" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Πέρασαν στά μουλωχτά τροπολογία, πού κάνει κουμάντο στήν ἐλεημοσύνη μας! Ἄκουσον-ἄκουσον: βαρύ πρόστιμο καί φυλακή ἄν ἐλεοῦμε μόνο Ἕλληνες!!!

Πέρασαν στά μουλωχτά τροπολογία,
πού κάνει κουμάντο στήν ἐλεημοσύνη μας! 
Ἄκουσον-ἄκουσον:
βαρύ πρόστιμο καί φυλακή 
ἄν ἐλεοῦμε μόνο Ἕλληνες!!!

Καμαρῶστε τί "ὁμοφυλοφιλιά"...
(γιά νά μήν ποῦμε καμιά βαρύτερη ἔκφραση...)
πέρασαν στά μουλωχτά μέ τό "σύμφωνο συμβίωσης" 
τῶν ὁμοφυλοφίλων!
Πρόκειται γιά ἕνα ἀκόμη ἀπό τά χωρίς τελειωμό καπρίτσια
τῆς Παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων,
ἡ ὁποία μέ τό ζόρι μᾶς ἐπιβάλλει τούς λαθρομετανάστες
καί κατά συνέπεια:
τόν ἀφελληνισμό καί τόν ἀντιχριστιανισμό!
Πῶς;
Ἀκόμη καί μέ τόν κατευθυνόμενο ἔλεγχο τῆς ἐλεημοσύνης μας,
ἡ ὁποία ποινικοποιεῖται 
γιά πρώτη φορά στά χρονικά παγκοσμίως!


Περάστηκε στα μουλωχτά μαζί με το σύμφωνο συμβίωσης η εν λόγω τροπολογία που θέλει η προσφορά αγαθών και υπηρεσιών σε Έλληνες να τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 3 μηνών και πρόστιμο  τουλάχιστον 1.500 ευρώ λόγω της απόκλισης ατόμων διαφορετικής φυλής, χρώματος καταγωγής ή σεξουαλικού προσανατολισμού.

Πιο αναλυτικά πρόκειται για τροπολογία που κατατέθηκε εντός του Συμφώνου Συμβίωσης και τονίζει επίσης πως αν η προσφορά βοήθειας είναι μόνο για Έλληνες (δηλαδή δεν περιλαμβάνει αλλοδαπούς και ομοφυλόφιλους) και γίνεται από περισσότερα από ένα πρόσωπα (πχ από κάποιο σωματείο, σύλλογο, κόμμα κλπ), η φυλάκιση θα είναι τουλάχιστον 6 μηνών και το πρόστιμο από 5.000 μέχρι 25.000 ευρώ!

Τα συμπεράσματα δικά σας…
η φωτογραφία από εδώ
την ανάρτηση είδαμε εδώ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για την ανάρτηση σας που αναδεικνύει αυτό το φασιστικό νομοσχέδιο!

Μνήμων

Ανώνυμος είπε...

Να είστε ευλογημένοι, επιλέξατε τον δύσκολο δρόμο της Μαχητικής Δημοσιογραφίας. Υπάρχουν αρκετοί που σας διαβάζουν ώστε να έχουν έγκυρη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στον τόπο μας.

θα πρέπει οι χριστιανοί να οργανωθούμε μεταξύ μας, και να στηρίζει ο ένας τον άλλον. π.χ. όταν χρειαστεί να καλέσουμε τον χριστιανό ηλεκτρολόγο απο την ενορία μας κλπ
Οσο για την ελεημοσύνη, έτσι κι αλλιώς στα κρυφά πρέπει να γίνεται, τουτέστιν θα στηρίζουμε τους αδελφούς μας εν κρυπτώ...

Αναφορικά για το ΚΥΝΟβούλιο ισχύει το Ανάθεμα που τους έριξα όταν υπέγραψαν την Νομιμοποίηση του Σοδομισμού.

Ιερομόναχος Γρηγόριος Ζιώγος

Ανώνυμος είπε...

(Να μη δημοσιευτεί)
Νομίζω τα λεγόμενα παρερμηνεύουν (όχι την ουσία) αλλά τον νόμο που υπάρχει.
Γνωρίζω ότι συνήθως είστε πολύ προσεκτικοί διότι πολλοί ψάχνουν να σας πιάσουν αδιάβαστους.

Συγκεκριμένα γράφετε:
«Πιο αναλυτικά πρόκειται για τροπολογία που κατατέθηκε εντός του Συμφώνου Συμβίωσης και τονίζει επίσης πως αν η προσφορά βοήθειας είναι για παραπάνω από έναν Έλληνες (δηλαδή δεν περιλαμβάνει αλλοδαπούς και ομοφυλόφιλους) η φυλάκιση θα αγγίζει τα 5 χρόνια και το πρόστιμο τα 25.000 ευρώ.»

Πουθενά όμως στο άρθρο που δημοσιεύετε πιο κάτω δεν φαίνεται να μιλά για πέντε χρόνια.
Επίσης λέει ότι: αν στην πράξη συμμετείχαν άνω των δύο ατόμων μάλλον εννοούν αν κάποιο σύνολο ανθρώπων κάνουν την εισφορά (όχι αν είναι πάνω από δύο οι δεχόμενοι την εισφορά).
Βασικά είναι ο τρόπος τους να καταδείξουν κάποιους φορείς ή κόμματα που προσφέρουν τέτοια βοήθεια.
Πέραν του κόμματος που γνωρίζουμε ότι ήταν ο στόχος αυτού του γελοίου άρθρου, ελπίζω να μην επηρεαστούν οργανώσεις όπως η ΠΕΦΙΠ που προσφέρουν στους προδομένους και πολύπαθους αλλά και γενναίους και καρτερόψυχους πολυτέκνους.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δημοσιεύσαμε το σχόλιο σας.
Σωστά επισημαίνεται ότι το ύψους του προστίμου και η ποινή της φυλάκισης εξαρτώνται από το πλήθος των ατόμων που διοργανώνουν την διανομή και όχι από το πόσοι την λαμβάνουν.

Αν ΕΝΑΣ δίνει με κριτήρια (φυλετικά, θρησκευτικά κλπ) τότε είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 μήνες και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1500 ευρώ!

Αν ΔΥΟ ή περισσότεροι (πχ σωματείο, κόμμα κλπ), προσφέρουν με κριτήρια (φυλετικά, θρησκευτικά κλπ), τότε η φυλάκιση είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΩΝ!!! και το πρόστιμο 5.οοο -25.000 ευρώ!!

(κάναμε αναδημοσίευση από φιλικό μας ιστολόγιο. Πολύ καλά κάνατε και επισημάνατε την ανακρίβεια. ΘΑ το διορθώσουμε και στην κυρίως ανάρτηση. Σας ευχαριστούμε)

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρχει αμοιβαία στήριξη. Όχι τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο (δεν το αποκλείουμε και αυτό) όσο στις περιπτώσεις αγώνων για θέματα της πατρίδας μας και την ορθοδοξίας.

Πολλές μεμονωμένες φωνές, δεν ακούγονται, όταν όμως ενώνονται η φωνή τους γίνεται δυνατή, αυξάνει τον "φόβο" των διοικούντων και επηρεάζουμε τις εξελίξεις. Οφείλουμε να το κάνουμε. Όταν οι μοναχοί οφείλουν να προσεύχονται και για τον κόσμο, γιατί εμείς οι λαϊκοί να μην αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας;

Γι αυτό αποφασίσαμε ως ομάδα να στηρίζουμε κάθε ακομμάτιστη προσπάθεια, ανεξαιρέτως ποιος την οργανώνει. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Αυτό μας ζήτησε και ο Κύριος μας, λίγο πριν το μαρτύριο του.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αυτό που ονομάζεται "Ομοφυλοφιλία"..ως "βαριά κουβέντα" δεν ισχύει γιατί πολύ απλά είναι όντως π@#$τια..το φέρανε με δόλιο τρόπο και ΟΧΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ όπως το Σύμφωνο Συμβίωσης...εξάλλου η λέξη π(*)#@α αναφέρεται όταν κάποιος ΔΕΝ φέρεται Έντιμα σε έναν άλλο η λεγόμενη πισώπλατη Μαχαιριά...προέρχεται απο την Αρχαία Ελλάδα όταν ψάχνανε κάποιον λέγανε: Που είσται;; Που είσται;; και έτσι βγήκε η γνωστή λέξη...που όμως ΔΕΝ πρέπει να "Φοβόμαστε" γιατί είναι η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ τόσο απλά!! Όμως κατανοώ ότι "πρέπει" να είμαστε/στε "Πολιτικά Όρθοι"...political correct..μας έφαγε η Προπαγάνδα των political correct τα τελευταία 20 χρόνια περίπου...Καλή Λευτεριά στην Ελλάδα!!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.