - τα πιο χρήσιμα τσιράκια της Νέας Τάξης-  στήθηκαν σε μια γωνιά, αρκετά μακρυά φυσικά από την πορεία, παριστάνοντας ότι τάχα κάνουν αντισυγκέντρωση!
Μάταια από το πρωί καλούσαν κόσμο στο γνωστό αναρχικό site (που στεγάζεται στο Πολυτεχνείο και πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος). Τρεις κι ο κούκος! 
Πάντως ευτυχώς, ακόμη και με την λίγη ώρα που βγήκαν στη βροχή (όλο το υπόλοιπο διάστημα ήταν κλειδωμένοι στην κατάληψη τους, στην οδό Ολύμπου 67), ξεπλύθηκαν!

Σας ενημερώνουμε ότι με χαρά πληροφορηθήκαμε μία ακόμη σημαντική είδηση σήμερα, μέσα από το ιστολόγιο Κατάνυξις (εδώ):

Όπως φαίνεται ο αγωνιστής πατήρ Νικόλαος Μανώλης ανακοίνωσε ότι από σήμερα ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ το μνημόσυνο του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθίμου (λόγω των συνεχιζόμενων εκπτώσεων του σε θέματα Οικουμενισμού και λόγω της αποδοχής της ΨευδοΣυνόδου της Κρήτης).

Εύγε στον π.Νικόλαο.
Μόλις έχουμε αναλυτικά νέα, πιθανότατα αύριο ή αργά απόψε, θα σας ενημερώσουμε.

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Νεότερη Ενημέρωση:
Πράγματι, αναρτήθηκε το βίντεο με την σημερινή ομιλία του π.Νικολάου Μανώλη που ξεκαθαρίζει τη θέση του:
Αν δεν έχετε χρόνο, δείτε μετά το 9:30

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία επιβεβαιώνει το σχόλιο που έγραψα σε άλλη ανάρτηση.
Κανείς κληρικός ΓΟΧ, άπαντες της Συνόδου Μακαρίου με επικεφαλή τον Ευθύμιο Θεσσαλονίκης.

Πού είναι η στήριξη των ΓΟΧ;
Σε προηγούμενα σχόλια έγραψα για απαγορευτικό που επέβαλαν οι ΓΟΧ σε κληρικούς και λαικούς, ενω επίσημα στην σελίδα τους,
τους στηρίζουν...
Αυτό ως απόδειξη για το αν γράφω φαντασίες δικές μου, η την αλήθεια πίσω απο την Κουίντα.

Ούτε του Μακαρίου μέλος είμαι, ούτε κανενός άλλου σχισματικού.
ΓΟΧ ειμαι αλλά σιχαίνομαι τους υποκριτές και φαρισαίους.

Ας ασχοληθούμε εφεξής με κάτι πραγματικά σοβαρό, όπως οι αποτειχίσεις των σύγχρονων αγωνιστών κληρικών απο την διοικούσα εκκλησία.
Περιμένω να δω τι θα κάνει ο Μεταλληνός και ο Ζήσης, μιας και είχαν ορίσει ημερομηνία τελεσίδικης απόφασης την Κυριακή της ορθοδοξίας.
Γνωρίζω απο αποτειχισμένο κληρικό της κρατούσας εκκλησίας ότι ο Μεταλληνός δεκαετίες τώρα εμποδίζει τις οργανωμένες αποτειχίσεις.
Εχουν γίνει στο παρελθόν κάποιες συνάξεις κληρικών επι τπυ θέματος, και ο λογιότατος αχρικαιριστής Μεταλληνός τους έπειθε στο δεν ήρθε η ώρα ακόμα.
Τα ίδια και για τον Εφραίμ τον Αριζονίτη.
Να τελειώνουμε επιτέλους και με τους αιωνόβιους αχρικαιριστές που ειχαν διακόνημα να ειναι το δίχτυ αλιεύοντας όσες ψυχές προσπάθησαν να ξεφύγουν...
Κοντός ψαλμός.

Η με τον Χριστόν, η με τους ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία η πορεία, αλλά μιας και μαζευτήκαμε γιατί δεν πήγαμε και έως τη Θεολογική να διαμαρτυρηθούμε για τις ισλαμικές σπουδές;

Ξεχάστηκε εντελώς το θέμα;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αδερφοί
δεν είναι κακό πράγμα η κριτική

Αλλά όταν μαζεύονται 1500-2000 αδερφοί, υπό συνεχή βροχή ενώ όλοι οι ραγιάδες κοιμούνται και κοιτάνε σε ποια ταβέρνα θα πάνα να φάνε, λες και όσοι συμμετείχαν δεν είχαν οικογένειες και δεν έχουν κι αυτοί ανάγκες,

και όσοι συμμετείχαν δεν σταμάτησαν να φωνάζουν στην πορεία
πρέπει να απολογηθούμε πρώτα αν δεν παραβρεθήκαμε
και μετά να δώσουμε ιδέες και προτάσεις (καλοπροαίρετα), στους διοργανωτές (που σήκωσαν όλο το βάρος και την ευθύνη).
(αυτό αφορά κυρίως το 2ο σχόλιο)

Ανώνυμος είπε...

Προς 19 Φεβρουαρίου 2017 - 8:36 μ.μ.

Τον Σεβασμιώτατο, των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών, Αμβρόσιο, δεν τον βλέπετε ??? Τι έχετε πάθει???

Κυριάκος Βαρβέρης

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αγαπητέ κ.Βαρβερή
κατ αρχήν ξεκαθαρίζουμε ότι δεν τοποθετούμαστε επίσημα αφού δεν γνωρίζουμε καθόλου τα πράγματα με τους ΓΟΧ.

Αλλά διαβάζουμε ότι ο Αμβρόσιος είναι "Φιλίππων καὶ Μαρωνείας". Ο Θεσσαλονίκης και οι πέριξ μητροπολίτες παραβρέθηκαν;
Αν όχι, έκαναν ανακοινώσεις στις εκκλησίες τους;

Αν γνωρίζετε -ειλικρινά καλοπροαίρετα ρωτάμε- ενημερώστε μας.

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ Κυριάκο σε ενημερώνω,
Η ενορία τάδε [ γνωριζω ποια] απείλησε τον Αμβρόσιο οτι αν δεν μιλήσει... τοτε να μην ξαναπατήσει το πόδι του στην ενορία, αυτό σημαινει διακοπη μνημοσύνου.

Ο επίσκοπος ΓΟΧ θεσσαλονίκης και οι κληρικοί του που ήταν;
Η απουσια του σε τοσο σημαντικα γεγονότα μιλάει απο μονη της για το τι συμβαινει μεταξή ΓΟΧ και Μεθοδίου
Προς ωρας δεν γραφω περισσότερα και πίστεψε με γνωριζω αρκετα

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω στα μάτια μου.
Κοιτάξτε τι γράφουν. Γιατί;

"Μουσουλμάνοι έκαναν ντου για να χτυπήσουν του διαδηλωτές της μονής εσφιγμένου για την προκλητική απόφαση δικαστηρίου με ρόπαλα και κράνη (ΒΙΝΤΕΟ)"

http://scoops.gr/%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%87%cf%84%cf%85%cf%80%ce%ae/

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Από τις πολλές ανοησίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, με μοναδικό σκοπό να αυξάνουν την επισκεψιμότητα (συνεπώς και τα κέρδη από τις διαφημίσεις).

Ανώνυμος είπε...

Μια σοβαρή τοποθέτηση για τους φρενήρεις και επικίνδυνους ρυθμούς εξελίξεων στις οποίες οι οικουμενιστκές μας έχουν οδηγήσει:

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2017/02/blog-post_57.html

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Πάρτε και την απάντηση:
https://paterikiparadosi.blogspot.gr/2017/02/blog-post_737.html

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...


και ρωτήστε τους χριστιανούληδες του Ρωμαίικου Οδοιπορικού (που δεν προσδιορίζονται ως Έλληνες αλλά μόνον ως "Ρωμιοί" = Ρωμαίοι),
πριν πόσα χρόνια δημοσίευσαν τελευταία φορά σχόλιο μας;

Οι "χριστιανούληδες" εξαφανίζουν κάθε άλλη άποψη στα σχόλια και αφήνουν μόνον την δική τους. Όποιος έχει την αλήθεια ""κύριοι", δεν φοβάται τον διάλογο.

Αλλά εδώ "τσεκουρώνουν" κατά το δοκούν τα λόγια του Άξιου Παϊσιου, ο οποίος ΕΚΑΝΕ αποτείχιση, ΔΙΕΚΟΨΕ το μνημόσυνο του Αθηναγόρα (οι χριστιανούληδες μπερδεύουν όσα έγραψε ο Άγιος Παίσιος για τις διάφορες ομάδες παλιοημερολογιτών με το επιβαλόμενο μέτρο της αποτείχισης προς τον αιρετικό επίσκοπο)..

Κατανοούμε απόλυτα το γιατί ..
όπως και την στάση των αδελφοτήτων πχ του Σωτήρα:
τόσα Κατηχητικά, που να ρισκάρουμε να τα βάλουμε με τον δεσπότη και κάθε δεσπότη. Στον δεσπότη, δεκαετίες τώρα, μάθαμε να κλείνουμε τα μάτια σε όσα συμβαίνουν και να κατεβάζουμε το κεφάλι ..

Ανάθεμα αν η στάση αυτή έχει οποιαδήποτε σχέση με τους Αγίους Ομολογητές, που ακόμη και μόνοι τους διέκοπταν την κοινωνία με τον αιρετικό επίσκοπο ή Πατριάρχη και ομολογούσαν την αλήθεια μένοντας μακρυά από τον μολυσμό της αίρεσης.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν ήρθε πολύς κόσμος διότι αυτές είναι εθνικιστικές συγκεντρώσεις και ως γνωστόν η “δεξιά” Ν.Δ. είναι εναντίον του Ελληνικού εθνικισμού και από ότι φαίνεται με τα νομοσχέδια που ψηφίζει και εναντίον του Χριστιανισμού!
Καλώς κάλλιστα ποτέ ξανά να μην συμβεί το ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Την γενοκτονία των Ελλήνων δεν την βλέπει;
Ο Ελληνικός εθνικισμός είναι το πρόβλημα του;
Ο εθνικισμός των εθνών δολοφόνησε εκατομμύρια Χριστιανούς σε όλην την υφήλιο και ο κομμουνισμός , για να μην τον αναφέρει ως κακό , τους προστάτεψε;
Έλληνα Χριστιανέ και μη , ακόμα πιστεύεις πως η Ν.Δ. προασπίζεται τα συμφέροντα των Ελλήνων Χριστιανών καταδικάζοντας τον Ελληνικό εθνικισμό;
Γιατί δεν ψηφίζεις κατευθείαν το ΚΚΕ και τον συριζα να ξέρεις τουλάχιστον τι σε περιμένει να μην μουντζώνεις αργότερα;
Τι άλλο θέλεις να σου πει για να καταλάβεις τι είναι;
Πότε θα γίνει πράξη σε αυτόν τον τόπο το
ἔστω δὲ ὁ λόγος ὑμῶν ναὶ ναί, οὒ οὔ• τὸ δὲ περισσὸν τούτων ...;

Είμαι περίεργος πότε θα βρεθεί ένας Έλληνας να μιλήσει και να καταδικάσει την στυγερή δολοφονία - γενοκτονία δεκάδων εκατομμυρίων Χριστιανών ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ από τα κομμουνιστικά καθεστώτα.
Τι έχουν πάθει οι Έλληνες πολιτικοί και όλοι οι άλλοι …επιλεκτική αμνησία;


Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017
Έτσι είπες για την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μας, ρε Κυριάκο; "Δικαίως η Θεσσαλονίκη ονομαζόταν 'ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ' των Βαλκανίων";;;



ΚΥΡ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : "Κυρίες και κύριοι, θέλω κατ' αρχάς, να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη τιμή που μου κάνετε να μοιρασθείτε μαζί μου την σημερινή ημέρα μνήμης των δολοφονημένων απο τους ναζί Ελλήνων Εβραίων της Θεσσαλονίκης.
Της πόλεως που κάποτε έφερε το προσωνύμιο 'Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων'.

Και δικαίως, καθώς αποτελούσε την έδρα της μεγαλυτέρας εβραϊκής κοινότητος της διασποράς, μιάς κοινότητος απο τις αρχαιότερες στην Ευρώπη και επίκεντρο του Σεφαραδίτικου εβραϊσμού!...


Ολοκληρώνοντας κατέληξε : "Σήμερα, η συρρικνωμένη Εβραϊκή κοινότητα δεν κουβαλά μόνο τις δικές της οδυνηρές μνήμες. Βρίσκεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα ενός αυξανομένου αντισημιτισμού.
Δεν με φοβίζει μόνο το γεγονός, ότι αρνητές του Ολοκαυτώματος κάθονται με αυταρέσκεια στα βουλευτικά έδρανα. Αυτούς τουλάχιστον τους ξέρουμε.

Πιό πολύ με φοβίζει η απαξιωτική ματιά απέναντι σε όποιον επιλέγει να κυκλοφορεί με 'κιπά'! Οι ασυνάρτητες θεωρίες συνομωσίας που διακινούνται στα 'chat rooms' του διαδικτύου. Η αφοριστική εξίσωση μιάς θεμιτής πιθανώς διαφωνίας με την εξωτερική πολιτική του Ισραήλ με έναν ισοπεδωτικό αντισημιτισμό.


Σήμερα, αλλά και κάθε ημέρα, πρέπει να καταδεικνύουμε, να απομονώνουμε και να καταδικάζουμε έμπρακτα κάθε φαινόμενο ρατσισμού, σεξισμού, εθνικισμού και μισαλλοδοξίας.

Σήμερα, αλλά και κάθε ημέρα, πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι στην μνήμη των Εβραίων αδελφών μας, που χάθηκαν στο Ολοκαύτωμα. Και η σκέψη μας να κυριαρχείται απο δύο λέξεις: Ποτέ ξανά!"



http://attikanea.blogspot.gr/2017/02/blog-post_965.html

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμάμαι καλά το Καλοκαίρι του 2012 που είχε γίνει το εν λόγω περιστατικό για το οποίο δικάστηκαν και Καταδικάστηκαν οι Μοναχοί οι Λεγόμενοι "Αντιεξουσιαστές-Αναρχικοί"...είχανε βγάλει Αφίσες στις Οποίες δηλώνανε την Συμπαραστασή τους στην Μονή Εσφιγμένου με την γνωστή Φράση που Χρησιμοποιούν:Αλληλεγγύη στην Μονή Εσφιγμένου πιθανολογώ ότι τους "Γοήτευεσε" ή τους Κέντρισε το Ενδιαφέρον το γεγονός της Σθεναρής Αντίστασης των Μοναχών κατά του Κράτους που εκπροσωπούσαν οι Αστυνομικοί που θέλανε να τους βγάλουνε έξω και κυρίως τα "Φυτίλια ή Τύπου Μολότωφ" Μπουκάλια που ρίχνανε εναντίον τους ώς μέσο Αυτοάμυνας και Αντίστασης στους Εισβολείς..άρα λογικά Τουλάχιστον η Ομάδα(γιατί αυτοί έχουν και διαφορετικές θέσεις Μεταξύ τους)που είχε βγάλει τότε την Ανακοίνωση έπρεπε βάση της "Συντροφικής Αλληλεγγύης" να είχε βγάλει Αντίστοιχες Ανακοινώσεις Συμπαράστασης για να μην πω ότι έπρεπε να είναι Παρών με Φυσική Παρουσία εκεί και τότε όντως θα έσπαγε το Κατεστημένο Τρόπο Σκέψης/Νοοτροπίας των 2 "Αντιμαχόμενων Πλευρών"...άρα θα έδινε άλλο Μήνυμα Συνύπαρξης και Πραγματικής Αναρχικής Αντίστασης κατά Κάθε διωκώμενου Ανθρώπου Ανεξαρτήτου Φυλής/Έθνους ή Θρησκευτικής Πεποίθησης...αλλά-αλλά..(αρκεί να ΜΗΝ είναι Έλληνας ή Χριστιανός)αυτή η "Σύμπραξη" σε τέτοιο επίπεδο θα είχε εξαιρετικό Ενδιαφέρον Κάποια Στιγμή,αρκεί να είναι Αληθινή.

Ανώνυμος είπε...

Σας έστειλα ένα μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ευχαριστώ πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Ξερετε ποιοι ειναι αυτοι στην paterikiparadosi ??
αναρτησανε το μεγαλυτερο μερος αυτου του κειμενου και στην katanixis...και μου εκαναν οτι ειναι απο συγκεκριμενη ομαδα...

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Οι Θεσσαλονικείς είναι απαραίτητο να θυμηθούν τον εθνάρχη ΤΟΥΣ, που χώρισε την Ελλάδα στα δύο και να κοιτάξουν να την ενώσουν με την υπόλοιπη, διότι από ότι φαίνεται ακόμα περί άλλων τυρβάζουν! Η πλειοψηφία όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα.

Συγχαρητήρια στους αγωνιστές ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ!
Κατεβείται και προς τα κάτω …διότι μας πήρε ο ύπνος τους πάλαι ποτέ δεξιούς βασιλικούς!!!

Νὰ ποιὸς ἦταν ὁ Βενιζέλος.
http://filonoi.gr/2012/08/01/na-poios-htan-o-benizelos-2/

Ανώνυμος είπε...

Το ψαξα, καθως δεν γνωριζω καλα τα του νεου, κι επιβεβαιωθηκε η αρχικη μου διαισθηση για το ποιοι ειναι από πίσω...αντι να στηριξουν τον αδελφό τους, την Πίστη που βαλετε, του επιτιθενται κιολας..τους χαλασε την πρωτοκαθεδρια κι εκ των ιδιων παθων λαλουν και μετα φανταζονται οτι ειναι και αξιοι να καθοδηγησουν οποιονδηποτε Ορθοδοξο αγωνα.
Καποιοι αλλοι αδελφοι συμπεριφερονται σαν να ανηκουν σε ποδοσφαιρικες ομαδες ή πολιτικά κόμματα....και μετα περιμενουμε προκοπη...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, οι εμπαθειες και το διαιρει και βασιλευε καλα κραττουν

Σταυρος

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Το ιστολόγιο πατερική παράδοση ακολουθεί την οδό της αποτείχισης (λόγω οικουμενισμού).
Δεν μνημονεύουν δηλαδή τον επίσκοπο τους.

Ανώνυμος είπε...

Χαρά όμως για την αποτείχιση του Πατρός Νικολάου, καθώς θα ωφεληθούν Πιστοί κι ίσως κουνηθούν ακομα περισσοτερο τα λιμναζοντα "νερα" στο νεο, προς οφελος της Πιστεως. Χαρά που δεν μπορούν να καταλάβουν οσοι σκεφτονται οπαδικα. Τα υπόλοιπα της Πίστεως ( η σχεση με το παλαιο κ.τ.λ. ) δεν ειναι του παροντος, καθώς ο Π. Νικολαος θα αντιμετωπισει τωρα πληθώρα συκοφαντιων κι "αδελφικών" μαχαιρωματων, αλλα καποια στιγμη στο μελλον πρεπει να γινει γονιμος διαλογος, χωρις "οπαδισμους" κι εμπαθειες, ανάμεσα σε αδελφούς, ειδικα εν μέσω των διώξεων που θα κλιμακωθούν...Πολύ ρομαντικο μεν αλλα αυτος ειναι ο υγιης στοχος δε

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως με τον αδελφό Σταύρο και ζητώ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ συνάντηση όλων των αποτειχισμενων ιερέων, μοναχών, κλπ για συντονισμό κινήσεων κ αλληλοβοήθεια!
Κ. Μ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, το ειδα οτι στο πατερική παράδοση απλα σχολιασαν, ενω το αρθρο ειναι απ ρωμαϊκο οδοιπορικο
Αδελφέ Κ.Μ. θα ειναι τεραστα επιτυχια αν γινει σε αρκετα χρονια, το εδω και τωρα ειναι τελειως ουτοπια. Τουλαχιστον να υπαρχει αλληλοστηριξη στις διωξεις (καθώς διώκεται η Πίστη), και μην υπαρχουν εκατερωθεν προκλησεις, αυτο θα ηταν ηδη τεραστια επιτυχια και πολυ δυσκολο επισης.

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ/ΠΗΓΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ την "Παρέμβαση των Ισραηλιτών"....ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΒΟΤΟΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ.
http://attikanea.blogspot.gr/2016/02/blog-post_544.html
Αναρτήστε το σας Παρακαλώ-Κάντε το και Ξεχωριστή Ανάρτηση αν θέλετε-Είναι Εξαιρετικά Σημαντικό!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.