" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ! Αύριο Παρασκευή 04/10/2024 στις 11.30 πμ στα δικαστήρια της Ευελπίδων.


Έκκληση για βοήθεια της οικογένειας Καλαϊτζιδάκη Εμμανουήλ (παλαιοχριστιανος): 
Αύριο 04/10/2024 στις 11.30 πμ στα δικαστήρια της Ευελπίδων στην Κυψέλη στο κτήριο ΠΡΟΚΑΤ 4
 το καθεστώς Μητσοτάκη μάς δικάζει οικογενειακώς για υποτιθέμενη αρπαγή των παιδιών μας την ίδια στιγμή που μας έχουν αρπάξει παιδιά και εγγόνι και τα κρατάνε φυλακισμένα με αστυνομική παρουσία στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και στο κέντρο βρεφών «Μητέρα». 
Αύριο λοιπόν το καθεστώς θα επιχειρήσει να μας βάλει νομότυπα φυλακή ώστε να καλύψει και να ξεχαστεί η φρικαλεότητα του.




Σας περιμένουμε όλους να έρθετε να μας στηρίξετε στα δικαστήρια είτε μέσω της παρουσίας σας εκεί ώστε να δηλωθεί η συμπαράσταση σας, είτε με συμμετοχή στον έρανο που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων από εκπροσώπους της οικογένειας προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της δίκης. 
Ο αγώνας για την ανατροπή του καθεστώτος συνεχίζεται + επιβάλλεται η διάδοση του παρόντος.

Σχόλιο Ομάδος Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

 

Η ΧΟΥΝΤΑ της Νέας Τάξης, 
-αφού εξευτέλισε δημόσια με ζωντανά ρεπορτάζ από τον τόπο(αγρόκτημα) κατοικίας τους την οικογένεια των παλαιοχριστιανών
-αφού ανάγκασε μια έγκυο γυναίκα να κρύβεται για μήνες μαζί με τα παιδιά της, με κίνδυνο της ζωής της αλλά κ της ζωής του κυοφορούμενου μωρού της,
-αφού απαίτησε τεστ DNA (!) στα παιδιά του «παλαιοχριστιανού» (τεστ DNA να κάνουν στον Μητσοτάκη και στην Ντόρα)
-αφού πήρε με τη βία το μεγαλύτερο παιδί τους και το έκλεισαν σε δομή (από όπου το παιδί δραπέτευσε ενώ συνοδευόταν από κοινωνική λειτουργό)
-αφού έβαλαν ένα σωρό περιορισμούς για μεγάλο διάστημα στην λεχώνα ώστε να μην μπορεί να θηλάζει συστηματικά το νεογέννητο μωρό της
-αφού τους απειλούσαν ότι θα τους πάρουν το μωρό (χωρίς ουδέποτε να τους έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια και χωρίς ουδέποτε να έχουν επιδείξει την εισαγγελική εντολή)
-αφού ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ μέσα σε μοναστήρι παραβιάζοντας το άσυλο και αφού τους ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ όλα τα παιδιά καθώς και το νεογέννητο μωρό, ακόμη και το εγγονάκι τους (μωρό της κόρης τους),
-αφού τους απαγόρευσαν να επισκέπτονται τα παιδιά τους που βρίσκονται «κρατούμενα» στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού 

τώρα παίζει τον τελευταίο γύρο της άθλιας αυτής κακουργηματικής καταδίωξης.

Οφείλουμε ΟΛΟΙ να παρατήσουμε αύριο τις εργασίες μας και να βρεθούμε δίπλα στην διωκόμενη οικογένεια.

Προειδοποιούμε κάθε καλοπροαίρετο ορθόδοξο πιστό:
Αύριο το ίδιο στημένο παιχνίδι θα παιχτεί με τις οικογένειες των ορθοδόξων πιστών παντού:
Θα μας παίρνουν τα παιδιά είτε γιατί δεν τα μπολιάζουμε με τα γενετικά τροποποιημένα τους μπόλια, είτε για ένα σωρό άλλους λόγους.
Και τότε δεν θα υπάρχει κανείς να διαμαρτυρηθεί.

ΟΛΟΙ αύριο στα Δικαστήρια της Ευελπίδων
στην Κυψέλη στο κτήριο ΠΡΟΚΑΤ 4

Διαβάστε σχετικό άρθρο στα Αττικά Νέα, εδώ.


Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.