" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

«The church Bar» ! Ο Οίκος του Θεού ... κέντρο ψυχαγωγίας. ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ.

Σχόλιο (Ομάδος Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»)


Η αλήθεια είναι ότι όλοι αυτοί οι καριερίστες, οι CEO, με τις προκλητικές δηλώσεις, που χρησιμοποιούν το ράσο ως μέσο αυτοπροβολής και ανέλιξης στην εξουσία, κατορθώνουν να μας εκπλήσσουν!

Μόνον ένα σατανικό μυαλό θα μπορούσε να φαντασιώνεται κάθε χρονιά τόσες νέες προκλήσεις.
Ανάσταση στις 9 το βράδυ ακολουθούμενη από Θεία Λειτουργία «fast truck», όπως οι παπικές. Απαγόρευση προσκύνησης ιερών εικόνων και αντίδωρο σε πλαστικά κουταλάκια.
Θείες Λειτουργίες «κεκλεισμένων των θυρών» και χειροφιλήματα στον ίσιο τον Πάπα!
Κάποιοι στην Αμερική μάλιστα ΕΠΙΣΗΜΑ καθιέρωσαν Θεία Κοινωνία με πολλά κουταλάκια, οι ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ.

Φέτος είχαμε νέες προκλήσεις. Αιρετικοί να ευλογούν (να ραίνουν) τους πιστούς μπροστά στον επιτάφιο (εδώ), ή να διαβάζουν το Ευαγγέλιο από την Ωραία Πύλη (εδώ)! 
Μπάντες ΜΕΣΑ σε ιερούς ναούς (εδώ) και μουσικές ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ με δυτικό ή έντεχνο ρεπερτόριο τη Μεγάλη εβδομάδα εντός των ναών (εδώ, εδώ, εδώ), ακόμη και χειροτονία «διακόνισσας» (εδώ)!

Πραγματικά πλέον δεν μπορούμε να προβλέψουμε ποιο θα είναι το επόμενο «χτύπημα». 
Σε ελάχιστες περιπτώσεις οι πιστοί αντέδρασαν (πχ εδώ, εδώ). 
Σε όλες τις άλλες ο κατήφορος συνεχίζεται κι όπως φαίνεται δεν υπάρχει πάτος ...

Αν δεν σας αρέσει το Ευαγγέλιο και η Ορθόδοξη μας παράδοση, μήπως να βγάλετε τα ράσα και να βρείτε μια εργασία κάπου αλλού; Εκτός αν ο «ανταγωνισμός» για έναν δεσποτικό θρόνο δεν είναι τόσο μεγάλος και είστε σίγουροι ότι χτίσατε ήδη αρκετά ισχυρές γνωριμίες.

Ακολουθεί σχετικό κείμενο προβληματισμού που είδαμε εδώ

Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»



The Church Bar


1. Εκτός από τα:

1. Church Bar (Δουβλίνο, Ιρλανδία)




2. Cathedral of Liverpool: Moon Exhibition (έκθεση Σελήνης) [μία εξόφθαλμα παγανιστική εκδήλωση]

και αναρίθμητα άλλα, ας προστεθεί και αυτό στην αποϊεροποίηση και την βλάσφημη προσβολή των Ναών και εν γένει των ιερών και των οσίων στην (άγρια) αιρετική Δύση:

3. St.Martin's in the Field (Αγ.Μαρτίνος στον αγρό) στο κέντρο του Λονδίνου, ο οποίος έχει μετατραπεί ουσιαστικά σε καφετέρια, σε αίθουσα κονσέρτων και σε ντισκοτέκ!


2. Ποιοι βαδίζοντας ολοταχώς στα πρότυπα των απ-Επλισμένων (δηλ. χωρίς Χριστό=Ελπίδα) 'χριστιανών' της Δύσης μετατρέπουν τους ναούς μας (με συγκατάθεση των πιστών και των μητροπόλεων) σε αίθουσες κονσέρτων και εκθέσεων; Όπως π.χ. στα πρότυπα των:

1. St.Martin's in the Field

2. Cathedral of Liverpool: Moon Exhibition

τα πολλαπλασιαζόμενα και στην Ελλάδα, π.χ:

3. Ρόδος: Ι.Ν.Παναγίας Κρεμαστής Φωτό

4. Αγ.Σοφία Θεσσαλονίκης (2024), δείτε εδώ

5. Ροτόντα Θεσσαλονίκης (2024)

6. κ.ά




Για να κάνουν δηλ. τους ναούς πιάνο-μπαρ κλπ. ή εντέλει ΜΟΝΟ μπαρ όπως στην περίπτωση τού ναού στο Δουβλίνο που μετατράπηκε εξ ολοκλήρου σε bar (Church Bar)!!!

Αλλά έτσι συνέβη επειδή η εκκλησία που εισήγαγε εντός της την πανΑίρεση τού Οικουμενισμού με την βλάσφημη σύνοδο στο Κολυμπάρι (Ιουν. 2016) άφησε τους 'βαρείς λύκους' (Πρξ. 20,29) ανενόχλητους να λυμαίνονται πρόστυχα τα ιερά και όσιά της!!!


3. Αδειάζουν τα αμφιθέατρα και τις αίθουσες των θεολογικών σχολών από ιερές εικόνες και γεμίζουν, αντιθέτως, τους ναούς με κοσμικές εικόνες και εκθέσεις τους αλλά και με κοσμικές συναυλίες και κονσέρτα! Όπως π.χ. και πάλι στον ναό της Ροτόντα Θεσσαλονίκης με συναυλία (2024), προηγουμένως στην Αγ.Σοφία Θεσσαλονίκης (2024) κ.ο.κ. Εις ανασταύρωση, για μια ακόμη φορά, τού Χριστού! Και πάλι για να προκαλέσουν, να ρίξουν δηλητήριο, όποιοι ως πέμπτη φάλαγγα κατέλαβαν τους θεσμικούς χώρους και ενώ θα έπρεπε να είναι ταγοί και φύλακες του Κυρίου!


4. Ο στόχος των αποδομητικών και ανίερων αυτών ενεργειών (όπως οι συναυλίες εντός των Ι.Ναών) είναι ένας:

η αποϊεροποίηση
που έχει και συγκεκριμένα ονόματα στην περίπτωση αυτή, όπως
εκΠαπισμός και εκΠροτεσταντισμός

Και αυτοί που τα διοργανώνουν λειτουργούν ως ξεφωνητές τής εκκλησίας!



5. Αλωνίζουν την Εκκλησία και την Θεολογία 'βαρείς λύκοι', αντίΧριστοι αποδομητές τους, ενώ ο 'πιστός λαός' και ο κλήρος κοιμούνται, αδιαφορούν, δειλιούν κλπ. αφήνοντάς τους ανενόχλητους!!!



6. [ΚαΔ] Ας γνωρίζουν λοιπόν όλοι ότι σε Χριστιανικό Ναό δεν επιτρέπεται να τελείται ΚΑΜΜΙΑ άλλη εκδήλωση (εκτός από ιεροπραξία) και μάλιστα κοσμική!!!



7. Εκείνοι -οι αντίΧριστοι αποδομητές τής Εκκλησίας και της Πίστης- ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και έχουν στο έπακρο επίγνωση και αντίληψη τού αντίΧριστου έργου τους, να διαλύσουν δηλ. κάθε Ορθόδοξο Ιερό και Όσιο!!! Εκείνοι που δεν έχουν καμία επίγνωση και αντίληψη -διάκριση- είναι οι πιστοί, οι οποίοι ως θύματα ανέχονται την ανασταύρωση τού Χριστού και της Εκκλησίας -εντός τής εκκλησίας- την οποία επιτελούν οι ανόσιοι και αντίΧριστοι εκείνοι!

επιμέλεια: opaidagogos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.