" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

ΑΙΣΧΟΣ: Προβάλλουν τα «ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΡΜΙΑ» , την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024, στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου»

Όπως διαβάζουμε εδώ:


«Με ομόφωνη απόφαση του, το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, στη σημερινή του συνεδρίαση, έκανε δεκτό το αίτημα της Κινηματογραφικής Λέσχης του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών να παραχωρηθεί το θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου” για την προβολή του ντοκιμαντέρ “Αδέσποτα Κορμιά” της Ελίνας Ψύκου.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, χωρίς όμως την παρουσία της σκηνοθέτριας Ελίνας Ψύκου.

Μετά την ακύρωση της καθορισμένης προβολής για την 9η Σεπτεμβρίου, στον θερινό κινηματογράφο Ζέφυρο, ο ΣΦΓΤ Καβάλας, ανακοινώνει ως νέα ημερομηνία, χώρο και ώρα προβολής του ντοκιμαντέρ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΡΜΙΑ της Ελίνας Ψύκου, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024, στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου», ώρα 21:00.

Αγορά εισιτηρίων στο ταμείο του Θεάτρου την ημέρα της προβολής από ώρα 20.00 και προπώληση στη Στέγη του Σ.Φ.Γ.Τ. Κύπρου 16, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου ώρες από 18.00 έως 21.00.»

 




Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας (εδώ) διαβάζουμε 
ποιοι είναι αυτοί που ΟΜΟΦΩΝΑ 
αποφάσισαν να προβληθεί μια ταινία-ντοκιμαντέρ που στην αφίσα του εξευτελίζει τα πιο ιερά πρόσωπα και σύμβολα της Ορθόδοξης εκκλησίας μας (άραγε θα τολμούσαν να πάρουν μια τέτοια -κ μάλιστα ομόφωνη- απόφαση αν χλευαζόταν ο Μωάμεθ και το Κοράνι;). 
Δείτε :

Πρόεδρος
Γρανάς Αρχέλαος 

Αντιπρόεδρος
Βαβαλέσκου Θεοδώρα

Μέλη
Μουμτσάκης Απόστολος
Χειμώνα Συμέλα
Καμπουρίδης Ευάγγελος
Παπαναστασίου Ευγενία
Σοφιανίδου Ελένη
Εμμανουηλίδης Μ. Δανιήλ
Ζήσου Μάρκος
Φουρνιάδου Ροδιά
Μπαλτζίδου Βαρβάρα


Ας το καταλάβουν ορισμένοι:
Δεν επιτρέπουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ
να εξυβρίζει τα ιερά Πρόσωπα και  Σύμβολα της πίστης μας.


Θυμίζουμε σχετικές πρόσφατες αναρτήσεις μας:

ΑΙΣΧΟΣ: Απόπειρα αιφνιδιαστικής προβολής της ταινίας τα «Αδέσποτα Κορμιά» στην Καβάλα. Οι πρώτες 4 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
https://opaidagogos.blogspot.com/2024/09/4.html


Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.