" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Κι όμως ... κάποιοι ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ στην επίσκεψη του Ερντογάν! Δείτε φωτογραφίες :Την ώρα που ο «Έλληνας» Υπ.Εξ. έκανε υπόκλιση στον Ενρτογάν (ένδειξη άθλιας δουλικότητας και υποταγής),


27 κάποια παλικάρια της Κύπρου μας, της ακομμάτιστης αγωνιστικής φοιτητικής νεολαίας του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, Έλληνες, αδέρφια μας από την μεγαλόνησο μας, που σπουδάζουν στην Αθήνα, εξευτέλισαν τα διατυμπανιζόμενα «μέτρα ασφαλείας» και βρέθηκαν στο δρόμο έξω από την Τουρκική πρεσβεία φωνάζοντας δυνατά:

ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

«ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ
Την ώρα που η Αθήνα παραλύει από τις αστυνομικές δυνάμεις για να υποδεχθεί ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί του τον Ερντογάν με σκυμμένο κεφάλι, οι Δρασίτες επιλέγουν το αυτονόητο! Το καθήκον να αντιδρούν και να διεκδικούν.
(...) Όσοι νόμιζαν ότι θα υποδεχόμασταν τον Σουλτάνο μετά βαΐων και κλάδων, ήταν γελασμένοι.
Με πανό που δήλωνε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να απαλλαχτούμε πλήρως από τον κατακτητή και με συνθήματα υπέρ της Απελευθέρωσης, προχωρήσαμε μέχρι την τουρκική πρεσβεία.
(...)
Καμία προσαγωγή και κανένα κελί δεν μας λυγίζει! (...)
ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ» (απόσπασμα από εδώ)


Το συμβάν επέλεξαν να εξαφανίσουν ΟΛΑ τα ΜΜΕ!!!
Μοναδική εξαίρεση το Κυπριακό Sigmalive που αναφέρθηκε στο γεγονός :


Όμως οι φωτογραφίες από την προσαγωγή των παλικαριών δείχνουν την αλήθεια!


Δεν έλειψαν φυσικά τα φερέφωνα της πάντα ανθελληνικής αριστεράς που προσπάθησαν να ειρωνευτούν την δράση:ΕΝΩΝΟΥΜΕ την φωνή μας με τα παλικάρια που συνεχίζουν τον αγώνα της ΕΟΚΑ, κόντρα στη διχοτόμηση και τον ενδοτισμό 
φωνάζοντας δυνατά:
ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ!

Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.