" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΕΚΚΛΗΣΗ: Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, χρειάζεται την βοήθεια όλων μας.Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, χρειάζεται την βοήθεια όλων μαςΣτο πρόσωπο του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη και της οικογένειάς του, γίνεται προσπάθεια τρομοκράτησης όσων αντιστέκονται στο Σύστημα και διασυρμού της Ορθοδοξίας. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ...

Δεν χρειάζεται να κάνω συστάσεις…

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, τις τελευταίες μέρες, βλέπει τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειάς του να γκρεμίζεται, επειδή αποφάσισε να ζήσει έξω από τους συμβατικούς κανόνες που θέτει το κράτος.

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, χρειάζεται την βοήθεια όλων μας.
Πρωτίστως, για να πάρει το 15χρονο παιδί του που κρατείται στο Νοσοκομείο Παίδων και φυλάσσεται όπως δεν φυλάσσονται ούτε οι κακούργοι…

Ότι οικονομίες είχε, έφυγαν με την πρόσληψη των δικηγόρων του ιδίου και της συζύγου του…

Σε επικοινωνία που είχα μαζί του, ώστε να βρεθούν τρόποι να στηριχθεί, προτάθηκαν οι παρακάτω:1. Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε courrier (κιούριερ) της περιοχής σας, π.χ. ACS ή στα ΕΛΤΑ (τηλεφωνική επιταγή) και στέλνετε το ποσόν που θέλετε με την επισήμανση η παραλαβή να γίνει στο κούριερ των ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, γράφοντας έξω από τον φάκελλο, τα εξής στοιχεία και το τηλέφωνο του Μανώλη:

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΑΚΗΣ
ACS ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΤΗΛ. 6938297944


Θα σας δοθεί η απόδειξη της αποστολής και ένας κωδικός αριθμός, τον οποίον πρέπει να στείλετε με sms στον Μανώλη Καλαϊτζιδάκη μαζί με το όνοματεπώνυμό σας ως αποστολέας.2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την WESTERN UNION για αποστολή χρημάτων.
Θα βρείτε σε ποιά σημεία της περιοχής σας υπάρχουν υποκαταστήματα είτε είστε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα σε οποιοδήποτε σημείο (κάποια υποκαταστήματα της western union, υπάρχουν και στα super market Α-Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ ή ΜΑΣΣΟΥΤΗΣ) και θα δώσετε τα στοιχεία του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη όπως ακριβώς τα γράφει η ταυτότητά του στα Λατινικά:

KALAITZIDAKIS EMMANOUIL
Και θα δηλώσετε το ποσόν που θέλετε να του στείλετε…
Θα ερωτηθείτε αν θέλετε να στείλετε τα χρήματα εντός τριών ωρών ή άνω των τριών ωρών… γιατί η χρέωση είναι διαφορετική
Θα σας δοθεί απόδειξη με έναν κωδικό.
Τον κωδικό αυτό τον στέλνετε με sms στον Μανώλη, μαζί με το όνοματεπώνυμό σας και το ποσόν που του στείλατε, ώστε να μπορέσει από οποιοδήποτε κατάστημα της western union να τα παραλάβει..

Μπορείτε να βρείτε καταστήματα της western union σε ολη την Ελλαδα σε αυτο το link
https://location.westernunion.com/global-services/find-locations/gr/athens?WUCountry=US&WULanguage=en&country=GR&q=Athens%2C+Greece


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Καλλιόπη Σουφλή από τα Αττικά Νέα, εδώ


Σχόλιο: Αν δεν έχετε ξαναστείλει χρήματα με WesternUnion, θα σας ζητήσουν να σκανάρουν την αστυνομική σας ταυτότητα. Δεν ξέρουμε αν το θέλετε αυτό (τα ψηφιακά αντίγραφα αναπαράγουν πανομοιότυπα έγγραφα). Θα προτείναμε να προτιμήσετε την αποστολή μέσω ΕΛΤΑ ή ACS courier προς το κατάστημα της περιοχής Αμπελοκήπων (Αθήνας).

Όπως πληροφορούμαστε από νεότερο σχόλιο στα Αττικά Νέα, υπάρχει η υπηρεσία MoneyGram της ACS για άμεση αποστολή μετρητών.Νεότερη Ενημέρωση (27/2/2024, 01:00)

Χθες Δευτέρα 26/2/2024, 
όλα τα κανάλια και πρωτοσέλιδα διαδικτυακών μέσων 
διέδιδαν ότι η κόρη του «παλαιοχριστιανού» απέκτησε το παιδί της από τον αγωνιστή π.Κλεομένη!


Η κλασσική τακτική των πληρωμένων-στρατευμένων ΜΜΕ:
Πετάξτε μπόλικη ΛΑΣΠΗ. Όλα τα ΜΜΕ μαζί. Όλο και ΚΑΤΙ θα μείνει.


Αν δείτε τα επόμενα βίντεο και διαβάσετε και τις δηλώσεις του κ.Μανώλη Καλαϊτζιδάκη θα καταλάβετε ποια είναι η αλήθεια. 
Ο νέος με τον οποίο έκανε το παιδί η κόρη του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, και με τον οποίο παντρεύτηκε, έγινε στη συνέχεια ιερέας. 
Τον νέο αυτόν (ψηλό, με γαλανά μάτια και λευκά χαρακτηριστικά), περιγράφει και γείτονας της οικογένειας στο βίντεο που ακολουθεί. 
Και φυσικά τέτοια χαρακτηριστικά ΔΕΝ έχει ο π.Κλεομένης αθεόφοβοι.


ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ (το είδαμε εδώ):

«Eρχονται Μυνήσεις για Δόλια Μεθοδευμένη Κατασυκοφάντηση»


Αλλά η αλήθεια δεν βολεύει.
Εξευτελίζοντας δημόσια τον π.Κλεομένη, απαξιώνονται οι αγώνες του. 
Και ο κόσμος, που δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε μη συστημική πληροφόρηση αποδέχεται το «παραμύθι» που έστησαν  (απειροελάχιστα ορθόδοξα ιστολόγια αναζήτησαν την αλήθεια ενώ δεν έλειψαν και οι «ορθόδοξοι παπαγάλοι» των συστημικών ΜΜΕ).


Αναδημοσιεύουμε απόσπασμα από την δημοσιογράφο Πόπη Σουφλή στα Αττικά Νέα (εδώ):

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΩΡΕ!!!
ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΘΩΩΝ;;;
ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ;;;

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΑΚΗΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ : 
“ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΟ Α.Τ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ”

«Στο Α.Τ. την πρώτη φορά που μας συνέλαβαν, ρωτήθηκα στο πλαίσιο της συζήτησης και όχι της ανάκρισης, για τον πατέρα του παιδιού της κόρης μου Παρασκευής και τους απάντησα πως είναι από τη σχέση της με κάποιο από τα παιδιά που ακολουθούν τον πατέρα Κλέομένη.

Κάποιοι αφαίρεσαν τις λέξεις “από τα παιδιά που ακολουθούν ” και άφησαν το… “πατέρα Κλεομένη”!!!!!!!!!!!!!!!»

(...)   Θάθελα να ‘ξερα… όλοι αυτοί που διαστρεβλώνουν την ΑΛΗΘΕΙΑ, τι ψέματα λένε στον εαυτό τους, για να τα έχουν καλά με την συνείδησή τους;;;

Ή μήπως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ;;;
ΠΟΣΑ ΠΑΕΙ Η ΤΑΡΙΦΑ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ;;;


Τις συκοφαντίες διέψευσε άμεσα δημόσια και ο π.Κλεομένης (όταν τον βρήκε στο βουνό ένας δημοσιογράφος και τον ενημέρωσε). Ακούστε τον στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθει:


https://youtu.be/Qxx9xT0oAJE και ένα ακόμη βίντεο που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ την ΑΛΗΘΕΙΑ:

«Εχει βγει και τους πάει τρένο ο Ορθόδοξος Χριστιανός Εμμανουήλ»:Προτείνουμε να περιηγηθείτε στο ιστολόγιο «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΑΡΚΑΡΗ» για να δείτε τις απόψεις των ομάδων αυτών που εστιάζουν και αυτοαποκαλούνται Ρωμιοί. Ούτε αφελείς είναι, ούτε άσχετοι τελικά με την ορθοδοξία. Όσο για τα άρθρα τους για την επιβίωση, για τα ζώα (πχ κατσίκια κλπ) είναι πραγματικά θησαυρός: https://varkarisnews.blogspot.com/

Την ώρα που η νεοεποχίτικη κυβέρνηση -συγκυβέρνηση επιβάλει τα σχέδιά της, αποδεικνύεται ότι τρέμουν ΚΑΘΕ εστία αντίστασης. Αν τελικά μάθουμε να ζούμε με αυτάρκεια, μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι.

 Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»


ΥΓ. Θυμίζουμε την προηγούμενη ανάρτησή μας για το θέμα, εδώ https://opaidagogos.blogspot.com/2024/02/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.