" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Οι Καλύμνιοι στέλνουν το μήνυμα με την τεράστια σημαία των 500 τμ! «Άστραψε και βρόντηξε» ο Μητροπολίτης Καλύμνου για την απουσία της πολιτείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάλυμνος 7-3-2016.
Επέτειος Ενσωμάτωσης Δωδεκανήσων με την Ελλάδα!

Ύψωση γιγαντιαίας Σημαίας 500τμ, Δοξολογία. Καταθέσεις ,Παρέλαση. 

Μέσα σέ πάρα πολύ κόσμο έγινε με ιδιαίτερη λαμπρότητα εφέτος η 68η Επέτειος της Ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων μας με την Μητέρα Ελλάδα

Αναρτήσαμε την μεγαλύτερη Σημαία στον κόσμο και η συγκίνηση δεν περιγράφεται.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !! 









ΒΙΝΤΕΟ:


Λήψεις από τίς συνεργάτριες μας Ελ.Χαλίκου κ΄Καλ.Μάγκου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜ.ΛΙΒΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΕΚ ΝΕΟΥ !!


Διαβάστε όμως και αυτό (το είδαμε εδώ):

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μητροπολίτης Καλύμνου για την απουσία της πολιτείας (ΒΙΝΤΕΟ):


«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μητροπολίτης Καλύμνου κ. Παΐσιος, χθες Δευτέρα 7 Μαρτίου, στον Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού, στη δοξολογία για την68η επέτειο Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.

Ο Μητροπολίτης κ. Παΐσιος λαμβάνοντας το λόγο μετά τον πανηγυρικό, σε έντονο ύφος καυτηρίασε την απουσία της Πολιτείας αλλά και των βουλευτών Δωδεκανήσου από τις εκδηλώσεις που έγιναν στην Κάλυμνο, την στιγμή που η Τουρκία αμφισβητεί ανοιχτά την ελληνικότητα των νησιών μας.



Βέβαια όπως και σε χθεσινό μας δημοσίευμα στο kalymnos-news.gr γράφαμε, σε πείσμα του Αθηναϊκού κράτους, των κυβερνώντων και των βουλευτών του νομού μας ,που για μια ακόμη χρονιά μας ξέχασαν ,αφήνοντας στην «Καλυμνιακή μοναξιά», το τρίτο σε έκταση νησί της Δωδεκανήσου χωρίς καμία εκπροσώπηση τους ,με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, με εντυπωσιακή παρέλαση και με μία σημαία 460 τμ να κυματίζει στο λιμάνι, η Κάλυμνος εόρτασε την 68η επέτειο της ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ της Δωδεκανήσου στη Μητέρα Ελλάδα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα στην Κάλυμνο!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

Orthodox True είπε...


Είδατε τι είπε; Χανόμαστε παιδιά, χανόμαστε..

Άστραψε καί Βρόντηξε, υπό τά χνώτα τών Τούρκων καί την εγκατάλειψη της Ελληνικής Πολιτείας, προγεύεται τά γεγονότα πού έρχονται.
Φοβάμαι ότι είναι αργά.
Όλα τά θέματα έχουν πάρει τόν δρόμο τους.
Ο Θεός καί η Παναγία μας νά μάς λυπηθούν....

AITOLOS είπε...

Σας ξεχνανε οι προδοτες ....δεν πειράζει .. ...σας θυμάται ο Θεός .. ..και αυτό φτάνει

Ζήτω το Έθνος .. ..

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.