" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Νέο συλλαλητήριο στη ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΤΑ της ΚΑΡΤΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ και της ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος διοργανώνει Συλλαλητήριο στη Λάρισα κατά της κάρτας του πολίτη και της Ισλαμοποίησης της Ελλάδος, την Κυριακή 3 Απριλίου του 2016 και ώρα 18:30 το απόγευμα στην Πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνος ( Λαού ).

Στην Εκδήλωση θα μιλήσουν ο Πατέρας Νικηφόρος του Ιερού Ναού Γενεθλίων του Προδρόμου Βόλου, ο Πρόεδρος του Ορθοδόξου Συλλόγου Άγιος Βασίλειος Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Θεοδωρίδης, ο Πρώην Κοινοτάρχης Βερδικούσσας και Δάσκαλος Θεόδωρος Καφφές, ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Καραισκάκης από το Μαυρομάτη Καρδίτσης Κωνσταντίνος Νάσιος και ο γνωστός Δημοσιογράφος και Συγγραφέας Νικόλαος Κωνσταντινίδης. 


Μετά το τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πόλεως. 

Από τους διοργανωτές γίνεται γνωστό, ότι αρχικώς η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί μπροστά στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων ( Κοραή 12 ) στις 17:30 το απόγευμα, όπου θα ξεκινήσει πορεία προς το σημείο της Εκδηλώσεως. 

Έχουμε υποχρέωση όλοι να δώσουμε δυναμικό παρόν στην Εκδήλωση, προκειμένου να σώσουμε την πίστης μας και την πατρίδα αλλά και το Έθνος, μια παρακαταθήκη που μας άφησαν οι Πρόγονοι μας οι οποίοι έπεσαν υπέρ πίστεως και Πατρίδος. 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ....
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΣΧΟΛΙΟ:
Χαιρόμαστε που συνεχίζονται οι πατριωτικές πρωτοβουλίες. 
Αρκετά διαβάσαμε, αρκετά ενημερωθήκαμε μέσω διαδικτύου, αρκετά ανεχθήκαμε τα δακρύβρεχτα δελτία ειδήσεων να μας παρουσιάζουν τους καλούς "πρόσφυγες"(=λαθρομετανάστες)  που πρέπει να αποδεχθούμε ότι θα μείνουν μόνιμα στην χώρα μας. Τώρα μας λένε ότι πρέπει να αποδεχθούμε de facto την νέα Οθωμανική κατοχή. 
Ήρθε η ώρα του αγώνα. 
Οφείλουμε να δίνουμε το παρόν σε κάθε προσκλητήριο. 
Ιστολόγιο - Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μπει πούλμαν από Θεσσαλονίκη, από τον Ορθόδοξο Σύλλογο "Άγιος Βασίλειος". Όσοι μπορούν να μεταβούν στη Λάρισα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2310554082.

http://ierosloxos2012.blogspot.gr/2016/03/blog-post_30.html

Ανώνυμος είπε...

Καὶ ἡ ἐπιστροφή; Τί ὥρα;
Θὰ ἔρθῃ λεωφορεῖο ἀπὸ τὴν Καβάλα;

Ανώνυμος είπε...

Όποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται απευθύνονται αυτοπροσώπως στους διοργανωτές και στους συντονιστές στις διάφορες πόλεις.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.