" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η νεολαία SYRIZA απαιτεί το γκρέμισμα του τείχους του Έβρου!!!!

Στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στον Εβρο το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιανουαρίου, με αίτημα να γκρεμιστεί ο φράχτης στα ελληνοτουρκικά σύνορα και να υπάρξει ασφαλής διέλευση για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, θα πάρει μέρος η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.

"Είμαστε λοιπόν δύο κόσμοι που συγκρούονται! Όσο θα προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι πρόσφυγες είναι ξένοι και δεν χωράνε, όσο οι πολιτικές ηγεσίες της Ευρώπης θα οξύνουν τον τρόμο και επιμένουν στο δόγμα τάξη και ασφάλεια με φράχτες, πολέμους και στρατούς εμείς θα είμαστε εκεί όπου οι κολασμένοι αυτής της γης αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον για να γκρεμίσουμε με τα χέρια μας τους φράχτες της ντροπής και να χτίσουμε γέφυρες ανθρωπιάς διεκδικώντας ζωή με αξιοπρέπεια για όλους", επισημαίνει σε ανακοίνωση της η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

"Καλούμε λοιπόν όλους και όλες στη διήμερη κινητοποίηση 23/24 Γενάρη στον Έβρο για να γκρεμίσουμε το φράχτη για να δηλώσουμε έμπρακτα ότι με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες είμαστε μαζί. Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση να γκρεμιστεί άμεσα ο φράχτης της ντροπής στον Έβρο και να υπάρξουν ασφαλείς δίοδοι διέλευσης για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

ΣΧΟΛΙΟ
Είναι διεθνιστές, αποδομητές, εθνοκτόνοι και ΠΡΟΔΟΤΕΣ....
Καλούνε τους ισλαμιστές, τους λιποτάκτες, τους φυγόστρατους, τους βιαστές και τους 
αποκεφαλιστές να καταλάβουν την Ευρώπη και την Ελλάδα...


Τα προοδευτικά αριστερά όργανα της Νέας Τάξης που προκάλεσε τον πόλεμο στην Συρία και όπου αλλού και που με δική της εντολή και χρηματοδότηση σπρώχνει τα ισλαμικά στίφη όχι προς τις ομοθρησκές τους μουσουλμανικές και πάμπλουτες αραβικές χώρες, αλλά προς την Γηραιά Ηπειρο.... προσπαθούν να αφελληνίσουν και να αποχριστιανίσουν το Γένος μας...


Εξάλλου έχουν φτιάξει και το νομικό πλαίσιο με το ξεπούλημα της ελληνικής ιθαγένειας...
Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια...

το είδαμε εδώ

2 σχόλια:

Δημήτρης Σωτηρόπουλος είπε...

«Απαιτούνε από την ελληνική κυβέρνηση να γκρεμίσει τον φράχτη και μπλαμπλαμπλα...»...Δηλαδή αν ΔΕΝ τον γκρεμίσει τι θα κάνουν στη «νεολαία Συριζα»; Θα απαρνηθούν τις Μερσεντάρες των μπαμπάδων και τις θέσεις «μετακλητών» (=κομματόσκυλων), μαζί με τις αργομισθίες τους;

Περισσότερο από προδότες, είναι...σανοπώληδες που πουλάνε «αριστεριλίκι» και «ανθρωπιστιλίκι» στα...πρόβατα που τους πιστεύουν. Στην πραγματικότητα βέβαια, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ Ε.Ε θα αναγκαστούμε όχι μόνο να μην γκρεμίσουμε φράχτες, αλλά πιθανότατα να υψώσουμε και άλλους!

Ανώνυμος είπε...

Ο "ανθός" της ελληνικής νεολαίας!
Δυστυχώς τα παιδιά αυτά τράφηκαν και τρέφονται ιδεολογικά με τα περιττώματα του μαρξισμού, του διεθνισμού και της "πολιτικής ορθότητας"!
Τι κρίμα να μεταβάλλονται σε νεογενίτσαρους!
Λ.Ν.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.