" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026

Σύλλογος Γονέων και «Δαιμόνων» ... Αίσχος.

Η παρακάτω «πρόσκληση» για να ντυθούν τα παιδιά Δημοτικού «διαβόλια», 
προέρχεται από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Νέας Ιωνίας.

 



Καλούμε όσους γονείς έχουν αξίες και ιδανικά, να συμμετέχουν στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, για να αποτρέπουν τέτοιες καταστάσεις. 

Όσο για τους γονείς ... και κη«δαιμόνες» ... (η παράφραση είναι του ίδιου του Συλλόγου, όχι δική μας)
είναι φανερό ότι δεν αντιλαμβάνονται σε τι κινδύνους βάζουν τα παιδιά τους.

 Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.