" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Υποτίθεται ότι, τα φυλάκια αυτά, είναι... αλεξίσφαιρα ...Μάς έχουν βάλη να χρυσοπληρώνουμε ΑΧΡΗΣΤΕΣ παράγκες και Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Υ Σ μπάτσους... Μόνον γέρους και νήπια ξέρουν να σαπίζουν στο ξύλο αυτοί και να μάς φλομώνουν στα καρκινογόνα χημικά. Στους αναρχικούς, κάθονται ήσυχα - ήσυχα. Πώς και δεν τού βούτηξαν και το MP-5;

Υποτίθεται ότι, τα φυλάκια αυτά, είναι... αλεξίσφαιρα (και π@πάρια μάντολες...) Πάααλι κορόιδα πιαστήκαμε. Μάς έχουν βάλη να χρυσοπληρώνουμε ΑΧΡΗΣΤΕΣ παράγκες και Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Υ Σ μπάτσους... 

Μόνον γέρους και νήπια ξέρουν να σαπίζουν στο ξύλο αυτοί και να μάς φλομώνουν στα καρκινογόνα χημικά. Στους αναρχικούς, κάθονται ήσυχα - ήσυχα, σαν τις παρθένες λίγο πριν από το πρώτο τους γ@μήσι, τα καρακώλια. 
Πώς και δεν τού βούτηξαν το MP-5 τού μ@λ@κ@...



Περισσότερα, εδώ. (σχόλιο ο Παιδαγωγός: προσέξτε στο βίντεο πόσο αργά πλησιάζουν στον αστυνομικό σκοπό, ο οποίος συνεχίζει να έχει την πόρτα του "αλεξίσφαιρου" φυλακίου ανοιχτή ...)

Πρώτα απ' όλα, τον λοβοτομημένο, τον έπιασαν εξαπίνης, με την πόρτα τού φυλακίου ορθάνοιχτη. «Αέριζε» τ' @ρχίδια του φαίνεται πρωΐ - πρωΐ...


Σχόλιο:
Συγνώμη προς τους αναγνώστες μας για κάποιες ίσως χυδαίες εκφράσεις αλλά η σήψη στην Ελληνόφωνη κοινωνία μας είναι ακόμη χειρότερη από τις εκφράσεις.

Ας υποθέσουμε ότι ο αστυνομικός που δεν φορούσε καν τη στολή του, έβλεπε έγκαιρα τους αναρχικούς και ειδοποιούσε με τον ασύρματο και είχε και την πόρτα κλειστή. Τι θα γινόταν; Πάλι ΤΙΠΟΤΕ. Θα καθόταν μέσα και θα έβλεπε το θέαμα. Δεν θα απέτρεπε τίποτε.
Το ελληνόφωνο κράτος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στους αστυνομικούς να πυροβολούν παρά μόνον αν αποδεδειγμένα κινδυνεύει η ζωή τους (έχουν δηλαδή δεχθεί προηγουμένως πυροβολισμό).

Στο "Ελλαδιστάν", πάτε και λεηλατήστε όποιο δημόσιο κτήριο θέλετε. Δεν θα σας σταματήσει ΚΑΝΕΙΣ!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

2 σχόλια:

Αργύρης μυλωνας είπε...

Ασε τα ταγματα ασφαλεισς ησυχα παιδαγωγε,τωρα που τους μνημονευουν και ειδικα στην εκλλησια.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δεν είναι "τάγματα ασφαλείας". Μπολτσεβίκοι είναι.

"ήσυχα" τους αφήνουμε, δεν βλέπεις πως κοιμούνται;

Θέλεις να δεις τι διαταγές παίρνουν; Πως να αντιμετωπίσουν τους "ρουβίκωνες" (τα παιδιά των ΣΥΡΙΖΑίων) όταν τα δούν έξω από το Υπουργείο ή έξω από την Πρεσβεία; Δες εδώ: http://makpress.blogspot.com/2018/09/blog-post_450.html#more

Θυμάσαι όταν πήγαν να μπούνε στη Βουλή; Έδωσε εντολή ο Βούτσης, ο Πρόεδρος να αφεθούν ελεύθεροι! Δεν μάθαμε αν τους κέρασαν καφέ. Ο γιός του Βούτση είναι γνωστός αναρχικός που συνελήφθηκε κάποτε. Το ίδιο οι γιοί του Κουράκη, του Σκουρλέτη κλπ.

Μια χαρά λοιπόν κοιμούνται οι μπολτσεβίκοι.
Ε, όταν παίζει κανένα πατριωτικό συλλαλητήριο, βγάζουν τα απωθημένα τους, μπας και πάρουν καμιά προαγωγή.

"Αστυνομικοί: Άγρια θηρία μπροστά στους πατριώτες για τη Μακεδονία, χεσμένες γάτες μπροστά στους Ρουβίκωνες."
http://makpress.blogspot.com/2018/09/blog-post_535.html#more

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.