" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Γειά σου Μίκη Θεοδωράκη, ΑΓΩΝΙΣΤΗ !!! (βίντεο ΣΟΚ!)

Χωρίς σχόλιο!


Ο Μίκης Θεοδωράκης για την επιστροφή Καραμανλή




Μίκης Θεοδωράκης Σπίθα Rex 17.01.2011



Ρίξτε μια ματιά και σε έναν ακόμη "ήρωα", τον Μανώλη Γλέζο, εδώ.



ΥΓ. Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας που μας έστειλε τον σύνδεσμο στο 1ο βίντεο, και αποτέλεσε την αφορμή γι αυτή την ανάρτηση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , αλλά και οι πολίτες των υπολοίπων εθνών που τους προορίζουν, έν αγνοία τους, αφενός μεν για να αντικαταστήσουν εμάς τους γηγενείς Ελληνες Χριστιανούς ορθοδόξους προκαλώντας ταυτόχρονα και την γενοκτονία μας και αφετέρου ως σκλάβους στις διεθνιστικές εταιρείες των τραπεζιτών, θα πρέπει να σας ευγνωμονούμε για τον αγώνα ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ που κάνετε.
Έναν αγώνα επικίνδυνο και άνισο απέναντι στα μεγαθήρια των ΜΜΕ.
Τα οποία κρατούν τους Ελληνες πολίτες και όχι μόνο , στο σκοτάδι και δεν αρκεί μόνο αυτό. Μας κατηγορούν επί πλέον που λόγω άγνοιας ψηφίζουμε όπως ψηφίζουμε.

Δυστυχώς στην προσπάθεια που κάνετε να μας αφυπνίσετε δεν έχετε να αντιμετωπίσετε μόνο τα γνωστά "τρολλ" αλλά και πολλούς που βαριόμαστε να διαβάσουμε για να μάθουμε !
Οσοι καλοπροαίρετοι, τους προτρέπω να ερευνήσουν το παρακάτω κείμενο...
Ισως έτσι σταματήσουν οι διαξιφισμοί για το ποίος ευθύνεται , η δεξιά κοσμοθεώρηση η η αριστερή που φτάσαμε ένα βήμα πριν από τον αφανισμό μας.
Εάν αυτό γίνει κατανοητό τότε θα γίνει επίσης κατανοητό ποια θα πρέπει να είναι η πολιτικΉ (και όχι πολιτικΟΙ) επιλογή μας για να σταματήσουμε την καταστροφή μας.
Η δεξιά η η αριστερά!

Ο Κυριος Ιησούς Χριστός μας είναι εκτός των απείρων άλλων καλών και Δίκαιος και θα δικαιώσει τον όποιον δίκαιο αγώνα!
Εύχομαι η Υπεραγία Θεοτόκος μας να βοηθήσει να απελευθερωθούμε μια ώρα αρχύτερα!

"Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017
ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΣΕΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ...

Σας θυμίζω ότι και ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε συνωμότης Τροτσκιστής προπολεμικά και αυτός ήταν ο λόγος της συλλήψεως και του εκτοπισμού του από το καθεστώς Μεταξά ‘

Ο βιογράφος του Κ. Καραμανλή αμερικανός συγγραφέας Γουντχάουζ στο σχετικό βιβλίο του , παρουσιάζει επιστολή που έστειλε στον φίλο του τον Γιάννη στο Παρίσι ο νεαρός τότε δικηγόρος Κ. Καραμανλής . Του γράφει «φίλε μου εκτιμώ ότι στον κομουνιστικό χώρο που είμαι στρατευμένος , δεν βλέπω εξέλιξη , γι αυτό θα μεταπηδήσω στο Λαϊκό κόμμα που οι συνθήκες είναι πλέον ευνοϊκές». Εξάλλου μόλις επέστρεψε το 1974 από το Παρίσι στις 24/7/1974 έκανε δήλωση η οποία επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο σε σχετικό ντοκιμαντέρ ότι : «Από τα νεανικά μου χρόνια έως σήμερα παραμένω σοσιαλιστής» ! Σοσιαλιστής ο Αρχηγός της Δεξιάς !!! Είναι να τρελαίνεται άνθρωπος !
Από το σημείο αυτό ξετυλίγεται το κουβάρι για την λύση του μυστηρίου και την εξαγωγή ασφαλούς συμπεράσματος για την τρομοκρατία στην Ελλάδα.
Η ιδεολογική της ταυτότητα είναι ξεκάθαρα ο Τροτσκισμός. Μια από τις μορφές της Οκτωβριανής Επανάστασης του 1917 είναι ο Τρότσκι.
Με την επικράτηση των μπολσεβίκων ο Τρότσκι απέκτησε την θερμή συμπάθεια πολλών Ελλήνων μεταξύ δε αυτών του Δημητρίου Γιωτόπουλου, πατέρα του Αλέξανδρου του αρχηγού της 17Ν . Τόσο γρήγορα προχώρησε αυτή η σχέση που κατέληξε να λάβει ο Δ. Γιωτόπουλος τη θέση του αντιπροέδρου του παγκοσμίου Τροτσκιστικού κινήματος και τον τίτλο του αρχειομαρξιστού κατά τα έτη 1925 -1935. Με πρωτοβουλία του Τρότσκι έγινε πρόεδρος κινήματος στην Ελλάδα με τον τίτλο Διεθνής Αριστερή Αντιπολίτευση και έλαβε το κωδικό όνομα White. Την ιδεολογία του Τρότσκι ασπάστηκαν τόσο ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όσο και ο Μιχάλης Ράπτης ο λεγόμενος και Πάμπλο.

Ο Δημήτρης Γιωτόπουλος κάποτε ήρθε σε ρήξη με τον Τρότσκι , γιατί προς τιμήν του δεν δέχθηκε την άποψη του μέντορά του περί ανεξάρτητης Μακεδονίας με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη. Κατήγγειλε το Τρότσκι και ισχυρίστηκε ότι αυτός είναι πλέον ο επί κεφαλής του παγκοσμίου κινήματος."

http://dermatas.blogspot.gr/2017/10/blog-post_4.html

Όλα τα σταλινικά κανάλια σήμερα συζητούν για την μειονότητα που θέλει να αλλάξει φύλο ...
Κανείς για το νομοσχέδιο της "Τουρκικής" μειονότητας της Θράκης...

Ανώνυμος είπε...

Ο γυρολόγος πρώην βολευτής της ΝΔ είπε πως ο σταλινικός συριζα είναι η πιο δεξιά κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος.
Ο Μεγαλοδύναμος φρόντισε να ζήσει για να απομυθοποιηθεί.
Η μεγαλύτερη τιμωρία που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κάποιος για τους δυο μεγαλύτερους κομμουνιστές "ήρωες" της μεταπολίτευσης.
Θεία δίκη.
Ο Λαζαρίδης αναρωτιέται γιατί δεν έκανε την συναυλία για όλους, δεξιούς και αριστερούς!
Δεν είναι ολοφάνερο το γιατί;
Διότι το σχέδιο για την "ομαλή" μετάβαση μας από την αστικού τύπου Χριστιανική ορθόδοξη δημοκρατία στην σταλινικού σοβιετικού τύπου κομμουνιστική δικτατορία , αργά αλλά σταθερά, με την μέθοδο του σαλαμιού, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη!

Δεν πρέπει να χαθεί ο σταλινικό όνειρο και για αυτό δεν πρέπει να κυβερνήσει το ΚΚΕ!!!
Για αυτό και όλοι οι αριστεροί-κομμουνιστές που κυβέρνησαν και κυβερνούν ...ΔΕΝ είναι αριστεροί ΑΛΛΑ "αριστεροί"!
Για αυτό και οι κομμουνιστές που κυβερνούν ΔΕΝ είναι κομμουνιστές αλλά ....δεξιότεροι των δεξιών και ας εφαρμόζουν ακραία κομμουνιστική πολιτική!!!


Feb 3, 2011

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Μίκης Θεοδωράκης… ο τελευταίος επιζών προδότης

...Ο κρυφός αρχηγός του ΚΚΕ

Στις 17.01.2011 μάθαμε ίσως το πιο συγκλονιστικό μυστικό της μεταπολίτευσης. Ένα μυστικό καλά κρυμμένο για τριάντα επτά χρόνια. Μάθαμε ποιος είναι το κρυφό αφεντικό του ΚΚΕ της μεταπολίτευσης. Ποιος είναι ο πραγματικός capo της συμμορίας του Περισσού. Είναι προφανές πλέον ότι η Κοντοαλέκα κάθε άλλο παρά αφεντικό του ΚΚΕ είναι. Μια "αχυράνθρωπος" είναι, που απλά κρατά τη θέση του αρχηγού "ζεστή". Ένα θλιβερό και κακομούτσουνο hobbit, που σήμερα παίζει τον ρόλο που έπαιζε στη διάρκεια της κατοχής ο νεάτερνταλ Σιάντος. Ο Σιάντος, ο οποίος τυπικά ήταν αρχηγός στο απόλυτα προσωποπαγές κόμμα του Ζαχαριάδη.

Το ανάλογο ανακαλύψαμε ότι συμβαίνει και σήμερα στο γνωστό χαφιεδομάγαζο του Περισσού. Το χαφιεδομάγαζο, που, όπως και όλα τα ανάλογα "ευαγή" ιδρύματα, έχει διπλές και τριπλές "βιτρίνες", προκειμένου να φέρει εις πέρας τη μόνιμα προδοτική αποστολή του. Προκειμένου να προστατεύει τους ηγέτες του, για να τους κάνει πολυτιμότερους και χρησιμότερους στα αφεντικά αυτού του κόσμου …Πολύτιμους εκ του ασφαλούς πάντα. Πίσω λοιπόν από τις "βιτρίνες" ανακαλύψαμε ότι πραγματικός capo της συμμορίας του ΚΚΕ είναι ο Θεοδωράκης. Αυτό μας αποκάλυψε ο ίδιος στις 17.01.2011. Πώς και γιατί το αποκάλυψε; Αυτά είναι κάτι, τα οποία θα προκύψουν από την ανάλυση που θα κάνουμε.

...
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.