" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.


https://www.youtube.com/watch?v=qkTcReX_1SA

Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ.


ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.

ΣΧΟΛΙΟ:
Προσέξτε την στάση της ορχήστρας. 
Με αξιοπρέπεια, σηκώνονται όλοι και αποχωρούν άμεσα, χωρίς δεύτερη σκέψη
Ακόμη κι όταν αυτός που απαγγέλλει το Κοράνι είναι (πιθανόν) ο μαέστρος τους. Δεν διστάζουν. Δεν ανέχονται καμία προσβολή ως μέλη ορχήστρας.

Σε μια αντίστοιχη περίπτωση στην Ελλάδα της "διαφορετικότητας", του "πολυπολιτισμού" (και της απέραντης ανοησίας), αντί να καταδικαζόταν ο ακραίος μουσουλμάνος θα κατηγορούσαν την ορχήστρα επειδή αποχώρησε.
Ιστολόγιο - Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Συγκεκριμένος πιθανότατα ΔΕΝ ήταν ακραίος όμως εγώ του βγάζω το καπέλο γιατί είχε τα "Μπαλάκια" σαν Άντρας ή και απο την πλευρά της Πίστης του να μιλήσει ΔΗΜΟΣΙΑ!! στην Σύγχρονη Έλλαδα πόσα τέτοια Περιστατικά έχουν γίνει αντίστοιχα άραγε;; Όσο για την Στάση της Ορχήστρας όντως ήταν Απόλυτα Συντεταγμένη+Συννενοηθήκανε σε μερικά Δευτερόλεπτα (αν βέβαια δεν ήταν Προσχεδιασμένο..;; Ποιός μπορεί να πει ότι ΔΕΝ ήταν;;)παρά το γεγονός ότι έγινε σε μια Χώρα που τα ήθη&έθιμα έχουν Ισοπεδωθεί...ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...Αντιδράσανε ίσως απο Φόβο Περισσότερο μην τους τινάξουν στον Αέρα..παρά απο Πίστη..μπορεί και τα 2,δεν συζητώ τι θα γινόταν στην Ελλάδα σε Αντίστοιχο Περιστατικό...η "Προοδευτικότητα" θα πήγαινε σύννεφο λέμε...πιθανολογώ ότι θα κατηγορούσαν την Ορχήστρα ως "Φασίστες-Ρατσιστές με Μισσαλόδοξη Συμπεριφορά..." και θα εξέδιδαν Ανακοινώσεις τα γνωστά Νεοταξικά Συνωθυλεύματα της Αριστεράς&Προόδου περί Ανοχής στην Διαφορετικότητα και ενάντια στην Ισλαμοφοβία αλλιώς μπαίνεις στην Μαύρη λίστα...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αν τολμούσε κάποιος ορθόδοξος πιστός να βγει και να πει 2 κουβέντες, με οποιαδήποτε αφορμή, τότε θα έσπευδαν από το "Ράδιο Αρβύλα" μέχρι τον Λαζόπουλο και την "Ελληνοφρένεια" να τον εξευτελίσουν.

Στην Ελλάδα οι "ισλαμο"φασίστες της αριστεράς αποκεφαλίζουν με τον χειρότερο τρόπο:
την δημόσια διαπόμπευση του ορθού λόγου.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με αυτό που γράφεται αν κάποιος έβγαινε και μίλαγε για Αρχαία Ελλάδα+Χριστιανισμό στην Καλύτερη των Περιπτώσεων θα τον ονομάζανε "Προγονόπληκτο-Μισαλλόδοξο-θρησκόληπτο με Αναχρονιστικές&Μεσαιωνικές Αντιλήψεις-Ξενοφοβικό" τα γνωστά Νεοταξικά..Αυτές οι εκπομπές που λέτε σαφώς και θα το χλευάζανε..ωστόσο εγώ ξαναλέω ότι άσχετα απο τον Χλευασμό/ειρωνία ΔΕΝ έχει βγει κάποιος να κάνει αντίστοιχη Πράξη άρα υπάρχει ΤΡΕΛΟ ΘΕΜΑ στο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ;; και εκεί μπορούν να ειπωθούν Πολλά....

Ανώνυμος είπε...

Προσχεδιασμένο είναι, για να υπενθυμίζει και να είχε υποσυνείδητα στον Ευρωπαϊκό λαό, ποιοί είναι οι κατακτητές.
Ξεκίνησε εις το όνομα τού ψευδοθεού τους.
Εάν κάποιος στην Ελλάδα θελήσει να υπεραμυνθει το "εις Το Όνομα Της Αγίας Τριαδος", πού αποτελεί το προοίμιο τού Συντάγματος θα πέσουν να τον φάνε οι Αντίχριστοι.
Χριστιανός Ορθόδοξος

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Το θέμα δεν είναι αν πρόκειται περί ενός φαινομένου-δείγματος ακραίας θρησκευτικής συμπεριφοράς και αντίληψης. Είναι δείγμα του πόσο στραβά αντιλαμβάνεται το συγκεκριμένο θρήσκευμα την πίστη και πόσο στρεβλά την μεταδίδουν στους πιστούς οι υπεύθυνοι ιεροδιδάσκαλοι.

Φυσικά, με κανένα λόγο δεν βγάζω το καπέλο στον μαέστρο, που έκρινε τη συγκεκριμένη στιγμή κατάλληλη, για να δώσει ένα αυτοσχέδιο ρεσιτάλ (κάνει μάθημα) υπέρ του Ισλάμ. Μπορούσε να πει, απλά και μόνο, ότι αφιερώνει το (ή τα) κομμάτι που θα διευθύνει στο θεό που πιστεύει και τίποτα άλλο. Όχι να κάνει κήρυγμα ομολογίας εκτός τόπου και χρόνου. Δεν του ζητήθηκε από κανένα να ομολογήσει ενώπιον των ανθρώπων την πίστη του, παρένθεση, για να αναστηθεί στην άλλη ζωή από το θεό του, τον Αλλάχ.

Αυτή είναι η από μέρους του γράφοντος ερμηνεία μιας εντελώς στρεβλής πίστης, που αναπόφευκτα οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές τύπου Βιβλικού Σαμψών. Ας είμαστε, λοιπόν, προσεκτικοί στην κρίση μας και ας αφήσουμε στην άκρη τις θεωρίες συνομωσίας, δηλαδή, αν ήταν φτιαχτό αυτό που έγινε, γιατί απεχώρησε η ορχήστρα κλπ.

Αν αυτά τα ήξεραν οι Ολλανδοί και οι λοιποί Ευρωπαίοι - το ίδιο ισχύει και για μας - τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αλλά τι να περιμένουμε από ανθρώπους, που είναι βουτηγμένοι στην αίρεση και στην αθεΐα (παρένθεση, ευπρεπώς αυτοχαρακτηρίζονται σκεπτικιστές) εδώ και αιώνες. Δεν είναι σε θέση να καταλάβουν ότι ίδιοι είναι κι αυτοί.

Ανώνυμος είπε...


Δεν κατάλαβα γιατί σε ενοχλεί η συνομοσιολογία; Όλο αυτό το προσφυγικό κίνημα των Μουσουλμάνων προς την Ευρώπη δεν είναι προσχεδιασμένο;
Δηλαδή για το μείζον συμφωνούμε είναι "έργο" της νέας εποχής, για το έλασσον θέτουμε βέτο ότι αποκλείεται;
Θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ο διάβολος πότε δεν πάει μετωπικά, αποφασιστικά, για να κοιμάται ο κόσμος.
Ο διάβολος κατακτάει τον κόσμο, σιγά σιγά, απαλά απαλά.
Το ότι αποχώρησε η ορχήστρα δεν αποδυκνειει κάτι.
Εδώ ένα ταξίδι κάνει κάποιος στην Αμερική καί ψάχνουν όλα τα αρχεία τους, μήπως ο επιβάτης έχει παρελθόν,καί αποφασίζεται ένας μαέστρος να δώσει συναυλία στη Βασίλισσα της Ολλανδίας, είναι δυνατόν να μην ψαξανε οι μυστικές υπηρεσίες το παρελθόν του; Και μάλιστα Μουσουλμάνος; Που βραζει η Ευρωπη από το φοβο της τρομοκρατίας; Η μήπως αυτός στο παρελθον δεν θα έχει δώσει τέτοιου είδους δείγματα γραφής.
ΌΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΣ ΞΥΠΝΉΣΟΥΜΕ.


Ζηλωτης

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αγαπητέ ζηλωτή,
Σύμφωνα με το ...

"34 γεννήματα ἐχιδνῶν, πῶς δύνασθε ἀγαθὰ λαλεῖν πονηροὶ ὄντες; ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ. 35 ὁ ἀγαθὸς ἄνθρωπος ἐκ τοῦ ἀγαθοῦ θησαυροῦ ἐκβάλλει ἀγαθά, καὶ ὁ πονηρὸς ἄνθρωπος ἐκ τοῦ πονηροῦ θησαυροῦ ἐκβάλλει πονηρά"

... η καχυποψία - παραλλαγή της πονηρίας, δεν φανερώνει αγαθή προαίρεση. Αν ο μαέστρος ήταν αυτοκτόνος κατά τα πρότυπα το Σαμψών, θα ανατιναζόταν με τη γνωστή κραυγή «Αλλάχ ουα ακμπάρ». Αυτός όμως έδωσε "ρεσιτάλ ομολογίας" στην πίστη του, όπως έγραψα, εκτός τόπου, χρόνου, και χωρίς να του ζητηθεί. Και τούτο είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας εντελώς κακοποιού και φθοροποιού πίστης.

Δεν έγραψα ότι το "ισλαμικό τσουνάμι" δεν είναι προσχεδιασμένο. Κάθε άλλο, αυτό κι αν είναι. Οι λόγοι, οι στόχοι και οι χρηματοδότες έχουν εν μέρει αποκαλυφθεί. Θα μάθουμε περισσότερα στο μέλλον.

Τη γνώμη μου έγραψα και απέφυγα τις προεκτάσης τύπου συνομωσιολογίας, καθόσον το μείζον δι΄ εμέ είναι η αυτοκτόνος πίστη των αποκεφαλιστών του Ισλάμ. Μη ξεχνάμε βέβαια και τις δημόσιες εκτελέσεις των Δυτικών με γκιλοτίνα.

Ανώνυμος είπε...

θα πω ότι αυτό που κάποτε ονομάζανε/με (σε μικρότερες ηλικίες ως παιδιά/έφηβοι σε άλλες εποχές Σαφώς πιο αθώες/αγνές που είμασταν 3 λαλούν και 2 Χορεύουν..με έλλειψη εμπειριών ζωής Χωρίς Καμία άλλη Ενημέρωση&Αναζήτηση πέραν της Συστημικής-Καθεστωτικής..σε όλα τα επίπεδα:Ιστορία-Θρησκεία-Πολιτισμός-Κόμματα-ιδεολογίες κτλ.)θεωρίες Συνομωσίας απο κάποιους Αφελείς-Ψυχοπαθείς-Φαντασιόπληκτους + Θρησκόληπτους Συμπολίτες μας είναι πλέον η Καθημερινοτητά μας βλέπε:Εισαγόμενος Επιβαλλόμενος Πολυπολιτισμός μέσω του Σχεδίου Goudevone kalergi..για Επιμειξία Φυλών&θρησκειών σε Συνδυασμό με ότι είχε πει πριν απο 20 περίπου Χρόνια ο Οζάλ ότι θα στείλει μερικά εκατομμύρια Μουσουλμάνων για να τελειώνω με τους Έλληνες γίνεται πραγματικότητα.Επίσης η Παγκόσμια Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση με ένα σωρό επιβαλλόμενες Κάρτες(ξεκίνησε επι Καραμάν-Αλή με την Φανούλα Πετραλιά ως Υπουργό Εσωτερικών τότε βγήκε το ΑΜΚΑ..μετά είχαμε τον ΓΑΠ με τις Κάρτες Πολίτη+Κάρτα Μετανάστη που είχε εξαγγείλει ο τότε Υπουργός Εσωτερικών Ραγκούσης..),τον Περασμένο Μάρτιο ύστερα απο Δημόσια Διαβούλευση για την Κάρτα Του Πολίτη λόγω του Συντριπτικά Μεγάλου Αριθμού Αρνητικών Σχολίων Αποσύρθηκε..αλλά ύστερα απο λίγο καιρό μας "φορτώσανε" την Κάρτα Αλληλεγγύης..αργότερα είχαμε τα Capital Controls τα οποία "βοηθήσανε" να εκδοθούν Μαζικά εντός 2 εβδομάδων περίπου γύρω στο 1,2 εκατ. Κάρτες απο όλες τις Τράπεζες για να τραβάς χρήματα,ο Κουρουπλής το καλοκαίρι μας μίλησε ΞΑΝΑ για Κάρτα Υγείας Μετανάστη (όπως ο Ραγκούσης παλιότερα..),το φθινόπωρο είπε για "Ανάγκη" Ενοποιήσης ΑΜΚΑ-ΑΦΜ-ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΙΚΑ-ΑΡΙΘΜ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ για καλύτερη Εξυπηρέτηση του Πολίτη σε Δημόσιες Υπηρεσίες,ο Αλεξιάδης λέει Κάρτα ακόμα και για επίσκεψη στον Γιατρό,Προτείνανε ΑΦΜ ακόμα και στα Νεογέννητα,τσιπάκια σε ΙΧ/ΜΗΧΑΝΕΣ για να "δουν" αν πληρώσες τα Τέλη Κυκλοφορίας..ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ..;; Σύμφωνα Συμβίωσης Ομόφυλων ζευγαριών με αναφαίρετο δικαίωμα στην υιοθεσία(το έχουν ήδη πει),μετά ποιός ξέρει μπορεί να ζητήσουν και οι Κτηνοβάτες/Παιδόφιλοι κτλ.Στις 7/2 15:00 στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών ας γίνει η Αφορμή για Αφύπνιση απο τον Πνευματικό&Κοινωνικό Λήθαργο!

Ανώνυμος είπε...

Είναι πάρα πολύ σοβαρό το θέμα. Ο Στρατηγός ή καί ο Βασιλιάς της εκδήλωσης, είναι ο Μαέστρος, ο οποίος μίλησε όχι ως Μαέστρος αλλά ως εντεταλμένος ηγέτης /,κατακτητής.
Υποκλίθηκε η Βασίλισσα, η Βασιλική φρουρά καί η ελίτ της Ολλανδίας. Είναι προφανές ότι όπου πάει η Βασίλισσα δεν πάει ο απλός λαός, παρά μόνο τα λόμπι που έχουν την κοσμική εξουσία.
Υποκλίθηκε όλη η Ολλανδία στους κατακτητές καί στον Αλλάχ, υποκλίθηκε όλη η κοσμική Ευρωπη.


Ζηλωτης

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Τι Αλλάχ, τι Πάπας. Παγκόσμια κυριαρχία θέλει ο ένας, παγκόσμια κυριαρχία θέλει και ο άλλος. Το πνεύμα του Αλλάχ είναι το ίδιο με το πνεύμα του Πάπα. Μόνη διαφορά ότι το πνεύμα του Αλλάχ δεν προσαγορεύεται "άγιον". Όσον δε αφορά στους Προτεστάντες, δεν κάνει όλα αυτά, που κάνουν οι γλωσσολαλούντες, σεληνιαζόμενοι και εν πνεύματι αναγεννηθέντες Αμερικανοί και λοιποί άλλοι.

Αυτή είναι η Ευρώπη, αυτοί κι εμείς. Μη ξεχνάμε "ανήκομεν εις την Δύσιν".

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.