" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2025

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ τον ρατσιστικό οχετό της αριστεράς και του «αντιρατσισμού». H Γιάμαλη ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ την δολοφονία του Charlie Kirk ;

Όταν σκοτώνεται ένας «μαύρος»,
η είδηση παίζει μέρα νύχτα στα κανάλια.
Διαδηλώσεις, επεισόδια, ταραχές,
δακρύβρεχτα άρθρα και ατελείωτα ψηφίσματα και ανακοινώσεις, για την πρόκληση αισθημάτων ενοχής στους λευκούς.


 

Όταν όμως μια νέα, λευκή, Ουκρανή,
σφάζεται αναίτια από έναν μαύρο,
το περιστατικό υποτιμάται και ακόμη περισσότερο οι ιδεολογικές του προεκτάσεις στα mainstream media.


 

Αν (υποθετικό ερώτημα γιατί δεν το έχουμε δει εδώ και πολλές δεκαετίες) δολοφονούνταν ένας μαύρος ή ομοφυλόφιλος ακτιβιστής από έναν πολιτικό του αντίπαλο, όλη η υφήλιος θα εστίαζε στο ιδεολογικό πρόσημo της δολοφονίας.

Όταν δολοφονείται ΜΠΡΟΣΤΑ στις κάμερες ένας πατριώτης ακτιβιστής, τα ΜΜΕ εστιάζουν στην ίδια τη δολοφονία ως συμβάν.
Ούτε συνθήματα, ούτε επεισόδια, ούτε ταραχές,
ούτε μίσος για την ιδεολογία του δολοφόνου. 

 

Στην Ελλάδα, στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, η αριστερά ήρθε να συμπληρώσει τα «10 θανάσιμα αμαρτήματά» της. Αντί να καταδικάσει απερίφραστα την δολοφονία, μία ακόμη φορά απροκάλυπτα την δικαιολογεί!

 

Καμαρώστε την:

 


 Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

 

 Ακολουθεί άρθρο με τίτλο:

Η Γιάμαλη χρησιμοποιεί ρητορική μίσους και υποκινεί βία. Η απάντηση ήλθε από το Ευρωκοινοβούλιο.

που είδαμε στο ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ, εδώ:

 

 

 

https://www.youtube.com/shorts/xFoFPauS8yw?feature=share

 

Άλλη μία αντικοινωνική παρέμβαση της «I am too good to be true»! Γιάμαλη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.