" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

οι Δεσπότες κάνουν....φιλανθρωπία! Βοηθούν στους "πρόσφυγες" (λαθροεισβολείς), μαζί με το Ρουβά, την Βαρδονογιάννη και τα ΜΜΕ! ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : οι πιστοί ΑΠΑΝΤΟΥΝ!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε την είδηση μέχρι τέλους (μαζί με την σημαντική Νεότερη Ενημέρωση)

Για το θέμα λάβαμε (μέσω εμαιλ) 2 σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»:
http://www.protothema.gr/greece/article/558318/prosfuges/

ΡΟΥΒΑΔΕΣ, «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΜΕ, Ο ΔΗΜΤΣΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ» ΚΑΙ «ΦΟΡΕΑ» ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ;
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ;;;
ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Αντί να απλώσει το χέρι του ο μητροπολίτης, για να του το ασπαστεί, απλώνει το χέρι της η κ.Βαρδινογιάννη!


Και το δεύτερο σχόλιο :

Η Ελλάδα μας σβήνει κάθε μέρα και οι Δεσπότες κάνουν....αλληλεγγύη..

-Δε θα σχολίαζα κάτι αλλά, όταν ο Έλληνας υποφέρει , δεν έχει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ, διώκεται η Πίστη του από τους άθεους αλητο-κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ (Βλέπε απαγόρευση ομιλίας στον Μεσογαίας Νικόλαο), σύμφωνο, ανεργία, λαθρομετανάστευση κλπ,
οι Δεσποτάδες παρέμεναν μουγκοί!
Τώρα, τι πρεμούρα τους έπιασε;

Οι εν δυνάμει εξτρεμιστές του ισλάμ που ταΐζουμε σήμερα, θα μας δαγκώσουν αύριο. 
Δεν το βλέπουν οι Δεσπότες μας;
-Αλήθεια την προπαγάνδα που θα κάνουν οι "πρόσφυγες", σε λίγο καιρό υπέρ του Ισλάμ, πως θα την αντιμετωπίσουν;;;

Ελλάδα τέλος και επίσημα.....



και ο δικός μας ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ:
1.
"Προσέχετε τὴν ἐλεημοσύνην ὑμῶν μὴ ποιεῖν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων πρὸς τὸ θεαθῆναι αὐτοῖς· εἰ δὲ μήγε, μισθὸν οὐκ ἔχετε παρὰ τῷ πατρὶ ὑμῶν τῷ ἐν τοῖς οὐρανοῖς. 
 2 ῞Οταν οὖν ποιῇς ἐλεημοσύνην, μὴ σαλπίσῃς ἔμπροσθέν σου, ὥσπερ οἱ ὑποκριταὶ ποιοῦσιν ἐν ταῖς συναγωγαῖς καὶ ἐν ταῖς ρύμαις, ὅπως δοξασθῶσιν ὑπὸ τῶν ἀνθρώπων· ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἀπέχουσι τὸν μισθὸν αὐτῶν. 
 3 σοῦ δὲ ποιοῦντος ἐλεημοσύνην μὴ γνώτω ἡ ἀριστερά σου τί ποιεῖ ἡ δεξιά σου,"
(κατά Ματθαίον κεφ 6)


2.
Αμφιβάλουμε αν κάποιος από τους μητροπολίτες που στήθηκαν να φωτογραφηθούν παραδίδοντας την βοήθεια στους "πρόσφυγες" έδωσε έστω και 50 ευρώ από τον μισθό του.
(γιατί τους λένε "πρόσφυγες"; 
έχουν πόλεμο στο Αφγανιστάν; στο Μαρόκο; στο Πακιστάν;  Όχι.
για ποιο λόγο τους αποκαλούν "πρόσφυγες"; Ήρθαν από εμπόλεμη χώρα; έχει πόλεμο η τουρκία και δεν το ξέρουμε; Λαθρομετανάστες είναι οι άνθρωποι. Έμαθαν ότι είμαστε ξέφραγο αμπέλι και έρχονται εδώ. Αύριο τα παιδιά τους θα αποκτήσουν ελληνική "ιθαγένεια"!) 


3. 
Δυστυχώς οι πλείστοι μητροπολίτες έχουν απομακρυνθεί από τον λαό. 
Έτσι τους "παίρνει κι αυτούς η μπάλα" μαζί με τους πολιτικούς και την διαπλοκή (καθόλου άδικα). Υπάρχουν σίγουρα οι ευλαβείς όπως υπάρχουν και τα "λαμόγια".
Αν νομίζουν ότι με πράξεις "βιτρίνας" θα μας ξεγελάσουν, είναι σίγουρα γελασμένοι.
(Υπάρχουν ακόμη πραγματικά καθαροί, αγνοί παπάδες και μοναχοί, που ΔΕΝ έραψαν το στόμα τους για τις προδοσίες στο θέμα του Οικουμενισμού. Συνδεθείτε μαζί τους και στηρίξτε τους)


4. 
Μάλλον μυρίστηκαν ότι θα δοθούν εκατομμύρια ευρώ από την Ε.Ε.  σε ΜΚΟ, και έσπευσαν να δείξουν ότι αξίζουν κι αυτοί το μετρικό τους!
όπως φαίνεται και στον τίτλο, η εκκλησία επιδιώκει να βρίσκεται στις "οργανώσεις" που θα διαχειριστούν την βοήθεια προς τους "πρόσφυγες"



5.
Ο πιστός ελληνορθόδοξος λαός καλείται στις επάλξεις. Οι στιγμές είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Θυμίζουν καταστάσεις προς της Άλωσης της Πόλης.
Καλές κι οι ιστορίες με τις προφητείες και την "αρχιστράτηγο" που θα μας σώσει, και τον "βασιλέα" που θα μας στείλει ο Θεός .. αλλά σε μια χώρα που δολοφονεί τα αγέννητα παιδιά της και βλαστημάει νυχθημερόν, δεν έχει κανέναν λόγο να επέμβει ούτε η αρχιστράτηγος ούτε ο Θεός.
Πέρα από την έμπρακτη μετάνοια που οφείλουμε να δείξουμε,
συσπειρωνόμαστε ανά γειτονιές και σε ακομμάτιστους ελληνορθόδοξους συλλόγους, οργανωνόμαστε, προετοιμαζόμαστε για το πως θα αντιμετωπίσουμε όσα έρχονται και κυρίως πως θα αντιδράσουμε.


Νεότερη Ενημέρωση (λίγες ώρες μετά την δημοσίευση της ανάρτησης):
Διαβάζουμε (εδώ):

Κάτοικοι της Πέλλας όργωσαν τη γη 
Ακατάλληλος πλέον ο χώρος [εικόνες]


ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΝ 3.000 ΑΤΟΜΑ
Μ Α Γ Κ Ε Σ !
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!
ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΚΑΙ την ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΓΚΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ!
Προπηλάκισαν και τον Δήμαρχο...

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Καλλιόπη Σουφλή

Χτες το βράδυ κάτοικοι του χωριού Αθυρά όργωσαν και έσκαψαν με τα τρακτέρ τους και άλλα μηχανήματα την έκταση 100 στρεμμάτων, η οποία προορίζεται να φιλοξενήσει 3.000 πρόσφυγες.

Σήμερα το πρωί, το κλιμάκιο του στρατού που έφτασε στο σημείο για να κάνει αυτοψία του χώρου, προκειμένου να στηθούν σκηνές, διαπίστωσε πως ο χώρος είναι σκαμμένος και ακατάλληλος για να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες.


Να σημειωθεί πως αρχικά είχε επιλεχτεί η έκταση του στρατοπέδου Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά, αλλά έγινε στόχος εμπρηστών το περασμένο Σάββατο.

Λίγο πριν το όργωμα, κάτοικοι προπηλάκισαν το δήμαρχο Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκο, ο οποίος μετέβη στο χωριό για να ενημερώσει τους κατοίκους για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνει εκεί το κέντρο υποδοχής προσφύγων.

ΣΧΟΛΙΟ:Μόνον έτσι, με ακτιβιστική δράση, θα κρατηθούν οι περιοχές μας ελεύθερες.
Συγχαίρουμε κι εμείς τους κατοίκους τω Γιαννιτσών

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία έχει δύο επιλογές αυτή τη στιγμή.
Ή να μιμηθεί τον Παπαφλέσα που έπεσε ηρωικά στο Μανιάκι πολεμώντας τον Ιμπραήμ ή να σιωπήσει σκύβοντας το κεφάλι στους νέους δυνάστες της πατρίδας μας.
Οψόμεθα...
-ΔΙΓΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν παρακάτω είναι 2 link που δείχνουν ότι ο Ελληνόφωνος ραγιάς αδύναμος-απαθής-αδιάφορος για να αντιδράσει σε αυτό που συμβαίνει γύρω του..άγεται και φέρεται απο τα Κέντρα Λήψεων Αποφάσεων/τις Κατευθυνόμενες.."Συλλογικότητες",τους Αλληλέγγυους,τα ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα υπόλοιπα Χρηματοδοτούμενα Ιδρύματα του Sorros=open society foundation..,την Στρατευμένη Τέχνη,(θέατρο-Κινηματογράφο-Σινεμά-Τραγούδι π.χ
https://www.youtube.com/watch?v=ZsltRhxNFPM = Το Φορτηγό του Σωκράτη τον οποίο είχα σε εκτίμηση αλλά όχι πλέον..)τα Πανεπιστήμια/Χώρους Εκπαίδευσης,την Εθνική Βιβλιοθήκη..ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"..ενώ για τους Έλληνες τίποτα..


Σε αυτό υπάρχει ένα επισυναπτόμενο Αρχείο με τηλέφωνα-Ονόματα Υπευθύνων κτλ. όποιος θέλει ας τους πάρει τηλ. να τους πει τα καθέκαστα...Όπως γιατί ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΣΗ-Ευαισθησία-Αλληλεγγύη-Αγάπη ή Λαγνεία(όπως για τους Μορφωμένους Πρόσφυγες με ipad..) για τους Έλληνες Ανέργους/Άστεγους/Αυτοκτονούντες οι οποίοι απο το 2009 εώς σήμερα επίσημα είναι γύρω στις 6000 γιατί ανεπίσημα είναι πολλαπλάσιο το νούμερο..ούτε λόγος για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΗΘΙΚΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ στις Οικογενειές τους..Ενώ για τους Λάθρο..τα γνωστά..Καμιά ΜΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ-ΒΟΛΕΥΤΕΣ-ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ-ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α (Έστω και αν τους χαραχτηρίζουν τα Συστημικά ΜΜΕξαπάτησης Φασίστες-Δολοφόνους κτλ. μπορεί να κάνουν και Πατριδοκαπηλία αλλά λένε και Κάποια Πράγματα Αυτονόητα εξάλλου το Σύνθημα η Ελλάδα Ανήκει στους Έλληνες ο Πρώτος που το είχε πει πρίν 35 Χρόνια περίπου ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου..μην μου πείτε ότι ήταν Χρυσαυγίτης σε κάποιον Πυρήνα..)
http://www.e-dimosio.gr/ekpedefsi/87801/


http://www.e-dimosio.gr/dimosio/imaste-oli-metanastes-to-sinthima-tou-7ou-podilatikou-karnavaliou-sti-thessaloniki/


Σε αντίθεση με αυτό που είναι τιμητικό.
https://www.youtube.com/watch?v=PHeB62iqQN4

Δημήτρης Σωτηρόπουλος είπε...

Καταρχήν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους κατοίκους της Πέλλας που αντέδρασαν άμεσα στην προσπάθεια εγκατάστασης ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ «προσφύγων» στα σπίτια τους. Μακάρι να τους μιμηθούν και άλλοι σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Όσο για το χθεσινό...υπερθέαμα με Ρουβά, Βαρδινογιάννη και στη μέση ως «κομπάρσους» τους Μητροπολίτες, μόνο θλίψη προκαλεί.

Προφανώς, η διοικούσα Εκκλησία ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ τον χαρακτηρισμό της ως «φορέα» και «οργανισμό».

Θυμίζω πως ΟΛΑ τα κόμματα, από δεξιά ως αριστερά, έτσι αντιμετωπιζουν την Εκκλησία: Ως έναν «όμιλο» εξουσίας και χρημάτων, τον οποίο είτε θα «αρμέγουν» είτε θα κανονίζουν ΑΝΙΕΡΑ αλισβερίσια διαπλοκής.

Αρέσει αυτή η κατάσταση στους Ιεράρχες;

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, ΝΑΙ.

Μπορούν λοιπόν να πουν επιτέλους την ΑΛΗΘΕΙΑ στους πιστούς, έτσι ώστε...να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Η εποχή των κορόιδων και των αφελών, έχει παρέλθει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλέξης ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ σε "Πρόσφυγες-Μετανάστες" γιατί εκπροσωπεί ένα Συνωθύλευμα Καθαρά Νεοταξίκο που εφαρμόζει πιστά τα Σχέδια της Παγκοσμιοποιήσης που σημαίνει=Αποεθνοποιήση των Λαών (Όλων ακόμα και των Παράνομα Εισερχόμενων-Προσφύγων-Λαθρομεταναστών) κτλ. να μην Νιώθουν ότι Ανήκουν σε ένα Έθνος αλλά μια ΄Αμορφη Μάζα Ανθρώπων Χωρίς Προσωπικότητα,Χωρίς Ιδιαίτερα Πολιτισμικά&Πνευματικά Χαραχτηριστικά,Προβολή της Αθείας σαν κάτι Μοδάτο μέσα στην Νέα Εποχή..Αποιεροποιήση των Πάντων..να γίνουμε ΟΛΟΙ ΕΝΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..Χωρίς Εθνική Ταυτότητα.Ισοπέδωση Ηθών =βλέπε Κατάργηση των Φύλων Άντρα-Γυναίκας-Άφυλη Κοινωνία=Επίθεση στην Παραδοσιακή Οικογένεια=Αλλοτροίωση Αξιακού Κώδικα με Σύμφωνο Συμβίωσης Ομόφυλων Ζευγαριών και "Αναφαίρετο Δικαίωμα"..στην υιοθεσία τέκνων για Ομόφυλα Ζευγάρια και έπεται συνέχεια..Λοιπόν η Ελλάδα δέχεται Ενορχηστρωμένη Πολυεπίπεδη Επίθεση (Μνημόσυνα,Έλληνες Άστεγοι που τους πέταξε έξω το Κράτος είτε επειδή Χρωστούσαν στην Εφορία/Τράπεζες ή γιατί Μειώθηκε ο Μισθός/τους Απολύσανε και Αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις Υποχρεώσεις τους,έχουμε Επίσημα απο το 2009 μέχρι σήμερα γύρω στις 6000 Αυτοκτονίες Ελλήνων λέω επίσημα γιατί Ανεπίσημα είναι Πολλαπλάσιο το Νούμερο Σαφώς,Μεταναστευτικό-Λαθροπροσφυγικό με τις Παραμέτρους του=Οι Γηγενείς γινόμαστε στην Καλύτερη των Περιπτώσεων Φιλοξενούμενοι στην Χώρα μας και στην Χειρότερη Μειοψηφία με Ανύπαρκτα έως Υποτυπώδη δικαιώματα και το Επόμενο βήμα είναι να γίνουμε Έμεις ΜετανάστεςΛάθρο σε Ευρώπη+ΗΠΑ) Μην περιμένεις κανένας να σε σώσει αν ο Ίδιος ο λαός δεν το Συνειδητοποιήσει και ΔΕΝ αντιδράσει απο Μόνος του,ΔΕΝ Υπάρχουν Κόμματα-ιδεολογίες-βολευτές-Ηγέτες ή Πολιτικάντηδες που θα κάνουν κάτι Υπέρ των Ελλήνων,Η Νοοτροπία ότι Όλοι οι Προηγούμενοι θα λύσουν τα Προβλήματα της Ελλάδος είναι μια Πλάνη για να δικαιολογήσουμε την Αδράνεια-Τεμπελιά-Απαθειά-Ηττοπαθειά μας,Όπως είπε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: Ότι κάνουμε θα το κάνουμε Μόνοι μας με την βοήθεια του θεού Προτείνω Συνάντηση έξω απο το Ηρώδειο στα Σκαλάκια της Διονυσίου Αεροπαγίτου Κυριακή 6/3 στις 15:00 ή στον Λόφο του Λουμπαδιάρη.Αν ΔΕΝ γίνει και τώρα Κάτι ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΑ τότε Είμαστε άξιοι της Μοίρας μας.

Ανώνυμος είπε...

Κάπου διάβασα στό κείμενο οτι οι λαθρομεταναστες σέ λίγο θά αρχίζουν νά κάνουν ΄΄προπαγάνδα ΄΄υπέρ του Ίσλάμ Τί προπαγάνδα, οι σφαγές καί οι βιασμοί δέν είναι ΄΄προπαγάνδα΄΄ Την προπαγάνδα την κάνουν οι μητροπολίτες οι ίδιοι όπως ο Δημητριάδος Ιγνάτιος εδώ καί μιά δεκαετία μέ τά κηρύγματα της ΄΄πολυπολιτισμικότητας΄΄ ,του ΄΄ρατσισμού καί της ξενοφοβίας΄΄ των δακρύων για τους πρόσφυγες αφου καί ΄΄η Παναγία ήταν πρόσφυγας ΄΄ της έδρας Ισλαμικών σπουδών ,του τζαμιού στόν Κεραμεικό Έγινε θέμα μέ την αποκλεισμό του Μεσογαίας από τά σχολεία Μάς εκπλήσσει η αφωνία του Μεσογαίας για τά φλέγοντα θέματα όπως οικουμενισμός ,πανορθόδοξος κ.τ.λ.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.