" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Φτάνει η προδοσία. Φτάνουν οι "μεσσίες". Έφτασε η ώρα του λαού. Πάρε την τύχη της πατρίδας και της εκκλησίας στα ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

Όσο το πειραματόζωο συνεχίζει να "τσιμπάει" στο φόβο 
και να κάθεται ακινητοποιημένο
τόσο και η οικονομική του αφαίμαξη, με πρόσχημα την κρίση, θα συνεχιστεί 
μέχρι το πειραματόζωο να κινηθεί 
ή να ψοφήσει.
(πηγή, το είδαμε εδώ)



Μετά από άφθονη πλύση εγκεφάλου εντός των ναών, πολλοί πιστοί αποδέχθηκαν τελικά να παπαγαλίζουν το "υπακοή στην εκκλησία", εννοώντας δυστυχώς τους δεσποτάδες. 
Μια χαρά έτσι καλμάρουν την συνείδηση τους για την αδράνεια και την αδιαφορία τους για ότι συμβαίνει. 


Τι κι αν βλέπουν σε βίντεο, στην τηλεόραση, σε φωτογραφίες τις οικουμενιστικές εκτροπές
Πρώτα μας έμαθαν να μην μιλάμε,
τώρα μάθαμε να κάνουμε και ότι δεν βλέπουμε.



Πως να αγωνιστεί μετά ο λαός, πως να ξεσηκωθεί, πως να αντιδράσει όταν μία ακόμη φορά το παιχνίδι είναι "στημένο";


Η μόνη λύση, πραγματικά μονόδρομος, είναι να απαιτήσει και πάλι ο πιστός λαός την θέση του μέσα στην εκκλησία και στην πατρίδα. Να βγει ο ίδιος μπροστά.
Όπως ξεκίνησε να κάνει πρόσφατα με τις συγκεντρώσεις ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη - Νέα Τάξη Πραγμάτων.



Το ομολογούν, επίσημα πλέον, ότι θα πρέπει να δεχθούμε άλλους 100.000 λαθρομετανάστες.
Κι όταν λένε "για λίγους μήνες" .. καταλαβαίνεται τι εννοούνε.
Σίγουρα θα βρεθούν "πρόθυμοι" που θα δώσουν τα κλειστά σπίτια τους για να εισπράξουν τα "30 αργύρια" της Νέας Τάξης και ηλίθιοι που θα παριστάνουν τους "καλούς", βοηθώντας στην μόνιμη εγκατάσταση τους στην πατρίδα μας (υπόψιν ότι έρχονται από την Τουρκία όπου δεν υπάρχει πόλεμος και ΔΕΝ κινδυνεύουν).
Τα σχέδια για πολιτιστική, θρησκευτική, εθνολογική και φυλετική αλλοίωση της Ευρώπης και της πατρίδας μας, προχωράνε χωρίς σχεδόν καμία αντίδραση.

Δείτε τους, να φωνάζουν "Αλλάχ Ακμπάαρ", κρατώντας σημαίες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ :

Κι όμως, υπάρχουν Έλληνες, που αντί να ξεσηκωθούν και να πάρουν την τύχη στα χέρια τους, περιμένουν μάταια να λύσει το πρόβλημα το Ελλαδικό κράτος..


Αντίστοιχα, υπάρχουν ορθόδοξοι πιστοί, ίσως οι περισσότεροι, που συνεχίζουν να πιστεύουν ότι θα πρέπει να εμπιστεύονται τον "δεσπότη" τους,
ενώ από μέσα τους γνωρίζουν ότι στους δεσποτικούς θρόνους έχουν αναρριχηθεί  μασόνοι, άνθρωποι επιρρεπείς στα πάθη, ομοφυλόφιλοι, φιλάργυροι, εγωιστές, καριερίστες, αλαζόνες..,
πρόσωπα που επιδίδονται σε συναλλαγές και διαπλοκή με την πολιτική και κάθε άλλη εξουσία.


Στην εκκλησία μας, μετά τις υπερβολικές υποδοχές του Οικ/κού Πατριάρχη,


η  νέα "μόδα" είναι τα "λαμπρά" συλλείτουργα για τα ονομαστήρια δεσποτάδων.

Τι κι αν απέχει ο κόσμος.. και είναι άδεια συνήθως τα καθίσματα των πιστών.
Τι κι αν οι Έλληνες είναι άνεργοι και δεν έχουν να πληρώσουν το ΕΝΦΙΑ, την εφορία, την προκαταβολή φόρου(!) και την δόση του δανείου..
Οι περισσότεροι μητροπολίτες μαζεύονται ανά την Ελλάδα με τις λιμουζίνες τους, ανταλλάσσουν δώρα, στήνονται και φωτογραφίζονται στα διάφορα εκκλησιαστικά πρακτορεία, που εκμεταλλεύονται την έπαρση και την ματαιοδοξία τους (πάντα με το αζημίωτο).


Γι αυτό, ως πνευματική ηγεσία αυτού του τόπου, επιλέξαμε να κάνουμε "υπακοή" στην αληθινή εκκλησία:
Στις Οικουμενικές μας Συνόδους, στην ΜΙΑ αληθινή εκκλησία,  στην ορθόδοξη,  στους Αγίους μας, στους νεομάρτυρες, στους ομολογητές.
Σε αυτούς που πέθαναν στην εξορία, σε αυτούς που θυσίασαν τα μοναστήρια και τα αρχιεπισκοπικά και επισκοπικά τους αξιώματα, σε αυτούς που ακόμη και μόνοι, εγκαταλελειμμένοι σχεδόν από όλους,  δεν σταμάτησαν να ομολογούν μέχρι τέλους την αλήθεια, σε αυτούς που θυσίασαν ακόμη και την ζωή τους, που προτίμησαν να καούν ζωντανοί ή να σφαγούν παρά να συλλειτουργήσουν με τους παπικούς, τους εικονομάχους και τους Αρειανούς.
Γι αυτό προτείνουμε να ΜΗΝ ξαναδώσετε ξανά ούτε 50 λεπτά σε δίσκο που περιφέρεται μέσα στην εκκλησία -άλλο προκλητικό κι αυτό, την ώρα της Θείας Λειτουργίας, να περνάνε μπροστά από έναν έναν για να πιέσουν να τους δώσεις κι άλλα χρήματα- γιατί αντί για τον ναό καταλήγει -ένα μεγάλο μέρος του- στον "δεσπότη". Το κεράκι σας αρκεί. Είναι κι αυτό μια μορφή αντίδρασης.Ας λάβουν το μήνυμα ότι αρκετά πήραν. Ο "δεσπότης" έχει και μισθό και μητροπολιτικό μέγαρο και αυτοκίνητο. Του φτάνουν.


Οι ώρες και για την πατρίδα και για την εκκλησία μας είναι κρίσιμες. 
Εσείς; Σε ποιον θα κάνετε "υπακοή";


Δείτε. Η επιλογή είναι σίγουρα δική σας:


Λαμπρά ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ιερισσού (ΦΩΤΟ) :




Άφθονοι δεσποτάδες ... άδειες οι καρέκλες :



Παραθέτουμε λίγες από τις ΔΕΚΑΔΕΣ φωτογραφίες -κυριολεκτικά δεκάδες- από ένα ακόμη "λαμπρό" συλλείτουργο (έτσι το γράφει), σε ονομαστήρια δεσπότη. 
Προσέξτε ότι φωτογραφίζουν τους δεσποτάδες έναν έναν! Μην παρεξηγηθεί κανείς..






Ακολουθούν άφθονες ακόμη φωτογραφίες, τις οποίες είδαμε σε γνωστό εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων, εδώ


Κλείνουμε με μια υπενθύμιση από αγωνιστικό πατριωτικό σύλλογο βορειοηπειρωτών :


ΥΓ. Γράφοντας στον τίτλο "Έφτασε η ώρα του λαού", δεν εννοούμε τους "σωτήρες" που μας παρουσιάζει κάθε φορά το ίδιο το σύστημα (πχ δήθεν "αριστερούς", πρώην υψηλόβαθμους στρατιωτικούς) επιβραβεύοντας συνήθως την πίστη αφοσίωση τους σ αυτό.


Αντί να περιμένουμε τον "μεσσία" που θα μας σώσει,
ας πιάσουμε οι ίδιοι το άροτρο και την αξίνα να ξεχερσώσουμε  όχι μόνον τις αμαρτίες μας αλλά και την πατρίδα και την εκκλησία μας. Ας αρχίσουμε ΤΩΡΑ, αν δεν είναι ήδη αργά.

Ιστολόγιο - Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκκλησία είναι οι δεσποταδες;

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο το αρθρο, καλα λεει αρκετα πραγματα,αλλα ποιος λαος να ξεσηκωθεί όταν μεταξυ μας δεν ομονοουμε ουτε 50 ;
Όταν με τη ψηφο του λαου κατακλυζομαστε σημερα απο μεταναστες κι ενω τα προεορτια ητανε σαφεστατα απο το Φλεβαρη, με το "καλεσμα" της Χριστοδουλοπουλου προς τους μεταναστες (θα σας βαζουμε και σε ξενοδοχεια...). Αλλωστε γνωστη κι η σταση του "αριστερου" ΣΥΡΙΖΑ σε τετοια θεματα, αλλα ο λαος προτιμησε ενα κομματι ψωμι που νομιζε οτι θα εχει (και θα το χασει κι αυτο), κι όχι Πατρίδα κι Ορθοδοξια, οπως τοσες δεκαετιες προτιμουσε το βολεμα, τις αρπαχτες και τη παρτη του, δε πα να περναγαν και να γινοντουσαν τοσα ανθελληνικα και αντιχριστα απο τους κυβερνωντες...Δεν θα ξεχασω που ριξανε οι Τουρκοι τον Ηλιακη κι η ζωη συνεχιστηκε στους γνωστους ρυθμους της, όπως και τοσα αλλα...Όταν περναγε απο γραφεια για "εξυπηρετησεις" και τους ψηφιζε σαφως συμμετειχε "στο ολοι μαζι τα φαγαμε", αλλα και στη προδοσια Πίστεως-Πατρίδας κι ας κρυβεται τωρα απ το καθρεπτη...
Δεν λεω οτι ειχε εναλλακτικες ως προς την πρωτη θεση στις εκλογες (οι αλλοι θα τα εφαρμοζαν με πιο αργους ρυθμους, αλλα θα γινοντουσαν) , αλλα οχι και να βγει παντοδυναμο και κυριαρχο το ΣΥΡΙΖΑ με τοση μεγαλη διαφορα, να εβγαινε με 1% διαφορα. Υπηρχανε μικροτερα κομματα να ψηφιστουνε και δεν εννοω τα εντος Βουλης...
Και δεν μας φτανει ο φιλοτομαρισμος, υπαρχει κι η βλακεια...Το λενε αλλωστε και στα Πρωτοκολλα τους, ότι οι Χριστιανοι ειναι στη πλειοψηφια βλακες και θα τους κανουμε οτι θελουμε και γελανε μαζι μας. Μετα απο τοσες πρωθυπουργους και κυβερνησεις που βγαλανε, τωρα τρωνε και τη ρομαντζα της Νεας Ταξης και των ΜΜΕ με τους προσφυγες. Που αφηνει επιτηδες ανθρωπους να πνιγονται για να συγκινησει και να περασει τα σχεδια της. Μεχρι και για το πως ξαναβρηκε μια προσφυγας τη χαμενη γατα της ειδαμε, αλλα για τους Ελληνες που υποφερουνε, που ειναι ανεργοι, αστεγοι, αυτοκτονουν,χωριζουνε αντρογυνα, που δεν αισθανονται ασφαλείς στο σπιτι τους, στο δρομο και δεν εχει μεινει σπιτι που δεν εχει ρυμαχθει, που δεν μπορουνε να γεννησουνε-συντηρησουνε παιδια, που ειναι μεσ στα ψυχοφαρμακα, που δεν εχουνε περιθαλψη εαν δεν εχουνε ασφαλιση, σ΄αντιθεση με τους πολυαριθμους μεταναστες που εχουνε δωρεαν με τα δικα μας ανυπαρκτα χρηματα, κι οσοι εχουνε περιθαλψη αυτη ειναι υποτυπωδης με βασικες ελλειψεις φαρμακων, νοσηλευτικου προσωπικου, κρεβατιων (πεθαινουνε περιμενοντας στα επειγοντα..) ακομα και πρωτων υλων, για τους Ελληνες που σε λιγο θα ειναι ολοκληρωτικα "προσφυγες" στη Πατριδα τους, για αυτους πολύ ελαχιστα βλεπουμε κι ακουμε...
Εννοειται οτι θα νοιαστουμε για ανθρωπους που πνιγονται αλλα ρομαντζα για ηλιθιους δεν τρωμε
Προσφυγας όμως ;
ή λαθρο μεσω Τουρκιας που δεν κινδυνευει ή πρακτορας ή Αφγανοβιαστης και μουσουλμανος που θα επεκτεινει το Ισλαμ και θα εφαρμοσει τις μεθοδους του ;
Κι ας φαινονται πολυ φιλικοι αρκετοι απο αυτους...ξερει η Σουηδεζα που την βιαζαν ολο το βραδυ 10 ατομα στο κεντρο φιλοξενιας που πηγε να τους συμπαρασταθει η χαζη και πιο πριν της φαινοντουσαν φιλικοι...αλλωστε για τους Μουσουλμανους οι απιστες ειναι πορνες και κτημα τους. Όπως αλλωστε ειναι κι οι δικες τους γυναικες και δεν εχω ακουσει φεμινιστικες οργανωσεις να εξεγερθουν. Αυτη την Ευρωπη θελουνε ;
Πού θέλω να καταλήξω με ολα αυτα και συγνωμη για τη καταχρηση ;
ότι σαφως χρειαζεται αποχη απο το κουτοχαρτο της δεσποτοκρατιας, αγωνες, συγκεντρωσεις και συμμετεχω σε όλα αυτα, όπως και θλιβομαι οταν αυτες δεν γινονται μαζικα και με επισημη στηριξη απο δεσποταδες κ.τ.λ. αλλα χωρις μετανοια ελαχιστα θα επιτευχθουνε.

ΣΤΑΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το ανυπόγραφο αυτό άρθρο να υποθέσουμε ότι είναι της ομάδος Παιδαγωγών;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Εσείς τι καταλαβαίνετε από το άρθρο;
Ακόμη και στο Δημοτικό, οι δάσκαλοι μας μάθαιναν (εκείνα τα χρόνια.., που δεν συνέκριναν τον Χριστό με τον Μωάμεθ και τον Βούδα), ότι εκκλησία είναι κλήρος και λαός.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ναι, όταν αντιγράφουμε αναρτήσεις πάντα βάζουμε την πηγή.
Προσθέσαμε εκ των υστέρων την υπογραφή μας, μετά το σχόλιο σας, για την αποφυγή παρερμηνειών.

Ανώνυμος είπε...

καταπληκτικό το άρθρο στον Παιδαγωγό.
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ κι ας μην είστε ιερέας να γνωρίζετε εκ των έσω την εξωφρενική και μισάνθρωπη πρακτική των δεσποτάδων. Η γλώσσα του άρθρου είναι γλαφυρή, μιλά τη γλώσσα της αληθείας, είναι σοβαρή. Επιτέλους! Κάποιοι άνθρωποι που σκέφτεται όπως εμείς! Περιγράφουν τι συμβαίνει.
Δύο παρατηρήσεις:
1. Ο φωτογράφος για 1 βάπτιση μεσαίου κόστους ζητά 2.000 ευρώ. Εκείνος ο "καλλιτέχνης" πόσα να κάρπωσε;
2. Ούτε ένας πιστός στα καθίσματα; Κλειδωμένες είχαν τις πόρτες; Κανένας δεν πέρασε για κερί να σταθεί λίγο σα χαμένος έτσι...για τη φωτογραφία;
3. Ο γονατιστός δίπλα στον καρδινάλιο με τα φούξια είναι ο Καλαμάτας;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δεν ξέρουμε αν είναι ο Μεσσηνίας (Καλαμάτας).
Πάντως ο καρδινάλιος "με τα φούξια" λογικά είναι ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ.

Διαβάστε σχετικά:
"Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ "ευλογεί" τους γάμους ομοφυλοφίλων"
http://epomeni-tois-agiois-patrasi.blogspot.gr/2009/07/blog-post_30.html
όπου εικονίζεται αγκαλιασμένος με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο


Στην φωτογραφία της ανάρτησης μας, δίπλα στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, φαίνεται και ο Αλβανίας Αναστάσιος, μόνιμος θαμώνας των οικουμενιστικών συμβουλίων και συμπροσευχών πχ.
http://epomeni-tois-agiois-patrasi.blogspot.gr/2009_07_01_archive.html
http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4.html

Μια ακόμη φωτογραφία με "όλα τα καλά παιδιά", εδώ:
http://katanixis.blogspot.gr/2014/09/blog-post_838.html

Γενικά με μια απλή αναζήτηση θα κουραστείτε να βλέπετε φωτογραφίες και λίγο πολύ τα ίδια πρόσωπα -εκ μέρους Ορθοδόξων που όλως τυχαίως ανεβαίνουν και τα σκαλοπάτια της Ιεραρχίας και τιμώνται από παντού.

Δημήτρης Σωτηρόπουλος είπε...

Στην εποχή που ζούμε, με τα τόσα προβλήματα, θα περιμέναμε να υπήρχε μια κάποια ΔΙΑΚΡΙΣΗ σε ζητήματα που σκανδαλίζουν τον λαό. Δυστυχώς, αντί αυτής παρατηρούμε να αυξάνεται η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ και η ΚΕΝΟΔΟΞΙΑ των κρατούντων, δημιουργώντας έτσι ένα νοσηρό κλίμα σε ολόκληρη την κοινωνία.

Αυτό ακριβώς το «κλίμα» εκμεταλλεύονται διάφοροι επιτήδειοι, παντελώς άσχετοι με την Ορθοδοξία, για να θησαυρίζουν εν μέσω κρίσης (!!!). Αναφέρομαι φυσικά στα λεγόμενα «εκκλησιαστικά πρακτορεία».

Προ ημερών συζητούσα για το θέμα με έναν Ιερωμένο, ο οποίος μου έλεγε:

«Έχουν πλησιάσει κι εμάς στη Μητρόπολη..... αυτοί, αλλά ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ»!!!

Πραγματικά χάρηκα αυτόν τον λεβεντόπαπα και τον λεβεντο-Επίσκοπο, για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τη ΛΑΙΛΑΠΑ της ματαιοδοξίας και της κενοδοχίας. Είναι, όμως, μια μικρή εξαίρεση.

Όσον αφορά τον δίσκο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η περιφορά του κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ή οποιασδήποτε άλλης Ιεράς Ακολουθίας. Οπότε, αν κάποιοι τους βγάζουν π.χ λίγο πριν το «Πάτερ Ημών», διαμαρτυρηθείτε και βεβαίως ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Υπάρχουν πληροφορίες πως ΕΝΤΟΣ των Ιερών Ναών θα οργανωθούν, αν δεν οργανώνονται ήδη, δίσκοι για τους «πρόσφυγες», δηλαδή τις ορδές λαθρομεταναστών - τζιχαντιστών!!!

Ας το τολμήσουν μόνο και ίσως βρεθούν προ εκπλήξεως από τις αντιδράσεις των Πιστών...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΕ
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΕΙΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΗΛΑΔΉ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΙΣΚΟΣ.

ΚΑΘΕ ΝΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΝΑ ΔΙΔΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ.

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Δήλωση - σοκ από τον Μουζάλα:
Η Ειδομένη δεν θα ξανανοίξει - 2 με 3 χρόνια θα κρατήσει η κρίση με τους πρόσφυγες


Η κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ελλάδα με τους πρόσφυγες θα κρατήσει για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια, εκτίμησε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ενώ, όπως είπε, ο ίδιος εκτιμά ότι η Ειδομένη δεν θα ξανανοίξει.
Μιλώντας στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, ο κ. Μουζάλας παραδέχτηκε ότι η χώρα μας, από χώρα transit, μετατρέπεται σε χώρα εγκατάστασης.
«Μην πανικοβάλλεστε» φέρεται να είπε ωστόσο, υποστηρίζοντας πως «το πρόβλημα είναι διαχειρίσιμο».
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πρόσφυγες θα μείνουν στην Ελλάδα για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια, γι' αυτό και πρέπει να βρεθούν λύσεις για τη φιλοξενία τους, να μην είναι στους δρόμους, όπως είπε.

Ο κ. Μουζάλας παρομοίασε την κατάσταση με τις πρώτες ημέρες ενός σεισμού και τόνισε ότι θα υπάρχουν «μετασεισμοί».
http://amethystosbooks.blogspot.gr/2016/03/2-3.html


ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ.

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Δημήτρης Σωτηρόπουλος είπε...

Καλησπέρα, αν θέλετε τη γνώμη μου στο ερώτημα «τι να κάνει ο λαός» όταν υπάρχουν φαινόμενα σαν αυτό που περιγράφετε, νομίζω πως υπάρχουν ενέργειες που μπορούν να γίνουν όπως:

- Να μιλήσουν αρχικά οι πιστοί στους Ιερείς της Εκκλησίας για το θέμα. Αν εκείνοι τους πουν πως «δεν γίνεται αλλιώς γιατί μας υποχρεώνουν από την Μητρόπολη», τότε, απλούστατα, ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ!

- Αν δουν οτι οι δισκοι περιφερονται αδειοι ή σχεδον αδειοι, να ειστε σιγουρος πως καποιοι, ακομα και υψηλα ισταμενοι, θα αναθεωρησουν τις αποψεις τους, ακομα κι αν εχουν μαθει να τις επιβαλουν.

Εχουμε τη δυναμη να κανουμε αρκετα πραγματα, αρκει να μην ειμαστε απαθεις.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Έτσι συμβαίνει πάντα
στην αρχή λένε μην ανησυχείτε είναι λίγοι, και θα φιλοξενηθούν λίγες μέρες,

μετά έρχονται κι άλλοι, κι άλλοι

μετά λένε ότι θα μείνουν τελικά για 2-3 μήνες

μετά υπολογίζουν ότι περιμένουν 100.000-150.000 ακόμη (πως το ξέρουν αφού ακόμη δεν έχουν έρθει; και πως ξέρουν ότι θα είναι 100.000-150.000 και όχι 1.000.000;;;)

και μετά ανακοινώνουν ότι θα είναι για 2-3 χρόνια
(ποιος από αυτούς μετά θα επιστρέψει πίσω, αν έχει ήδη δικτυωθεί στην Ελλάδα;)

και φυσικά ο Υπουργός Παιδείας ανακοινώνει ότι θα πηγαίνουν και τα παιδιά τους σχολείο κανονικά.. άρα έχουμε μόνιμη εγκατάσταση και όταν αποφοιτούν τα παιδιά από το σχολείο θα παίρνουν και Ελληνική ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (με τον πρόσφατο νόμο που ψήφισαν), άρα κανείς δεν θα μπορεί να διώξει τους γονείς τους πίσω.

Ή θα αντιδράσουμε τώρα ή έχουμε χάσει τελείως το παιχνίδι.

Orthodox True είπε...

Μόνο μέ Νινευιτική μετάνοια.
Αποκύρηξη, τού Οικουμενισμού εκτός συνόρων.
Δύναται ο Άγιος Θεός και από τίς πέτρες νά αναστήσει στρατό νά μας υπερασπιστεί.
Δύναται ο Άγιος Θεός στρατιές Αγίων Αγγέλων νά στείλει νά μάς σώσει.
Επειδή όμως δεν βλέπω ούτε μετάνοια ούτε αποκύρηξη του δαιμονικού Οικουμενισμού,


Ας προετοιμαζόμαστε για τό μαρτύριο....


Ας προετοιμαζόμαστε γιά τό μαρτύριο.....


Ας προετοιμαζόμαστε γιά τό μαρτύριο......



Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,

δείχνετε μία φωτογραφία με τον Μπουτάρη να κοινωνάει.

Ποιό είναι το νόημα;

Μήπως ήθελε κρασάκι ο άνθρωπος;

Και γιατί τον φωτογραφίζουν απ΄ όλες τις μεριές;

Λέτε να τσιμπίσουν μερικοί αφελείς Ορθόδοξοι και να γίνουν φίλοι του;

Απλά αναρωτιέμαι.


Δρ. Ταγαράκης Χρήστος

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.