" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

Οσο εμείς αναθεματίζαμε τον νόμο ΛΟΑΤΚΙ οι πραγματικοί Πούσ..... πέρασαν αυτό που ήθελαν - Τον νόμο για νομιμοποίηση της δήθεν "Τουρκικής Ενώσεως Ξάνθης"

Ποια αλλαγή φύλου; Όλη αυτή η φασαρία και η "ευαισθησία" στις ιδιαιτερότητες ορισμένων δεν ήταν τίποτα άλλο από έναν φερεντζέ.[ κυριολεκτικά του πούστη ]


Αυτό ακριβώς έκανε η "κυβέρνηση" και οι (κρυφοί) συνοδοιπόροι της. 
Στο νομοσχέδιο - φερεντζέ - πέρασαν αυτό που ήθελαν πραγματικά! 
Τον νόμο για νομιμοποίηση της δήθεν "Τουρκικής Ενώσεως Ξάνθης" 

Αυτό ήθελαν και αυτό πέρασαν.
Και δεν ψήφισαν θετικά μόνον αυτοί που ήσαν παρόντες αλλά και αυτοί που έλαμψαν με την (σκόπιμη) απουσία τους, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη ευθύνη από τους παρόντες.

...οι «πατριώτες»...


Σχόλιο scripta manent: 
 ρε ξεφτιλισμένοι από την μια απαγορεύεται ο ανήλικος να δει αισθησιακό στην tv με το ανάλογο σήμα, αλλά από την άλλη του επιτρέπεται να αλλάξει φύλο και να γίνει ο ίδιος η αισχρότερη πορνοταινία για όλη του την ζωή


Σχόλιο:Πέρασε με ευρεία πλειοψηφία από το ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ, τη ΝΔ και τη ΔΗΣΥ.
"Την τροπολογία που αφορά την Τουρκική Ένωση Θράκης υπερψήφισαν 248 βουλευτές, ενώ 39 την καταψήφισαν.", διαβάζουμε εδώ.


Μέχρι σήμερα οι "ραγιάδες" παρίσταναν τους πατριώτες 1 φορά στα 4 χρόνια, όταν ψήφιζαν (οι περισσότεροι ούτε και τότε, όλο και κάποιο τέκνο είχαν να βολέψουν και έλπιζαν σε κάποιο  παλιό γνωστό βουλευτή της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ κλπ να τον βάλει με καμιά σύμβαση ή σε κάποιο σούπερ μάρκετ). 
Μετά πήγαιναν για ύπνο .. και έβλεπαν τηλεόραση σαν τα καλά παιδιά κάθε βράδυ.

Πλέον είναι φανερό πως δεν υπάρχουν ελπίδες να υπάρξει  αντίδραση, να "καθαρίσει η κόπρος" μέσα από τη Βουλή. 
Μοναδική επιλογή να αισθανθούν "τα χνώτα" μας, δίπλα τους, στα βουλευτικά τους γραφεία, σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, στο δρόμο, στην εκκλησία τους.

Ομάδα εκπαιδευτικών  "Ο Παιδαγωγός"

12 σχόλια:

SCRIPTA MANENT είπε...

ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ. Ακύρωση της συνθήκης της Λωζάνης μέσω Ιρακινού Κουρδιστάν και Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ

Η Ελλάδα ισχυρίζεται ότι δεν επιθυμεί την αλλαγή της συνθήκης της Λωζάνης και συνεπώς να αλλάξει τα συνορά της.
Από ότι φαίνεται αυτό δεν αληθεύει και το βλέπουμε σε δύο περιπτώσεις:

1. Ιρακινό Κουρδιστάν

Με τη δημιουργία Γενικού Προξενείου στο Ιρακινό Κουρδιστάν το Ελληνικό υπουργείο εξωτερικών έθεσε σε αμφισβήτηση τα υπάρχοντα σύνορα του Ιράκ και κατ'επέκταση την ισχύ της συνθήκης της Λωζάνης.

Μην ξεχνάτε ότι η Τουρκία με πάτημα τη συνθήκη της Λωζάνης, η οποία αναγνωρίζει σύνορα μόνο μεταξύ Ιράκ και Τουρκίας αλλά όχι μεταξύ Ιρακινού Κουρδιστάν και Τουρκίας, απειλεί να παρέμβει στο Ιρακινό Κουρδιστάν όπως έκανε στη Συρία.

2. Τουρκική Ένωση Ξάνθης
Με τη ντροπολογία Παν. Καμμένου που ψηφίστηκε απο τους ΑΝΕΛ η Τουρκική Ένωση Ξάνθης έχει την ευκαιρία να νομιμοποιηθεί, αφού μόνο για λόγους "εθνικής ασφάλειας" τα Ελληνικά δικαστήρια μπορούν να απορρίψουν την νομιμοποίηση της. Καμμία αναφορά δεν υπάρχει σε μη νομιμοποίηση λόγω διεθνών συνθηκών.

Το τραγικό είναι πως ο Παν.Καμμένος δεν ψήφισε την τροπολογία που ο ίδιος κατέθεσε αλλά δήλωσε "παρών".

Υπενθυμίζω ότι η συνθήκη της Λωζάνης δεν δέχεται την ύπαρξη Τουρκικής ή άλλης μειονότητας στην Ελλάδα, παρά μόνον θρησκευτικές μειονότητες.

ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ

Πολλές φορές έχω γράψει, ότι όλα τα κόμματα είναι παρέα και για τους τύπους διαφοροποιούνται μεταξύ τους.

Η συνθήκη της Λωζάνης που καθορίζει τα σύνορα της Ελλάδας αποδείχτηκε τελευταίος τους στόχος.

Έτσι, κάτω απο την αψιμαχία για το άρθρο 3 του νομοσχεδίου για τους gay πέρασε σαν Δούρειος Ίππος η έμμεση κατάργηση της ισχύος της συνθήκης της Λωζάνης.

Η ντροπολογία Καμμένου πέρασε με 248 ψήφους υπέρ και 37 ψήφους κατά.
Κανείς δεν ξέρει τί μνημόνια έχουν κρυφά υπογραφεί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και κανένας στη Βουλή δεν ρωτάει.

Η ΝΔ συχνά κωφεύει ή αποχωρεί απο συζητήσεις και έτσι περνάνε πολλά αντεθνικά νομοσχέδια.

Οι θεατρινισμοί Γεωργιάδη έχουν γίνει βαρετοί.

Όλα αυτά δείχνουν τη παρασκηνιακή συννενόηση που υπάρχει, γνωστή ως διαπλοκή.

Οι εμπλοκές με τη Τουρκία στο Αιγαίο είναι ένα παραμύθι.

Ένας πόλεμος δεν γίνεται με αερομαχίες αλλά με πυραύλους.

Η Τουρκία έχει THAAD, τί να τους κάνει τους S-400 αν η Ρωσία δεν της δώσει τη σχετική τεχνολογία;


Εκτός απο αυτό το ιστολόγιο, πού αλλού έχετε ακούσει αυτό για τους THAAD;
Πουθενά.
Δεν ξέρετε το γιατί;

Αττικα νεα

Ανώνυμος είπε...

Δεν συγκρίνεται η βλασφημία της ομοφυλοφυλίας και ο νόμος για την ταυτότητα φύλου που είναι ύβρις απέναντι στο Θεό, με την Θράκη. Χίλιες φορές να χαθεί η Θράκη και όλη η Ελλάδα αν είναι να σωθεί η Πίστις!

GeorGRE είπε...

Ο νόμος αφήνει το δικαίωμα στην Ελλάδα εαν συντρέχουν εθνικοί λόγοι να μην αναγνωρίσει την"Τουρκική Ένωση Θράκης" ακόμη και αν το ευρωπαϊκό δικαστήριο συναινεί υπέρ τους. Δεν σας κάνει εντύπωση που οι μουσουλμάνοι βουλευτές ΔΕΝ το ψήφησαν;
Σαφέστατα το θέμα αλλαγής φύλου είναι σοβαρότερο και μας θλίβει πολύ. Είναι βλασφημία και μάλιστα το περάσαν με λιγότερο από 150 βουλευτές.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Χίλιες φορές να χαθεί η Θράκη και όλη η Ελλάδα αν είναι να σωθεί η Πίστις!"
Τι είδους εκβιασμός είναι αυτός;

Αγαπητέ που κόπτεσαι για την "πίστη", σε ποια ακριβώς πίστη αναφέρεσαι; Σε τι πιστεύουν οι πατριάρχες και οι δεσποτάδες που μνημονεύουν στις λειτουργίες που πας; Στο "αγιότατο επίσκοπο Ρώμης";
Πως αντέδρασες εσύ; Έγραψες κάποια επιστολή; ενημέρωσες φίλους και γνωστούς πχ για το Κολυμπάρι; Έβαλες στο facebook σου τις διώξεις αγιορειτών;

Όσοι πονάμε για την Θράκη, πονάμε και για την εκκλησία μας.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προς George
Λες να ζούμε το όνειρο και να είναι τόσο "καλά" τα πράγματα;

Για δες στο βίντεο, ακόμη και βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι ανοίγει κερκόπορτα στη Θράκη (όπως και για "Μακεδονικ"ή μειονότητα στην Ελλάδα)
https://eleftheroiellines.blogspot.com/2017/10/blog-post_44.html

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δείτε κι ένα δεύτερο βίντεο George, και θα πάρεις την απάντηση σου :
https://youtu.be/k8lp1tQQSZI

GeorGRE είπε...

Η πρώτη τροπολογία (20 μέτρες πριν) ήταν όντως απαράδεκτη αλλά στο συγκεκριμένο ο Κοντονής έκανε πίσω.
Άλλαξε την τροπολογία και ενσωματώθηκε το "κάθε απόφαση του δικαστηρίου θα πρέπει να σέβεται τη συνθήκη της Λωζάνης" και σε άλλο άρθρο "δεν θα πρέπει να αντιβαίνει στην εθνική ακεραιότητα και κυριαρχία του ελληνικού κράτους".
Δηλαδή το ΕΔΑΔ εαν γνωμοδοτήσει υπέρ του "τουρκικού" συλλόγου το ελληνικό δικαστήριο εαν δεν τηρούνται τα παραπάνω μπορεί να μπλοκάρει την υπόθεση. Προφανώς δεν τηρούνται διότι η συνθήκη της Λωζάννης ΔΕΝ αναγνωρίζει τουρκική μειονότητα.
Γιαυτό και οι αντιδράσεις ακραίων κύκλων στην Κομοτηνή.
Ο Κοντονής έκανε πίσω στο ένα για να χρυσώσει το χάπι και να περάσει το άλλο το ...πολύχρωμο. Το ελληνικό δράμα εκεί παίζεται.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που λές να χαθεί όλη η Ελλάδα και η Θράκη μαζί αρκεί να σωθεί η πίστη σου, (αυτή η λέξη πίστη είναι παραπλανητική και δεν έχει καμία σχέση με πίστη) σκέπτεσαι πριν ανοίξεις το στόμα σου; Είσαι κατ' αρχάς Έλληνας; Εαν χαθεί η Ελλάδα ασφαλώς και θα πέσει στα χέρια των απίστων και των ανθελλήνων. Πως θα σωθεί η πίστη σου από την στιγμή που θα υποχρεωθείς να προσκυνήσεις την θρησκεία του κατακτητή, και εάν δεν το κάμεις θα κυνηγηθείς θα χάσεις την οικογένειά σου την πατρίδα σου και την θρησκεία σου.
Ήδη σήμερα θα διωχθείς εάν προκληθείς και προσπαθήσεις να υπερασπισθείς την πίστην σου από κάποιον αλλόδοξον. Υπάρχει ο νόμος του ρατσισμού που σου δένει την γλώσσα. Να που αμέσως ήδη η πίστη σου αρχίζει να συρρικνώνεται εν καιρώ δημοκρατίας στην χώρα μας από τους άρχοντας της εξουσίας.
Οι αγωνιστές ήρωες του 1821 γιατί έκαναν την επανάσταση; Για του Χριστού την πίστη την Αγία, για να είσαι ελεύθερος εσύ σήμερα και να μπορείς ελεύθερα να δοξάζεις τον Τριαδικό Θεό, να έχεις τα ήθη και τα έθιμα, και την ελληνοορθόδοξη εκπαίδευση των παιδιών σου.
Αλήθεια για πια πίστη ομιλείς; Των ομοφυλόφιλων, της συμβίωσης του άντρα με άντρα και γυναίκας με γυναίκα ή της αλλαγής του φύλου. Ψηφίστηκαν στην βουλή το πήρες χαμπάρι; Τι έχεις κάνει περί αυτού, έχεις το γνώθι;
Απαγορεύεται να διδάσκεται η πίστη σου στα σχολεία. Πως το κρίνεις αυτό, έκανες κάποια διαμαρτυρία; Πάλι εδω συρρικνώνεται η πίστη σου.
Η ανθρώπινη αξία καταρακώθηκε, αμαυρώθηκε, μολύνθηκε. (και άνθρωπος εν τιμή ων ου συνήκε,παρασυνεβλήθη τοις κτήνεσι τοις ανοήτοις και ωμοιώθη αυτοίς, λέγει ο ψαλμωδός).
Άθεοι μας κυβερνούν πως θα σωθεί η πίστη σου;

Για πια πίστη ομιλείς, του Οικουμενισμού;
Γνωρίζεις τα της πίστεώς σου (εάν φυσικά είσαι Ορθόδοξος) τι συμαίνει Οικουμενισμός; Νόθευση της αγνής πιστεώς σου. Όλες οι αιρέσεις σε μια νέα θρησκεία. Γνωρίζεις ότι πάρα πολλοί άγιοι της Εκκλησίας μας αγίασαν διότι πολέμησαν τις αιρέσεις; Ευγενικός Μάρκος κ.α. Λατίνοι παπικοί, ευαγγελιστές, μονοφυσίτες, Λουθηριανοί, γιαχωβάδες και το κακό συναπάντημα, θα ανοίκουν σε μια Εκκλησία η οποία και θα λέγεται Αγία και θα είσαι και εσύ μέσα εκεί. Ήδη ο Πάπας αποκαλείται από ορισμένους ταγούς της Ορθοδοξίας μας, Αδελφέ Αγιώτατε, και συλλειτουργούν μαζί του. Αυτή την πίστη υπερασπίζεσαι!!!
Ο Άγιος Κοσμάς είπε: Τον Πάπα να καταράσθε από αυτόν θα έλθει το κακό και παράλληλα εμψύχωνε με την πίστη για να απελευθερωθεί η Πατρίδα.
Η ΕΛΛΑΣ και η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι αλληλένδετες έννοιες συνδεδεμένες με κοινούς σκοπούς και αγώνες.
Ούτε σπιθαμή γής δεν παραδίδουμε, ούτε την Ορθοδοξία της Πατερικής παραδόσεως δεν προδίδουμε. Διάβαζε για τα θαύματα που έγιναν κατά την περίοδο του 1940 απο την Υπεραγίαν Θεοτόκον αλλά και κατά τον κομμουνιστοσυμμοριτοπόλεμον. Υπήρχε όμως πίστη.
Η ΕΛΛΑΣ η ΘΡΑΚΗ μας και κάθε άλλη γωνιά της Πατρίδος μας δεν παραδίδεται, αλλά κατακτιέται.
Ο Τριαδικός και Πανάγαθος Θεός μας, μετά της Αρχιστρατήγου Υπεραγίας Θεοτόκου δεν θα αφήσει να χαθεί η Ορθοδοξία και η ΕΛΛΑΣ, και ο αγώνας θα είναι μεγάλος όταν θα έλθει το πλήρωμα του χρόνου.
Μην γίνεσθε τόσο προκλητικοί.
Μία δοκιμή για την εξάσκηση της χριστιανικής πίστης σου σε μουσουλμανικη χώρα θα σε πείσει.
Π.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Έλληνας είμαι στο γένος πιο πολύ από σας. Αλλά επειδή είμαι Ορθόδοξος (και αποτειχισμένος από τους Οικουμενιστές) βάζω την Πίστη πάνω από την Πατρίδα και όχι το ανάποδο, ή έστω το ίδιο, όπως κάνουν οι αιρετικοί εθνοφυλετιστές.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Έλληνας είμαι στο γένος πιο πολύ από σας"
να το σχολιάσουμε;

"βάζω την Πίστη πάνω από την Πατρίδα και όχι το ανάποδο"
ποιος σου είπε ότι εμείς πρεσβεύουμε "το ανάποδο";

"ή έστω το ίδιο, όπως κάνουν οι αιρετικοί εθνοφυλετιστές."
προφανώς συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Η πίστη σε βοηθά να βρεις τον δρόμο για την αιώνια ζωή. Η αγάπη για την πατρίδα και η θυσία γι αυτήν αν χρειαστεί, είναι επίσης ένα υψηλό ιδανικό. Η Ελλάδα είναι ταυτισμένη μα την ελευθερία (και την ελευθερία οι ορθόδοξοι να λατρεύουν τον Θεό τους, σε ελάχιστα κράτη είναι τόσο άρρηκτα δεμένα πατρίδα και θρησκευτική πίστη, είναι βίωμα).
Που είναι λοιπόν το πρόβλημα σου να αγωνιζόμαστε και για να διαφυλάξουμε την ορθόδοξη πίστη μας σε καιρό αίρεσης όπως στις μέρες μας, και να αγωνιζόμαστε για να κρατήσουμε όρθια την πατρίδα μας, την οποία έχουν "καταλάβει" αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι.

Και την Θράκη μας παλεύουμε να κρατήσουμε, και την πατρίδα μας και την ορθόδοξη πίστη μας.

Ανώνυμος είπε...


> > ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ''ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΟ ''

> Διαδώστε το γιατί είναι κάτι που δε θα ακούσετε από κυβερνήσεις και δημοσιογράφους (αυτοί προάγουν όσα αυτός κατακεραυνώνει)και γιατί είναι σημαντικό ειδικά για τα νέα παιδιά
> ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ
> ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ,ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ /ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ
> 40% + ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ / ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

https://www.youtube.com/watch?v=1K9MEfP7cug

Ανώνυμος είπε...

Προς "αποτειχισμένον"

Με υπερκάλυψε η απάντηση του Παιδαγωγού, και δεν νοιώθω την ανάγκη να συνεχίσω.
Απλά σκέπτομαι εάν έχετε συμβουλευτεί κάποιον που έχει αποτειχιστεί, και εαν συμφωνεί και αυτός με την ιδικήν σας συμπεριφορά ως προς τα πιστεύω σας!
Όλοι αυτοί που αντιδρούν σχετικά με την παναίρεση του Οικουμενισμού εκτός από την πίστην των, είναι στενά συνδεδεμένοι και με αυτό που λέγεται Ελλάς. Φοβούμαι μηπως σας αποτειχίσουν και από εκεί.
Είσθε λέτε κατα το γένος Έλληνας.

Το γένος ως έννοια έχει να κάνει με το αίμα. Είναι δηλαδή η μία συνιστώσα του έθνους (όμαιμον) ενώ η άλλη είναι η κοινή συνείδηση της καταγωγής και ιστορίας ή εθνική συνείδηση (ομόψυχον).

Αρκεί να τα διαθέτουμε, ειδ' άλλως γινόμαστε απλά ελληνόφωνες.
Τέλος.
Π.Κ.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.


Από σήμερα 2/10/2018, έχουμε προσωρινά διακόψει την δημοσίευση σχολίων στο ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.