" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε τους αιρετικούς μέσα στην ορθόδοξη εκκλησία. Πριν λίγη ώρα βομβαρδίστηκε στη Λωρίδα της Γάζας.

Αυτή είναι η φωτογραφία που κυκλοφορεί (στο twitter).

Παπικοί, ευαγγελικοί και κάθε είδους αιρετικοί στην Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου στη Λωρίδα της Γάζας. Ο ορθόδοξος ιερέας φωτογραφίζεται να αγκαλιάζει τον παπικό ...

 

Για να μην έχετε καμμία αμφιβολία, την φωτογραφία ανήρτησε στο λογαριασμό του ο Mitri Raheb, που είναι πάστορας (δεξιά στην φωτογραφία). 



Πριν λίγη ώρα (Πέμπτη βράδυ, 19/10/2023) η Ορθόδοξη εκκλησία έγινε συντρίμμια.

 


Οι οικουμενιστές, με τη σιγουριά που τους παρέχει η συμπόρευση με την εξουσία, προκαλούν.
Προκαλούν τον ίδιο τον Θεό, προδίδοντας την αλήθεια.

Καμμιά φορά όμως «σπάει ο διάβολος το ποδάρι του» (όπως λέει κι ο λαός) και έρχεται η οργή του Θεού.

Όλοι αυτοί οι αθεόφοβοι, με τα πολυτελή μεταξωτά άμφια στα μητροπολιτικά Μέγαρα, ας έχουν τον νου τους. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί από στιγμή σε στιγμή.

Και δεν είναι κι ότι καλύτερο να ξυπνάς με την κραυγή «Αλλάχ Ακμπάαρ» και τη χατζάρα πάνω στο κεφάλι σου. Σίγουρα δεν το ευχόμαστε- αλλά ακόμη κι αν δεν γίνει έτσι, μια μέρα ένας άγγελος θα πάρει την ψυχή μας να την παρουσιάσει στον Δίκαιο Κριτή. Και εκεί οι κάθε είδους θεατρίνοι και (λυκο)ποιμένες, δεν θα φοράν «μάσκες».

Αν και η εκκλησιαστική ιστορία σπάνια έχει καταγράψει ορθοδόξους που πρεσβεύουν αιρετικές δοξασίες να μετανοούν, ευχόμαστε πραγματικά «Καλή μετάνοια». Όσο είναι καιρός ...

 Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

https://opaidagogos.blogspot.com/2023/10/blog-post_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.