" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΓΡΑΜΜΟΣ 2016. ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ οι ΠΕΣΟΝΤΕΣ των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ που συνέτριψαν την κομμουνιστική ανταρσύα 1946-1949. Ρεπορτάζ, φωτογραφίες, ΒΙΝΤΕΟ. Επίμαχα σχόλια.

ΓΡΑΜΜΟΣ 2016

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 
ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ 1946-1949.

Την Κυριακή 28-08-2016 τελέσθηκε με λαμπρότητα η εθνικοθρησκευτική εκδήλωση μνήμης - Επέτειος της Νίκης του Στρατού μας στο Γράμμο και το Βίτσι έναντι των κομμουνιστοσυμμοριτών του «Δ.Σ.Ε.» που αιματοκύλησαν την πατρίδα κατά τα έτη 1946-1949. Στο Γράμμο (Βούρμπιανη Κονίτσης) έγινε το καθιερωμένο μνημόσυνο στη μνήμη των πεσόντων Αξιωματικών , Υπαξιωματικών και Οπλιτών του Ελληνικού Στρατού καθώς και των Πεσόντων της, θρυλικής ,Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής ιερουργούντος του Μητροπολίτη Δρυινπουπόλεως Πωγωνιανής κ Κονίτσης κ. κ. Ανδρέα.


Εκατοντάδες προσκυνητών (άνω των 1.000 ατόμων) κατέκλυσαν τη Βούρμπιανη με δεκάδες λεωφορεία να φέρνουν προσκυνητές από όλη την Ελλάδα. Διοργανωτής της εκδήλωσης μνήμης ήταν η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ) παρ/μα Ιωαννίνων. 
Επίσης παρέστησαν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μπαρμπαρούσης Κων., Παππάς Χρήστος και ο Ευρωβουλευτής-Αντιστράτηγος ε.α. Επιτήδειος Γεώργιος .



Μετά το μνημόσυνο εντός του ναού και τoν εθνικό Ύπμνο (που έψαλλαν ΑΠΑΝΤΕΣ δυνατά), ο κόσμος μετέβει στο προαύλιο όπου έγινε έπαρση σημαίας ακολούθησε προσκλητήριο νεκρών, εψάλη τρισάγιο στο μνημείο Πεσόντων και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των στρατευμένων παλικαριών που έπεσαν ηρωικά στο Γράμμο. 
Έπειτα απεύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Αθηνών Υποστράτηγος ε.α. Δανιάς Ευάγγελος. Υπογράμμισε τη σημασία της ανάληψης της Αρχιστρατηγίας από τον Αλ. Παπάγο στη σύντομη Ιστορική ομιλία του για την Νίκη των Ενόπλων Δυνάμεων τον Αύγουστο του 1949.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ Ιωαννίνων Αντιστράτηγος ε. α. κ. Κωστούλας Δημ. εκφώνησε τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας. Με ένα σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε τους προσκυνητές που προσήλθαν και φέτος στην εκδήλωση μνήμης. Στηλίτευσε την απουσία της επίσημης Πολιτείας από το ιερό μνημόσυνο. Εξήρε τη σημασία της θυσίας των πεσόντων του Στρατού και της Χωροφυλακής σε Γράμμο και Βίτσι.





ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΔΡΕΑ:
Τέλος στην ομιλία του ο Σερβασμιώτατος Μητροπολίτης Κονίτσης κ .κ. ΑΝΔΡΕΑΣ , εμψύχωσε και αναπτέρωσε το φρόνημα των προσκυνητών με ένα πύρινο λόγο. Εξήρε τη θυσία των στρατευμένων παιδιών της εποχής που έπεσαν ηρωικά τότε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Καυτηρίασε την προκλητική ενέργεια του ΚΚΕ που πήγε στο Λιτόχωρογια να τιμήσει τους αντάρτες του Δ.Σ.Ε. που επιτέθηκαν το 1946 στον Σταθμό Χωροφυλακής. Τόνισε και ο ίδιος τη σημασία της θυσία της Χωροφυλακής και της Αστυνομίας Πόλεμων και των Ενόπλων Δυνάμεων κατά τα έτη του συμμοριτοπολέμου 1946-49. Έκλεισε το λόγο του καλώντας το λαό να παραμείνει πιστός στις Χριστιανικές και εθνικές αξίες.


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ - ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ
Τέλος και ο Βουλευτής της Χ.Α. κ. Παππάς, έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό αναφερόμενος στα γεγονότα της εποχής, στον πατέρα του που πολέμησε και τραυματίστηκε και κάλεσε τους παραβρισκομένους να φέρνουν τα παιδιά τους σε τέτοιες εκδηλώσεις οφειλόμενης μνήμης κι τιμής.

Ακολούθησε κατάθεση πολλών στεφάνων: από τον Μητροπολίτη Κονίτσης κ. Ανδρέα, τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Παππά, την Ε.Α.Α.Σ. Αθηνών, Ε.Α.Α.Σ. Ιωαννίνων, απόστρατους αξιωματικούς της Πολ. Αεροπορίας, ο τότε μαχητής του Γράμμου Αντιστράτηγος ε.α. Κόρκας για τη Λέσχη καταδρομών-Ιερολοχιτών, η Εθνική Αντίσταση Ε.Ο.Ε.Α-ΕΔΕΣ-ΠΕΣΕΑ, ο κ. Μπαφατάκης, η Εθνική Αντίσταση Ε.Ο.Ε.Α.-ΕΔΕΣ Άρτας κ. Θεοχάρης, η εθν. Αντίσταση ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ Πρεβέζης, οι απόστρατοι της Χωροφυλακής και Αστυνομίας Ιωαννίνων & Άρτης, απόστρατοι της Αστυνομίας Πόλεων, η ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Λαρίσης, η Βασιλική Ένωση Ιωαννίνων κ. Γ. Τόσκας και Κονίτσης, οι έφεδροι αξιωματικοί Ν. Ιωαννίνων και Πρεβέζης, η Εθν. Αντίσταση Π.Α.Ο.-ΥΒΕ κ. Βουλγαρόπουλος Διον., η Β’ Μοίρα Καταδρομών, ο σύνδεσμος Καταδρομέων-Ιερολοχιτών Μακεδονίας, για τους μαχητές της Κρήτης ο κ. Ι. Φατσέας εκπρόσωπος από τους «Ανεξ. Έλληνες», κ.α.

-Η σεμνή εκδήλωση τελείωσε με την ανάκρουση του εθνικού Ύμνου. 
Κείμενο συνεργάτη της ομάδας "ο Παιδαγωγός"


Σχόλια προς τον μητροπολίτη Ανδρέα:
1) Επαινούμε τον αγωνιστή μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα, που συνεχίζει να παραβρίσκεται και να τιμά τους πεσόντες στον κομμουνιστοσυμμοριτοπόλεμο. 
Τα χιλιάδες παλικάρια στρατιώτες, αξιωματικοί, χωροφύλακες κλπ, του Ελληνικού Στρατού, που πολέμησαν, πέθαναν ή τραυματίστηκαν δικαιούνται τιμής και μνήμης.
Οι ψυχές τους δικαιούνται ένα τρισάγιο.


2) Τον Επαινούμε ακόμη επειδή έκλεισε την ομιλία του με την ευχή της ΕΝΩΣΗΣ της Βορείου Ηπείρου με την Ελλάδα
Δεν ζήτησε ούτε γενικά και αόριστα "ανθρώπινα δικαιώματα" ούτε ημίμετρα όπως η Αυτονομία. Ως κομμάτι ελληνικής γης που οι ξένοι αποφάσισαν το 1913 να το παραχωρήσουν στην Αλβανία, ως γη  από αρχαιοτάτων χρόνων ελληνική, ως γη ποτισμένη με ελληνικό αίμα, απαιτεί ΔΙΚΑΙΩΣΗ.


3) Επαινούμε ακόμη τον μητροπολίτη Ανδρέα που όταν είδε φλας να φωτογραφίζουν μέσα στον ναό έσπευσε να παρακαλέσει να μην λαμβάνονται φωτογραφίες εντός του ναού. (οι ελάχιστες φωτογραφίες και τα πολύ σύντομα βίντεο που τραβήξαμε εντός του ναού, λήφθηκαν χωρίς φλας και απολύτως διακριτικά)
Συγκρίνετε την στάση του με τους υπόλοιπους μητροπολίτες που ποζάρουν ασταμάτητα από κάθε οπτική γωνία και δημοσιεύουν μετά τις φάτσες τους, τις πολυτελής μήτρες, τα εγκόλπια και τα επιγονάτια στα εκκλησιαστικά πρακτορεία ειδήσεων.


4) Λυπηθήκαμε όμως πολύ όταν ακούσαμε με τα αυτιά μας τον μητροπολίτη Ανδρέα να
ψάλλει "Βαρθολομαίου του Οικουμενικού Πατριάρχου ....". 
Δεν είναι δυνατόν να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις σε σχέση με την ταλαίπωρη ελληνική μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο και την Αλβανική τρομοκρατία (πολύ ορθώς πράττει, ποίμνιο του είναι οι σκλαβωμένες περιοχές της Δρόπολης και της Πωγωνιανής αφού φέρει τον τίτλο "Δρυϊνουπόλεως και Πωγωνιανής"), 
και να μην έχει πληροφορηθεί τι συνέβη στην Κρήτη
Όταν κάποιοι δεσποτάδες και μια (ψευδο)σύνοδος αποδέχονται να χαρακτηριστούν οι αιρετικοί ως "εκκλησίες" οφείλεις να πάρεις θέση. 
Οφείλεις να διακόψεις το μνημόσυνο αυτού που υποδέχεται μέσα στις ακολουθίες του τον Πάπα, αυτού που δίδει λειτουργικό ασπασμό με τον αιρετικό, που βάζει να ψάλλουν το πολυχρόνιο στον αιρετικό, να τον θυμιατίζουν  και να τον αποκαλούν "Αγιότατο Πάπα Ρώμης".


5) Περιμένουμε από τον αγωνιστή μητροπολίτη  Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα, να μιμηθεί το σθένος του προκατόχου του Σεβαστιανού, που ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ σήκωνε το βάρος του βορειοηπειρωτικού αγώνα, και να τολμήσει την διακοπή του μνημοσύνου του οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Την ιστορία την γράφουν όσοι έχουν ψυχή. Αυτοί που ακόμη ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ,  κάνουν το χρέος τους.

Η ελληνορθόδοξη ιστορία μας, έχει αποδείξει ότι -σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στη φύση- με τη βοήθεια του Θεού, είναι πολύ εύκολο ένας ασήμαντος "νάνος" να αποδειχθεί "γίγαντας" αλλά εξίσου εύκολο και ένας "γίγαντας" να καταλήξει "νάνος".


Σύντομο Βίντεο:

Ιστολόγιο Ομάδας Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"



Νεότερη Ενημέρωση:

Δείτε το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πρωϊνός Λόγος (Ιωαννίνων).

Στην μια πλευρά της σελίδας το μνημόσυνο και οι εκδηλώσεις στον Γράμμο (από όπου απουσίαζαν προκλητικά οι τοπικές δημοτικές αρχές) 
και ακριβώς δίπλα 
η επίσημη τελετή από το Δήμο Ιωαννιτών, παρουσία του Δημάρχου κ. Μπέγκα, προς τιμήν της εκτελεσθείσας από Στρατοδικείο κομμουνίστριας Πρίντζου το 1948!
Ο Δήμαρχος αντί να τιμά τους πεσόντες υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, τιμά αυτούς που προσπάθησαν να ιδρύσουν Σλαβική Δημοκρατίας της Μακεδονίας σφάζοντας όσους δεν ήταν μαζί τους, καίγοντας και παίρνοντας μαζί τους παιδιά (παιδομάζωμα). Ντροπή.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι αιωνία η μνήμη των πεσόντων των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ε.Β. Χωροφυλακής, Υπέρ Πατρίδος εκείνα τα έτη.
Ο Θεός να αναπαύει τις ηρωικές ψυχές τους!
-Ντροπή και αίσχος στην επίσημη Πολιτεία που ξεχνάει, υποκριτικά, τη θυσία των πεσόντων. Ενώ αντίθετά "τιμά", το αντεθνικό Κ.Κ.Ε., με κάθε επισημότητα.
Η ίδια Πολιτεία διέταξε τότε (1946-49) επί κυβερνήσεως Θεμ. Σοφούλη,τις Ένοπλες Δυνάμεις, να κάνουν το καθήκον τους, κατανικώντας τις κομμουνιστικές συμμορίες του Ν. Ζαχαριάδη. Είναι ο απόλυτος παραλογισμός ενός κράτους χωρίς πυξίδα, όραμα και ιδανικά.

ΔΙΓΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΘΑΝΑΤΟΙ
μες στις καρδιες μας οι δοξασμενοι Ηρωες του Γραμμου
χυσανε το αιμα τους για να καθονται επανω στην βουλη αναξιοι προδοτες πολιτικοι και να πολανε την ΕΛΛΑΔΑ για να καλοπερναμε εμεις και να ψηφιζουμε τους αθεους κουμμουνιστας

οχι μονο τιμη και δοξα αθανατη
μακαρι να φανουμε ανταξιοι απογονοι εκεινων

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί τότε να νικήθηκαν οι κομμουνιστές, αλλά μήπως κι αυτοί οι δεξιοί και κεντρώοι που κυβέρνησαν τη χώρα από τότε ως σήμερα, ήταν καλύτεροι; Τα ίδια σκατά μετά συγχωρήσεως και ίσως και χειρότερα... Όλοι ξενόδουλοι και μασόνοι...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Συμφωνούμε απολύτως.

Το τι σημαίνει κομμουνισμός, το είδαμε. Φυλακίσεις, εξορίες, γκουλάγκ στους αντιφρονούντες, μια ολόκληρη κοινωνία ρουφιάνων (η μόνη λύση για να επιβιώσεις και να αποδείξεις ότι είσαι καλός ήταν να υποδείξεις έναν αντιφρονούντα. Αν χρειαστεί και να τον κατασκευάσεις.).

Το τι σημαίνει καπιταλισμός επίσης το είδαμε. Δοτοί πολιτικοί, πολυεθνικές που διαλύουν την τοπική οικονομία με αθέμιτο ανταγωνισμό, δανεισμός που δεσμεύει και παραχωρούν τον εθνικό πλούτο της χώρας, παραχωρήσεις βάσεων στους ξένους, πραξικοπήματα στυλ πορτοκαλί επαναστάσεων που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.

Επί τέλους χρειάζονται άνθρωποι με αρχές, άφθαρτοι, ασυμβίβαστοι. Έλληνες και Ορθόδοξοι. Αλλά σε μια κοινωνία της καλοπέρασης και του ωχαδερφισμού, σε μια κοινωνία οσφυοκαμπτών, δεν είναι εύκολο να βρεθούν.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα πολύ απλά, από συνεχείς παρεμβάσεις για κάθε τι που συμβαίνει, στην γειτονιά, στον δήμο, στο σχολείο του παιδιού μας, στα εθνικά θέματα, στην εκκλησία μας. Χρειάζονται ενεργοί πολίτες, ορθόδοξοι πιστοί σε εγρήγορση. "Ως λέοντες πυρ πνέοντες".

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
31 Αυγούστου 2016 - 4:14 π.μ.
Έχετε απόλυτο δίκιο διότι σχεδόν κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να εξετάσει ποια είναι η δεξιά κοσμοθεώρηση και ποια αριστερή!
Έτσι ο λαός αποδίδει την δεξιά κοσμοθεώρηση σε αυτούς που κάθονται στα δεξιά έδρανα του κοινοβουλίου!
Μέγα λάθος.


Και στα κομμουνιστικά καθεστώτα κάποιοι …κάθονταν στα δεξιά έδρανα , αυτό δεν σημαίνει πως ήταν δεξιοί!

ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΕΝΑ: ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ & ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΙΗΣΗ
ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ

Γράφει ο Βαρώνος Μυνχάουζεν


Τι είναι δεξιά; Είναι ένας πολιτικός χώρος, ή μάλλον ορθότερα ένα γενικό πνεύμα με τη πλατωνική έννοια; Η Δεξιά ως έννοια είναι μέρος της Τετρακτύος του Πυθαγόρα για όλα τα καλά και θετικά. Η Αριστερά είναι για τα αντίθετα αυτών. Ο όρος δεξιά χρησιμοποιείται από αυτό το συγγραφέα για να περιγράψει κατανοητά μία μεταφυσική έννοια, ένα πνεύμα που βρίσκει επαφή στη ζωή, σε συμπεριφορές αλλά ακόμη και σε πολιτικά μορφώματα. Ως γνωστόν, η αριστερά ελέγχει τα πάντα σχεδόν στο δυτικό κόσμο, το πρόβλημα όμως γίνεται ακόμη πιο σοβαρό όταν αυτή παίρνει δεξιό προσωπείο. Για να γίνει η διαφορά αυτή κατανοητή θα παρουσιαστεί συνοπτικά η δεξιά θέση καθαρή και συνοπτικά η διαφορά της καθαρής από της φαύλης. Στο αριστερό μέρος είναι η ψευτοδεξιά στο δεξί η δεξιά


Ο πινακας στην συνεχεια του αρθρου είναι κατατοπιστικοτατος!

Επι πλεον στο διο αρθρο στην συνεχεια.

Ο παραπάνω πίνακας δείχνει ποιες είναι βασικές διαφορές. Δεν εξηγεί όμως τη πηγή τους, αλλά μπορεί να τη φανερώσει η μελέτη του. Αυτή η πηγή είναι η μεταφυσική υπόσταση, τίποτα δε γίνεται για τον άνθρωπο, τα πάντα γίνονται για το θείο, σημασία έχει το μετά και όχι το τώρα. Αυτή είναι η βάση της δεξιάς, επειδή μόνο έτσι μπορεί να εμποδιστεί η διαλυτική δραστηριότητα.

Το πρόβλημα της ψευτοδεξιάς είναι πως δέχεται τις βάσεις της αριστεράς ως αληθείς και τις μεταφράζει σε δεξιό πρότυπο. Δηλαδή ο Λιμπερταριανισμός, ή οικονομικός φιλελευθερισμός δεν είναι με τίποτα δεξιός γιατί τον νοιάζει μόνο η ελευθερία της συσσώρευσης του χρήματος, φαίνεται δεξιός γιατί πιστεύει στην υπευθυνότητα και στην ανισότητα, αλλά όχι στο υπερβατικό και στην ύπαρξη της κοινωνίας. Άλλο παράδειγμα: ο Καπιταλισμός ή Κεφαλαιοκρατία, δεν είναι δεξιά θέση, είναι καθαρά αριστερή γιατί την νοιάζει μόνο η συσσώρευση κεφαλαίων (χρημάτων). Ουσιαστικά την ενδιαφέρει και πάλι η ύλη, η ελευθερία και το χρήμα, τα ίδια πράματα που απασχολούν και την αριστερά. Η διαφορά είναι ότι η αριστερά επιζητεί τη πλήρη διάλυση των πάντων, και της ύλης και της ελευθερίας και του χρήματος. Αυτό όμως δε σημαίνει πως η ψευδοδεξιά μπορεί να τα βγάλει πέρα με την αριστερά, δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει γιατί πιστεύει ουσιαστικά στα ίδια πράγματα. Πρέπει να στραφεί και εναντίον του εαυτού της για να την αντιμετωπίσει. Για αυτό το λόγο παρατηρείται το φαινόμενο τα συντηρητικά κόμματα να υιοθετούν τη παλιά ιδεολογία των προοδευτικών• παίζουν ένα παιχνίδι που δεν γίνεται να κερδίσουν.


Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ανάλυση που γίνεται στο ίδιο άρθρο και για την αριστερά.


http://theodotus.blogspot.gr/2015/07/blog-post_9.html#more

Εάν δεν ξεμπλέξουμε με αυτές τις έννοιες θα κυνηγάμε συνεχώς …φαντάσματα και ονόματα κομμάτων…τα οποία είναι ατελείωτα!
Εξαιτίας της ιδεολογικής σύγχυσης παρατηρείται και το φαινόμενο να λέμε συνεχώς …μας γέλασαν οι πολιτικοί.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΕ!
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ διότι δεν θέλουμε να εκβαθύνουμε στις ιδεολογίες των κομμάτων και επαναπαυόμαστε στα συνθήματα τους.
Συνθήματα είναι προπαγάνδα κάνουν και την κάνουν Αριστα!



Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να παρευρεθώ. Η παρουσία όμως των στελεχών της νεοναζιστικής ΧΑ είναι προσβολή στη μνήμη των παλικαριών. Σκοτώθηκαν για μία Ελλάδα ελεύθερη όχι ναζιστική.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι οι τοπικοί σύλλογοι αποστράτων (Στρατού και Χωροφυλακής).
Φυσικά στην εκδήλωση μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί.

Στο διαδίκτυο θα διαπιστώσετε ότι στο Βίτσι πήγε και μικρή αντιπροσωπεία της ΝΔ (3-4 άτομα). Ομοίως όπως διαβάσατε , στον Γράμμο, κατατέθηκε στεφάνι και από τους ΑΝ.ΕΛ.
Συνεπώς όποιο κόμμα επιθυμεί, συμμετέχει (ειδικά στον Γράμμο, χωρίς κανένα πρόβλημα).


Όσο για τα στελέχη της Χ.Α., για να μην ανοίγουμε εδώ άλλο μεγάλο θέμα, τυπικά δηλώνουν ότι δεν είναι ναζιστές. Δηλώνουν εθνικιστές.
Ως ιστολόγιο, γνωρίζουμε τα λάθη τους, όπως και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον κ.Παπά σε φιλοναζιστικές πόζες. Από κει και πέρα, αν ακούσετε τον σύντομο χαιρετισμό που έκανε, δεν θα βρείτε κάτι μεμπτό:
https://www.youtube.com/watch?v=T8VeHHXOdxk
Νομίζετε ότι διώκονται -πρωτοφανές για την Ελλάδα της μετοπολίτευσης να διώκονται βουλευτές- δίκαια ή άδικα;
Και γιατί τότε δεν διώκεται και το ΚΚΕ, που όπως δείξαμε στην επίσημη ιστοσελίδα του μιλάει για κατάληψη της εξουσίας με επανάσταση και κατάλυση της Δημοκρατίας; δείτε : http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/08/blog-post.html

Μακάρι η Χ.Α. να μην διοικούταν από μια κλίκα (συγκεκριμένα από την οικογένεια Μιχαλολιάκου και τους εκλεκτούς της πχ στο Βίτσι κατέθεσε κ πάλι στεφάνι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος ενώ ο κόσμος πεισματικά δεν τον εκλέγει ούτε βουλευτή).

Γνωρίζετε όμως πχ πολλά άλλα κόμματα που έχουν τόσο ξεκάθαρη θέση για την λαθρομετανάστευση; Προφανώς και δεν ανήκουν στο σύστημα, γι αυτό και το σύστημα προκλητικά τους πολεμάει. Θυμάστε το βίντεο Κασιδιάρη Μπαλτάκου;;;
Αυτά όμως δεν εξιλεώνουν τα λάθη τους.

ΥΓ. Αν ερχόσασταν και εσείς και πολλοί άλλοι, δεν θα ήταν αισθητή η παρουσία της Χ.Α.Γνωρίζουμε που βρίσκεται η Βούρμπιανη Κονίτσης κ πόσο δύσκολα προσεγγίζεται οδικώς.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.