" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Όταν το παιδί παραμένει μια ζωή "γαντζωμένο στην μαμά του" ... Αληθινό Βίντεο με ένα αντίστοιχο αρκουδάκι!

Κάποια πράγματα είναι ίδια: όπως το δέσιμο κάθε παιδιού με τη μαμά του. Ο Βέλκρο είναι ένας μικρός αρκούδος που ίσως και να το... παρακάνει. Βιντεοσκοπήθηκε πέρσι, την ώρα που μαζί με τη μητέρα του βρισκόταν στα νερά ποταμού για ...μάθημα ψαρέματος, με τη διαφορά, ότι ο Βέλκρο (το "αυτοκόλλητο"), είχε αποφασίσει να κάνει όλη την κοπιαστική δουλειά η μαμά του, ενώ εκείνος, σα να φοβόταν το νερό, γαντζωνόταν από πάνω της, μη επιτρέποντάς της, σχεδόν, να κινηθεί. Πόσες φορές, πόσα παιδιά, δεν έχουν κάνει το ίδιο;


Ο Βέλκρο, όμως, δεν άλλαξε συνήθειες μεγαλώνοντας. Οι επιστήμονες που τον έχουν «τσιπάρει» και έχει επισήμως τον κωδικό «αρκούδα 273» εντοπίστηκε και πάλι. Παραμένει γαντζωμένος στη μαμά του, που φαίνεται πολύ πιο κουρασμένη, αλλά εξακολουθεί να υπομένει τα καπρίτσια του παιδιού της. Μήπως μας θυμίζει κάτι για τις ελληνίδες μανάδες και τους γιους τους;
το είδαμε εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν και εσείς ,κάποιο άλλο λόγο θα έχετε για να ανεβάζετε αυτό το θέμα,

εμένα μου θυμίζει εντονότατα ,
άντρες και γυναίκες Έλληνες ψηφοφόρους ,
ιδεολόγους δημοκράτες υποστηρικτές της “μεταπολιτευτικής αρκούδας”!


Πρόστιμο-μαμούθ σε άνεργο πατέρα 3 παιδιών που πουλάει κουλούρια!

http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1455475/prostimo-mamoyth-se-anergo-patera-3-paidion-poy-po.html


Το πρόβλημα είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των "ιδεολόγων" δεν γνωρίζουν πως… ΔΕΝ είναι παιδιά της αρκούδας!
Η οποία από ότι όλα δείχνουν ετοιμάζετε να την κάνει με αργά , βαριά πηδηματάκια …για να μην την προλάβουν τα αρκουδάκια!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.