" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΕΠΕΙΓΟΝ: Έλληνες, κάτοικοι ακριτικών περιοχών εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και τα χωριά τους. Κατασκοτώθηκαν οι Κολοκοτρωναίοι να διώξουν το γενοκτόνο Ισλάμ από τούτο τον ευλογημένο τόπο, και, μέσα σε μία δεκαετία εκατομμύρια 25άρηδες μουσουλμάνοι εισέρχονται δόξη και τιμή. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

Θα ξεκινήσω, όπως κάθε βράδυ πράττουν τα γνωστά κοπροκάναλα, με μια «συγκινητική» ιστορία, την οποία, ίσως, πολύ σύντομα, θα ζήσουμε στο μέλλον.

Έλληνες, οικογένειες, παιδιά και ηλικιωμένοι κάτοικοι ακριτικών περιοχών, όπως το Κιλκίς, παίρνοντας στην αγκαλιά τους τα λιγοστά τους υπάρχοντα, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και τα χωριά τους, διότι εξαθλιωμένες ομάδες Αφγανών, Μαροκινών, Πακιστανών και άλλων μουσουλμάνων, «προσφύγων», περιφέρονται στα χωριά τους απειλώντας …

Ήδη οι πρώτες «ροές» Ελλήνων «μεταναστών» εμφανίστηκαν στην Θεσσαλονίκη, στην Λάρισα, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Επικράτειας. Τα 5 περίπου εκατομμύρια των «προσφύγων» που βρίσκονται στην Ελλάδα, δηλώνουν πως, εφ’ όσον η Ευρώπη έκλεισε τις πύλες της, δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην φρίκη, τον πόλεμο και την πείνα των χωρών καταγωγής τους, οι οποίες, βέβαια, δεν τους δέχονται.

Εκπρόσωποι των προσφύγων, αντιμετωπίζουν με κατανόηση το ενδεχόμενο να ριζώσουν στην Ελλάδα, μία χώρα με πλούσιο μουσουλμανικό παρελθόν. Παραπέμπουν δε και σε σχετικές μελέτες «Ελλήνων» ιστορικών-Ρεπούση, Λιάκος, Βερέμης- όπου εξαίρεται η αγαστή συνοίκηση και συμβίωση Ρωμιών και Τούρκων.

Το δε υπουργείο Παιδείας μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να ανοίξουν και πάλι τα παρατημένα σχολειά στα χωριά νησιών και απομακρυσμένων περιοχών, να προσλάβει και μουσουλμάνους δασκάλους, για να μην στερηθούν τα προσφυγόπουλα το πανανθρώπινο αγαθό της Παιδείας.

Ταυτόχρονα οι ροές από την Τουρκία συνεχίζονται με αυξανόμενο ρυθμό και σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, ενδέχεται το 2020 η Ελλάδα να έχει πληθυσμό γύρω στα 20 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 12 περίπου θα είναι μουσουλμάνοι.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι θεσμοί, ενώπιον αυτής της θετικής εξέλιξης και στάσης της χώρας μας, που δέχτηκε να
θυσιαστεί φιλοξενώντας, μόνο αυτή, τους πρόσφυγες, χαλάρωσε τα μνημονιακά μέτρα και προβλέπει φρενήρη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Ο δε καγκελάριος Β. Σόιμπλε δήλωσε έμπλεος χαράς και ικανοποίησης, ότι απομακρύνθηκε οριστικά το ενδεχόμενο ενός Grexit και προσβλέπει στην συνεργασία των δύο χωρών.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε ότι η ελληνική πολιτεία θα κάνει τα πάντα ώστε οι μουσουλμάνοι φίλοι μας να ενσωματωθούν στον εθνικό κορμό και θα πατάξει αμείλικτα τις ακροδεξιές, φασιστικές, ρατσιστικές ομάδες που αντιδρούν σ’ αυτό το ενδεχόμενο.

ΙΣΛΑΜ ...

Διαβάζω από την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους της Εκδοτικής Αθηνών (σελ. 39, τόμ. ΙΓ), το κείμενο, όχι ενός «φανατικού» θεολόγου, αλλά ενός πανθομολογουμένως εθνικού ιστορικού, που κανείς εχέφρων δεν αμφισβητεί το κύρος και την αξιοπιστία του, του Απόστολου Βακαλόπουλου.

«Σύμφωνα με την βασική αρχή της ισλαμικής θρησκείας ο κόσμος διαιρείται σε δύο μέρη, στην επικράτεια του Ισλάμ (Dar el Islam) και στην επικράτεια των απίστων (Dar el Harb), δηλαδή του πολέμου. Ο ιερός πόλεμος (Gihad) εναντίον των απίστων για την συνεχή επέκταση της επικράτειας του Ισλάμ αποτελεί, μαζί με το καθήκον της προσευχής, την ουσία της μωαμεθανικής θρησκείας.

Σύμφωνα με το ίδιο το Κοράνι, οι άπιστοι είναι μιαρά όντα, εναντίον των οποίων πρέπει να μάχεται ο πιστός ώσπου να ομολογήσουν ότι δεν υπάρχει άλλος θεός εκτός από τον Αλλάχ. Ο πόλεμος εναντίον των απίστων είναι επομένως κατάσταση μόνιμη και φυσική, η ειρήνη αντίθετα παροδική ανάπαυλα που επιτρέπεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα (10 χρόνια), όταν για λόγους ανώτερης βίας η νικηφόρα συνέχιση του πολέμου καθίσταται αδύνατη.

Μόλις όμως οι συνθήκες το επιτρέπουν, η επανάληψη του πολέμου αποτελεί υποχρέωση γιατί ο προφήτης διδάσκει: “μην επικαλείσθε την ειρήνη όταν είσθε ισχυρότεροι”. Ο πόλεμος εναντίον των απίστων πρέπει να συνεχίζεται με σκοπό την πλήρη εξολόθρευσή τους και μόνο οι γυναίκες, τα παιδιά και οι γέροντες εξαιρούνται από τη σφαγή… Οι περιουσίες των απίστων περιέρχονται στους πιστούς…».

Όποιος τα αμφισβητεί αυτά εθελοτυφλεί. Αν συνεχιστεί η εισβολή- γιατί δεν πηγαίνουν προς τις χώρες των ομοθρήσκων τους; το ερώτημα παραμένει- αν εμείς οι λιγοστοί Έλληνες συνεχίσουμε να ανεχόμαστε τους μηρυκασμούς και τις γελοιότητες περί φιλοξενίας, ας ετοιμαστούμε για το…Dar el Islam.

Προς το παρόν οδεύουμε στην «επικράτεια πολέμου». Όταν θα μείνουν μόνιμα, θα θυμηθούν, ακούγοντας καμπάνες και βλέποντας σταυρούς, το καθήκον τους οι οπαδοί του Ισλάμ.

Εξολόθρευση των «μιαρών όντων», ημών των απίστων. Τότε θα δούμε τι συγκινητικές ιστορίες καταδιωκόμενων Ελλήνων, θα διασκεδάζουν τους «εταίρους» μας , γιατί είμαστε τα μεγαλύτερα κορόιδα της οικουμένης. Αυτοκτονούμε εν θριάμβω…

Άξιοι της μοίρας μας, γιατί αφήνουμε τους ποικιλώνυμους Γραικύλους να διαχειρίζονται το κρισιμότερο – θέμα ζωής ή θανάτου – πρόβλημα από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους.


Η Επανάσταση του ’21 ακυρώνεται.

Κατασκοτώθηκαν οι Κολοκοτρωναίοι να διώξουν το γενοκτόνο Ισλάμ από τούτο τον ευλογημένο τόπο, και, μέσα σε μία δεκαετία εκατομμύρια 25άρηδες μουσουλμάνοι από Μαρόκο, Μπαγκλαντές και Αφγανιστάν, εισέρχονται δόξη και τιμή.



«Θυμήθηκα το μύθο του Χότζα:


Ήταν, λέει, ένας Ανατολίτης πολυφαμελίτης που ζούσε στενόχωρα στο μικρό του σπίτι. Παραπονέθηκε στο Χότζα και ζήτησε τη συμβουλή του.
-Α, είναι απλό, του αποκρίνεται. Θα μπάσεις στο σπίτι και τις κότες σου.
-Μα Χότζα μου δε χωράμε ‘μεις και θα χωρέσουμε με τις κότες;
-Κάμε αυτό που σου λέω και θα δεις.

Την άλλη μέρα τα παράπονα ήταν περισσότερα.
-Άκου, να μπάσεις στο σπίτι σου και το γάιδαρό σου, του λέει ο Χότζας.
-Μα…
-Τίποτα. Αυτό θα κάμεις.

Η ιστορία συνεχίστηκε και μ’ άλλα “ζωντανά”, οπότε ο πολυφαμελίτης έγινε έξω φρενών.
-Μη θυμώνεις, άνθρωπέ μου. Βγάλε τώρα τις κότες και το πρωί τα λέμε.

Πραγματικά, ο άνθρωπος μας ήταν ευχαριστημένος. Κι όταν ένα-ένα έβγαλε έξω όλα τα «ζωντανά», κατενθουσιασμένος.
-Χότζα μου, είσαι, αληθινά, σοφός άνθρωπος! Αναφώνησε.

Η δική μας περίπτωση είναι πιο κωμική (κωμική-τραγική το ίδιο είναι).
Πάει η Ανατολική Ρωμυλία, πάει η Β. Ήπειρος, πάει ο Ελληνικός της Ανατολής, πάει ο Ελληνισμός της Πόλης, πάει ο Ελληνισμός της Αλεξάνδρειας, όλης της Αιγύπτου, της Μ. Ανατολής… μισοπάει η Κύπρος και ποιός ξέρει ακόμα. Και μεις, κάθε φορά, είμαστε όλο και περισσότερο ευχαριστημένοι.

-Χότζα μου, είσαι, αληθινά, σοφός άνθρωπος!…». To επόμενο που θα πάει ποιο είναι…

(Κ. Σαρδελή, «Η Ρωμιοσύνη και ο Φώτης Κόντογλου», σελ. 15-16, Εκδ. «ΑΣΤΗΡ»).


Στην κατάσταση που βρισκόμαστε δεν χρειάζεται συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, αλλά… οπλαρχηγών. Και ο νοών νοείτω…

Δημήτρης Νατσιός, δάσκαλος-Κιλκίς, oimos-athina, ΠΗΓΗ


ΣΧΟΛΙΟ - ΠΡΟΤΑΣΗ:
Επειδή ωραία περνάμε διαβάζοντας καλογραμμένα κείμενα, μας συγκινούν, και αισθανόμαστε όμορφα, 
μια και ο ίδιος ο κύριος Νατσιός συστήνει ότι χρειαζόμαστε "συμβούλιο οπλαρχηγών",
του το προτείνουμε εμπράκτως:

Πριν λίγες ώρες διαβάσαμε:

Επειδή τα ψεμματα τελειώσανε και ως τελευταία (;) πράξη αντίστασης και αφύπνισης πριν την ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας 

σας καλούμε 
την παραμονή της παλλιγεννεσίας του Έθνους μας,το απόγευμα 
στις 24 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη 

στην πορεία κατά της ιμπεριαλιστικής πολιτικής της Τουρκίας και κατά της πολιτικής της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot.

Συνέλληνες, 
ζητάμε να δώσετε το βροντερό παρόν και να δηλώσετε προς τους πολιτικούς ότι θέλετε εσείς και τα παιδιά σας να ζήσετε σε μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΆΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!


Πέμπτη απόγευμα στις 24 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη,ώρα 18:00 το απόγευμα !
Εθνική Αντεπίθεση ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot.
Συγκέντρωση και πορεία προς το τούρκικο προξενείο.
195 Χρόνια από την επέτειο της παλιγεννεσίας του Έθνους μας δηλώνουμε την άρνηση μας να ξεπουλήσουμε το μέλλον των παιδιών μας.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΆΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!
Πηγή: facebook Ιερός Λόχος 2012


Ευκαιρία λοιπόν
μοναδική ίσως ..
να δώσουμε ΟΛΟΙ το ΠΑΡΟΝ.
Είναι αυτονόητο ότι ως ομάδα μάχιμων εκπαιδευτικών, θα συμμετάσχουμε.

Ιστολόγιο - Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που δε σας εχει δασκαλους το παιδι μου....αλλα μη φοβαστε οι συμμαχοι σας στο νατο εχουν αρκετες βομβες περισσευμα και για σας οταν ερθει η ωρα...τοτε το σμαρτφον ανα χειρας κι οπου φυγει φυγει...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Μάλλον προτιμάτε για καθηγητή-τρια του παιδιού σας, κανέναν νεοταξίτη, προπαγανδιστή ανθελληνικών και αντιεκκλησιαστικών ρητορικών, που να φέρνει λίγο και σε ομοφυλόφιλο (ή να μην μοιάζει με γυναίκα αντίστοιχα).

Όσο για τις απειλές ..
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Δημήτρης Σωτηρόπουλος είπε...

Δηλαδή στο Μαρόκο βομβαρδίζει το ΝΑΤΟ; Στην Αλγερία; Στο Πακιστάν; Στο Αφγανιστάν δεν σφάζονται πλέον μεταξύ τους οι «πρόσφυγες», όπως και στο Ιράκ;

Και ας πούμε ότι...για όλα φταίει το ΝΑΤΟ (που εσείς οι ανθελλ-αριστερούληδες ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ)...Η Ελλάδα που ακριβώς συμμετέχει στις στρατιωτικές επιχειρήσεις του;

Γιατί οι «πρόσφυγες» δεν πάνε π.χ στις ΗΠΑ, την Ρωσία και την Αγγλία που πρωτοστατούν στους βομβαρδισμούς, αλλά έρχονται εδώ;

Όσο για τα σμαρτφον, εσύ βοήθησες «πρόσφυγες» να τα φορτίσουν, αλληλέγγυε;

Ανώνυμος είπε...

οι προσφυγες πανε εκει που τους χρειαζεται το κεφαλαιο για φτηνα εργατικα χερια.οι γερμανοι βιομηχανοι-πολιτικοι μονοι τους το λενε ανοιχτα,δε χρειαζεται να στο πω εγω.αλλα τις δεκαετιες του 50-60 εκτονταδες χιλιαδες ελληνες λογω βομβαρδισμων εφυγαν απ την ελλαδα;99 στους 100 ειμαστε οικονομικοι μεταναστες οι ιδιοι αφου αναγκαστηκαν οι γονεις μας να εγκαταλειψουν τα χωρια τους για μια καλυτερη ζωη απ την εξαθλιωση που τους παρειχε η φρειδερικη με τη συμμορια της κοινοβουλευτικη κ μη.αλλα μιας και μιλαμε για προσφυγες ας θυμηθουμε τους ποντιους-μικρασιατες οταν ηρθαν τι αντιμετωπιση βρηκαν απ τους ντοπιους.απλο λαο εκκλησια και κρατος...φυσικα και βοηθησα τους προσφυγες οχι ατομικα αλλα οργανωμενα ουτε απο φιλανθρωπια και χωρις κανενα ανταλαγμα χωρις να τους κανω ελεγχο απο που ηρθαν η σε ποιο θεο πιστευουν.
με το νατο παλι το χωροφυλακα 70 χρονια ολοι πινατε νερο στ ονομα του κι ορκιζοσασταν στη θεα δυση...συμμετοχη στο κοσσοβο στο αφγανισταν στο ιρακ στρατηγειο στη λαρισα στη θεσσαλονικη βαση στον αραξο στο λαγκαδα στη σουδα αποβαση στο λιτοχωρο τελειωμο δεν εχει..αν θεωρεις πως δε συμμετεχουμε πουθενα ενταξει....και μη τα μπλεκεις κομμουνιστης ειμαι οχι νεο αριστερουλης ουτε νεο εθνικιστουλης σαν εσενα
κανενα σχολιο για το που χαθηκαν τα 10000 παιδακια στη διαδρομη απ τη συρια;;;;η δε μας νοιαζει επειδη πιστευαν σ αλλο θεο;;
απ το δασκαλο του παιδιου μου περιμενω να του μαθει το συναγωνισμο κι οχι τον ανταγωνισμο,την ανθρωπια κι οχι το κερδος,ν αγαπαει ολο τον κοσμο ανεξαρτητα απ το χρωμα,τη θρησκεια,το φυλο η τη ρατσα του
ξανα ευτυχως που δεν εχει τετοιους δασκαλους σαν εσας το παιδι μου,οσο για τις απειλες οπως τις λες δεν ειναι δικης μου εμπνευσης αλλα το δογμα του νατο των συμμαχων ΣΑΣ δολοφονων που κοβουν οτι εξεχει...70 χρονια κοροιδευατε τον κοσμο πως μεσα στο νατο η ελλαδα θα ειν ισχυρη κ δε θα φοβαται την κακια τουρκια...ασε το κυπριακο ανοιγουμε πληγες...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δυστυχώς τα έχεις μπερδέψει τελείως.
Οι πρόσφυγες παππούδες μας, Πόντιοι, Μικρασιάτες, από Ανατολική Ρωμυλία και Ανατολική Θράκη, από Ίμβρο και Τένεδο και Κωνσταντινούπολη αργότερα,
επέστρεφαν στην ελεύθερη Ελλάδα, μετά από σκληρό διωγμό και μαρτύρια από τους Τούρκους.

Τι σχέση έχουν με τους Αφγανούς και τους Πακιστανούς και τους Μαροκινούς και τους Νιγηριανούς;
και γιατί δεν πάνε σε μια μουσουλμανική χώρα όντας ισλαμιστές;

Όσο για την Φρειδερίκη, αν θέλεις ψάξε να δεις πόσες παιδοπόλεις είχε φτιάξει για να προστατεύσει τα ορφανά του συμμοριτοπολέμου.

Σε βεβαιώνουμε δεν "πίναμε νερό στ όνομα του Νατο". Αντιθέτως συμπαραστεκόμασταν με κάθε μέσο στους ομόδοξους Σέρβους αδερφούς μας.

Φυσικά όταν επιτρέπεις ανεξέλεγκτα σε λαθρομετανάστες-εισβολείς- να εισέρχονται στην χώρα σου και τους περιμένεις με ανοιχτές αγκάλες, λογικό είναι οι ροές θα αυξηθούν και θα χαθούν και παιδάκια. Δεν χειροτέρεψε η κατάσταση ούτε στο Αφγανιστάν ούτε στο Πακιστάν. Απλά διαπίστωσαν ότι γίναμε ακόμη πιο ξέφραγο αμπέλι.

Ως ορθόδοξοι χριστιανοί έχουμε φυσικά αγάπη για τον πλησίον.
Ένα δυο εκατομμύρια Αλβανοί -πέρα από τους βορειοηπειρώτες- ήρθαν στην Ελλάδα και πήραν από ρούχα και παπούτσια μέχρι δουλειές και σπίτια. Όμως ο Θεός μας έδωσε και μυαλό για να καταλαβαίνουν τον κίνδυνο.
"Γίνεσθε ουν φρόνημοι ως οι όφεις είπε", μαζί με το "και ακέραιοι ως αι περιστεραί". Και τώρα βλέπουμε τον κίνδυνο του Ισλάμ. Δεν θα απαντήσουμε "σφάξε μου αγά μου ν αγιάσω". Θα αντιδράσουμε, θα παλέψουμε, θα πολεμήσουμε.


Και αφού δηλώνεις κομμουνιστής, σου θυμίζουμε τι υπέγραφε το ΚΚΕ κατά τον συμμοριτοπόλεμο, για "Μακεδονία" ως ανεξάρτητο κράτος.
Ομοίως ένα σορό άλλες προδοσίες (διάβασε αν θέλεις "τα 10 θανάσιμα αμαρτήματα του ΚΚΕ").

Ομοίως μάθε ότι οι κομουνιστές ήταν αυτοί που πρόδιδαν τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ στους Εγγλέζους
και πριν μόλις 1 μήνα, αυτοί που με τα παλούκια, μπήκαν μπροστά στην εξέδρα στο Σύνταγμα, για να διώξουν τους αγρότες επειδή είχαν ελληνικές σημαίες. Προβληματίσου λοιπόν τι ρόλο παίζει ο καθένας -πέρα από την ρητορική του.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΤΙΜΑΕΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Νικόλαος Ἀγγελίδης είπε...

Καλά, τόσο ύποπτο είναι το σχόλιό σου και φοβάσαι να το κάνεις επώνυμα ή μήπως νοιώθεις ότι σε καταδιώκουν;

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ στο Ψευδεπίγραφο και Προκλητικά Ανιστόρητο Επιχείρημα-Απάντηση που αιωρείται στην Ελλάδα τα τελευταία τουλάχιστον 20 Χρόνια ότι Δηλαδή: οι Παππούδες μας Πρόσφυγες απο την Μικρά Ασία,οι Γονείς μας Μετανάστες στην Γερμανία και εμείς Φασίστες;; Α) για να Συγκρίνεις 2 Πράγματα-Καταστάσεις πρέπει να είναι Όμοια και Όχι Ανόμοια,στην Περιπτωσή μας έχουμε 2 Καταστάσεις με Διαφορετικά Ποιοτικά Χαραχτηριστικά το 1)ήταν Πρόσφυγες Γηγενείς που ερχόντουσαν στην Πατρίδα τους Διωκόμενοι-Σφαγμένοι απο τις όρδες των Ισλαμοόρκ του Κεμάλ με τους Τσέτες (Πρόγονοι των Σημερινών Κούρδων που δικαίως θέλουν απόσχιση απο την Τουρκία αφού είναι σχεδόν ο μισός πληθυσμός στην Γείτονα Χώρα)και σε αγαστή Συνεργασία με τον Λένιν ύστερα απο το Τουρκοσοβιετικό Σύμφωνο Συνεργασίας
http://mikrasiatikhekstrateia.gr/politiki/sovietikoi

http://www.larkoslarkou.org.cy/history_004.shtml

και 2)βεβαίως οι Έλληνες που φύγανε τις δεκαετίες του '50-60 για ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ έφυγαν Συντεταγμένα με Κανονισμούς+Όρους Β)Είχανε ΟΛΟΙ Έπίσημα Έγγραφα Ταυτότητες-Διαβατήρια-Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου για το ποιοί είναι και ΔΕΝ Εισβάλλανε σε μια Χώρα Ανεξέλεγκτα και Αθρόα πετώντας/Σκίζοντας τα όποια Χαρτιά είχαν ύστερα απο δασκάλεμα των δουλεμπόρων ώστε η Επαναπροώθηση απο το Λιμενικό στις Ακτές της Τουρκίας να μετατραπεί σε Διάσωση λες και το Λιμενικό είναι το ΕΚΑΒ της θάλασσας..Γ)Είχαν δεχτεί ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ απο Συγγενείς τους που ήταν εκεί αρά είχαν Σταθερό Τόπο Διαμονής + ΔΕΝ λιαζόντουσαν σε πάρκα&πλατείες και μετά απλά εξαφανίζονταν εδώ και εκεί..δημιουργώντας προβλήματα.Δ)Υπήρξε Διακρατική Συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των Κρατών που δέχτηκαν τους Έλληνες Βιομηχανικόυς Εργάτες Κυρίως για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ και ΟΧΙ τις Ορδές ΜΗ Σύριων Λάθρο-Προσφύγων απο Τυνυσία-Μαρόκο-Αλγερία-Πακιστάν κτλ.Ε)Περνάγανε απο Πλήρη Ιατρικό Έλεγχο κοιτάζανε ακόμα και τα Δόντια τους αν είχαν έστω και το παραμικρό τους στέλνανε πίσω Εδώ γίνεται κάτι Αντίστοιχο Φαντάζομαι..;Ζ)Τα Ποσοστά της Εγκληματικότητας σε τοπικές Κοινωνίες που εγκατάσταθηκαν ήταν πολύ Μικρά έως ελάχιστα στους 100 Έλληνες οι 10 δημιούργησαν θέματα ενώ Αντίστοιχα στους 100 Αλλοεθνείς οι 80 Προκάλεσαν και συνεχίζουν να δημιουργούν..λόγω της Παράνομης&Ανεξέλεγκτης Ροής τους μαζί βέβαια με τα Κυκλώματα που έχουν φτιάξει εδώ με κάποιους Ομοεθνείς τους που βρίσκονται Χρόνια στην Ελλάδα.Η)Όσοι Έλληνες ΔΕΝ πληρούσαν τις προΰποθέσεις τους έστελναν πίσω Σκληρό και Αντιανθρώπινο ίσως αλλά θέτανε Κάποιους Αυτονόητους Όρους για την Προστασία των Εθνών+Κοινωνιών τους.

Ανώνυμος είπε...

ΌΛΗ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΌ:
Αξίζει να δει την εκπομπή του κ. Νατσιού, κάθε Έλληνας γονέας, για να καταλάβει τι θα συμβεί στην επόμενη γενιά Ελλήνων,αν δεν αντιδράσει ΤΏΡΑ!

https://www.youtube.com/watch?v=-AocJnLdlkA

Ανώνυμος είπε...

Απο το 2009 μέχρι σήμερα είχαμε επίσημα γύρω στις 6000 Αυτοκτονίες Ελλήνων (λέω επίσημα γιατί Ανεπίσημα είναι σαφώς Πολλαπλάσιο το Νούμερο) όμως ΔΕΝ Είδα να Ευαισθητοποιείται/Ενδιαφέρεται ΚΑΜΙΑ ΜΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ-ΚΟΙΝΩΝΙΩΛΟΓΟΙ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΧΑ(έστω και αν τις καταλογίζουν τον Φασιστικό της Τρόπο-Πρακτικές-Μεθόδους κτλ. αυτά τα γνωστά..) ώστε να Συνδράμουν στις Οικογένειες-Συγγενείς των Ελλήνων που Αυτοκτόνησαν Οικονομικά-Ηθικά-Ψυχολογικά,Επίσης 1 με 1,5 εκατομ. Άνεργοι Έλληνες(επίσημα Καταγεγραμένοι γιατί υπάρχουν Κατηγορίες Ανέργων που ΔΕΝ έχουν πάει στον ΟΑΕΔ είτε λόγω Απογοήτευσης ή για να μην Στιγματιστούν Κοινωνικά λόγω Ηλικίας-Οικογενειακής Κατάστασης) ΔΕΝ είδα αντίστοιχα να Ενδιαφέρεται Κανείς απο τους Παραπάνω..Βέβαια εδώ τίθεται το Ερώτημα ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ;; Έλληνες Άστεγοι που είτε ΔΕΝ είχαν να πληρώσουν τις Ασφαλιστικές τους Εισφορές στον ΟΑΕΕ/Εφορία/Δάνειο σε Τράπεζα Μειώθηκε ο Μισθός ή τους Απολύσανε και άλλαξε με μιας ο Τρόπος Ζωής τους και βέβαια αδυναμία να αποπληρώσουν τις Υποχρεώσεις τους κτλ. Και για αυτή την Κατηγορία των Ελλήνων ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ να κάνουν ΚΑΤΙ οι Κάθε λογής Υπεύθυνοι..ενώ παράλληλα την τελευταία 5ετία φύγανε στο Εξωτερικό γύρω στις 400.000 Νέοι Έλληνες Επιστήμονες και παρέχουν τις Υπηρεσίες/Γνώσεις τους σε Ξένες Χώρες...Εντωμεταξύ η Λαθροεισβολή-Επικοισμός-Ενορχηστρωμένη Αντικατάσταση του Γηγενούς Πληθυσμού συνεχίζεται με Αμείωτο ρυθμό απο τους "Πρόσφυγες" όπως μας προπαγανδίζουν τα Καθεστωτικά ΜΜΕξαπάτησης...δίνοντας σε Παράνομα Εισερχόμενους Χωρίς Έγγραφα ένα Σωρό "Αναφαίρετα Δικαιώματα-Παροχές-Ιθαγένεια"..Το Σχέδιο Goudevone kalergi=ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Βάση Παγκοσμιοποιήσης-Νέας Εποχής..Υλοποιείται με τις εδώ Ανθελληνικές Μαριονέτες&Υποχειριά του Διεθνούς Σιωνισμού,το ερώτημα είναι Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;; ΚΑΙ ΠΟΤΕ;; τι Περιμένει για να Αντιδράσει ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΑ;; Να μπουν στο Σπίτι του;; Να ξεκινήσει να εφαρμόζεται ο Ισλαμικός Νόμος με Μαζικό Τρόπο ώστε όταν ξεκινήσει να αντιδρά ΜΗΝ τον Χαραχτηρίσουν "Φασίστα-Ρατσιστή"..Μήπως αυτοί που κουνάνε το Δάχτυλο είναι οι Μεγαλύτεροι Ελληνοφοβικοί-Ανθέλληνες και Εθνορατσιστές Κατά των Ελλήνων..Έλληνα ΞΥΠΝΑ+ΠΟΛΕΜΑ!!! γιατί αν ΔΕΝ το κάνεις θα Σταματήσεις να Υπάρχεις..ως Έθνος..Μπορείς να το Συνειδητοποιήσεις αυτό ΝΑΙ ή ΟΧΙ;; Θεόδωρος Κολοκοτρώνης:Ότι κάνουμε θα το κάνουμε Μόνοι μας με την βοήθεια του θεού και ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.Αν ΔΕΝ Εγερθείς έστω την Ύστατη Ώρα τότε αποτελείς την Ντροπή των Προγόνων σου..

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.