" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

«Όταν μια μέρα ΒΙΑΣΟΥΝ τα παιδιά ΣΑΣ, τότε θα βγείτε απ τα κλουβιά σας». Νεότερη Ενημέρωση

Διαβάζουμε στο iefimerida εδώ,

«(...) οι τρεις Αιγύπτιοι, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, μπήκαν στο 15ο Γυμνάσιο Κυψέλης και υπήρξε συμπλοκή με πέντε μαθητές του σχολείου.

Οι πέντε μαθητές του σχολείου υποστήριξαν ότι πήγαν να βοηθήσουν μια κοπέλα 12 ετών την οποία οι τρεις ανήλικοι Αιγύπτιοι έπιαναν σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορείς, οι ανήλικοι Αιγύπτιοι φέρονται ακόμη να χτύπησαν με ρόπαλο έναν άλλον 13χρονο μαθητή.

Η ΕΛ.ΑΣ. πέρασε χειροπέδες στους τρεις Αιγύπτιους, οι οποίοι μένουν σε δομή για ασυνόδευτα ανήλικα.»


Σχόλια:

Έως πότε σωματώδεις άρρενες που δηλώνουν ανήλικοι, θα μπαίνουν στην ίδια τάξη (ακόμη και Δημοτικών σχολείων) με μικρά ανήλικα παιδιά; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν συμβεί σεξουαλική παρενόχληση ή ένας βιασμός παιδιού; (πχ σε μια τουαλέτα;)

Επιδεικνύουν όλοι αυτοί βιβλιάριο εμβολιασμού
(με τα εμβόλια που υποχρεωτικά θα πρέπει να έχει κάνει ένας μαθητής); Προφανώς όχι. Όμως η μη προσκόμιση ηλεκτρονικών βεβαιώσεων rapid test, ή πιστοποιητικού εμβολιασμού για covid απέκλεισε εκατοντάδες ελληνόπουλα από τα σχολεία. Τελικά είμαστε όλοι «ίσοι» ή κάποιοι είναι «πιο ίσοι από τους άλλους»;

Ως εκπαιδευτικοί γίναμε αρκετές φορές μάρτυρες σε σχολεία, προσώπων που ηλικιακά ήταν σαφώς πολύ μεγαλύτεροι, αλλά δήλωναν μικρότερη ηλικία (ώστε μελλοντικά να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια! όχι απλά υπηκοότητα, ιθαγένεια τους δίνουν οι νόμοι που ψήφισαν οι πολιτικοί μας).

Έως πότε κάθε νεαρός άρρενας που εισβάλει παράνομα στη χώρα, θα μπορεί να δηλώνει ότι είναι τάχα ανήλικος; Γιατί δεν γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων του και της ηλικίας του με την χώρα από την οποία ισχυρίζεται ότι προέρχεται; Πως γίνεται να έχουν όλοι κινητό αλλά κανείς τους να μην έχει διαβατήριο ή ταυτότητα ή άλλα έγγραφα της χώρας του;


Πότε θα ελεγχθούν επιτέλους οι κρατικοδίαιτες ΜΚΟ;

Ποιος έχει την ευθύνη όταν ένας «ανήλικος πρόσφυγας» κάνει μια παράνομη πράξη (πχ απειλεί με μαχαίρι;) ποιος είναι ο κηδεμόνας του; Σίγουρα ΔΕΝ συλλαμβάνονται οι υπάλληλοι των ΜΚΟ.

Πότε επί τέλους θα αφυπνιστούν οι Σύλλογοι Γονέων; Πότε θα διαμαρτυρηθούν για τους κινδύνους στους οποίους κάποιοι βάζουν τα παιδιά τους;

Σήμερα ήταν η 12χρονη κόρη ενός άλλου. Σκέφτηκες ότι αύριο μπορεί να είναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ κόρη;;;
Πότε θα ξυπνήσεις επί τέλους ΡΑΓΙΑ;;;


Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»


ΥΓ. Το σύνθημα στον τίτλο :

«Όταν μια μέρα ΒΙΑΣΟΥΝ τα παιδιά ΣΑΣ,
τότε θα βγείτε απ τα κλουβιά σας»

προέρχεται από αντίστοιχο σύνθημα που φωνάξαμε κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων και πορειών διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, ενάντια στις υποχρεωτικότητες (εμβολιασμούς, rapid test, εγκλεισμούς κλπ):

Όταν με τη βία, μπολιάσουν τα παιδιά σας
τότε θα βγείτε απ τα κλουβιά σας.




Νεότερη Ενημέρωση (15/12, 21:45):
Όπως φαίνεται δυστυχώς το «σύνθημα» αλλάζει και σε :

«Όταν μια μέρα βιάσουν την γιαγιά σας ...»

15/12/2023
«Κρήτη: Τρόμος για 86χρονη – Την ξυλοκόπησε στο σπίτι της μεθυσμένος 26χρονος Πακιστανός»


Ή κάπως έτσι:
«Όταν μια μέρα βιάσουν την μαμά σας ...»


04/12/2023
«Ιεράπετρα: Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια και 6 μήνες ο 33χρονος Πακιστανός που αποπειράθηκε να βιάσει»

«Το θύμα της επίθεσης, Κατερίνα Περάκη, μίλησε στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο για τα όσα εφιαλτικά βίωσε:

«Όπως κάθε βράδυ, σχολώντας από τη δουλειά μου πήγα στο σπίτι να κάνω το μπάνιο μου και να ξεκουραστώ. Όπως ήμουν στο μπάνιο, άκουσα θόρυβο και χτυπήματα στην πόρτα. Ντύθηκα γρήγορα, δεν είχα φοβηθεί και πολύ γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Άνοιξα την πόρτα, δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, γιατί μου πέταξε μία σκόνη στο πρόσωπο. Αρχίσαμε κατευθείαν να παλεύουμε. Με χτυπούσε τόσο πολύ στο κεφάλι και στο πρόσωπο που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Πάλεψα πάρα πολύ για να σωθώ, ένα 20λεπτο τουλάχιστον. Είχε μίσος και με χτυπούσε στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Μου έσκισε τα ρούχα μου. Ήταν φρικτό».»
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ierapetra-katadikastike-se-10-xronia-kai-6-mines-o-33xronos-pakistanos-pou-apopeirathike-na-viasei-50xroni/3923900/

 


Χριστούγεννα πλησιάζουν,
μην προβληματίζεστε,
πηγαίνετε να ψωνίσετε κάποιο δώρο.

Περαστικά μας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.