" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ: ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot. Συγκέντρωση και πορεία 24/3/2016.

ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ: ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot. Συγκέντρωση και πορεία 27/3/2016 στο ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (άγαλμα Βότση)



Ακολουθεί το αρχικό κάλεσμα:
Πέμπτη 24 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη,

ώρα 18:00 το απόγευμα !




Εθνική Αντεπίθεση  ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της Ελλάδος και της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot.

Συγκέντρωση και πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και προς το Τούρκικο προξενείο.



195 Χρόνια από την επέτειο της παλιγγενεσίας του Έθνους μας

δηλώνουμε την άρνηση μας να ξεπουλήσουμε το μέλλον των παιδιών μας.



Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΆΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!



Διαρκής ενημέρωση μέσα από το Facebook και το ιστολόγιο μας
ierosloxos2012.blogspot.com


ΣΧΟΛΙΟ:
Συγχαίρουμε τόσο τους διοργανωτές όσο και τον ίδιο τον κ. Νίκο Χειλαδάκη (αρθρογραφεί καθημερινά με πολλά πρωτότυπα άρθρα στην ιστοσελίδα nikosxeiladakis.gr) για την παρουσία του ως κεντρικού ομιλητή στην εκδήλωση.


Σχετικά με την παρουσία πατριωτικών και ορθοδόξων σωματείων, θα σχολιάσουμε ότι στις κρίσιμες στιγμές οφείλουμε ΟΛΟΙ ενωμένοι να δίνουμε μαζικά το παρόν. 
Πρέπει να περιορίζονται οι όποιες διαφορές και να δινόμαστε όλοι στη μάχη.





ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

5 σχόλια:

Orthodox True είπε...

Πολύ καλή κίνηση.
Δυστυχώς ξαναζούμε την ιστορική εποχή φθινόπωρο τού 1452.
Τότε πού κάνανε τις μυστικές διεργασίες γιά την ψευδοένωση μέ τούς Παπικούς, αφού οι Βυζαντινοί θεώρησαν ορθή την άποψη ότι θά είχαν την βοήθεια των Λατίνων προκειμένου να απωθήσουν τούς Αγαρηνούς, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει την πολιορκία τής Πόλης.
Η ψευδοένωση μέ τούς Λατίνους καί τό ψευδοσειλείτουργο στην Αγία Σοφία τά Χριστούγεννα τού 1452, ήταν η ενέργεια πού επέφερε την Οργή Τού Θεού στη Βασιλεύουσα καί είχαμε την φοβερή Θεομηνία τής Άλωσης τής Πόλης που μετά από 550 χρόνια παραμένει σκλαβωμένη.

Σήμερα έχουμε την έναρξη της πολιορκίας των Αγαρηνών μέ τον τρόπο των προσφύγων πού όλοι βλέπουμε, καί την επικείμενη "μεγάλη σύνοδο " στην Κρήτη αρχές Ιουνίου, μέ τις βασικές προπαρασκευαστικές εργασίες γιά την ενότητα της Κρατούσης Εκκλησίας μέ τούς Δυτικούς αιρετικούς. Η υπογραφή της ψευδοένωσης, η αντίχριστη κυβέρνηση, οι 420.000 εκτρώσεις ετησίως στην Ελλάδα και η γενική αποστασία , επιφέρουν την Οργή Τού Θεού.
Οι Αγιορείτες μιλάνε γιά το προσεχές καλοκαίρι, ως η έναρξη γιά φοβερή παγκόσμια Θεομηνία, μέ πολλούς θανάτους, σε αναλογία 7 θά πεθαίνουν, ένας θά μένει, γιά να ζησει στήν επόμενη φάση.

Δυστυχώς δεν έχουμε καταλάβει πόσο φοβερές στιγμές ζούμε καί πόσο χειρότερες θα γίνουν ένεκεν της αποστασίας μας...
Η Παναγία μας ας μας λυπηθεί καί ας μας σκεπάζει....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω...και τοτε περίμεναν ότι θα επεμβαινε ο Θεος κι η Παναγία και θα λυτρωνε τη Πόλη, αλλα τελικα το "συννεφο" Θεϊκής προστασίας εξαφανιστηκε κι η Πόλη επεσε, με τις γνωστες μουσουλμανικες (ή πολυτισμικές...) θηριωδιες που επακολουθησαν. Η αποστασία κι η αμαρτια ειχανε πλεονασει κι ισως σημερα να ειμαστε ακομα χειροτερα

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Δειτε κι αυτο για το πως "επεσε" το ελικοπτερο και εννοειται τουμπεκι απο τα ΜΜΕ
http://attikanea.blogspot.gr/2016/02/blog-post_752.html

Ο τσιπρακος το παει για συνομοσπονδια με τους τουρκους, κατα βαση μουσουλμανικη και την πραγματικη Ορθοδοξια υπο διωγμο και στην χλευη (υπαρχει και το συνοθύλλευμα της "Ορθοδοξιας" Νέας Ταξης Πραγματων που αποκοιμίζει..), αλλα μαλλον θα εχουμε χειροτερα γεγονοτα με ολους αυτους που μαζευτηκαν στη Πατριδα μας..... Προς απογοητευση πολλών "Ελληνων" που δεν θα ειχανε προβλημα στην επαναληψη της "ειρηνικης" συμβιωσης με τους τουρκους, αρκει να εχουνε τα υλικα αγαθα που τους χρειαζονται. Δεν τους πληροφορησανε καλα ομως για το "γαϊδουρακι" και τους αλλους εξευτελισμους, τους βιαιους εξισλαμισμους (μαλλον εδω δε θα χανε προβλημα)και τους βιασμους

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση θέλω να κάνω Ποιό; θα είναι το Σημείο Συνάντησης για την Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 24/3,Δεν το βρίσκω Πουθενά.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Όπως διαβάζουμε θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από τους διοργανωτές.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.