" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Οι Εβραίοι Θα Ερεθίσουν τους Τούρκους Να Εισβάλουν στην Ελλάδα» !!!

"ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΣΟΥ..."
Μόνο ως ειρωνεία θα μπορούσε να ακουστεί το παραπάνω τροπάριο από Ελληνόφωνους που καμαρώνουν να αυτοπροσδιορίζονται ως τάχα "Έλληνες Ορθόδοξοι χριστιανοί".

Ανεχθήκαμε πολλά, 
φιλούσαμε χέρια κίναιδων δεσποτάδων.
παριστάναμε τους κομπάρσους στα γεμάτα έπαρση και χλιδή "λαμπρά" δεσποτικά τους "συλλείτουργα".

Σιωπούσαμε στα οικουμενιστικά αίσχη.

Παριστάναμε τους "ανεκτικούς" και τους "φιλάνθρωπους" και τους "αντιρατσιστές" για να μην μας κολλήσουν καμιά ρετσινιά οι αρνησίθρησκοι και απάτριδες αριστεριστές και καταστραφεί το image με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά που χτίζαμε τόσα χρόνια.

Βλέπαμε παρελάσεις ομοφυλοφίλων στις πόλεις μας και ψάχναμε δικαιολογία να καλύψουμε την δειλία μας να αντιδράσουμε.

Βλέπαμε να παίζεται η μία βλάσφημη παράσταση μετά την άλλη (Τελευταίος Πειρασμός, Corpus Christi, Η ώρα του Διαβόλου, Jesus Christ SuuperStar) και αλλάζαμε θεματολογία.

"Χριστιανοί" που όταν τους θίξει κάποιος προσωπικά με ένα άρθρο του, σπεύδουν αμέσως να απαντήσουν και δεν σταματάνε να ανταπαντούν, όταν βλασφημείται ο Κύριος επικαλούνται τάχα "να μην αντιδράσουν για να μην διαφημίσουν το θεατρικό.κινηματογραφικό έργο".

Ε λοιπόν η παράσταση τελείωσε. 
Η Κόλαση ΕΡΧΕΤΑΙ
Έφτασε.



και ένα 2ο βίντεο:
(μετά το 4ο λεπτό)
https://youtu.be/PAP2-aCdMKc
(οι προφητείες για όσα έρχονται, για τις 10 πληγές που θα πέσουν στην Ελλάδα, μετά το 22ο λεπτό)

Στο 2ο βίντεο, ο διωκόμενος μοναχός, Πατήρ Μωυσής (εκ Πρεβέζης) και ο δημοσιογράφος-συγγραφέας, Ιωάννης Παπαζήσης, καταγγέλλουν την συμπεριφορά της εκκλησίας για όσα συμβαίνουν και αναφέρουν προφητείες για το μέλλον της πατρίδος μας.



Το 1ο βίντεο είδαμε εδώ.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.