" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ? Ο… ΑΛΛΑΧ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! (βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να πάτε να επισκεφτείτε και να δουλέψετε στην Γερμάνια για μια καλύτερη ζωή ?

Φανταστείτε λοιπόν να έχετε αυτήν την ηχορύπανση όπως στο βίντεο, ξαφνικά σε μια κεντρική πλατεία 5 φορές την ήμερα όπως επιβάλλεται αυτήν την στιγμή σε χιλιάδες κατοίκους να την έχουν σε πάρα πολλές περιοχές της Γερμανίας.

Δεν σας αρέσει???


Μην τυχόν και παραπονεθείτε γιατί αλλιώς… το καλύτερο θα χαρακτηριστείτε ότι διακατέχεστε από ρατσιστικό μίσος. Ή το χειρότερο, θα σας κλείσουν αμέσως μέσα.

Δείτε τα πρόσωπα των Γερμανών σε αυτή την κεντρική πλατεία σε μια πολυσύχναστη γερμανική πόλη που θέλησαν να γιορτάσουν κάποιο γεγονός, ή απλώς να απολαύσουν την βόλτα τους.

Μόλις άρχισε να ουρλιάζει ο ιμάμης, τα βλέμματα τους πάγωσαν και οι κινήσεις του σώματος τους σταμάτησαν, καθώς κατάλαβαν ότι βρίσκονται στην εξουσία του
… χαλίφη και πως μόνο με πόλεμο θα εξαφανιστεί αυτή η κατάσταση διότι έχει ρίζωσει βαθειά στην χώρα τους.

Θα με θυμηθείτε, αργά ή γρήγορα θα χυθεί αίμα! Εκεί οδηγεί αυτός ο κατευθυνόμενος πολιπολιτισμός με ισλαμική «επίχρωση». Τέτοιου ίδιους εικόνες δεν θα μπορούσε να χωρέσει στο μυαλό μου ότι κάποια μέρα θα έβλεπα στην χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Που ? Στην Ευρώπη, στην Γερμάνια!

Άντε και στα δικά σας!! Auf Bald!!

Με πολύ αγάπη Σουλτανα

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.