" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Κυριακή 27/3/2016. Φωτορεπορτάζ +Βίντεο από την συγκέντρωση-πορεία ενάντια στην Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας. Το σχόλιο μας.

Με την βοήθεια του Θεού, η πρώτη ανοιχτή, πλήρως ακομμάτιστη, συγκέντρωση-πορεία "ενάντια στην Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας και την μετατροπή της σε απέραντο Hot-Spot", στην Θεσσαλονίκη, είναι γεγονός.




500-600 περίπου Ελληνες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι-ες, σήκωσαν ψηλά την γαλανόλευκη και βροντοφώναξαν "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ".



Ο χώρος της συγκέντρωσης είχε από το πρωί περιφρουρηθεί από μέλη του Ιερού Λόχου 2012.



Στα μεγάφωνα ακουγόταν επικά τραγούδια, εμβατήρια, το Μακεδονία Ξακουστή, το "πήραν την πόλη οι εχθροί", το "πατρίδα μου" κλπ.

Την αγωνιστική συγκέντρωση ακολούθησε μαχητική πορεία, που συνεχίστηκε απρόσκοπτα παρά την δυνατή βροχή αλλά και το χαλάζι που έπεσε κατά την διεξαγωγή της.


Στην συγκέντρωση διαβάστηκε η ομιλία του δημοσιογράφου-συγγραφέα κ.Νίκου Χειλαδάκη (ο οποίος λόγω της αλλαγής της ημερομηνίας δεν μπορούσε να παραστεί).
Δυστυχώς αυτός, στον οποίο είχε αναθέσει την ανάγνωση της ομιλίας του, ένας πολύτεκνος οικογενειάρχης, ιατρός, καθώς προσερχόταν στην συγκέντρωση, δέχθηκε απρόκλητα βίαια χτυπήματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα από αναρχικούς (επιπλέον τον λήστεψαν, του πήραν το πορτοφόλι και το κινητό..).



Όλα αυτά με την ανοχή της αστυνομίας και του ανθελληνικού πολιτικού συστήματος, που επέτρεψε σε 150 κόκκινους φασίστες (αριστεριστές, αναρχικούς, ΚΕΕΦΡΑ) να πραγματοποιήσουν παράνομη αντισυγκέντρωση και να φτάσουν λίγα μόλις μέτρα μακρυά από την νόμιμα προγραμματισμένη συγκέντρωση, να ασκούν face control και απρόκλητα να λιντσάρουν όποιον υπέθεταν ότι πήγαινε στην συγκέντρωση μας.

Ακόμη και οι ίδιοι οι αναρχικοί στην επίσημη σελίδα τους παραδέχονται ότι δύο άτομα χτυπήθηκαν επειδή τους πέρασαν για "μέλη του Ιερού Λόχου"!
Σε άλλο "περιστατικό" επιβεβαιώνουν ότι χτυπήθηκε άτομο επειδή "κουβαλούσε (Ελληνική) σημαία"!


Κουκουλοφόροι, κρανοφόροι και παλουκοφόροι, έφθασαν ανενόχλητοι μέχρι τον Λευκό Πύργο, όπου και παρέμειναν επί πολλές ώρες, για να τραμπουκίσουν.


Η συγκέντρωση-πορεία είχε αρχικά προγραμματιστεί την παραμονή της 25ης Μαρτίου, αλλά με απόφαση της η Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (προφανώς με άνωθεν εντολές της "1ης φοράς αριστερά" κυβέρνησης) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ εκείνη την ημέρα τις πορείες και τις συγκεντρώσεις.


Την ίδια ημέρα (24/3/2016) όμως, η αστυνομία ΕΠΕΤΡΕΨΕ την πορεία λαθρομεταναστών από τα Διαβατά στην Αριστοτέλους (όπου και παρέμειναν).



Μάλιστα στις φωτογραφίες που παραθέτουμε βλέπετε αστυνομικούς αντί να απαγορεύουν, να ανοίγουν δρόμο και να διευκολύνουν τους λαθρομετανάστες στην μετακίνηση τους, (γράψαμε σχετικά εδώ).


Και ενώ λοιπόν στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαζική πράξη αντίστασης κατά των ανθελληνικών σχεδίων των ξεπουλημένων πολιτικών μας κανένα τηλεοπτικό κανάλι ή ραδιοφωνικός σταθμός ακόμα και της πόλης μας δεν πρόβαλε την εκδήλωση.
Είναι φανερό πλέον ότι το σύστημα δεν θέλει να προβάλλεται ούτε μία πρωτοβουλία εθνικής αντίστασης.


Πραγματικά είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι αντιστάθηκαν στην παραπληροφόρηση των διαφόρων πρακτορίσκων που διέδιδαν ψευδές ειδήσεις στο διαδίκτυο και δεν πτοήθηκαν,
ούτε από την κακοκαιρία -βροχή και χαλάζι-
ούτε από τους τραμπουκισμούς του παρακράτους της ψευτοαναρχίας.
Εύγε σε όλους τους συμμετέχοντες που δίδαξαν με την στάση τους,αρετές που σπάνια κάποιος συναντά πλέον στην ελληνική κοινωνία!



Ευχαριστούμε θερμά τα πατριωτικά και ορθόδοξα σωματεία που στήριξαν την συγκέντρωση (Ιερός Λόχος 2012, Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας, Ελληνικός Σύνδεσμος "Ελληνοκρατείν", "Δεσμοί Ελλήνων", Ορθόδοξος Σύλλογος "Άγιος Βασίλειος", Ορθόδοξος Σύλλογος "Άγιος Ιωάννης Θεολόγος" Καβάλας, Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες, Πατριωτική Κίνηση Θεσσαλονίκης, Ελληνορθόδοξος σύλλογος "Παρακαταθήκη").
Επί τέλους έσπασε η ομερτά της σιωπής. Οι Έλληνες έχουν κι αυτοί δικαίωμα να βγαίνουν τον δρόμο και να διαδηλώνουν για όσα ολέθρια συμβαίνουν στην πατρίδα μας.


Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο:






























Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων
Πηγή

ΣΧΟΛΙΟ:
Για πρώτη φορά ακομμάτιστη συγκέντρωση ενάντια στην λαθρομετανάστευση στην Θεσσαλονίκη.
Για πρώτη φορά σε αντίστοιχη συγκέντρωση ψέλνεται το "Τη Υπερμάχω".
Για πρώτη φορά σε συγκέντρωση, εικόνα αρχαγγέλου επάνω στον κορμό του δέντρου, δίπλα στο πανό.
Για πρώτη φορά αμιγώς πατριωτικοί σύλλογοι και έφεδροι ειδικών δυνάμεων συντάσσονται με αμιγώς ορθόδοξα σωματεία και συμπορεύονται.
Για πρώτη φορά συνεχίστηκε πορεία παρά την νεροποντή και κυρίως το χαλάζι.

Κάτι αλλάζει στην πόλη μας, και ελπίζουμε να μην είναι ήδη αργά.
Ιστολόγιο - Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

500-600 μόνο Έλληνες από όλη τη Θεσσαλονίκη; Πατριώτες δεν κάνουμε τίποτα με μόνο ένα τάγμα...

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί η συγκέντρωση να μην καλύφθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ και τις μεγάλες ιστοσελίδες, όμως είδα ένα βίντεο με στιγμιότυπά της στο Russia Today!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πήγες στην συγκέντρωση; Ή γράφεις μόνον σχόλια;
Αν δεν είσαι από Β.Ελλάδα, πίεσες τουλάχιστον 5-10 φίλους σου γα να πάνε;;

Υπήρχε ένα πολύ καλό σύνθημα σε μια αφίσα του Ιερού Λόχου 2012. Αν δεν αντιδράσεις και τώρα θα φταις ΕΣΥ έλεγε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πήγα. Και η γνώμη μου είναι ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμη. Αν το κύριο σύνθημα μας και ο αγώνας μας είναι ότι είμαστε και μένουμε Ορθόδοξοι, τότε θα χρειαστεί οι διοργανωτές να συνεργαστούν με τους όντως Ορθοδόξους και όχι μόνο τους ΓΟΧ.

Ανώνυμος είπε...

Μα οι ΓΟΧ είναι οι αυθεντικοί Ορθόδοξοι, που δεν αποδέχθηκαν το μασονικό Νέο Ημερολόγιο...

Ιερός Λόχος 2012 είπε...

Αντι νέας απάντησης, αντιγράφουμε την απάντηση που γράψαμε σε σχολιαστή του makpress:

1) Υποθέτουμε όμως ότι αντιλαμβάνεστε ότι είμαστε ένα σχετικά νεοσύστατο σωματείο εφέδρων ειδικών δυνάμεων, με έτος ίδρυσης το 2012. Δεν είμαστε δικηγόροι, δημοσιογράφοι, ειδικοί του μάρκετινγκ.

2) Πήραμε εμείς την πρωτοβουλία να εξαγγείλουμε αυτή την συγκέντρωση-πορεία, πολύ απλά γιατί δεν αναλάμβανε να την εξαγγείλει ΚΑΝΕΙΣ.

3) Στη συνέχεια βρέθηκαν κάποια πατριωτικά και ορθόδοξα σωματεία που προσφέρθηκαν να την στηρίξουν. Εδώ ας περιοριστούμε να αναφέρουμε ότι απευθυνθήκαμε εκ των υστέρων και σε πολλά άλλα, σε μητροπόλεις κλπ, αλλά σχεδόν όλα απαξίωσαν ακόμη και να μας απαντήσουν. Δεν φταίμε λοιπόν πάντα εμείς. Δεν βρέθηκαν καν αρλετά ιστολόγια που υποτίθεται αγωνίζονται για πατρίδα και ορθοδοξία να μας προβάλουν. (για να μην μιλάμε αόριστα, ενημερώθηκαν ότι μπορούν να συμμετέχουν και τα 20 Ορθόδοξα σωματεία της Θεσσαλονίκης και οι τοπικές μητροπόλεις)

4) Όταν γνωστά σωματεία επιφυλάσσονται να στηρίξουν μια ακομμάτιστη πρωτοβουλία, ενδεχομένως για μην χάσουν την πρωτοκαθεδρία (την οποία ούτε διεκδικούμε ούτε μας απασχολεί, δεν μας απασχολεί να παίξουμε κανένα ρόλο, είμαστε απλά φίλοι και έφεδροι ειδικών δυνάμεων, τίποτε περισσότερο)
όταν πρέπει εξαρχής να ξεκαθαρίζουμε ότι ΔΕΝ είμαστε η Χρυσή Αυγή,
όταν ακόμη κι όταν έχουν πειστεί ότι δεν υπάρχει από πίσω κάποιο κόμμα, οι Έλληνες αρνούνται να σηκωθούν από τον καναπέ τους και να διαδηλώσουν για την πατρίδα τους (αντιθέτως τολμούνε να βγάλουν τις "γραβάτες" για να παραστήσουν τους "επαναστάτες", σε πορείες που απειλούν πχ τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα),
καταλαβαίνετε ότι
χρειάζεται πολύς δρόμος ακόμη για να "ξυπνήσουν οι ραγιάδες".

5) Σας υπενθυμίζουμε ότι είμαστε κι εμείς άνθρωποι. Έχουμε κι εμείς οικογένειες, γονείς, συζύγους, παιδιά, που όλοι αυτοί μας θέλουν δίπλα τους, που επίσης φοβούνται μην πάθουμε κάτι όταν τους λέμε ότι θα διοργανώσουμε μια τέτοια συγκέντρωση. Έχουμε κι εμείς δουλειές που πρέπει να τρέξουμε, χρωστάμε κι εμείς δάνεια, έχουμε κι εμείς να πληρώσουμε την εφορία. Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί ή δημοσιογράφοι. Ενδεικτικά να σας ενημερώσουμε ότι μόλις πριν λίγες βδομάδες βρέθηκε ένας εθελοντής δικηγόρος για να μας βοηθήσει χωρίς αμοιβή σε μια συγκεκριμένη δράση που αφορά την πατρίδα.

6) Δεν έχουμε πάρει ποτέ την παραμικρή επιχορήγηση από οποιοδήποτε φορέα. Δεν είχαμε χρήματα να εκτυπώσουμε έγχρωμες αφίσες, Εκτυπώσαμε μόνον για την 1η συγκέντρωση 400 μικρές ασπρόμαυρες αφίσες Α4, τις οποίες κολλήσαμε σε στάσεις και έξω από εκκλησίες (ειρωνεία: στις στάσεις είχε κολλημένες έγχρωμες αφίσες του ΚΕΕΦΡΑ, σε διάσταση Α3, ενάντια στον φασισμό!)


Συνοψίζοντας,
αν λοιπόν κάποιος μας βρίσκει ανεπαρκείς, εμείς κάναμε το πρώτο βήμα με τις πράγματι μικρές μας δυνάμεις, επειδή βλέπαμε ότι δεν το έκανε κάποιος άλλος.
Αυτή τη συνεισφορά καταθέτουμε στον επόμενο.
Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παραχωρήσουμε άμεσα την σκυτάλη και βεβαιώνουμε ότι θα στηρίξουμε με τον ίδιο ζήλο όποιον τραβήξει μπροστά.
Μην μας γράφετε λοιπόν τι έπρεπε να κάνουμε. Τα περισσότερα τα γνωρίζουμε και οι ίδιοι. Ο καλύτερος τρόπος είναι να έρθετε να βοηθήσετε, είτε ατομικά είτε ως κάποιος φορέας σε κάθε αντίστοιχη δράση.

Ευχαριστούμε για την αφορμή να σας δώσουμε αυτές τις πρόχειρες εξηγήσεις.

Με τιμή
Ιερός Λόχος 2012

Δημήτρης Σωτηρόπουλος είπε...

Καταρχήν, ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όσους συμμετείχαν!

Δεν έχει σημασία αν ήταν 5, 500 ή 5.000, αλλά ότι ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ, σε αντίθεση με άλλους «παντογνώστες»...εκ μακρώθεν!

Μην ξεχνάμε πως όταν Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ είχε εγκαταλειφθεί ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ παρότι η Επανάσταση είχε ξεκινήσει, δεν το έβαλε κάτω: Προσευχήθηκε στην Παναγία, ξεκίνησε με 2 - 3 παλικάρια ΜΟΝΟ και μετά ακολούθησαν κι άλλοι!

Παρακαλώ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ σε βαλτούς (βαρβαριστί trolls) που μπαίνουν εδώ μέσα για να διχάσουν και να αποπροσανατολίσουν.

Συνεχίστε τον ωραίο και πάνω απ' όλα ΘΕΑΡΕΣΤΟ αγώνα σας και μην ασχολείστε με τους...καναπεδάκηδες. Θυμίζουν τη γνωστή παραβολή που είπε ο Χριστός για αυτούς που «αγρόν ηγόρασαν» και το γνωστό τροπάριο που αναφέρεται σε «προφάσεις εν αμαρτίαιας».

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

Χρειάζεται βέβαια καλύτερη οργάνωση στο θέμα της προβολής τέτοιων εκδηλώσεων, έτσι ώστε να «αναγκαστούν» κάποιοι να τις μάθουν.

Τι εννοώ; Όσα ΜΜΕ, κυρίως τοπικά, αναφέρθηκαν σε αυτά, μίλησαν μόνο για επεισόδια και κανείς δεν στάθηκε στην ΟΥΣΙΑ της εκδήλωσης. Άρα λοιπόν, χρειαζόταν καλύτερη «δημοσιογραφική» κάλυψη ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

Ένα σχόλιο για το γεγονός πως Μητροπόλεις και «ορθόδοξα χριστιανικά» σωματεία αδιαφόρησαν:

Η χθεσινή συγκέντρωση και πορεία ΕΙΧΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ. Ενοχλήθηκαν τα μίσθαρνα του συστήματος και δόθηκε σε όλους μήνυμα πως έστωι 500, ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ στην ισλαμοποίηση της πατρίδας μας.

Οι διάφορες αποστειρωμένες «κλειστές» εκδηλώσεις, ημερίδες και συνεδρίες που οργανώνουν οι Μητροπόλεις και διάφορα «χριστιανικά» σωματεία, τι αντίκτυπο έχουν στην ευρύτερη κοινωνία;

(Δεν λέω ότι δεν πρέπει να γίνονται, αλλά καλό είναι να συμμετέχουμε σε όλα).

Ο καθένας, ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ σε όλους και μακάρι τέτοιες εκδηλώσεις να πυκνώσουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας...!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ στον "Ιερό Λόχο" και τα συνεργαζόμενα με αυτόν σωματεία για την εθνοκεντρικού και εθνεγερτικού χαρακτήρα χθεσινή συγκέντρωση.
Ειθε να αφυπνισθούμε όλοι μας από τη ραστώνη, τον εφησυχασμό και το συμβιβασμό στον οποίο μας υποβάλλει το νεοταξίτικο και νεοεποχίτικο, "πολιτικά ορθό" κατεστημένο!
οι εκλεκτοί αγωνιστές που κατέβηκαν στο πεζοδρόμιο για την Πατρίδα και το Έθνος θα συνεχίσουν να μάχονται με παρρησία και σθένος για τα μεγάλα αυτά ιδανικά που αισχρότατα διαβάλλονται στους δύστηνους καιρούς μας από τους γνωστούς κύκλους της συμφοράς και της παρακμής που διαφεντεύουν λυμαινόμενοι το δημόσιο βίο και επ ουδενί πρόκειται να πτοηθούν από τις ελεεινές επιθέσεις των φασιστών και ρατσιστών της "πολιτικής ορθότητας"!
Λ.Ν.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Χρειάστηκαν 80 χρόνια για να συμπορευθούν ξανά ορθόδοξοι του πατρίου και του νέου ημερολογίου, με αφορμή την κάρτα του πολίτη, πριν μόλις 2 μήνες.
Σίγουρα αυτό δεν αρέσει στους θιασώτες των διαθρησκευτικών συμπροσευχών και των αγαπολογιών. Έτσι προσπαθούν να βάλουν έριδες.
Έτσι διαβάζουμε κάτι "παράξενα" σχόλια για τάχα κάτι "φυλλάδια" που υποτίθεται μοιράστηκαν στην συγκέντρωση για την κάρτα του πολίτη στην Θεσσαλονίκη και τάχα υβρίζουν τον γέροντα-Άγιο Παϊσιο, αλλά πως γίνεται να τα βλέπουν μόνον ανώνυμοι και να μην τα είδαμε εμείς που παραβρεθήκαμε στη συγκέντρωση;
Τόσο πολύ ανέβηκε η μυωπία μας;

Τα ίδια προσπαθούν να κάνουν και τώρα.
Τη μια σχολιάζει ο ένας ανώνυμος γιατί γίνεται η συγκέντρωση την ώρα του εσπερινού..
ο άλλος λέει γιατί είναι μόνον σωματεία ΓΟΧ (κανείς δεν απαγόρευσε σε κανένα ορθόδοξο σωματείο του νέου ημερολογίου να συμμετάσχει, και συμμετείχε η Παρακαταθήκη. Ανήκει η Παρακαταθήκη στους ΓΟΧ και δεν το ξέρουμε;).
Επίσης επιβεβαιώνουμε ότι έγιναν κρούσεις και σε πολλά ακόμη ορθόδοξα σωματεία της Θεσσαλονίκης, όπως και σε ιστολόγια.
Γιατί και πόσο θα πρέπει να "παρακαλάει" κάποιος;

Αν δεν κρίνουν σοβαρό ούτε το θέμα της ισλαμοποίησης μέσω της λαθρομετανάστευσης, ούτε της κάρτας του πολίτη, ας περιοριστούν να παραβρίσκονται στα ονομαστήρια των δεσποτάδων τους και ως κομπάρσοι στις εκδηλώσεις τους. Κανένα πρόβλημα.

Αφήστε λοιπόν τους ΓΟΧ, να κάνουν τις επιλογές τους. Διαπιστώνουμε ότι αποδεικνύονται πιο ανοιχτόμυαλοι και συνεπείς από τους συκοφάντες τους.

Φώτιος είπε...

Αν καπελώνονται οι συγκεντρώσεις για την Κάρτα του Πολίτη από την "ναζιστική Χρυσή Αυγή" και τους παλαιοημερολογίτες στην επομένη συγκέντρωση κατά της Κάρτας του Πολίτη νομίζετε ότι θα πάει κανείς; Μήπως αυτό κάποιοι επιδιώκουν;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Η συντακτική επιτροπή του Συλλόγου είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ " ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ "ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ" ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΠ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΟ ΟΤΙ "ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ;
ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΝ Η΄ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ .
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ [ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.]ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΙΣΛΑΜ Κ.Α. ΙΔΡΥΘΗΚΑΜΕ ΤΟ 2011 ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2008 . ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ .
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΧΘΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ
-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΑΠΛΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Φώτιε (σιγά μην είναι αυτό το όνομα σου)
είσαι δεινός συκοφάντης.

Στην τελευταία συγκέντρωση ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη στην Θεσσαλονίκη δεν υπήρχε κανείς πολιτικός. ΚΑΝΕΙΣ.
Όσο για τους Ορθόδοξους αδερφούς του πατρίου ημερολογίου, είναι Ορθόδοξοι, σε αντίθεση με τους καρδινάλιους που σε βάζουν να θυμιατίζεις. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτε λοιπόν, κοινή είναι η αγωνία μας και για την πατρίδα και για την Ορθοδοξία (Οικουμενισμός).

Ομοίως και η συγκέντρωση της Κυριακής 27 Μαρτίου 2016, όπως ακριβώς είχε δεσμευθεί, ήταν ΠΛΗΡΩΣ ακομμάτιστη.
Σταματήστε λοιπόν να συκοφαντείτε και να προσπαθείτε να διχάσετε. Εκτός αν αυτή είναι η "δουλειά" σας. Φαίνεται τώρα που ανακάλυψαν ότι ο κόσμος γυρνάει την πλάτη και επιφυλάσσεται στα πληρωμένα εκκλησιαστικά πρακτορεία ειδήσεων, προσπαθείτε να επηρεάσετε την ψυχολογία του κόσμου μέσα από τα σχόλια στα ιστολόγια.

Ένα ακόμη βήμα συμπόρευσης αγνών πατριωτικών και ορθοδόξων δυνάμεων έγινε.Δεν σας χαρίζουμε την Ελλάδα και την ορθόδοξη εκκλησία μας.

Ανώνυμος είπε...

Προς τι εξανίσταται η ομάδα του Παιδαγωγού; Αυτή πρώτα δεν δίδαξε ότι δεν χαριζόμαστε σε κανένα; Αυτή πρώτα δεν κατηγόρησε κάθε ατέλεια οποιουδήποτε δεν της άρεσε; Τώρα, γιατί δεν δέχεται τη μικρότερη κριτική; Είναι πολύ απλοϊκή η σκέψη με τους σχισματικούς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα γιατί μας ενώνουν άλλα. Είναι ουσιαστικά το ίδιο επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι οικουμενιστές. Ο υπερβολικός ζήλος κάνει ζημιά σε όλους (εαυτό και τους γύρω μας) και αυτό είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ μας. Επίσης, για τη συγκέντρωση: σε τέτοια θέματα, ακριβώς επειδή είναι κοινού ενδιαφέροντος, καλύτερα να εξαντλούνται όλα τα περιθώρια ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και όχι του στυλ εμείς βγαίνουμε μπροστά κι εσείς πρέπει υποχρεωτικά να μας ακολουθείτε με τους δικούς μας κανόνες για να δείξετε τον πατριωτισμό σας. Όσο κι αν αυτό γίνεται χωρίς κίνητρο οφέλους. Δεν κάνεις πόλεμο στην πεδιάδα με σχεδιασμό καταδρομικής επιχείρησης αγαπητά αδέρφια του Ιερού Λόχου!

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Απαγορεψαν σε κανεναν να παει αναλογα με το αν ακολουθει το παλιο η το νεο ημερολογιο; Τοσο σημσαντικο ειναι αν καποιοι συλλογοι που συνδιοργανωναν ειναι με το παλιο ημερολογιο; Αναφερθηκαν στο ημερολογιακο ζητημα; Για την ισλαμοποιηση και την λαθρομεταναστευση δεν ηταν η συγκεντρωση; Με εκπλησετε ορισμενοι.

Ολοι οι Ελληνες πήγαν και διαμαρτυρήθηκαν. Γιατι καποιοι προκαλειτε χωρισ λογο εριδες;
Προσωπικα χαιρομαι πολυ για την 1η αυτη αντιδραση. Ευχομαι να ακολουθησουν και αλλες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΛΙΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.. ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΡΙΟ!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Για το αν χαριζόμαστε ή όχι, το γνωρίζουν πολύ καλά οι αναγνώστες μας.
Όπως βλέπετε το σχόλιο σας δημοσιεύθηκε κανονικά. Εσείς; αναρτάτε στο ιστολόγιο σας αντίθετα σχόλια;;;


Είναι δικαίωμα σας ενώ η πατρίδα μας γεμίζει λαθρομετανάστες, ισλαμιστές, εσείς να χαρακτηρίζετε "υπερβολικό ζήλο" το αυτονόητο:
μια ειρηνική ακομμάτιστη διαμαρτυρία στην πόλη μας, στον δρόμο και όχι κλειδαμπαρωμένοι σε μια αίθουσα (χωρίς να υποτιμάμε την συμβολή και αυτής της επιλογής).
Έσπασε επιτέλους η φασιστική φίμωση του αντίθετου λόγου στην πόλη μας. Επί τέλους παρέλασε η γαλανόλευκη. Παρέλασαν νέοι, ακούστηκαν συνθήματα, είδαν όσοι πίνουν τον καφέ τους στην παραλία και στην Αριστοτέλους ότι κάποιοι Έλληνες δεν έσκυψαν ακόμη το κεφάλι. Έμαθαν ότι ξεκίνησε ένας αγώνας.


Αντί λοιπόν να επαινείτε όσους πήραν την πρωτοβουλία, την επιλογή τους για ομιλητή τον αξιόλογο κ.Ν.Χειλαδάκη, την αποδοχή του ιδίου του κ.Χειλαδάκη να είναι ομιλητής
και κυρίως την αποφασιστικότητα τους να επιμένουν στην πραγματοποίηση της συγκέντρωσης-πορείας, ενώ είχε απαγορευθεί από την ΕΛ.ΑΣ. μία μόλις μέρα πριν την αρχική πραγματοποίηση της, και αντί να υποχωρήσουν οι συνδιοργανωτές την μετέφεραν σε ακόμη κεντρικότερο σημείο και ημέρα,
εσείς γκρινιάζετε χωρίς λόγο.


Οι συνδιοργανωτές κάθε συγκέντρωσης συναποφασίζουν. Όσοι δεν απαντάνε στα εμαιλ-πρόσκληση, κάθονται και κοιτάνε τους άλλους. Κατανοούμε ότι με κάποιο τρόπο πρέπει ίσως να καλμάρετε τις τύψεις σας.
Η πρώτη αντίδραση ενάντια στην ισλαμοποίηση και την λαθρομετανάστευση είναι γεγονός. Ευχόμαστε στο επόμενο κάλεσμα να φωνάξετε και εσείς "Η Ελλάδα ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ".

Δημήτρης Σωτηρόπουλος είπε...

Ανώνυμε ή «Φώτιε» ή όπως αλλιώς σε λένε, ανακάλυψες τώρα...πρωτοκαθεδρίες και άλλα παραμύθια; Μήπως γι' αυτές πρέπει να ψάξεις ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, από εκείνους που διοργανώνουν εκδηλώσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα;

Από τη στιγμή που οι διοργανωτές της εκδήλωσης έστειλαν παντού ενημερώσεις και ειδοποιήσεις, αλλά κάποιοι «αγρόν ηγόρασαν», έχουν την ακέραιη ευθύνη για την απουσία τους.

Όσο για τους παλιοημερολογήτες, γιατί σκυλιάζεις έτσι; Χίλιες φορές καλύτερα με αυτούς, παρά με τους οικουμενιστές. Βάλε τις δυο πλευρές στην ίδια ζυγαριά και θα διαπιστώσεις πως τα ολισθήματα της μίας...βαραίνουν κατά πολύ περισσότερο!

Ανώνυμος είπε...

και απο εμενα τα θερμα μου συγχαρητηρια στους διοργανωτες και σε οσους συμμετειχαν δια ζωσης στην 1η αυτη διαμαρτυρια

Επι τελους καποιοι Ελληνες αρχισαν να αντιδρουν!Αυτο ειναι θαυμα.
Ζητω η Ελλαδα μας!
Δεν πρέπει να αφήσουμε να γινουμε ισλαμαμπαντ. Ολοι μαζί αδέρφια! Χανουμε τα παντα. Ολοι μαζι να στηριξουμε τετοιες φωνες!Μπράβο και οπωσδηποτε να συνεχιστει αυτο που εγινε.

Ανώνυμος είπε...

αδερφια μην ασχολειστε με ανοητους η κακοψυχους που θελουν εσκεμενα η μη να προκαλουν εριδες για να σταματησει η επιτυχημενη αυτη προσπαθεια. Μην χανετε τον χρονο σας.Η πατριδα σας χρειαζεται.Ξεκινήσατε πολυ καλα συνεχιστες να τραβατε μπροστα.Ειμαστε μαζι σας.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για την εκδηλωση παιδια
Βλέπω καποιοι γίνονται υπερβολικά ζηλωτές για να κατηγορήσουνε τους Γ.Ο.Χ. και να μειώσουνε την εκδήλωση, λειτουργώντας διασπαστικά όπως κάνει και το "σύστημα", αλλά δε νομίζω να υψωνουνε καν τη φωνή τους απέναντι στον Άνθιμο κι όλους τους αλλους που προδιδουν Πιστη και Πατριδα....αν την υψωνανε, τωρα δεν θα ειχαμε φτασει εδω(εκτος δηλαδη από εμας του "υπερβολικού ζήλου" που την υψώνουμε και δεν εννοώ μόνο τους ΓΟΧ, καθώς π.χ. και τα παιδιά εδώ στο ιστολόγιο κι οι έφεδροι του Ιερού Λοχου που δεν γνωρίζω καλά, αγωνίζονται).
Χρήματα θα βοηθήσει η Παναγία να βρεθούνε για την στήριξη τέτοιων εκδηλώσεων

ΣΤΑΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Λόγω επαγγέλματος και φόρτου εργασίας, αναγκάζομαι να δουλεύω καποιες φορες Κυριακες. Αυτα τα χρηματα πρεπει να τα δινω, οποτε την επόμενη φορα θα σας ζητησω αρ. τραπ. λογαριασμου. Μη φανταστειτε τρελα ποσα, αλλα 50-100 ευρω θα βοηθησουνε για αφισες

ΣΤΑΥΡΟΣ από Αθήνα

Η συντακτική επιτροπή του Συλλόγου είπε...

ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΥΡΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ !!!
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Ιερός Λόχος 2012 είπε...

Αγαπητέ Σταύρο
Ευχαριστούμε για την καλή σας πρόθεση να στηρίξετε τον αγώνα. Ανάγκες και ευκαιρίες υπάρχουν και είναι πολλές.

Προτείνουμε να παρακολουθείτε τις δράσεις μας μέσα από το ιστολόγιο και το facebook μας (που ενημερώνεται καθημερινά) και εάν κάποια σας αρέσει, επικοινωνήστε μαζί μας (είτε μέσω facebook είτε μέσω email), για να αναλάβετε το κόστος.

Εμείς -όπως είναι η πάγια τακτική μας- θα ανακοινώσουμε το μικρό σας όνομα και ότι αναλάβατε το συγκεκριμένο έξοδο.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.